Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ακόμα και την γιορτή του αγίου Πέτρου χρησιμοποιησαν για ΨΗΦΟΥΣ!


Tοσο πολύ φοβάται ο δήμαρχος μην πάει στον δεύτερο γύρο,και εκεί τελειώσουν τα ψέμματα!:με τον κάθε τυχάρπαστο!:
Σήμερα λοιπόν υπουργικό αμάξι που ήρθε να πάρει ψήφους δεν σεβάστηκε καν την γιορτή του πολιούχου,καβάλησε με συνοδεία και άλλη Τζιπαρα την πλατεία,και φεύγοντας σαν τροπαιούχος ,τον ακολουθούσαν πεζοί,οι γνωστοί κόμματο ρουφιάνοι!!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ Ή ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!:΄΄Ή ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ!:

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Ναύπλιο


του Γιάννη Ρεκούμη*

Ο κυκλικός κόμβος της Ενδεκάτης, αποτελεί μια σημαντική θετική κυκλοφοριακή παρέμβαση που βοήθησε κατά πολύ την διέλευση των οχημάτων, σε σχέση με την προηγούμενη ξεπερασμένη, από την σύγχρονη εποχή, διασταύρωση.

Η κατασκευή του κυκλικού κόμβου στην επίσης προβληματική διασταύρωση των οδών Πολυζωίδου και Μπουμπουλίνας στο σημείο της παλιάς Αγροτικής Τράπεζας, όταν θα γίνει, θα διευκολύνει επίσης την διέλευση των οχημάτων απ’αυτό το σημείο.

Πλωτά παλάτια για διάσημους και πριγκίπισσες στο Ναύπλιο


EXΩ ΚΑΙ ΣΚΑΦΟΣ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ:
Μια μοναδική έκθεση υπερπολυτελών σκαφών αναψυχής, που στο παρελθόν έχουν φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz και του διεθνούς jet set, ανοίγει σήμερα τις πύλες της στο Ναύπλιο.
Πρόκειται για το Mediterranean Yacht Show, που θα διαρκέσει έως τις 7 Μαΐου και κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστούν περισσότερα από 60 «πλωτά παλάτια», μήκους έως 60 μέτρων και με δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι δώδεκα επιβατών.

Πως τους ξέφυγε απο υποψήφια σύμβουλος::


Αυτό το πανέμορφο ταλέντο απο το Αργος ,πως τους ξέφυγε απο υποψήφια σύμβουλος,απορώ!!ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ
Η 18χρονη γαλανομάτα Χαρά Φιλοπούλου (είναι Κριός στο ζώδιο) με καταγωγή από το Αργος σπουδάζει στο Τμήμα Νοσηλευτικής στην Πάτρα και είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών στον Ερυθρό Σταυρό. Στοχεύει μόλις πάρει το πτυχίο της να εργαστεί σε ένα από τα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας, χωρίς όμως να αποκλείει και το ενδεχόμενο να ζήσει και να εργαστεί στο εξωτερικό, αν προκύψει μια επαγγελματική πρόταση γύρω από τον τομέα των σπουδών της

Έλενα Φλώρου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος συνδιασμού αλλαγή πορείας


Με ρωτούν συνέχεια γιατί εσύ;Πώς προέκυψε και έθεσες υποψηφιότητα;
Η απάντηση μου:Γιατί δεν το έκανες εσύ.Γιατί κάποιος πρέπει να το κάνει
.Μένουμε όλοι στην άκρη και παραπονιόμαστε χωρίς κανένας να αναλαμβάνει ενεργή δράση,να διεκδικεί με τσαμπουκά και μαγκιά αυτά που θες να δεις στον Δήμο σου και να μη σιχτιρίζεις ότι το Άργος είναι σκατόπολη χωρίς ενδιαφέρον
.Τα έλεγα κι εγώ όπως τα λέτε κι εσείς.Αλλά με τα λόγια δε βγαίνει κάτι,από τον καφέ και το αραλίκι δε κερδίζεις κάτι.

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ!! ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ!


Μια Ζωή θα!!και Καθρεφτάκια για ιθαγενείς!!εδώ και 7 μήνες πανηγύρισαν !!δείτε σήμερα από την πίσω πλευρά!μόνο χαλάσματα!!
Το ΣΠΙΤΙ του ΤΣΩΚΡΗ αγοράζει ο Δήμος Άργους Μυκηνών

Από επίσημα χείλη του αντιπροέδρου του Πράσινου Ταμείου ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος πως εγκρίθηκε το αίτημά του για αγορά της ιστορικής διατηρητέας Οικίας Τσώκρη στο Άργος (στην οδό που φέρει το όνομά του, πλησίον της οδού Καρατζά).

Η Ερμιονίδα πρωταθλήτρια,


Mε την άνετη νίκη της με 4-0 επί του Παναργειακού η Ένωση Ερμιονίδας ουσιαστικά στέφθηκε πρωταθλήτρια του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα της Ερμιονίδας ξέφυγε 7 βαθμούς από τον Παναργειακό και για να χάσει την πρωτιά πρέπει να κάνει 3 ήττες στις 4 αγωνιστικές που που απομένουν (και φυσικά οι αντίπαλοί της να μην έχουν απώλειες).

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ


Στην κατεχόμενη Αθήνα, 200 αιχμάλωτοι, πρώην πολιτικοί κρατούμενοι, εκτελέστηκαν στην Καισαριανή από τους ναζί ως αντίποινα για το θάνατο ενός γερμανού στρατηγού και τριών συνοδών του αξιωματικών στους Μολάους της Λακωνίας, στις 27 Απριλίου του 1944
. Στην πλειοψηφία τους -περίπου170- ήταν πρώην κρατούμενοι επί δικτατορίας Μεταξά στην Ακροναυπλία που οι αρχές τους παρέδωσαν με πρωτόκολλο παράδσης στους Iταλούς κατακτητές μετά την πτώση του μετώπου.
 Mετά την συνθηκολόγηση των Ιταλών, το Σεπτέμβριο του 1943, οι Γερμανοί τους μετέφεραν στο Xαϊδάρι. Oι υπόλοιποι ήταν εξόριστοι από την Aνάφη.

Υφαρπάζουν ψήφους με φτηνές εξυπηρετήσεις και αφήνουν ένα πανέμορφο τόπο να συνεχίζει να ζει, στο σκοτάδι.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑ.ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΟΣΥΛΗ.
Διαβάζω προσεκτικά, τις τελευταίες ημέρες και παρακολουθώ χρόνια, τις ανακοινώσεις των υπευθύνων στα Δημοτικά θέματα. Έχει ξεσπάσει ένας ανηλεής πόλεμος ανακοινώσεων για "πέργκολες", για πεζοδρόμια, για ράμπες ΑΜΕΑ στον κόμβο της ενδεκάτης και για ποδηλατόδρομους που, άλλοι σκέφτηκαν, άλλοι πρότειναν και άλλοι αποφάσισαν να γίνουν.
Το ότι όλα αυτά τα "ουσιώδη", γίνονται λίγες μέρες πριν τις εκλογές, φυσικά δεν πρόκειται να μας πει κανείς, αλλά αυτό είναι κάτι που έγινε θεσμός στη χώρα μας...
Σκέφτομαι να προτείνω στον επόμενο Δήμαρχο, να δημιουργηθεί μια "σχολή Θεάτρου" στο Ναύπλιο όπου θα διδάξουν όλοι αυτοί που σήμερα τσακώνονται για όλα αυτά, που μέχρι προχτές ούτε κάν είχαν περάσει από το μυαλό τους.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Δημήτρης Αθανασάκος..Υποψηφιος δημοτικος σύμβουλος με τον κ. Δημήτρη Νικητόπουλο.


Για τον Δημήτρη,δεν χρειάζονται συστάσεις!
Παρών σε κάθε κοινωνικό αγώνα,πολλές φορές και μόνος,ενάντια στην εξαθλίωση,την αδικία,και την εκμετάλλευση
Θα τον βρείτε μόνιμα(,και όχι .. μόνο στις εκλογές),δίπλα σας σε κάθε διαμαρτυρία,κάθε ακτιβισμό,και ενάντια του φασισμού
Επί σειρά ετών,δεν κάνει αναφορές για τα προβλήματα,από τον καναπέ του,αλλά τα βιώνει και ο ίδιος,και συμμετέχει ενεργά φωνάζοντας για την επίλυσή τους
Νέο αιμα,αντιλήψεις νοοτροπία,και δυναμισμός!

ΑΛΙΚΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ! ΝΕΟ ΑΙΜΑ!ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ Δημήτρη Νικητόπουλο


Χωρίς ξύλινο λόγο, χωρίς καν να ζητήσω να με ψηφίσετε, απλά γιατί θεωρώ πιο έντιμο και αξιοπρεπές, η απόφαση να είναι δική σας!

Σας κάνω γνωστή της υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δήμου Άργους-Μυκηνών με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Δημήτρη Νικητόπουλο.

Αν θεωρείτε ότι το Άργος έχει ανάγκη από νέους και αξιόλογους ανθρώπους, αν το Άργος έχει ανάγκη κάθαρσης και όχι κλωθογυρίσματα, αν επιτέλους το Άργος μπορεί να λειτουργήσει με μια δημοτική αρχή κοινωνικής αληλλεγγύης.... τότε μόνο ένας δρόμος υπάρχει... ο " Άλλος Δρόμος "...!!!!

SOS ΓΙΑ ΣΠΑΝΙΟ ΑΙΜΑ 0 Rh (-) αρνητικό!!!




Αγαπητοί φίλοι ψάχνουμε  αιμοδότες με ομάδα αίματος 0 Rh (-) αρνητικό!!!
Πρόκειται για ανθρωπο ,που πρέπει να χειρουργηθεί για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής!!
Η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη !!! Ευχαριστώ!

SOS

 Πρέπει να δώσουν μόνο  όσοι έχουν 0 αρνητικό (σπάνιο)πρέπει να πάνε στο Λαϊκό, ή σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να δηλώσουν προς για Νικο Γεωργιαδη Α'Χειρουργικη, Λαϊκό, μόνο αν έχουν 0αρνητικο!! Σε ευχαριστούμε   πολύ!!!

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Καίτη Παπαϊωάννου


Στις προσεχείς εκλογές θα κατέβω υποψήφια περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μανώλη!στην Αργολίδα
Κατοικώ Ναύπλιο,και είμαι προϊστάμενη στον ΟΑΕΔ
Όσοι πιστεύετε σε μένα ελπίζω να με στηρίξετε και να με τιμησετε με την ψήφο σας!
Όσοι δεν με ξέρετε ψηφίστε με για να σας αποδείξω ότι δεν πήγε χαμένη η ψήφος σας!
Καίτη Παπαϊωάννου

Το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού Άργους – Μυκηνών «Άλλος Δρόμος»


Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού Άργους – Μυκηνών «Άλλος Δρόμος». Ο συνδυασμός έχει ως εξής:
Υποψήφιος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών
Νικητόπουλος Δημήτριος του Γεωργίου
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...


ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ :ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ!

ΚΥΡΙΟΙ
Επειδή η ενημέρωση είναι υποχρέωση κάθε αξιοπρεπούς χώρου, που θέλει να λέγεται ''ενημερωτικός''....
Επειδή η ενημέρωση είναι ΧΡΕΟΣ κάθε συνειδητοποιημένου και ΜΗ διαπλεκόμενου δημοσιογράφου....
Επειδή η ενημέρωση είναι μέρος της πολιτικής ζωής κάθε ατόμου, αλλά και διαμορφωτής της....
Επειδή η ενημέρωση καθορίζει και την συνείδηση εκείνου που την δέχεται αλλά αποκαλύπτει και την ποιότητα συνείδησης αυτού που την διαχειρίζεται...

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

«Τατούλης ο Μεγαλοπρεπής»,


ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ του Περιφερειάρχη και των τρόπων με τους οποίους κάνει διαχείριση της εξουσίας που του εμπιστεύτηκε ο λαός της Πελοποννήσου.
Αν όντως πιστεύει πως έχει »το κράτος μαγαζί του» δεν ισχύει το ίδιο και με τους Νόμους.
Αυτοί είναι πάνω από όλους μας και από τον Περιφερειάρχη.
 Ας σεβαστεί λοιπόν την κειμένη ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ και ας πράξει τα δέοντα άμεσα.
Με αφορμή την παραβίαση της νομοθεσίας στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου Τατούλη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μανώλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ!ΕΚΙΝΗΣΗΣ