Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Μεγάλης έκτασης βυθισμένο οικισμό της 3ης χιλιετίας π.Χ στον όρμο Κοιλάδας στην Αργολίδα.


Μεγάλης έκτασης βυθισμένο οικισμό της 3ης χιλιετίας π.Χ. έφερε στο φως η έρευνα συνεργασίας της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων και του Πανεπιστημίου της Γενεύης υπό την αιγίδα της Ελβετικής Αρχαιολογικής Σχολής, στον όρμο Κοιλάδας στην Αργολίδα.
Η έρευνα, που ξεκίνησε από το 2014 στην θαλάσσια περιοχή του σπηλαίου Φράγχθι με την αποστολή Terra Submersa και το ηλιακό σκάφος Planet Solar,
γίνεται υπό την διεύθυνση της Προϊσταμένης της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων Δρ Αγγελικής Γ. Σίμωσι και του Διευθυντή της Ελβετικής Αρχαιολογικής Σχολής καθηγητή Karl Reber,
με υπεύθυνους επί τόπου την καταδυόμενη αρχαιολόγο της ΕΕΑ Δέσποινα Κουτσούμπα και τον λέκτορα ελληνικής προϊστορίας του Πανεπιστημίου της Γενεύης Julien Beck.
Η επιστημονική ομάδα αναζητά τα ίχνη προϊστορικής ανθρώπινης δραστηριότητας στην ανατολική πλευρά του Αργολικού Κόλπου.
Η φετινή ερευνητική περίοδος ξεκίνησε στις 13 Ιουλίου και επικεντρώθηκε στην παραλία "Λαμπαγιαννάς", όπου είχε εντοπιστεί προϊστορικός οικισμός από την ερευνητική περίοδο του 2014.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ....'''ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ'' ΠΑΝΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΠΙΔ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ !!!


ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΠΙΔ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ :::
ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ Ή ΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΛΕΦΤΑ ::
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ :::
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ....''ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ''  ΤΙ ΚΑΝΕΙ :::
Λεφτά σε διάφορους ιδιώτες με εταιρείες προώθησης προγραμμάτων ....''απασχόλησης'' (έτσι καταντήσαμε από τους ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ να ονομάζουμε την ΕΡΓΑΣΙΑ ) καθώς και σε ΝΠΙΔ κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μοιράζει η Περιφέρεια, με το πρόσχημα της ''ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ''

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

SOS! Χρειαζόμαστε τη ΒΟΗΘΕΙΑ σας άμεσα.


Όπως γνωρίζετε, αυτή η περίοδος είναι που οι ψύλλοι και ειδικά τα τσιμπούρια και οι σκνίπες κάνουν πάρτυ!
Το τσίμπημα ψύλλου, τσιμπουριού ή σκνίπας, μπορεί να προκαλέσει πολλές ασθένειες στα σκυλάκια μας.
Γι'αυτό επείγει να τους αντικαταστήσουμε τα αντιπαρασσιτικά λουράκια τα οποία τοποθετήθηκαν μέσα Μαΐου, και να τους βάλουμε οπωσδήποτε αμπούλες όπως και αντιπαρασιτικά χαπάκια.
Το κόστος για τα σκυλάκια που τα χρειάζονται άμεσα, θα ξεπεράσει τα 500€, εξοδο το οποίο είναι αδύνατον για εμάς να αναλάβουμε αυτή τη στιγμή.
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:

κάνουν κατά οκτώ χρόνια νεότερο τον εγκέφαλο


Προϊόντα ολικής άλεσης, ένα ποτήρι κρασί την ημέρα αλλά καθόλου κόκκινο κρέας και ζάχαρη κάνουν κατά οκτώ χρόνια νεότερο τον εγκέφαλο. Η υιοθέτηση της δίαιτας Mediterranean-DASH Intervention for Neurodegenerative Delay (MIND), η οποία αποτελεί συνδυασμό της μεσογειακής δίαιτας και της δίαιτας Dash (δίαιτα κατά της υπέρτασης), επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του εγκεφάλου μέχρι και για οκτώ χρόνια, ενώ μειώνει και στο μισό τον κίνδυνο εμφάνισης άνοιας, αν ακολουθείται σωστά.