Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ Άργος και η Λίμνη των κύκνων!


: Ανάβαλος, προαστιακός σιδηρόδρομος Άργους - Ναυπλίου, τουρισμός στην αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης, διαχείριση διάθεσης των εσπεριδοειδών με σύστημα
Καυτές πατάτες της περιοχής,που λέγονται σαν ανέκδοτο προεκλογικά από τους εκάστοτε πολιτικάντηδες
Αυτό το παγκάκι,μπορούσε να είναι ένα παγκάκι σε οποιοδήποτε μέρος.
Ομως είναι το παγκάκι στο ΑΡΓΟΣ  στους στρατώνες του Καποδίστρια,που περιμένει ο κόσμος το ΚΤΕΛ για Ναύπλιο
Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού
Χρόνια ο κόσμος περιμένει μέσα στη βροχή,και τον καύσωνα,να πάει στο Ναύπλιο!
Τώρα του έβαλαν και παγκάκι!!
ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ

Με αυτό το πρόγραμμα θα χάσετε τα κιλά των εορτών


Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά. Στα ρεβεγιόν καθώς και στα μεσημεριανά οικογενειακά τραπέζια όλοι το παρακάναμε με τις ποσότητες φαγητού που καταναλώσαμε. Ας μη σχολιάσουμε τα γλυκά. Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες, βασιλόπιτα... ο δείκτης της ζυγαριάς μας ανέβηκε επικίνδυνα. Πάμε να δούμε πώς μπορούμε να χάσουμε στο σπίτι μας τα κιλά των εορτών; Εντοπίσαμε για εσάς αυτό το super πρόγραμμα. Σε μισή περίπου ώρα θα έχετε γυμνάσει άψογα όλο σας το κορμί. Σπίτι σας, εύκολα και πάνω από όλα ανέξοδα! 
Δοκιμάστε το.


Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Κι άλλος στο νοσοκομείο από τα πυρά του Αλβανού στην Αργολίδα - Ήταν παράνομα στη χώρα


Τα κεντρικά πρόσωπα του απίστευτου αυτού περιστατκού που συνέβη στην Ερμιόνη Αργολίδας την πρώτη μέρα του χρόνου, είναι ο 40χρονος την Αλβανία και η 33χρονη φίλη του, επίσης από την Αλβανία την οποία πυροβόλησε στο πρόσωπο!
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 40χρονος αφού ακινητοποίησε το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ως οδηγός η 33χρονη φίλη του, μαζί με ακόμα τρία άτομα (έναν άνδρα και δύο γυναίκες),
πυροβόλησε με πιστόλι προς το μέρος της, τραυματίζοντας ωστόσο στο χέρι τον άνδρα συνεπιβάτη, ηλικίας 28 ετών!

Ένας ακόμα κομματικός διορισμός από τον κ. Γεωργιάδη


Νέος διοικητής του νοσοκομείου Άργους, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας.
Με κομματικούς διορισμούς στις διοικήσεις των δημόσιων νοσοκομείων επιχειρεί να υλοποιήσει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας τη μεταρρύθμιση στην υγεία.
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το θόρυβο που είχε δημιουργηθεί, όταν εν μέσω κινητοποιήσεων των γιατρών και των εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ και στα δημόσια νοσοκομεία, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης διόριζε τους νέους διοικητές των νοσοκομείων με κριτήρια «γαλάζιου κομματικού στρατού».
Φαίνεται πως η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν πτοήθηκε και συνέχισε τους κομματικούς διορισμούς παρά το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού περί αξιοκρατίας.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΩΝ 25 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ


Από πλευράς ιατρικής κοινότητας, την αντίθεσή τους στο μέτρο εξέφρασαν τόσο ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) όσο και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Συγκεκριμένα, ο ΙΣΑ επισημαίνει ότι η πλειονότητα των ασθενών, οι οποίοι αδυνατούν να το πληρώσουν, εξωθούνται «σε «αναγκαστική» αποφυγή της νοσηλείας, αφού, όπως τονίζει, πλέον το αγαθό της υγείας και η δημόσια νοσοκομειακή περίθαλψη κοστίζει απαγορευτικά ακριβά.

Μήπως τελικά έχει δίκιο ο Γιάννης Μανιάτης; Για το νερό στο Ναύπλιο!


Στις 6 Δεκεμβρίου 2013, μετά τις πλημμύρες στην περιοχή του Άργους, σε απάντηση ερώτησης του Βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Κοδέλα, ο Υπουργός Γιάννης Μανιάτης απαντούσε για το νερό που υδροτοτούνται το Ναύπλιο και το Άργος "...με αποτέλεσμα το νερό να είναι χαμηλής ποιότητας και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία".

