Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ!ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΙΑΤΗ


ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!:
Κατά τα άλλα, μνημονεύουμε την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ για εξορκισμό του κακού που θεριεύουμε με την ανοχή μας.
Είναι ορισμένη η 5η Ιουνίου να γιορτάζεται ως ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, αλλά δεν έχει ανταποκριθεί η πολιτεία ακόμα στην υποχρέωσή της να κρατά τουλάχιστον τα προσχήματα.
Ηχεί σαν κακόβουλο αστείο όλη η προβολή των δρώμενων για την προστασία των ακτών, των δασών, των πόλεων, των ποταμών κ.τ.λ. αντιδιαστελλόμενη με την απόλυτη καταπάτηση κάθε έννοιας προστασίας και καθαριότητας.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ,ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΖΩΝΕΣ NATURA,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ,ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ  ΜΥΛΩΝ,ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ,ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!Ελένη

Χωρίς κόμματα,χρώματα και διχόνοιες..γιατί τελικά μόνο τα αρώματα ενότητας μας ενώνουν!
Γιατί οι άνθρωποι, σύντροφε, ζουν απο τη στιγμή
που βρίσκουν μια θέση
στη ζωή των άλλων.

Kαι τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι
γίνονται οι πιό καλοί επαναστάτες.

Και μένουμε ανυπεράσπιστοι ξαφνικά, σαν ένα νικητή
μπροστά στο θάνατο
ή ένα νικημένον αντίκρυ στην αιωνιότητα…


Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Βγάζουν στο σφυρί μέχρι και αρχαιολογικούς χώρους !


Σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της διυπουργικής επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, μεταφέρθηκαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), εκτός των άλλων, και το Τουριστικό Συγκρότημα Ξενία του Ναυπλίου, το οποίο ανήκει στον ΕΟΤ, τελεί υπό τη διοίκηση της ΕΤΑΔ και αποτελείται από τρία ακίνητα. Το Ξενία Palace Ακροναυπλίας επί οικοπέδου 24 στρεμμάτων, το Ξενία Amphitrion επί οικοπέδου 3,5 στρεμμάτων και το Ξενία Ναυπλίου Α’ επί οικοπέδου 4,5 στρεμμάτων.

Tα διαφημιζόμενα ρουσφέτια του κομματάρχη Μπακέτου

ΑΥΡΑ: Κύριε Δήμαρχε, να τον χαίρεστε τον κομματάρχη Μπακέτο


Με αφορμή τις δηλώσεις του Αντιδήμαρχου Ναυπλιέων Ανδριανού Δήμα (Μπακέτου), η συντονιστική επιτροπή της δημοτικής παράταξης ΑΥΡΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, ο αντιδήμαρχος Ναυπλίου και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης από τους υποψήφιους όλων των συνδυασμών στις δημοτικές εκλογές, κος Ανδριανός Δήμας (κατά κόσμον Μπακέτος) αιτιολογεί γιατί πήρε τόσες πολλές ψήφους.

Γ’ Εθνική ο Ερμής Κιβερίου(ΒΙΝΤΕΟ)


Με τη νίκη του επί της Σπάρτης με 2-1 ο Ερμής Κιβερίου στο ΔΑΚ Άργους, πήρε το εισιτήριο για την Γ' Εθνική στην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ.

Η ομάδα της Αργολίδας, αν και από το 18' έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φίλη και παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε τη μεγάλη ανατροπή που την οδηγεί στη Γ' Εθνική.
Στο 51' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μοσχογιάννη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χοτζάι.

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΙ.ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ


Στο Άργος για το μεγάλο παιχνίδι της Χρονιάς.
για το  εισιτήριο στη Γ Εθνική…
Στο γήπεδο του Παναργειακού το μεγάλο ματς της Τετάρτης, του Κιβερίου με την ΑΕ Σπάρτης…
Μετά την μεγάλη ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου για να παρακολουθήσει το μεγάλο Ντέρμπι μεταξύ των ομάδων Ερμής Κιβερίου – ΑΕ Σπάρτη ο αγώνας θα διεξαχθεί όχι στο γήπεδο του Κιβερίου που είναι μικρό αλλά στο γήπεδο του Παναργειακού στο Άργος...!!
ΜΕΓΑΛΗ Η  αγωνία και στην Σπάρτη

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Αμοιβή 1000 ευρώ για τους δολοφόνους ζώων στο Αργος


Ονομάζομαι Ελένη Πειρούνη και την Παρασκευή 30 Μαίου βρέθηκαν τα σκυλιά μου δηλητηριασμένα απο φόλα. Σε διάστημα 3 ημερών βρέθηκαν και άλλα 3 σκυλάκια δηλητηριασμένα σε αλλα σημεία του Αργους μαζί με μία γάτα. Το ένα από τα σκυλάκια μου το βρήκε ο 85 χρονών πατέρας μου (που έχει και πρόβλημα καρδιάς) πεθαμένο μπροστα από την πόρτα του σπιτιού μας ωρα 6.30 το πρωι. Τα σκυλιά είχαν ξεφύγει του πατέρα μου το προηγούμενο βράδυ καθώς αυτός άνοιγε την πόρτα για να μπει μέσα στο σπίτι μας.