Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ


Η οικονομική κρίση ήρθε να προστεθεί και να γίνει το επιστέγασμα στις αλλοτριωτικές συνθήκες που ήδη υπάρχουν στη σύγχρονη διαβίωση. Η κοινωνική απομόνωση, η μοναξιά, η κατάθλιψη που πολλές φορές οδηγεί ακόμα και στην αυτοκτονία καταδεικνύουν ότι κάποιες κοινωνικές ομάδες είναι περισσότερο ευάλωτες από άλλες. Τέτοιες ομάδες αποτελούν ως επί το πλείστον οι ηλικιωμένοι, τα άτομα με ειδικές δυνατότητες και βέβαια όλες οι ομάδες που η κοινωνία τους έχει αποκλείσει κατά κάποιο τρόπο.

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Τελικά δεν θα ακούσουμε την μελισσουλα στο αρχαίο θέατρο


Θα στερηθεί τώρα ο πολιτισμός των αρχαίων το μελισσουλα μελισσακι!ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.(συν εχθροί της πόλης,ρουφιάνοι και χονδροί!)
Με ανακοίνωσή του ο Παναργειακός αναφέρει:
"O Παναργειακός Α.Π.Ο, ενημερώνει τους φίλους του πως η συναυλία "Back to 90s" αλλάζει τόπο διεξαγωγής και θα πραγματοποιηθεί στο Δ.Α.Κ Άργους , στις 12 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή, στις 9μ.μ.

Οι νόμοι είναι φτιαγμένοι για τους ισχυρούς


ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΣΑΝ ΚΑΦΕΝΕΙΟ
Η αποκάλυψη έχει γίνει από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ προτού ακόμα γίνει πρωθυπουργός με την δυναμική πεθερά του,και απάντηση καμία
Στο σύνδεσμο αναφέρονται και γνωστά κομματόσκυλα
http://www.makeleio.gr/?p=102981
Το “ανάκτορο” που χτίστηκε και τροποποιήθηκε, μέσα στη παλιά πόλη του Ναυπλίου, πάντα βέβαια σύμφωνα με την άδεια που έδωσε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο(ΚΑΣ)και συναίνεσε ο πολεοδομία της περιοχής για να “ανέβει” η σουίτα των 300 τμ στο παραδοσιακό και διατηρητέο της οδού Μπουμπουλίνας και Όθωνος, στο παλιό λιμάνι της πόλης, πάνω από τα δύο καταστήματα που λαμβάνει το υψηλό ενοίκιο η οικογένεια του… πρωθυπουργού,
όλες οι εργασίες αποπερατώθηκαν περίπου το 2006-2007, “γρήγορα και αστραπιαία.

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ


Συνεχίζουν κάποιοι να φορτώνουν όλα τα κακά της μοίρας στον ΣΥΡΙΖΑ,
Και ενίοτε στο ΑΝΤΑΡΣΥΑ,περνώντας το μήνυμα ότι θα σας πάρουν τα σπίτια,ενώ άμεσα τα παίρνει η Τρόικα,προφανώς απευθυνόμενοι σε γεροντάκια του Ψωμί Ελιά και Κωτσο Βασιλιά
Εδώ τους φταίει ότι δεν υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για το ξεπούλημα,διότι την καπηλεύονται οι αριστεροί!!!!

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

συνέλευση ενάντια στην εκποίηση δημόσιας περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ


Σε νέα ανοιχτή συνέλευση στο Ναύπλιο προχωρά η «Ανοιχτή Συνέλευση Συλλογικοτήτων Φορέων και Πολιτών Αργολίδας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ακινήτων του δημοσίου».


Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014, στις 20:00, στο Θέατρο του Πάρκου ΟΣΕ.

Ρουφιάνοι,εχθροί της πόλης,και είναι πασιφανές ότι είναι και χονδροί


Ρε ρουφιάνοι,εχθροί της πόλης,και είναι πασιφανές ότι είστε και χονδροί,σας πείραξε η συναυλία πάρτυ που θα γίνει στο αρχαίο θέατρο Άργους!:
Δεν κατάλαβα ...Το Με ένα σούπερ τοσοδούλι μίνι διάφανο και ροζ μπικίνι
κάνω ντου και τρομάζει ο ντουνιάς
με το βρεγμένο σούπερ μίνι διάφανο και ροζ μπικίνι
πέφτουν όλοι ξεροί μονομιάς,δεν ταιριάζει σε αρχαία χορωδία!::
Άσε το αξέχαστο Αχ μελισσούλα, μελισσάκι, πήγες σ' άλλο λουλουδάκι

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Εκπτωτος ο υποψήφιος του Τατούλη.


Με απόφασή του που δημοσιεύθηκε σήμερα, το Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης έκανε δεκτή την ένσταση των περιφερειακών συμβούλων του αντιπολιτευόμενου Συνδυασμού του Οδυσσέα Βουδούρη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου «Πελοπόννησος Πρώτα», αλλά και εκπροσώπων των συνδυασμών του Γιάννη Μανώλη και του Γιώργου Δέδε και κήρυξε έκπτωτο τον Νίκο Γιαννακόπουλο, εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη.

Ναύπλιο, η πόλη του αντιέρωτα



Το βασικό μας πρόβλημα σύντροφοι και αυτό που προκαλεί σχεδόν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που ταλανίζουν τη ναυπλιώτικη ζωή μας είναι το σεξουαλικό.

Πρέπει επιτέλους να το παραδεχτούμε. Έχουμε σοβαρή, σοβαρότατη σεξουαλική κρίση στη πόλη μας. Και αυτό επηρεάζει άμεσα και τη ψυχή και το μυαλό μας. Η γενετήσια πράξη δεν αποτελεί εδώ και καιρό ούτε το φόρτε μας ούτε το σήμα κατατεθέν μας.

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Φάουλ από τα αποδυτήρια.... για τον Κο Καμπόσο...!!!


Tου Δημήτρη Νικητόπουλου,
επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Άργους - Μυκηνών

Έγινε χτες το βράδυ η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Δυστυχώς, στραβά ξεκινήσαμε… Με αποκλειστική ευθύνη του δημάρχου Κου Καμπόσου δεν επετράπη – παρότι του ζητήθηκε – στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να απευθύνει ένα χαιρετισμό και να δώσει τις καθιερωμένες ευχές, όπως άλλωστε έγινε σχεδόν σε όλους τους δήμους της Ελλάδας.