Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ούτε μια παιδική ζωγραφιά !με κοράκια να μυρίζουν θανατιλα!δεν μας ξεσηκώνει πια!




!!Άναρθρες κραυγές ηλικιωμένων στα παγωμένα  παγκάκια!Παντού πωλείται! Ρημαγμένα μαγαζιά!Μαυραγορίτες παντού με φωτεινές ταμπέλες,που αγοράζουν την αξιοπρέπεια για ένα χρυσό δόντι!Βιαστικά παιδιά από σχολεία,που δεν ξέρω αν έφαγαν κολατσιό!παιδιά που μετανάστευσαν και μιλάνε με την μάνα τους από skype!

Λαϊκές ρημαγμένες με τα σάπια φρούτα!!να μένουν στα αζήτητα για πελάτες που δεν θα έρθουν ποτέ!!!Ραβασάκια παντού ραβασάκια κάτω από τις πόρτες!για οφειλές:!ο hitler ξαναμπαίνει στα σπίτια από  τις επιδόσεις κατασχέσεων!

Άνεργοι!!άστεγοι με σκύλο να κλαίει γοερά!!για το αφεντικό τους!

Κόβουν το μισό παγωμένο τοστ και το μοιράζονται με το σκύλο!!

Χρυσές μίτρες ιεραρχών,παρελαύνουν σε κόκκινα χαλιά,με τους ζητιάνους να παραληρούν !!σε ένα θέατρο!! για ένα κέρμα!!αντάλλαγμα

και ενώ οι χρυσοκέντητοι αυτοκράτορες του Βυζαντίου,Απομακρύνονται .μέσα σε θωρακισμένα τανκς,αφήνοντας ένα υπεροπτικό βλέμμα,πόρνες  αγκαλιάζουν τους ζητιάνους ,  κλαίγοντας γοερά,για την υποκρισία που χαϊδεύει τα πάντα

και η κραυγή φτάνει μέχρι τον Χριστό στον ουρανό,με το ταπεινό γαϊδουράκι,που έμπαινε στην Βηθλεέμ



Έκλεισε το Παντοπωλείο του Δήμου Άργους αλλά τα κουτιά παραμένουν

DSC 0237ARGOS DHMARXOS MOIRASE KOUTIA GIA TROFIMA2012
του Γιώργου Νικολόπουλου
Από τις αρχές του καλοκαιριού, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους έχει πάψει να λειτουργεί. Ή τουλάχιστον, λειτουργεί κάπου κρυφά,
εν αγνοία των περισσότερων από αυτούς που το επισκέπτονταν για να πάρουν τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Το κτίριο που στεγαζόταν και είχε παραχωρηθεί στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Καμπόσου γι' αυτό το σκοπό, τώρα πια έχει άλλη επαγγελματική χρήση.
Η Δημοτική Αρχή δεν ενημέρωσε για τη διάλυση του Παντοπωλείου, ή έστω την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του, ή ακόμη για τυχόν μετακόμισή του. Όχι μόνο τους ενδιαφερόμενους, που προμηθεύονταν απ' αυτό αλλά και τους υπόλοιπους πολίτες που πρόσφεραν και συνεχίζουν (!) να προσφέρουν

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ


Oλα αυτά τα βυζαντινά κατάλοιπα με χρυσές μίτρες και κόκκινα χάλια,που δεν δίδαξε κανένας Χριστός,αλλά οι αυτοκράτορες του Βυζαντίου!εκτός αν απευθύνεστε σε θρησκόληπτες γριούλες,που η αμορφωσιά,φανατίζει ακόμα και για ψήφους όπως εγχώριους ιθαγενείς με τα καθρεφτάκια!
H εκκλησία έχει το 11%της τράπεζας Ελλάδος και !ο λαός πεινάει!!ας πουλήσει κανα ακίνητο,και να δώσει κανα ενοίκιο που εισπράττει για τους εξαθλιωμενους!
Σαν σχήμα είναι εταιρεία με νομικό συμβούλιο!!άλλο η θρησκεία άλλο η θρησκοληψία,και η ειδωλολατρία!όλα τα άλλα χρυσές μίτρες και άμφια!!βυζαντινών αυτοκρατόρων!που δεν έχουν καμία σχέση έστω με μια παραβολή του Χριστού!


ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ! Καμαρώστε Στουρνάρα και Μανιάτη…

…το ΠΑΣΟΚ είν΄εδώ, ενωμένο δυνατό!

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Σαν σε προπόνηση ο Παναργειακος επελαυνει !!


Διέλυσε 4 0 τον  Εθνικός Σαγέικων και παραμένει στη κορυφή
έμεινε πίσω η Ερμιονίδα που έχασε 2 1 από τον Ατρόμητος Αχαΐας
ήττα για τον Πανναυπλιακός 2011/Έν. Μιδέας από την Αχαϊκή 2  0
βαθμολογίες και επόμενη αγωνιστική