Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ο Αργείτης που πυροβολούσε φοιτητές στο Πολυτεχνείο

poly
Ένας Αργείτης, ο Ηλίας Τσιαπούρης, ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο Πολυτεχνείο, στις 17 Νοεμβρίου 1973. Όμως, δεν ήταν από τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους. Ήταν ο δολοφόνος τους...
Δρώντας παρακρατικά, από την ταράτσα της Μπουμπουλίνας, πυροβολούσε μαζί με άλλους, σκοτώνοντας 2 νέους και τραυματίζοντας 17. Το δικαστήριο τον καταδίκασε ερήμην, αφού πρόλαβε να διαφύγει στο εξωτερικό. Δέκα χρόνια αργότερα, βρέθηκε δολοφονημένος στην Κολομβία.
Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε το βιβλίο «Χρυσή Αυγή. Πολιτικός Οδοδείκτης» από τον Ίωνα Φιλίππου όπου περιγράφεται η δράση του Τσιαπούρη τη νύχτα του Πολυτεχνείου. Πίσω από το ψευδώνυμο του συγγραφέα, βρίσκεται, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Ψαρρά, ο Γιάννης Περδικάρης, συνιδρυτής της Χρυσής Αυγής.

Αστυνομική επιχείρηση με 6 συλλήψεις στην Αργολίδα

Αστυνομική επιχείρηση με 6 συλλήψεις στην Αργολίδα
 Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, έγινε αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, του Άργους και του Κρανιδίου, κατά την διάρκεια της οποίας, έγιναν έλεγχοι σε 130 άτομα καθώς και σε 67 οχήματα.
Προσήχθησαν συνολικά 33 άτομα και συνελήφθησαν έξι, οι οποίοι κατηγορούνται, ένας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 311.646,72 ευρώ, δύο γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

MIA ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ



Είναι πολύ μικρή για να την αφήσoυμε να "φύγει"..

Για την Μαρία είχαμε κάνει και εκπομπή.. Ακούστε την  την Εδώ ή αν θέλετε έχει κωδικό να την βάλετε στην σελίδα σας

http://www.divshare.com/download/16933936-5d1

Η
Ο φίλος ,,αγωνιστής bloger και τραγουδοποιός ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ ,της αφιερώνει αυτό το τραγούδι!
Ολα τα παιδιά πρέπει να ζήσουν!δεν είναι έκληση!είναι υποχρέωσή μας!
Γιατί δεν είμαστε ξένοι!είμαστε μια αλυσίδα ενωμένοι

Η  παρακάτω ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών είναι για τη Μαρία και τη φιλοξενεί το Avvaz. Αν δεν το γνωρίζετε, είναι μια ομάδα χιλιάδων ανθρώπων, που συλλέγουν υπογραφές για διάφορα φλέγοντα θέματα και έχουν έντονη ακτιβιστική δράση, έχουν ήδη πετύχει πολλά, πατήστε στο λινκ για περισσότερες πληροφορίες. Υπογράψτε για τη Μαρία μας και διαδόστε το όσο περισσότερο και όσο γρηγορότερα μπορείτε!

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Έγινε Τίνα στη θέση της Τίνας

13190918
Γράφει το Παρατηρητήριο 
του Lykavitos.gr
Η Μαρία Αντουανέτα είχε το παντεσπάνι. Ο Γιάννης Μανιάτης τα τζάκια.
Ο άνθρωπος που κατάφερε να γίνει Τίνα στη θέση της Τίνας στο ΥΠΕΚΑ (όπου ξεκίνησε ως ο υφυπουργός που βασάνιζε η Μπιρμπίλη) έχει καβαλήσει για τα καλά το καλάμι.
Όταν παπαρολογείς μέρα – νύχτα βρίσκοντας πετρέλαιο στο Κατάκωλο ή στην Ήπειρο, κάποια στιγμή χάνεις επαφή με την πραγματικότητα.
Ακριβώς όπως η Τίνα που κόντεψε να τινάξει όλη την Ελλάδα στον αέρα με τη βιο – ποικιλότητα. Γιατί, αν δεν το είχατε καταλάβει, αυτό μας μάρανε…

Αυξάνονται οι ηλικιωμένοι στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα

Αυξάνονται οι ηλικιωμένοι στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα
Συνεχίζεται η γήρανση του πληθυσμού
Η αύξηση του ποσοστού των ηλικιωμένων στον ελληνικό πληθυσμό συνεχίζεται απρόσκοπτα, όπως καταδεικνύει έρευνα που εξετάζει τις πρόσφατες πληθυσμιακές μεταβολές στη χώρα.

Έτσι, πάρα τη θετική συμβολή των αλλοδαπών στον δημογραφικό δυναμισμό της Ελλάδας, το ειδικό βάρος των ηλικιωμένων αυξάνεται, τόσο στον αγροτικό όσο και στον αστικό χώρο, τονίζεται στη μελέτη «Το νέο ιστορικό πλαίσιο της πληθυσμιακής γήρανσης» της Μαρί-Νοέλ Ντυκέν, αναπληρώτριας καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της Σταματίνας Κακλαμάνη, επίκουρης καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΒΙΝΤΕΟ



Ένταση πάθος διαμαρτυρίες,και νικητής ο Παναυπλιακος
2-1 υπέρ της ομάδας του Ναυπλίου όταν στο 60΄ λεπτό ο Παναργειακός με τον Καραγκούνη ισοφάριζει και στο 75΄λεπτο Πανναπλιακός με το Δριμούρα κάνει το τελικό 2-1 .