Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΤΑΒΛΙ"


Με όπλο του τους έξυπνους διαλόγους, το κείμενο του Δημήτρη Κεχαΐδη έρχεται στο Μπουσουλοπούλειο Θέατρο Άργους την Κυριακή 27/10 στις 20:00
Να είστε όλοι εκεί....

Ο Φώντας και ο Κόλλιας, απόγευμα Αυγούστου, κάπου στη δεκαετία του ’70, στην αυλή του σπιτιού τους στήνουν την κομπίνα του αιώνα (έτσι, νομίζουν τουλάχιστον) προκειμένου να… «βγουν επιχειρηματίες στην κοινωνία, να πιάσουν την καλή».

Σημειωτέον πως το κλασικό αυτό έργο της νεοελληνικής δραματουργίας, που πρωτοανέβασε στο Θέατρο Τέχνης ο Κάρολος Κουν μεσούσης της δικτατορίας, στις αρχές της δεκαετίας του ’70, έχει γνωρίσει δεκάδες ανεβάσματα.
Με τους,Κωνσταντίνο Κάππα και Σωκράτη Πατσίκα
Γενική είσοδος 10 ευρώ
Σινέ Βάλια

ΓΛΥΚΥΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΣ !Ο ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!


Στο στολίδι του Αργους το Κεφαλάρι!σε μια Ελλάδα εν όψη της 28 ης Οκτωβρίου που διώξαμε τους ναζιστές::!θα τους ξαναδιωξουμε!!η επιγραφή που ίσως δεν έχετε δει στο ηλιόλουστο σήμερα Κεφαλάρι!!που μας κάνει να χαμογελάμε και να ελπίζουμε γράφει !!από τους πρόγονους μας!
ΓΛΥΚΥΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΣ !Ο ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!

Tον Ήλιο. την θάλασσα,το χαμόγελο,την ελπίδα,το όνειρο!!δεν θα μας το στερήσουν ποτέ!!Οι τοκογλύφοι!!ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΜΑΛΒΙΝΑ!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΡΓΟΥΣ!


Από αυτή την σελίδα, έχουμε καυτηριάσει πολλά δημόσια πρόσωπα,και δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας
Ομως πάντα θα επικροτούμε αξιόλογες προσπάθειες
Μπράβο λοιπόν!για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου από το Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Απόκτηση και Διαμόρφωση Ελεύθερων Κοινόχρηστων Χώρων και Διατηρητέων Κτιρίων 2013», η απόκτηση του διατηρητέου κτιρίου «Οικία Τσώκρη», προϋπολογισμού 237.232,83€.
Σε μια περίοδο πρωτοφανούς κρισης,έχουμε ανάγκη απο το δίδαγμα της ιστορίας,και τον σεβασμό στους ήρωες προγόνους 
ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ 

λυμαίνονταν τις πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου ι


Νέες απρόβλεπτες πολιτικές διαστάσεις παίρνει η μυστηριώδης υπόθεση του θανάτου της Μαριάννας Χρονοπούλου στο δάσος Καϊάφα της Ζαχάρως στην Ηλεία μετά από τις αποκαλύψεις της εκπομπής ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 στον τηλεοπτικό σταθμό Zoom. Σύμφωνα με τα νέα δικαστικά στοιχεία -που προκύπτουν από μαρτυρίες και καταθέσεις- πίσω από την φερόμενη ως αυτοκτονία της 32χρονης, κρύβεται μια εγκληματική συμμορία στελεχών 

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Γιώργος Αναγνώστου : ο σταθμός μεταφόρτωσης να απομακρυνθεί από τη Ν. Κίο.


 Τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τον σχεδιασμό για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων διατύπωσε ο επικεφαλής της παράταξης κ. Γιώργος Αναγνώστου. 

