Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

στην πλατεία της Μιδέας δωρεάν γκιόσα από ντόπια κρέατα αλλά και μελιτζάνες σκορδαλιά


Στη «Γιορτή της γκιόσας» προσκαλούν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, τους κατοίκους της Αργολίδας αλλά και τους επισκέπτες ο Σύλλογος Μιδεατών Γκερμπεσιωτών «Η Μιδέα», ο Νέος Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μιδέας «Η Αλκμήνη» και ο Αθλητικός Όμιλος Μιδέας.
Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014, στην πλατεία της Μιδέας (Γκέρμπεσι), όπου και θα προσφερθεί δωρεάν γκιόσα από ντόπια κρέατα αλλά και μελιτζάνες σκορδαλιά, ενώ θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Η Αναστασία και η κάθε Αναστασία της αυτό οργάνωσης


Είναι υπαρκτό πρόσωπο και φίλη μου, και θα μπορούσε να έχει  οτιδήποτε όνομα
Απλά δεν θέλει διαφήμιση
Σκληρά εργαζομένη ,και δοκιμαζόμενη στον στίβο της Ζωής,ξεκλέβει  χρόνο να δημιουργήσει την δική της γη

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Δ. Κοδέλας: Ο Γ. Μανιάτης έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια


Σχόλιο του Δημήτρη Κοδέλα, βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, για τον υπουργό ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτη και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

Δ. Κοδέλας: Ο Γ. Μανιάτης έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια
Ο υπουργός ΠΕΚΑ και βουλευτής Αργολίδας Γ. Μανιάτης, πρωταγωνιστής του εθνικού και κοινωνικού εγκλήματος που αφορά στον ακρωτηριασμό και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, έχει μετατραπεί σε απολογητή του πιο δογματικού νεοφιλελευθερισμού που στην χώρα μας έχει πάρει τη μορφή του πλιάτσικου απέναντι σε οτιδήποτε Δημόσιο έχει απομείνει.
Όμως ο κ. Γ. Μανιάτης θα όφειλε καταρχήν να απαντήσει στις δικές του αντιφάσεις:

Ο Γ. Μανιάτης με άρθρο του “Η μικρή ΔΕΗ και δέκα μεγάλες αλήθειες” υπερασπίζεται το ξεπούλημα της ΔΕΗ που ο ίδιος και η κυβέρνηση προωθεί. Όμως, στις 15/10/2010 ως υφυπουργός ΠΕΚΑ απαντούσε σε Επικαιρη Ερώτηση της Ηρώς Διώτη λέγοντας τις παρακάτω διαφορετικές “αλήθειες” (μάλιστα τα είχε αποστείλει με Δελτίο Τύπου και τίτλο: “Δεν πωλείται η ΔΕΗ”):

Ικανοποιητική η συμμετοχή στο bazaar του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πολιτών Άργους, παρά τον καύσωνα


«Μπορεί να κουραστήκαμε, μπορεί να καήκαμε, αλλά άξιζε τον κόπο», δηλώνουν τα μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πολιτών Άργους (ΚΠΠΑ) και θεωρούν ως παραπάνω από ικανοποιητική, εν μέσω καύσωνα, την ανταπόκριση του κόσμου στο bazaar που διοργάνωσε το Παντοπωλείο σε συνεργασία με τον ανοιχτό κοινωνικό χώρο «Δον Κιχώτης», χθες το πρωί στο Άργος.
Το ΚΠΠΑ ευχαριστεί όλους όσους πέρασαν χτες από το θεατράκι της πλατείας του Αγίου Πέτρου και συνέβαλαν στην προσπάθεια αγοράζοντας τις χειροτεχνίες των εθελοντών αλλά και αυτούς που ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να περάσουν, ευελπιστώντας σε μια συνάντηση στο μέλλον.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος επισκέπτεται την Αργολίδα


Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
http://www.megatv.com/xorissintagi/default.asp?catid=33306
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος επισκέπτεται   την Αργολίδα, στην καλύτερη εποχή της, όταν όλα είναι ανθισμένα.
Πρώτη στάση δε θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο από ένα χωράφι με πορτοκάλια την ώρα της συγκομιδής.
Ο Δημήτρης συναντά έναν παραγωγό και μαθαίνει όλες τις λεπτομέρειες της καλλιέργειάς τους.
 Στη συνέχεια επισκέπτεται ένα χυμοποιείο, όπου τέσσερα αδέρφια συνεχίζουν την οικογενειακή επιχείρηση και έχουν καταφέρει να εξάγουν ελληνικούς χυμούς σε όλον τον κόσμο.

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Την Τετάρτη το bazaar ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πολιτών Άργους


Μετά την κατασκευή χειροτεχνιών που έγινε την περασμένη Τρίτη και την Πέμπτη (1 και 3 Ιουλίου αντίστοιχα) το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους (ΚΠΠΑ) είναι έτοιμο για το bazaar που έχει προγραμματίσει να κάνει στο Άργος, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά.

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι, στο θεατράκι της Πλατείας Αγίου Πέτρου, όπου θα εκτεθούν τα έργα και οι χειροτεχνίες των συμμετεχόντων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΠΠΑ:

Οι 10 πολυεθνικές που ελέγχουν σχεδόν οτιδήποτε τρώμε


Δεν είναι σχήμα λόγου αλλά η αδυσώπητη πραγματικότητα. Δέκα πολυεθνικές επιχειρήσεις ελέγχουν τη συντριπτική πλειοψηφία των τροφίμων που καταναλώνουμε.

Σύμφωνα με γράφημα που δημιούργησε η οργάνωση Oxfam International και δημοσιεύει το Business Insider, οι 10 εταιρείες που βρίσκονται πίσω σχεδόν από κάθε είδος που βρίσκεται στα ράφια ενός σούπερ μάρκετ είναι οι:

Coca-Cola, PepsiCo, Unilever, Danone, Mars, Mondelez International, Kellogg's, General Mills, Nestle, και η Associated British Foods.

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Εκθεση Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο!

Η κυρία ΑΝΝΑ ΜΑΝΤΑ δεν μας ξέχασε!!και δεν μας θυμήθηκε μόνο στις εκλογές ,σαν πολλούς άλλους

Με την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου στην έκθεση Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο!