Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ!!


Από μήνυμα αναγνώστη
Εδώ και καιρό αθίγγανη  μεγάλης ηλικίας περιφέρεται στο Άργος και με μεγάλη επιμονή,ζητάει τσιγάρο,ή να σου πει την μοίρα!θα την καταλάβατε επειδή είναι πολύ επίμονη και δεν φεύγει!
την στήνει και έξω από ΑΤΜ Τραπεζών στο ΑΡΓΟΣ όπως της Πειραιώς στην αγορά!
Αν κάνετε το σφάλμα να της δώσετε τσιγάρο,σας άρπαξε τα λεφτά μέσα από το παντελόνι χωρίς να το καταλάβετε!!
Παθών ο πατέρας μου,που την λυπήθηκε ,της έδωσα ένα ευρώ,και μετά χωρίς να το καταλάβει,έλειπαν 40 ευρώ που είχε στην τσέπη!!
Το ποσό βέβαια δεν ήταν μεγάλο,αλλά για προστασία των υπολοίπων,μην την πλησιάζεται
ηλικία γύρω στα 60 !
Να είστε καλά!

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Αναρωτιούνται ακόμη κάποιοι για το αν υπάρχει Δικτατορία των Τραπεζών.::


Αυτοί που έχουν τα λεφτά τους στις Παρθένες Νήσους,τα Νησιά του Πάσχα ή τα Νησιά Κέϋμαν δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα!Ο απλός κοσμάκης έχει το πρόβλημα..
Από τις 12 Δεκεμβρίου, καταθέσεις και δάνεια φυσικών προσώπων θα ελέγχονται από τις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, το ΣΔΟΕ, την Οικονομική Αστυνομία, τον Οικονομικό Εισαγγελέα, τον Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς και την Αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος.
Πρόκειται για το Σύστημα Μητρώου Τήρησης Τραπεζικών Λογαριασμών και Λογαριασμού Πληρωμών, που επιτρέπει τον έλεγχο σε καταθέσεις και δάνεια φορολογουμένων υπό έλεγχο, εντός 24 ωρών από την υποβολή του σχετικού αιτήματος από τις Τράπεζες.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ


Και οι άρχοντες!ψηφίζουν όλα τα μνημόνια!
πριν λίγο ο Γ!!::Π..::ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ Ξενοδοχείου ΜΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ
Δεν θα γράψουμε πολλά προς το παρόν!σεβόμενοι την μνήμη του
Μην επικαλεστεί κανένας ψυχολογικά προβλήματα,γιατί ήταν αγαπητός χρόνια στην περιοχή,και καταστηματάρχης!!
Ένα γεια είπαμε πριν μια εβδομάδα!!Η Ελλαδα των μνημονίων,των αυτοκτονιών,της απόγνωσης είναι εδώ!πόσο αιμα ακόμα!:κύριοι βο*υ(λευτες)του ναι σε όλα!ξέρω !
Αλλά μια επερώτηση στην βουλή
Αλλά βέβαια είναι οι ζωές των άλλων,οι ψυχές των άλλων ,η απόγνωση των άλλων,οι κραυγές των άλλων,και εν τέλει το αιμα και ο θάνατος των άλλων !!έτσι νοικοκυραίοι!:

ROCK 70S 80s 90s ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK



ROCK 70S 80s 90s ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK. ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔH
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ

Μην τον κάνετε εμπορική αγορά τον οίκο του πατέρα μου!

Μα σαν μπήκε στο Ιερό και είδε τα βόδια και τ' αρνιά, τους εμπόρους και τους τοκογλύφους, αγανάκτησε και εξεγέρθηκε.
Πήρε κι έπλεξε μερικά σκοινιά, τα έκανε βούρδουλα, και, χτυπώντας δεξιά κι αριστερά στο πλήθος, πέταξε έξω από το ναό ζώα και ανθρώπους, αναποδογύρισε τα τραπέζια των σαράφηδων, σκόρπισε τα νομίσματα στο πάτωμα, και, γυρνώντας σε κείνους που πουλούσαν τα περιστέρια, τους είπε οργισμένος:
— Πάρετέ τα αυτά από δω! Μην τον κάνετε εμπορική αγορά τον οίκο του πατέρα μου!
Σαστισμένοι τον κοίταζαν όλοι, μα κανένας δεν τόλμησε να του εναντιωθεί.

Ωραία λύση βρήκε ο Μανιάτης.

Πριν από λίγο ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης ανακοίνωσε πως οι καταναλωτές της ΔΕΗ θα επιβαρυνθούν το κόστος επανασύνδεσης νοικοκυριών που δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα
- Ακριβαίνουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ για να κάνουν κοινωνική πολιτική με τα χρήματα μας


O  συνεπής πελάτης της ΔΕΗ καλείται να πληρώσει το ρεύμα των 10.000 συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δεινή θέση μέσω του κοινωνικού τιμολογίου που αφορά όλους μας.
Ωραία λύση βρήκε ο Μανιάτης. Πάντως θα ήταν πιο έντιμο να μαζέψουμε χρήματα για να συγκεντρωθεί το ποσό αντί να αφήσουμε την διεφθαρμένη ΔΕΗ να αυξήσει αλόγιστα το κοινωνικό τιμολόγιο. Αν το κάνει από μόνη της να ξέρετε ότι τα χαιβάνια θα πληρώσουν το "κοινωνικό" τιμολόγιο των αναξιοπαθούντων φοροφυγάδων με τις βίλες που επειδή δεν δηλώνουν πάνω από 5.000 μπαίνουν στην ειδική κατηγορία με τους 10.000 που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Οι "ήρωες" της Πορτογαλίας παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό


Η Εθνική ομάδα που κατέκτησε το Euro 2004 θα υποδεχθεί την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας τη μεγαλύτερη Εθνική στην ιστορία της Ρουμανίας. Την Εθνική του Γκεόργκι Χάτζι (1994-1998).

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής 2004 ξαναμπαίνουν στο γήπεδο με διοργανώτρια την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να ενισχύσουν την Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων – ΕΛΕΠΑΠ. Είναι η πρώτη από μια σειρά ενεργειών της κοινωνικής δράσης που έχει αποφασίσει να αναπτύξει η κορυφαία Εθνική ομάδα όλων των εποχών.

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Τα soundtrack των Χριστουγέννων


Πότε συνειδητοποιούμε ότι ήρθα τα Χριστούγεννα; Μα φυσικά όταν το ραδιόφωνο αρχίζει να μεταδίδει το Last Christmas. Στην αρχή το ακούμε ευχάριστα, καθώς μας θυμίζει ότι οι γιορτές είναι κοντά, όμως μέχρι το τέλος των γιορτών καταλήγουμε να μισούμε και το George Michael και τους Wham και το κατα τ’άλλα χαριτωμένο τραγουδάκι τους, γιατί απλά βαρεθήκαμε να το έχουμε στα αυτιά μας όλη μέρα. Για τα ελληνικά δεδομένα, το Last Christmas βρήκε άξιο αντικαταστάτη στα Χριστούγεννα της Βανδή και του Φοίβου. Αυτό είναι το τραγούδι των Χριστουγέννων για όποιο δεν ξέρει αγγλικά, το οποίο μπορεί να το ακούσει σε ποικίλες εκτελέσεις πλέον, σε περίπτωση που έχει βαρεθεί το πρωτότυπο.
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Πωλούνται παραθαλάσσια οικόπεδα στο Άργος ή Venice di Romania


*Αφιερωμένο στη μνήμη της Ροζίτας Μιλοσάβλεβιτς.
Χρυσή ευκαιρία για όλους τους αυτόχθονες ιθαγενείς κωλοπλένηδες και όχι μόνο αποτελεί πλέον η αγορά πάμφθηνων οικοπέδων της φιλτάτης και χιλιοτραγουδισμένης γειτονικής πόλης του Άργους, της αρχαιοτέρας, ως γνωστόν, πόλης του σύμπαντος.
Και αυτό σύντροφοι αυτόχθονες συμβαίνει για τον προφανή λόγο της βραχύχρονης μετατροπής του Άργους σε Βενετία των Βαλκανίων. Το όνομα Venice di Romania ακούγεται πολύ το τελευταίο διάστημα μέσα στα ευρωπαικά και διεθνή σαλόνια.

Παναργειακος Καλαμάτα σημερα στις 3


Προς αποφυγή παρεξηγήσεων από τα δημοσιεύματα του site sportnotos.
Η διοίκηση του Παναργειακού θα φιλοξενήσει όπως άλλωστε οφείλει όλους τους φιλάθλους της Καλαμάτας,το Άργος είναι φιλόξενο, ευχή μας είναι να γεμίσει το γήπεδο, εισιτήρια υπάρχουν για όλους.
Η ιστορία των δύο ομάδων είναι μεγάλη εύχομαι όλοι να σταθούν αντάξιοι αυτής της ιστορίας και να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει.

Εύκολη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου πήρε ο Διομήδης

Εύκολα ΑΕΚ, Διομήδης, στα… «σημεία» ΧΑΝΘ και Φίλιππος
επικράτησε με 44-21 της Αναγέννησης στην Άρτα. Οι «λύκοι» εμφανίστηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους, καθώς ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε να δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε νέους αθλητές. 

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 2-4, 4-9, 5-11, 6-18, 9-22 (ημχ.), 10-26, 13-30, 14-34, 16-39, 19-40, 21-44 

Αναγέννηση Άρτας: Δεληκούρας 1, Κωνσταντίνου 1, Λάκκας 3, Νασιούλας 1, Κωσταδήμας, Τρούμπας, Γιαμούρης, Παπαγιαννόπουλος 6, Λάιος, Μπούγιασιτς 5, Μιλιώνης, Μπέκας, Βάρης, Μακρής 1, Διάρας 2, Καρατζιάς 1.