Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΗΡΘΕ


Η περιβόητη οδός Ηρακλέους!~στο Αργος,
Kάποιοι ανεγκέφαλοι έκριναν σωστό να την κλείσουν απο την είσοδο του νοσοκομείου,πάνω απο 5 ήμερες..ακόμα και το Σαβατοκυριακο που έφυγαν..αγνοώντας ότι έρχονται χιλιάδες ξένοι και βγαίνουν σε αδιεξοδο.~~
Kαι καλά οι ντόπιοι ξέρουν τα στενά!οι επισκέπτες βγαίνουν σε λαβύρινθο!
ΦΟΒΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..
Μόλις τώρα την διασχίσαμε και δεν υπάρχει λόγος να αποκοπεί απο την κυκλοφορία!
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

Ο Χάρης Μάλλιος μίλησε για όλους και για όλα


Έστω και με καθυστέρηση 22 ημερών, ο πρωταθλητής Ελλάδας στην Α1 χάντμπολ Ανδρών είναι πλέον γνωστός. Και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, αυτός είναι ο Διομήδης Άργους.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών με την ΑΕΚ και πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη της το 2ο πρωτάθλημα στην ιστορία της, μετά το 2012.

Ο Χάρης Μάλλιος ήταν το δίχως άλλο ο πρωταγωνιστής και των τριών τελικών. Για αυτό και δικαίως ψηφίστηκε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ως ο πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν.

Συνέντευξη στην Αλεξάνδρα Αξενίδου

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Παρέμβαση για τη διάσωση του αρχειακού υλικού του σιδηροδρόμου της Πελοποννήσου



Επιστολή προς τους αρμόδιους των υπηρεσιών των Γενικών Αρχείων του Κράτους στην Πελοπόννησο έστειλε το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Επιτροπής για τη Διατήρηση της Βιομηχανικής Κληρονομιάς με στόχο τον εντοπισμό και τη διάσωση του αρχειακού υλικού της εταιρείας των Σιδηροδρόμων Πελοποννήσου.

Στην επιστολή που υπογράφεται από τον πρόεδρο Νίκο Μπελαβίλα και τη γενική γραμματέα Μαρία Μαυροειδή, αναφέρονται τα εξής:

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ αρνήθηκε την θέση στην ΕΕ


ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
Στρατιωτικός, προτιμώντας την πενιχρή και κουτσουρεμμένη σύνταξη του Στρατηγού από τα αργύρια που του προσφέρθηκαν.
 Είναι πανομοιότυπη πράξη με αυτή του Νικηταρά που αρνήθηκε το πουγκί με τις λίρες που του πέταξε ως ελεημοσύνη ο Άγγλος πρόξενος.
‘Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δεν μ΄ ενδιαφέρει”. Αυτή ήταν σύμφωνα με πληροφορίες η απάντηση του αντιστραάγου ε.α Γιώργου Νακόπουλου στον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο ο οποίος του τηλεφώνησε για να του προτείνει να αντικαταστήσει τον Γιώργο Μπασιακούλη στην θέση που ειχε στην ΕΕ.

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ναύπλιο: Σύσκεψη από την ανοιχτή Επιτροπή ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ


Σύσκεψη ανοιχτή στο κοινό πραγματοποιεί η Ανοιχτή Επιτροπή Ναυπλίου ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ με σκοπό τον προγραμματισμό των εργασιών της για την υλοποίηση των αποφάσεων της πρώτης λαϊκής συνέλευσης.

Η σύσκεψη θα γίνει την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014, ώρα 21:00, στο θεατράκι του Πάρκου ΟΣΕ στο Ναύπλιο. Οι εργασίες της Ανοιχτής Επιτροπής είναι δημόσιες και όποιος επιθυμεί μπορεί να λάβει μέρος και να συνεισφέρει σε αυτές.

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ!::

 ΕΚΧΩΡΗΣΗ των δημόσιων περιουσιακών στοιχείων της χώρας, στον έλεγχο του ιδιωτικού τομέα”
Υπόγραψε το ψήφισμα τώρα και προώθησε το σε φίλους και γνωστούς.

Ξύπνα! Ξεπουλούν τις παραλίες μας

Πως γίνεται οι βουλευτές να δηλώνουν συμπαράσταση για τις αντιδράσεις για το ξεπούλημα της περιοχής,και της Ελλάδας,όταν τα έχουν υπογράψει όλα!! στα μνημόνια,καταντάει τραγελαφικό...
Κοιτάξτε κάτω τι έχουν υπογράψει