Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ


Η σεισμική δόνηση μεγέθους 5,4 βαθμών, η οποία σημειώθηκε στις 23.08 το βράδυ της Παρασκευής με επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο νοτιοανατολικά της Ύδρας, έγινε αισθητή και σε περιοχές της Νότιας Ιταλίας.
Σύμφωνα με τις μετρήσεις από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το εστιακό βάθος ήταν 111 χιλιόμετρα και το επίκεντρο υπολογίστηκε 29 χλμ. νοτιοανατολικά της Ύδρας και 89 χιλιόμετρα νότια της Αθήνας. Τόσο το ευρωπαϊκό σεισμολογικό κέντρο όσο και το αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο δίνουν διαφορετική εκτίμηση του μεγέθους του σεισμού, κάνοντας λόγο για 5,7 Ρίχτερ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝ ΑΡΓΕΙ ΒΑΚΧΙΑ ΕΚ ΒΑΚΧΟΥ!!


ΕΝ ΑΡΓΕΙ ΒΑΚΧΕΙΑ,ΟΡΓΙΑ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ!!
Ίσως ο σημερινός σεισμός,να έγινε με αφορμή την μεγάλη οινοποσία συμπόσιο των αρχαίων μυστηρίων < ΟΠΩΣ> τα Διονύσια,που ουδεμιά σχέση έχουν με Αργολίδα και Άργος
Παρακμιακών καταστάσεων ,αριστοκρατικών κυριών του άνω Βρουστιου,υποψηφίων,για άλλη μια ευκαιρία φωτογράφησης και αυτοθαυμασμου, θλιβερών ψηφοφόρων,που ζήταγαν ποικιλία,!!
 ΚΙΤΣ φολκλορικών φωταγωγήσεων στρατώνων,και μάλιστα αφιέρωμα!!(
σιγά μην κόλλαγε αυτό!τα άλλα κολαγαν/:::!:)
και εν μέσω πιάνου και καταστάσεων που ο εκστασιασμενος υποψήφιος εκ βορείων προαστίων Καρυας, αφοσιωμένος χρόνια στον Σουλεϊμάν!
αναφωνούσε o mon anour!

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ!ΚΡΑΥΓΑΖΕ!ΟΧΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ



Συγκλονιστική η ομιλία του στην Πνύκα,που αν και αγράμματος είπε!

Ἐγώ, παιδιά μου, κατὰ κακή μου τύχη, ἐξ αἰτίας τῶν περιστάσεων, ἔμεινα ἀγράμματος καὶ διὰ τοῦτο σᾶς ζητῶ συγχώρηση, διότι δὲν ὁμιλῶ καθὼς οἱ δάσκαλοί σας. Σᾶς εἶπα ὅσα ὁ ἴδιος εἶδα, ἤκουσα καὶ ἐγνώρισα, διὰ νὰ ὠφεληθῆτε ἀπὸ τὰ ἀπερασμένα καὶ ἀπὸ τὰ κακὰ ἀποτελέσματα τῆς διχονοίας, τὴν ὁποίαν νὰ ἀποστρέφεσθε, καὶ νὰ ἔχετε ὁμόνοια.

Σαν σήμερα ήλθε στην ζωή ο Άγιος του Ελληνισμού

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Πετρόπουλος Ανδρέας Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος


Για τον Νομό Αργολίδας με την "Πελοποννησιακή Ένωση" του Γιάννη Μανώλη.
ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ!!
Γεννήθηκε και φοίτησε αρχικά στην Γερμανία και είναι 45 ετών.
Διαμένει στην πόλη του Άργους και εργάζεται απο το 1989 στην Αυτοδιοίκηση
 [Δήμο Άργους - Δήμο Άργους - Μυκηνών] με μία διαδρομή 13 περίπου Αυτοδιοικητικών αρμοδιοτήτων [σε τομείς όπως τα Ευρωπαϊκά Θέματα και Προγράμματα - Πληροφορική - Δημοτικά Όργανα - Νομικά Πρόσωπα κ.λ.π.].

Ο πατέρας του Αντώνιος κατάγεται από τον Άρι Μεσσηνίας και η μητέρα του Παναγιώτα από το Άργος Αργολίδας
Είναι παντρεμένος με την Σταυρούλα Νικολοπούλου από το Άργος Αργολίδας και έχει δύο παιδιά.

Γιατί οι γυναίκες θέλουν να παντρεύονται;


Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι γυναίκες σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με τους άνδρες, θέλουν να παντρεύονται; Είναι θέμα ανασφάλειας, είναι θέμα αποκατάστασης; Τι ακριβώς συμβαίνει και ωθεί πολλές από αυτές, να βάζουν σκοπό της ζωής τους, απλά και μόνο να παντρευτούν; Και μην πείτε ότι δεν ισχύει, ισχύει...

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Η αλληλεγγύη μας ενώνει όλους !!


Μεγάλη προσέλευση και η συμμετοχή του κόσμου της περιοχής μας στη στήριξη αυτής της ευάλωτης και ευπαθούς ομάδας ανθρώπων που ζει δίπλα μας
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και την εβδομάδα
Η Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης ευχαριστεί θερμά τους πολλούς φίλους και αλληλέγγυους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο σημερινό κάλεσμα στην πλατεία Δημαρχείου για τη συγκέντρωση ειδών που έχουν απόλυτη ανάγκη οι κρατούμενοι των Δικαστικών Φυλακών Ναυπλίου.

Μελισσόχορτο- Το μαγικό βοτάνι


To Μελισσοχορτο φαίνεται να είναι ένα βοτανο με πάρα πολλές χρήσεις - κλινικές μελέτες εντοπίζουν όλο και περισσότερες ιδιότητες του. Παρουσιάζει έντονη αντιοξειδωτική δράση και μέτρια αντιβακτηριδιακή.
Τα μέρη του φυτού που χρησιμοποιούμε είναι κατ’ αρχάς τα φύλλα που είναι ευεργετικά για την κατάθλιψη και την ένταση και γενικά για την αντιμετώπιση διαταραχών του νευρικού συστηματος ,καθώς και στην αποφυγή ανάπτυξης έλκους.Βοηθάει την λειτουργία της καρδιάς και ηρεμεί τους έντονους παλμούς της, και διώχνει μακριά την θλίψη και το άγχος επειδή επηρεάζει το τμήμα του εγκεφάλου που σχετίζεται με την ψυχική διάθεση.!!!