Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ


Όταν το facebook δεν είναι μόνο για να παίζεις παιχνίδια και κουτσομπολιό,κάνει θαύματα
Ένα απίστευτο εργαλείο,που αν χρησιμοποιηθεί σωστά,είναι αρκετά χρήσιμο
Να μερικές σελίδες που είναι αξιόλογες προσπάθειες
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Αξιόλογη προσπάθεια ενημέρωσης για το μεγάλο πρόβλημα της περιοχής
Παλιές φωτογραφίες του Αργους-Ταξίδι στο παρελθόν

Περνάς καλά εκεί πάνω ρε μπαγάσα,,,,,,,, Πρόεδρε


Πάνε σχεδόν 2 χρόνια που o Χρήστος δεν είναι πια μαζί μας...
Ένα παιδί ,γιατί πάντα παιδί έμεινε ,που δεν έτρεξε και δεν έπαιξε ποτέ..
Ένα παιδί, που γεννήθηκε με ειδικές ανάγκες ,αλλά ποτέ δεν ζήτησε τον οίκτο μας
Πάντα περήφανος , πάντα μαχητής , ακόμα και με τον χάρο, 5 μήνες πάλεψε ,στην εντατική.
Ο Χρήστος που είχα την τιμή να κάνω εκπομπές στο ραδιοφωνικό σταθμό του πριν χρόνια στον must fm
Ο Χρήστος που θα μας δίνει πάντα δύναμη ειδικά στις δύσκολες στιγμές σήμερα που μας λείπει, από την ψυχική του έπαρση και μαχητικότητα και την δίψα για ζωή.


Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ


Αιχμές κατά της Δημαρχίας επέρριψε διάμεσων της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο Γιώργος Αναγνωστου,κατηγορώντας τον δήμαρχο για παχιά λόγια,και λίγα έργα
Εγραψε!
Ο Δήμος Άργους - Μυκηνών όλο εξασφαλίζει λεφτά απο το ΕΣΠΑ, λένε καθημερινά απο τηλεοράσεως ( αυτά έρχονται με ...γαιδούρια και όχι με τραίνα, όπως πριν, που λέει και ο Δήμαρχος ) μόνο που έργο δεν υπάρχει πουθενά ούτε για μια φωτογραφία έστω, κατά τα άλλα ό δήμος "κερδίζει τη μάχη μετά την άλλη". Δεν σταματάνε το δούλεμα του κόσμου και να κοιτάξουν να τελειώσουν τον κόμβο στον δρόμο προς τη Ν. Κίο και τον κόμβο στην είσοδο της πόλης του Άργους, γιατί εδω και εννέα μήνες είναι σκάμμα που οι πολίτες διαλύουν τα αυτοκινητά τους.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Η Αλληλεγγύη στην πράξη


H FOTO ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις,που δείχνουν αγάπη και αλληλεγγύη από την 21η Εθελοντική Αιμοδοσία και την πρώτη του 2014 στο Ναύπλιο.στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «ο Παλαμήδης»
Η εθελοντική αιμοδοσία θα συνεχιστεί στο Ναύπλιο και το Σάββατο 18 Ιανουαρίου (ώρα 9:00 - 13:30)

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Δήμαρχος πόλης της Πελοποννήσου με καταθέσεις 18.000.000 ευρώ


Σε συνέχεια του δημοσιεύματος του epoli.gr της 11.01.14,«Διώξεις "τύπου ΤΤ" σε αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης"αποκαλύπτουμε πως, Δήμαρχος πόλης της Πελοποννήσου φέρεται να έχει καταθέσεις ύψους περί τα 18.000.000 ευρώ, ποσό που δεν δύναται να «δικαιολογηθεί», κατά τις πρώτες έρευνες, από τα δηλωθέντα εισοδήματά του.

Ο Δήμαρχος - σύμφωνα με πληροφορίες του epoli.gr - ισχυρίζεται πως οι καταθέσεις αυτές μπορούν να «δικαιολογηθούν», βεβαιώνοντας πως θα προσκομίσει τα σχετικά στοιχεία οποτεδήποτε αυτά του ζητηθούν επίσημα.

Το θέμα αναμένεται να «ξεσηκώσει θύελλα» με την ανακοίνωσή του, μιας και ο εν λόγω Δήμαρχος είχε δηλώσει πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

περιβαντολογικο έγκλημα,στην παραλιακή


Θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο τοπίο του Ναυπλίου όμως..η ομίχλη και η απαίσια μυρωδιά,είναι από τον βιολογικό!άλλο ένα περιβαντολογικο έγκλημα,στην παραλιακή,(έπρεπε να είναι προστατευόμενη ζώνη natura)που όλοι σιωπούν !
Το έκτρωμα της παραλιακής Νέας Κίου Ναυπλίου μέσα σε 2 λεπτά!
Μπράβο σε δημάρχους νομάρχες και υπουργούς περιβάλλοντος!για την συγκάλυψη χρόνων!!
Μια ζώνη που έπρεπε να προστατεύεται σαν natura!εδώ που έρχονται σπάνια πουλιά !
αποτελεί περιβαντολογικο όνειδος!

