Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Γιατί κανείς δεν μιλά για την επίθεση στο prefadoros-blog !::


Έχουμε ξαναπεί ότι η σιωπή είναι συνενοχή
Το αξιόλογο blog  prefadoros-blog.com/,δέχτηκε ύπουλη,αήθη και με χτυπήματα κάτω από την μέση, επίθεση ,όπως ήταν αναμενόμενο ,από γνωστούς άγνωστους κύκλους
Βέβαια όλοι αυτοί,επειδή είναι θρασύδειλοι,περίμεναν τα αποτελέσματα των εκλογών,και δεν του επιτέθηκαν πριν!!κριτικάροντας τα άρθρα του
Βέβαια όλοι αυτοί,που έχουν μεγαλοπτυχια δημοσιοκαφριας του 50 ευρου,και είναι η χαρά τους οι εκλογές,για να τσεπώσουν,για όλα τα χάλια του συστήματος φταίει ο
prefadoros-blog.com

Ξεπουλάνε θάλασσες και βουνά


Αργολίδα
32 στρ. παραλιακής έκτασης στο Κονδύλι, τη δεύτερη μετά την Καραθώνα δημοφιλέστερη παραλία του Ναυπλίου.
 
38 στρ. στο Σαλάντι (Αϊ-Νικόλας) Ερμιονίδας.
 
135 στρ. παραλιακής έκτασης στην Κινέτα Ερμιονίδας.
 
615 στρ. αμφιθεατρικής έκτασης-φιλέτο (πρώην ΔΕΠΟΣ) στο Πόρτο Χέλι Ερμιονίδας.

Δεν απάντησε ο υπουργός Α. Τσαυτάρης για το ΟΣΔΕ


Επιβράβευση της πολιτικής του από τους αγρότες συμπέρανε από τις κάλπες!
Δ. Κοδέλας: “Το μήνυμα δεν το πήρατε, το πήραν όμως όσοι σας ψήφισαν και θα πράξουν δεόντως στις επόμενες εκλογές”
Στο ζήτημα του ΟΣΔΕ αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Κοδέλας, στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη 28/05, κατά τη διάρκεια κύρωσης σύμβασης που αφορούσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Άγριο ξύλο και "χημικά" στο ΑΕΚ - Διομήδης! αποφάσισαν να μην διεξαχθεί το παιχνίδι


Φοβερά γεγονότα πριν από τον τρίτο τελικό της Α1 χάντμπολ μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη Άργους, στο κλειστό της Κυψέλης. Άγριο ξύλο μεταξύ των οπαδών της Ένωσης και των ΜΑΤ -  Λιπόθυμος οπαδός των “κιτρινόμαυρων” στο παρκέ! Οριστική αναβολή στο παιχνίδι!
Μεγάλης έκτασης επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Διομήδη Άργους για τους τελικούς της Α1 χάντμπολ.

Πέντε λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης και για αδιευκρίνιστο -ακόμα- λόγο, υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και τις δυνάμεις των ΜΑΤ, η οποία γενικεύτηκε και έφτασε ως τον αγωνιστικό χώρο.

32.000 στρεμματα πωλείται και το Κονδύλι


Κοψοχρονιά πωλείται η παραλία που πάει ο Σαμαράς στο Ναύπλιο!
Στην λίστα με τις παραλίες προς πώληση έχει ενταχθεί και η αγαπημένη παραλία του Αντώνη Σαμαρά στο Ναύπλιο! Συγκεκριμένα το Κονδύλι, μία καταπληκτική παραλία της Αργολίδας 32.000 στρεμματα , όπως φαίνεται από την λίστα του ΤΑΙΠΕΔ!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΟΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ


Μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση  στο γήπεδο της Νέας Κίου, οι παίκτες μας επιβλήθηκαν της ΑΕΚ με 29-25, ισοφάρισαν την σειρά σε 1-1 και τώρα θα τα παίξουν όλα για όλα στο τρίτο παιχνίδι την Παρασκευή το βράδυ στην Κυψέλη.
Σε έναν αγώνα do or die, οι Λύκοι κατέθεσαν ψυχή και με την συμπαράσταση ενός φανταστικού κόσμου έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη που τους κρατάει ζωντανούς στην διεκδίκηση του τίτλου. Η παρουσία του κόσμου ήταν πραγματικά συγκλονιστική, η ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο «βραζιλιάνικη», εορταστική, τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Εκδηλώσεις το Σάββατο 31 Μαΐου 2014, στο Άργος. σε θέματα πρόληψης αλλά και διακοπής του καπνίσματος.


Στα πλαίσια των δράσεων του Κέντρου μας και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φιλών Ν. Αργολίδας «Η Αλληλεγγύη», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος 31 Μαΐου, διοργανώνονται εκδηλώσεις το Σάββατο 31 Μαΐου 2014, στο Άργος. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:
9:30π.μ. -1:30μ.μ. Ενημερωτικό περίπτερο στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος, με διανομή έντυπου υλικού και την παροχή έγκυρων πληροφοριών για τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης και του Συλλόγου «Η Αλληλεγγύη» σε θέματα πρόληψης αλλά και διακοπής του καπνίσματος.
Με την υποστήριξη του Δήμου Άργους- Μυκηνών

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ποιοι εκλέγονται ευρωβουλευτές από κάθε κόμμα


Δείτε ποιοι εκλέγονται ευρωβουλευτές από κάθε κόμμα. Οι πρωτιές και οι ανατροπές

Με την Ελλάδα να έχει 21 από τις 751 έδρες του Ευρωκοινοβουλίου, το ποσοστό που συγκέντρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ του δίνει 6 ευρωβουλευτές.
Αυτή τη στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ (6 έδρες) προηγούνται οι:
1 ΓΛΕΖΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΩΛΗΣ) του Νικολάου 272.340
2 ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΣΟΦΙΑ του Ηλία 173.693
3 ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χριστόδουλου 118.047
4 ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Στέλιου-Παναγιώτη 103.576

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΑΝΝΑ ΜΑΝΤΑ!-Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου


-Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου.
-Ενστερνίζομαι το πολιτικό όραμα του Π. Τατούλη και στέκομαι δίπλα του.

Το αποτέλεσμα των εκλογών για την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι ένα σαφέστατο μήνυμα των πολιτών ότι εμπιστεύονται τον Πέτρο Τατούλη, ότι στηρίζουν το όραμα του, ότι αναγνωρίζουν το έργο του που είναι αυτό που θα οδηγήσει την Πελοπόννησο στην ανάπτυξη.

Ο Πέτρος Τατούλης έθεσε από την πρώτη στιγμή, το 2010, ένα τολμηρό διακύβευμα: