Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Αγώνας ποδοσφαίρου για τα συσσίτια αγάπης στο Ναύπλιο


Τη Δευτέρα  17 Μαρτίου στις  15:00, διοργανώνουμε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα στο δημοτικό  στάδιο Ναυπλίου  μεταξύ των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Πειραιώς και των παλαιμάχων του  Παναυπλιακού , για τα καθημερινά "συσσίτια αγάπης" του ιερού ναού Ευαγγελιστρίας  Ναυπλίου.
Είσοδος 5€
Προπώληση
Ναύπλιο:

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΚΑΤΣΑΝΗ!!!


Αφού

αποτίσουμε

φόρο τιμής στα τιμημένα ΚΑΠΗ Ναυπλίου,για την γιορτή της γυναίκας που εκτός από όλα τα άλλα είναι η μάννα που ποτέ δεν πρέπει να αφήνουμε μόνη!
Στην ιστορική ΓΩΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ!χαμός από γυναικοπαρεες !
Περιμένουμε  δικές σας φωτο!κορίτσια κάθε ηλικίας να βάλουμε!

Κορίτσια δικαιούστε στην γιορτή σας να πλεναμε τα πιάτα!! σπίτι!!αλλα στην επόμενη θα βαράτε παλαμάκια,όταν χορεύουμε το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας!!

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Εδώ Άργος: Οι εύγλωττες φωτογραφίες

Λεφτέρης Μπαρδάκος

Δεν μπορώ να πω ότι δεν γίνονται πράγματα στο Άργος και στον ευρύτερο δήμο του. Και συνεστιάσεις είχαμε και χορούς και -τελικά- το μεγάλο καρναβάλι την Κυριακή της Αποκριάς που κατέγραψε τους περισσότερους από κάθε άλλη χρονιά καρναβαλιστές. Όχι, όχι… παράπονο δεν έχουμε. Τώρα βέβαια, με το που μπήκε η Σαρακοστή αρχίσαμε να πέφτουμε σε λήθαργο από τον οποίο ελπίζω να μας βγάλουν οι εκλογές και οι προετοιμασίες τους.
Όμως -για να σοβαρευτώ-, τους τελευταίους μήνες γίνεται κάτι πραγματικά σημαντικό στην πόλη μας, κάτι που δεν έχει ακόμη πάρει τη θέση που του αξίζει στον τοπικό τύπο και στα τηλεοπτικά κανάλια. Και, αν θέλετε τη γνώμη μου, καλύτερα να μην την πάρει. Καλύτερα να μείνει εκεί που γεννήθηκε, γιατί όσοι το παρακολουθούν, 2.500 περίπου άτομα αυτή τη στιγμή -αριθμός που ολοένα αυξάνεται-, πιστεύω πως είναι ευχαριστημένοι και συγκινημένοι, έτσι όπως προβάλλεται μέχρι τώρα στο διαδίκτυο.

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Η ακρόπολη των Μυκηνών με 3D ΒΙΝΤΕΟ


Παρακολουθήστε παρακάτω ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ για τη ακρόπολη των Μυκηνών με 3D αναπαράσταση. Έτσι έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις Μυκήνες όπως πραγματικά ήταν στην αρχαιότητα.

Η ΑΝΝΑ ΜΑΝΤΑ ΑΠΟ την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB στο Βερολίνο,

Το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας ήταν το σήμα κατατεθέν στο ελληνικό περίπτερο τουρισμού, όπου οι επισκέπτες κυρίως Γερμανοί, ζητούσαν πληροφορίες για τα νησιά αλλά και για τη Πελοπόννησο. Η Αργολίδα ήταν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις τους. " Με το άκουσμα των λέξεων Αργος, Επίδαυρος, Μυκήνες, η αρχαιότητα ξαναζωντανεύει!!"είπε ένας. '
Σε ολα τα επίσημα έντυπα που κυκλοφορούσαν στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB στο Βερολίνο,
 η Πελοπόννησος είχε περίοπτη θέση ως η πλέον όμορφη ελληνική Περιφέρεια
 με ιδιαίτερο πολιτιστικό απόθεμα, ως ο τόπος των μύθων και των παραδόσεων,
 με αναφορά στις Μυκήνες και στην Επίδαυρο, στο Άργος
 ως την αρχαιότερη πόλη και στο Ναύπλιο ως την πιο γραφική!!!

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Οδυσσέας Βουδούρης, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Πελοποννήσου.


