Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Από Μηχανής Προβοκάτορας

 2rea48a
Όχι! Οι χρεοκοπημένες κυβερνήσεις δεν πέφτουν.
Δεν πέφτουν από μόνες τους όταν ωριμάσουν οι συνθήκες, δεν πέφτουν όπως τα ώριμα σύκα τον Αύγουστο, δεν πέφτουν με προσευχές και λιτανείες, δεν πέφτουν με απεργίες συγκαταβατικές και με διαδηλώσεις ατροφικές.
Τα ρούχα μας μπορεί να πέσουν, τα δόντια μας μπορεί να πέσουν, εμείς μπορεί να πέσουμε, αλλά οι χρεοκοπημένες κυβερνήσεις δεν πέφτουν.
-

9.500 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας στο Άργος

Funny-Mobile-Phone 5
του Διομήδη Πρασά
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι κάτοικοι του Δήμου Αργους – Μυκηνών από την περασμένη Τετάρτη, καθώς διέρρευσε η πληροφορία ότι ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, στην επόμενη τηλεοπτική του συνέντευξη στον Γιάννη Πιτσάκη θα κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη:
9.500 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, 17.500 δωρεάν SMS και σύνδεση 4G, απεριόριστων GB σε όσους χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα εντός των ορίων του Δήμου. Κι όλα αυτά, σε ένα μήνα από τώρα!

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Παναυπλιακός-Παναργειακός ..σε ενα ντερμπυ απο τα παλια

8bb6e744aba8f545d1ab627ee36a7988 XL
την Κυριακή στο Ναύπλιο το μεσημέρι συναντιούνται οι ιστορικές ομάδες του νομού
ενδιαφέρον έχει,αν η ομάδα του Άργους διατηρήσει το αήττητο,'η η ομάδα του Ναυπλίου πάρει κάποιους βαθμούς ανάσας
Τον Αρχέλαο Κατερίνης θα αντιμετωπίσει το Σάββατο η ομάδα χάντμπολ του Διομήδη, για το Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου, στις 5.30.

Ραγιάδες έχεις, μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι…

παλαμάς (1) (1)
«Ραγιάδες έχεις, μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι…των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι». Κ Παλαμάς -
Το 1908 η Ελλάδα γι άλλη μια φορά είναι ταπεινωμένη. Μετά την πτώχευση του Τρικούπη και τις ήττες, οι δανειστές ελέγχουν την πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας. Ίντριγκες, ψέμματα, φόροι και χαράτσια. Ο λαός πεινάει. Όχι όπως σήμερα, αλλά σαφώς χειρότερα. Δεν υπάρχει καμία αισιοδοξία και ο Κωστής Παλαμάς γράφει το ποίημα «Γύριζε». Με ποιητική ακρίβεια, μιλάει ευθέως για «την πόρνη Ρωμιοσύνη, τον περίγελο των Ευρωπαίων, τους στέρφους μανταρίνους και το ρωμιό που ξανάσκυψε να γίνει σκλάβος». 105 χρόνια μετά ο ποιητής είναι πιο επίκαιρος από ποτέ. Κρίμα που δε διαβάσαμε τους στίχους του στα λεωφορεία…

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Αστυνομία τζακιών

1. Η έκδοση της Κοινής Υπουργικής απόφασης εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων και της προσπάθειας για την έγκαιρη πρόληψη και αντιμετώπιση των προβλημάτων από την αιθαλομίχλη ενόψει της χειμερινής περιόδου.
2. Η επεξεργασία των μέτρων πραγματοποιείται από ειδικούς επιστημονικούς φορείς και τις αρμόδιες υπηρεσίες των Υπουργείων, ενώ η παρακολούθηση των δράσεων γίνεται από τη Συντονιστική Διϋπουργική Ομάδα που έχει συσταθεί για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού και την έγκαιρη αντιμετώπιση πιθανών επεισοδίων.
3. Η προωθούμενη Κοινή Υπουργική Απόφαση πηγάζει από την ανάγκη ύπαρξης ενός εργαλείου λήψης μέτρων για την προστασία του πληθυσμού και αποτελεί τη δεξαμενή των μέτρων τα οποία, επιλεκτικά και όχι απαραίτητα σωρευτικά, μπορεί να ληφθούν σε ένα έκτακτο επεισόδιο, ανάλογα με την έντασή του.

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ


Άλλη μια ιστορική νίκη στην έδρα του,με σύμμαχο όπως από τα παλιά τον ιστορικό κόσμο!κέρδισε το Μεσολόγγι 1-Ο ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!
ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ
ΠΑΝΤΑ Αήττητοι συνεχίζουν οι λύκοι::!!
Η Β εθνική μοιάζει σαν παλιά αγαπημένη ιστορία!!