Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Επισήμως νεκρό το κράτος δικαίου στην Ελλάδα...


Τη χειρότερη ημέρα για το κράτος δικαίου στην ιστορία της Ελλάδας, μετά την πτώση της δικτατορίας, επέλεξαν οι υφιστάμενοι του Ν.Δένδια για να...
σατιρίσουν τους αιτούντες άσυλο στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής του υπουργείου δημόσιας τάξης ο απερχόμενος υπουργός έλαβε σαν αναμνηστικό ένα δελτίο αιτούντος άσυλο με τα στοιχεία του.

Αθωώθηκε ο Γιάννης Πιτσάκης



ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ!::
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ
ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΑΤΣΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ  ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ
Απόφαση με πολιτικές προεκτάσεις η ομόφωνη αθώωση σήμερα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου του Δημοσιογράφου Γιάννη Πιτσάκη, στη μήνυση του Δημήτρη Κωστούρου για «συκοφαντικό και υβριστικό για την πολιτική και ηθική του υπόσταση» δημοσίευμα.
Η μήνυση είχε γίνει στο τέλος Ιανουαρίου 2013 και όπως μας πληροφορούσε η «Ενημέρωση Πελοποννήσου» του Πολύδωρου Δάκογλου στις 24 Ιανουαρίου 2013, «Συνελήφθη ο Γιάννης Πιτσάκης μετά από μήνυση του Δημάρχου Ναυπλιέων» και συνέχιζε πιο κάτω:

Τις πολυεθνικές των μεταλλαγμένων προωθεί η ελληνική πρoεδρία ΚΑΙ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ


ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ,ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΩΝ,ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΜΟΡΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ
Που κρύφτηκαν όλοι αυτοί οι διαρολογιοι με τις επερωτήσεις!:
Επιφυλάξεις για το ρόλο των εταιρειών βιοτεχνολογίας
Υπό την πρόταση της ελληνικής προεδρίας οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις κατέληξαν στο Λουξεμβούργο σε συμβιβαστική πολιτική συμφωνία που δίνει στα κράτη μέλη την επιλογή να επιτρέπουν ή να απαγορεύουν την καλλιέργεια στο έδαφός τους γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (ΓΤΟ), με σαφείς υποχωρήσεις στις πολυεθνικές των μεταλλαγμένων, σαν τις Monsato, Amflora, Pioneer.

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

"Ασελγούν στην Δικαιοσύνη αθωώνοντας υπουργούς και πρωθυπουργούς που λαδώνονται!"


«ΛAΔI» βγαίνουν τα «αρπακτικά» του σκανδάλου των εξοπλιστικών και άλλοι καταδικασθέντες για οικονομικά σκάνδαλα, από τη σχεδιαζόμενη από το υπουργείο Δικαιοσύνης κατάργηση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.
Αυτό τονίζει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, επισημαίνοντας ότι στο νέο Ποινικό Κώδικα που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο «καθίσταται εμφανής η προσπάθεια μείωσης των ποινών που συνδέονται με την προστασία της δημόσιας περιουσίας».

Ενώ τα πωλητήρια έχουν αναρτηθεί στο ίντερνετ, αντιπεριφερειάρχης, δήμαρχοι και δημοτικά συμβούλια σιωπούν


του Γιώργου Νικολόπουλου

Ή πλήρη άγνοια έχουν οι αιρετοί της Αργολίδας για τα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ να ξεπουλήσει σε ιδιώτες τη δημόσια περιουσία, ή απλά, σιωπώντας συναινούν στο ξεπούλημα.

Ενώ τα πωλητήρια έχουν αναρτηθεί στο ίντερνετ, αντιπεριφερειάρχης, δήμαρχοι και δημοτικά συμβούλια σιωπούν όχι μόνο για τα προνομιούχα οικόπεδα που βγαίνουν στο σφυρί, αλλά και για τις παραλίες ή ακόμα για τον υδροβιότοπο της παραλιακής, στον οποίο, όπως διαφημίζει το ΤΑΙΠΕΔ, το ...«κυβερνητικό μεσιτικό γραφείο», ενδείκνυται για να χτιστούν παραθεριστικές κατοικίες.