Η υποψηφιότητά μου πυροδότησε αντιδράσεις και έντονο διάλογο, αλλά αυτά έκλεισαν οριστικά, τόνισε ο Οδυσσέας Βουδούρης, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο ίδιος είπε ότι κάποια στιγμή σκέφτηκε να αποχωρήσει, αλλά ξεκαθάρισε: «Αν έφευγα, θα έκανα ένα δώρο στους αντιπάλους μας».
Ποιοι είναι οι αντίπαλοί του άραγε!: άλλαξε τόσα κόμματα που μας μπερδεύει!!!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΜΜΟΝΗΣ κατ΄ αλλους ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ. -ΑΝΑΝΗΨΑΝΤΕΣ


Είναι γνωστό στην μεταχουντική εληνική κοινωνία ότι οι καθεστωτικές δυνάμεις θεωρούν προσόν, το πολιτικό ή προπαγανδιστικό τους προσωπικό να είναι πρώην ΚΚΕ, ή τουλάχιστον πρώηνΚνίτης. Αυτό είναι εχέγγυο πληρέστερου εξανδραποδισμού και παπαγαλοποίησης. Άσε που αποτελεί και ζωντανό παράδειγμα για εξασφαλισμένη κοινωνικοπολιτική καριέρα…; Άλωστε μας το «δίδασκαν» και οι χουντικοί βασανιστές με το κυνικό: «βρε ρεμάλι, όποιος δεν είναι κομουνιστής μέχρι τα 25 είναι βλάκας, και όποιος παραμένει κομουνιστής και μετά τα 25 είναι βλάκας.»

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Νοσοκομείο Κορυδαλλού: Διώξη όχι στο κράτος αλλά στον κρατούμενο


ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ


Η εισαγγελέας του Πειραιά, αρμόδια για τις φυλακές Κορυδαλλού, δεν πλησιάζει στον χώρο του νοσοκομείου Άγιος Παύλος. Φοβάται γιατί, όπως έχει δηλώσει, «έχει και οικογένεια». Μη κολλήσει και καμία ασθένεια, εξάλλου η φυματίωση οι ηπατίτιδες και άλλες <<ασήμαντες!!!>> ασθένειες αφορούν στις φυλακές, τους <<αναλώσιμους>>κρατούμενους ,και τους λιγοστούς φύλακες ,που έρχονται σε καθημερινή επαφή,(πολλοί εξουθενωμένοι χωρίς ημέρες ξεκούρασης!)που τραγικά...κραυγάζουν επί ματαίω. για  την κατάσταση στις φυλακές!! 
Παράδειγμα στο ΝΑΥΠΛΙΟ!!
Ωστόσο, η κυρία Εισαγγελέας εξέφρασε την πίστη της στο εισαγγελικό λειτούργημά της ασκώντας πειθαρχική δίωξη κατά του κρατουμένου-ασθενή (πάσχει από λευχαιμία) για την διαρροή μέσω του κινητού του στα κοινωνικά δίκτυα των εικόνων από το κολαστήριο… 
Οι εικόνες είναι αποτρόπαιες. Τόσο αποτρόπαιες που η πρώτη ενστικτώδης αντίδραση είναι να αποστρέψεις το κεφάλι και να τις διαγράψεις από τη μνήμη σου. Τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αποτυπώνουν συνωστισμένα κορμιά με ανοιχτές χαίνουσες πληγές, ακρωτηριασμένα σώματα, εικόνες βαριά νοσούντων ανθρώπων. Και αυτές οι φωνές της τεράστιας απόγνωσης που έχουν μετατραπεί σε καγχασμό. Όχι, τις εικόνες αυτές του αποανθρωπισμού θέλεις να τις ξεχάσεις. Κι αν δεν επιτρέψεις στον εαυτό σου να τις ξεχάσει τότε σε κατατρέχουν.

Θεομπαίχτες, υποκριτές και φαρισαίοι…(Περί ΠασοκοΝεοδημοκρατίας το ανάγνωσμα)


Του Βασίλη Κ. Κόκκα

Ωραία τα χώνει λες και γεννήθηκε από παρθενογένεση!και σαν άλλος Τσε Γκεβάρα!! τα χώνει!λες και δεν αποτελούσε το βαθύ ΠΑΣΟΚ!αλήθεια που χάθηκε όταν εξαθλίωναν τον λαό!τώρα σαν άλλος που παει να χωθεί στο ΣΥΡΙΖΑ μυρίζει!!!
«Αν ευτυχής ή δυστυχής είμαι δεν εξετάζω
πλην ένα πράγμα με χαρά στο νου μου πάντα βάζω
που στην μεγάλη πρόσθεσι 
(την πρόσθεσι των που μισώ)
που έχει τόσους αριθμούς, δεν είμ’ εγώ εκεί
απ’ τοις πολλαίς μονάδες μιά. Μεσ’ στο ολικό ποσό
δεν αριθμήθηκα. Και αυτή η χαρά μ’ αρκεί»
                                  
Κωνσταντίνος Καβάφης