Λίγοι άκουσαν τη νεαρή Ελληνίδα πριν πεθάνει. Θα την ακούσουμε τώρα;».


Η επανάστασή μου έχει αρχίσει...Την ακούτε;;
Την Τετάρτη ένα πούλμαν που μετέφερε μια ομάδα νεαρών φοιτητών, κατά μήκος ενός ελληνικού αυτοκινητόδρομου κοντά στα Μάλγαρα, συγκρούστηκε με ένα φορτηγό.

Το τραγικό γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο νεαρές γυναίκες και να τραυματιστούν πολλοί επιβάτες του λεωφορείου θα μείνει σίγουρα για πολύ καιρό χαραγμένο στη μνήμη πολλών και κυρίως των συγγενικών προσώπων των θυμάτων.

Τα θύματα: Αγγελική Γρανίτσα, 21 ετών, και Ειρήνη Τριανταφύλλου, 23 ετών.

H οικογένεια της Ειρήνης δώρισε τα όργανά της και δύο επεμβάσεις μεταμόσχευσης κερατοειδούς σε δύο νέους που πάσχουν από κερατόκωνο έχουν ήδη προγραμματιστεί.

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Κύμα κακοκαιρίας προ των πυλών!στην Πελοπόννησο


Προσωρινό διάλειμμα από τις... Αλκυονίδες μέρες θα έχουμε αύριο και την Πέμπτη, καθώς ο καιρός χαλάει από τα δυτικά σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης η ΕΜΥ. 

Η πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Τετάρτης, θα διαρκέσει και την Πέμπτη, ενώ αργά το βράδυ, το κύμα κακοκαιρίας θα αρχίσει να υποχωρεί. 

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: 

Στάθης Μπούκουρας προέβη σε αναφορές θαυμασμού στον Ανδρέα Παπανδρέου


Κρατείται στις φυλακές Ναυπλίου
ο βουλευτής Κορίνθου, Στάθης Μπούκουρας, ανέφερε χαρακτηριστικά σχετικά με τις αποδιδόμενες στην οργάνωση επιθέσεις κατά μεταναστών: «Ανατριχιάζω με όσα ακούω, δεν με εκφράζουν όλα αυτά, δεν μου το επιτρέπει η θρησκεία μου».

Για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο βουλευτής φέρεται να υποστήριξε: «Φοβόμουν και ντρεπόμουν που ο Ρουπακιάς είχε προβεί σε αυτή την πράξη».

Επίσης, ο Στάθης Μπούκουρας εξέφρασε την «αποδοκιμασία» του για τα όπλα που βρέθηκαν σε σπίτια
συγκατηγορουμένων του, συμπεριλαμβανόμενου του Νίκου Μιχαλολιάκου, πλην όμως συμπλήρωσε πως «ίσως να δείχνουν κάποιο χόμπι συλλογής όπλων».

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ο Μπούκουρας θα πάει στις φυλακές Ναυπλίου


Ο Στάθης Μπούκουρας επιχείρησε, από το Σάββατο ήδη, να αποστασιοποιηθεί από τους άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής προκειμένου να αποφύγει την προφυλάκιση. Η αλλαγή στη στάση του είχε διαφανεί άλλωστε από την πρώτη στιγμή της δίωξης. 

Μετά από επτά ώρες απολογίας στις εφέτριες ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, ο Στάθης Μπούκουρας φαίνεται πως δεν έπεισε πως σέβεται τη δημοκρατία και τους θεσμούς. Η απόφαση ίδια με εκείνη για τους Γιώργο Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλο: προφυλακιστέος. 
Ο κ. Μπούκουρας οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όπου παραμένουν, από το Σάββατο οι δύο άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, που κρίθηκαν και αυτοί προφυλακιστέοι ,μετά τίς πολύωρες απολογίες τους. 

58 για την ενότητα της προοδευτικής παράταξης


ΕΣΕΙΣ ΟΙ 58 που θυμηθήκατε την ενότητα της κεντροαριστερας, ενώ 3 χρόνια οι Πασοκοι ψήφιζαν τα μνημόνια,ξυλοκοπούσαν τον κόσμο,συνεπραταν με την δεξιά για το καλό του τόπου!εξαθλίωναν τον λαό,δεν διάβαζαν τι ψήφιζαν!!τέλος πάντων!!μια ερώτηση!το ΠΑΣΟΚ πόσα δάνεια έχει πάρει έως το 2033 ενώ παίρνει 2%των ψήφων του ελληνικού λαού!!:παρακαλω,μιας και τα λέτε να κάνετε την ερωτηση
Είμαστε εδώ και είμαστε οι πολλοί που θέλουμε να χτίσουμε την Ελλάδα της εντιμότητας και της ευημερίας.ΧΑΧΑΧΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ
 ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!;
Η αναδιάρθρωση της παραγωγικής βάσης, η εξυγίανση της δημόσιας διοίκησης, η υγεία, η παιδεία και κάθε θεσμός που αφορά την κοινωνία, απαιτεί γενναίες και αληθινές μεταρρυθμίσεις.
ΙΔΡΥΤΙΚΉ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