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κωστούρος, όχι μόνο δεν αντέδρασε στην επίσημη, έγγραφη αναφορά του Υπουργού, αλλά στις 18 Δεκεμβρίου 2013, σε ραδιοφωνική εκπομπή και σε σχετική ερώτηση, απαντά: "Εγώ δεν άκουσα τη δήλωση του κ. Μανιάτη".


Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Οι ραδιοπειρατές ήταν περιζήτητοι


Μέχρι την ύπαρξη της ιδιωτικής ραδιοφωνίας, κάθε γειτονιά είχε τον ραδιοπειρατή της.
Ο βασικός στόχος ήταν να παίξει καλή μουσική, την οποία «μόνο αυτός γνώριζε και κατείχε» και φυσικά, ο απώτερος σκοπός ήταν το καμάκι μέσω των αφιερώσεων.
Το μικρόφωνο έδινε μια ακαταμάχητη αίγλη, που γοήτευε τις γυναίκες.
Οι ραδιοπειρατές ήταν περιζήτητοι στα πάρτι και τα στέκια της νεολαίας και κυκλοφορούσαν πάντα με τις ομορφότερες κοπέλες.
Για του λόγου το αληθές, δείτε το βίντεο.

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Για εμένα αυτά είναι Χριστούγεννα


Αυτή είναι μια καινούργια μόδα!!κρεμάμε μια τσάντα με τρόφιμα και ψωμί,δίπλα στο κάδο απορριμάτων!!για να τα πάρουν οι άποροι και να μην ανακατεύουν τον κάδο,με κίνδυνο αρρώστιας,απλά μόδα είναι!συμπληρώνει το ντεκόρ της ανάπτυξης,των λαμπιονιών,των υποκριτικών ευχών,και των πολιτικών,που δίνουν αναμνηστικές πλακέτες!!καλή ανάπτυξη!

Όπως είπα και πριν είναι μόδα να κρεμάμε καμιά τσάντα με τρόφιμα δίπλα στους κάδους::απλά είναι ντεκόρ της ανάπτυξης,μαζί με τα υποκριτικά χρόνια πολλά ,και τα φωτεινά λαμπιόνια!
Το ΠΡΩΙ ένα κοριτσάκι 10 ΧΡΟΝΩΝ, μασουληξε ένα κομμάτι κουλουράκι !!

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Θρίλερ με Coca cola και Nestea


Ο εφιάλτης της βιο-τρομοκρατίας στοιχειώνει πρώτη φορά και τη χώρα μας κλονίζοντας την αίσθηση ασφάλειας που είχε καλλιεργηθεί μέχρι σήμερα στους πολίτες. Η νέα μορφή τρομοκρατίας, η νέα αόρατη απειλή που αφορά την πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης με θανατηφόρους μικροοργανισμούς, προκαλεί σοκ και ανατριχίλα.
Στις διωκτικές Αρχές της χώρας μας έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός για το φονικό σχέδιο «Πράσινη Νέμεσις», το οποίο έβαλε σε εφαρμογή η τρομοκρατική οργάνωση FAI/IRF - Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία / Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο - Πυρήνας Nicola και Alfredo. Ενα σατανικό σχέδιο, το οποίο μπήκε ήδη σε εφαρμογή, μιας και το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας έφτασε στα γραφεία της «Espresso» ένας ύποπτος λευκός φάκελος. Οταν ο παραλήπτης άνοιξε το πακέτο, έκπληκτος διαπίστωσε ότι περιείχε ένα μπουκάλι Coca-Cola των 500 ml, καθώς και ένα USB stick.

ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ !ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ


Προτού διαβάσετε το άρθρο και δείτε το βίντεο από τη σελίδα Παναργολικος,να πούμε ότι έως τις 3 τα ξημερώματα,συνέργεια του Δήμου,έκαναν φιλότιμες προσπάθειες ,να κλείσουν αυτή την τρύπα,που ξεχείλισαν τόννοι νερού!
Και βέβαια γνωστοί κύκλοι Ρουφιάνων  της πόλης έκαναν σαμποτάζ,και όταν κυβερνούσαν! δεν έκαναν τίποτα ,γι αυτή την τρυπα!
Παρέλειψες στο βίντεο να πεις δήμαρχε,ότι αν είχαμε teleferik δεν θα είχαμε ανάγκη τους δρόμους!!

θα αγωνιστούν για φιλανθρωπικό σκοπό. στη μνήμη του Χρήστου Κωστάκη.


Την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 (είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013), στο Αθλητικό Κέντρο Νέας Κίου, παίκτες και παλαίμαχοι του Αργοναύτη και του Πανναυπλιακού 2011, θα αγωνιστούν στη μνήμη του Χρήστου Κωστάκη.

Οι παίκτες και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των δυο Σωματείων υπόσχονται να προσφέρουν στους φιλάθλους αξέχαστες στιγμές σε ένα αγώνα διαφορετικό από τους άλλους χωρίς άγχος και με κύριο χαρακτηριστικό του την παντοτινή αγάπη για το άθλημα.