Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ




ΜΙΑ Ασήμαντη λεπτομέρεια
Μια κυρία που κάνει τεράστιο εθελοντικό αγώνα,και ήταν και σήμερα,έχει δεχτεί αήθεις και άνανδρες επιθέσεις επειδή τόλμησε !!να ασκήσει κριτική στους Σουλείμαδες,οπως για παράδειγμα για την κοπή των δένδρων
Δεν λέω άλλα.. δεν έχω την συγκαταβασα της ..αλλά εν καιρώ
ΔΕΝ ξεχνώ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Κοινωνικού Παντοπωλείου Πολιτών Άργους

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Η μόνη ελπίδα είναι ο καθημερινός αγώνας και η Αλληλεγγύη




Kοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους
Μέσα απ όλη αυτήν την παρακμή και την ισοπέδωση που ζούμε είναι από ενθαρρυντική έως συγκινητική η ανταπόκριση όσων από σας διαβάσατε την ανάρτηση για την κυρία που ζήτησε βοήθεια από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους.
Αύριο από τις 10 μέχρι τις 11 το πρωϊ θα βρισκόμαστε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου ,Ηλέκτρας 7,για να συγκεντρώσουμε τις προσφορές σας και να τις παραδώσουμε στο συνάνθρωπό μα
Η μόνη ελπίδα είναι ο καθημερινός αγώνας και η Αλληλεγγύη
Όσοι έχουν να προσφέρουν κρέας (κοτόπουλο, μοσχάρι), πράσινα λαχανικά και φρούτα καλούνται να έρθουν σε επικοινωνία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους δεν διαθέτει τα τρόφιμα που απαιτεί η δίαιτά της, και γι' αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να συνδράμουν προσφέροντας κρέας (κοτόπουλο,μοσχάρι),πράσινα λαχανικά και φρούτα.

στη διάθεση των πολιτών κλιματιζόμενες αίθουσες λόγω του καύσωνα


Από σήμερα είναι στη διάθεση των πολιτών κλιματιζόμενες αίθουσες λόγω του καύσωνα, σε συγκεκριμένα σημεία στο Άργος.
O Δήμος Άργους Μυκηνών και η υπηρεσία πολιτικής προστασίας ανακοίνωσαν πως από σήμερα (Τρίτη 28/7), άνοιξαν για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, κλιματιζόμενες αίθουσες λόγω καύσωνα.
Πιο συγκεκριμένα, ανοιχτές για τους κατοίκους της πόλης και ιδιαιτέρως για τους ηλικιωμένους, με ωράριο λειτουργίας από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, θα είναι οι αίθουσες:
ΚΑΠΗ Άργους
ΚΑΠΗ Ν.Κίου
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καποδιστρίου 9-11 (ισόγειο)

Μήπως των δειλών αυτό είναι που αξίζει!:


Η πόλη του Αργους,όπως την αποτύπωσε πρόσφατα ένα απόγευμα καύσωνα ο .Δημήτρης Κωτσαντης
Το χειρότερο είναι αυτό που είπε η φίλη Ελένη
Μάθαμε να συνυπάρχουμε με το τέρας,να συνηθίζουμε την ασχήμια και την μιζέρια,και να πίνουμε καφέ μέσα στα ερείπια,και την σκόνη,σε άδειες βιτρίνες που θυμίζουν κατοχή
στην τρίτη φωτο όταν ήρθε στην πλατεία το 1927 ο Καζαντζάκης και δήλωσε