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Πώς να πριμοδοτηθείτε στις Πανελλήνιες


ΠΡΩΤΟΥ  διαβάσετε το άρθρο,να πούμε ότι δεν στοχοποιουμε το άθλημα,αλλά συγκεκριμένες πρακτικές
Θα κάνουμε έρευνα ,για να δούμε και τα κονδύλια που δίνονται,και ποιοι ιδιώτες έχουν πάρει και πόσα!
Καταγγελία που αφορά το ΑΡΓΟΣ Πρέπει να ερευνηθεί!
Έτσι ξεκινάει ένα άρθρο από το http://www.protagon.gr/ λέγοντας χαρακτηριστικά
Ξέρετε ότι στην Ελλάδα του 2014 νέοι αθλούνται στο χόκεϊ επί χόρτου; Ένα Ολυμπιακό άθλημα τόσο δημοφιλές που η ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας έχει να ενημερωθεί από το 2011.

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Φοβερός ανασχηματισμος


ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
Απλά ανακυκλωμένα άτομα να συνεχίσουν το έργο του ξεπουλήματος,και του ναι σε όλα
Κανενός είδους αίσθηση περί «νέου ξεκινήματος» δεν δίνει αυτή η κυβέρνηση.
 Η εικόνα της είναι η απόλυτη συνέχιση της πολιτικής της προηγούμενης - και όχι άδικα.
Δέκα υπουργοί παρέμειναν στη σύνθεση και της νέας κυβέρνησης προερχόμενοι από υπουργικούς θώκους και της προηγούμενης, και το εντυπωσιακό είναι ότι και οι δέκα (!) παρέμειναν ακριβώς στα προηγούμενα υπουργεία που είχαν - Αβραμόπουλος, Βενιζέλος, Μητσοτάκης, Αθανασίου, Βρούτσης, Χρυσοχοΐδης, Βαρβιτσιώτης, Μανιάτης, Κεφαλογιάννη, Σταμάτης.

Ο ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΕΛΛΑΛΗΣΕΝ.ΕΣΥ ΚΑΜΠΟΣΕ!:


Θερμό αναμένεται το καλοκαίρι στο Ναύπλιο καθώς με τη φράση, "θα πέσουν κορμιά",  ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος σε ερώτηση μας για τις σχεδιαζόμενες πωλήσεις μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, εκτάσεων, παραλιών, κτιρίων και γενικότερα ακινήτων στα όρια του Δήμου Ναυπλιέων, έδωσε το στίγμα των επόμενων μηνών.

"Μπαίνουμε σε μια περίοδο εμπόλεμης κατάστασης με το ΤΑΙΠΕΔ και όσους σχεδιάζουν την πώληση ακίνητων, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας" συμπλήρωσε.

Το θέμα αναμένεται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα να έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με την μορφή κατεπείγουσας

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Αθλιες συνθήκες στις φυλακές στο Ναυπλιο


Της Αντας Ψαρρά

 Η ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων και η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων καταγγέλλουν τις άθλιες συνθήκες στις φυλακές. Οι έγκλειστοι στοιβάζονται σαν κοτόπουλα ενώ υπάρχουν κενές πτέρυγες λόγω υποστελέχωσης. Την στιγμή που οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ενημέρωναν την αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τα προβλήματα του κλάδου και την αθλιότητα των φυλακών, η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων με ανακοίνωσή της επιβεβαίωνε όλη την αθλιότητα που βιώνουν οι κρατούμενοι. Μετά την επίσκεψη μελών της Πρωτοβουλίας στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας και την κλειστή φυλακή Ναυπλίου, άμεση και καθαρή ήταν η διαπίστωση ότι ένα χάσμα χωρίζει τα δύο ιδρύματα.