 Η Νέα Κίος είναι αρκετά επιβαρυμένη απο τα εργοστάσια που λειτουργούν στην περιοχή της, απο τον βιολογικό καθαρισμό, απο τις χωματερές και δεν μπορεί να δεχθεί και τον σταθμό μεταφόρτωσης των απορριμάτων , όπως προβλέπετε στη μελέτη της αναδόχου εταιρείας που έχει αναλάβει την διαχείριση σε όλη την περιφέρεια . 
Οι 300 τόνοι που καθημερινά θα πηγαίνουν προς το σταθμό μεταφόρτωσης, αλλά και η μεταφορά τους απο αυτόν στο εργοστάσιο επεξεργασίας θα δημιουργήσει ένα κυκλοφοριακό φόρτο στην ήδη επιβαρυμένη περιοχή. Ο σταθμός μεταφόρτωσης προβλέπετε να εγκατασταθεί στη θέση ΚΙΟΣΚΙΑ, λίγες δεκάδες μέτρα από τη θάλασσα στο κέντρο μιας αστικής περιοχής 60.000 κατοίκων. Η θέση μας είναι ο σταθμός μεταφόρτωσης να απομακρυνθεί απο τη Νέα Κίο".

Κλιμάκιο ελεγκτών κάνει φύλλο – φτερό τις οικονομικές υπηρεσίες της περιφέρειας


Φύλλο και φτερό κάνει τις οικονομικές υπηρεσίες της περιφέρειας Πελοποννήσου ελεγκτικό κλιμάκιο της διεύθυνσης του Υπουργείου οικονομικών και του Λογιστηρίου του Κράτους , το οποίο αποτελείται -σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες που θα δημοσιευτούν αύριο- απο δυο υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί στην Τρίπολη από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας 

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Αν δεν υπήρχε αύριο

Αν δεν υπήρχε αύριο by Maria Tzirita
ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΡΙΤΑ _
Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο, το οποίο ξεφεύγει από τα τετριμμένα!
πραγματεύεται μια ποικιλία θεμάτων όπως είναι : ο έρωτας, ο χωρισμός, ο θάνατος, η φιλία, αλλά και η μοναξιά του σύγχρονου ανθρώπου! Θέματα διαχρονικά που ποτέ δεν έπαψαν να μας απασχολούν!Επίσης, το κάπνισμα αλλά και το διαδίκτυο που αποτελεί το νέο τρόπο επικοινωνίας και έκφρασης των σύγχρονων κοινωνιών!

΄Ενα βιβλίο που κινείται ανάμεσα στο χώρο της πραγματικότητας και της φαντασίας!
Ιδιαίτερα επίκαιρο μετά τα πρόσφατα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Τράπεζα Μαρφίν!

Ζάχαρη, σόδα ή δάφνη και εξαφανίστε τις κατσαρίδες μια και καλή

Ζάχαρη, σόδα ή δάφνη και εξαφανίστε τις κατσαρίδες μια και καλή
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σου εμφανιστεί κατσαρίδα στο σπίτι εκεί που δεν το περιμένεις. Είναι αηδιαστικό και νομίζω αποτελεί και μεγάλη ντροπή αν έχετε κόσμο στο σπίτι. Εμείς όμως θα σας δώσουμε τη λύση ώστε να τις εξαφανίσετε με φυσικό τρόπο.
Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας εντομοκτόνο ανακατεύονται σόδα και ζάχαρη άχνη προκειμένου να προσφέρετε στις κατσαρίδες ένα νόστιμο γεύμα σκέτη παγίδα. Ο συνδυασμός σόδας και ζάχαρης είναι θανατηφόρος. Επίσης, οι κατσαρίδες απεχθάνονται την δάφνη. Απλώστε σε διάφορα μέρη τα φύλλα και θα ξενοιάσετε μια και καλή.

Δημήτριος Τσώκρης


Το σπίτι του στην οδό στο Αργος που έχει το όνομά του,στην διασταύρωση αι Γιάννη~
Η καταγωγή του ήταν από την πόλη του Άργους. Είχε πάει στην Κωνσταντινούπολη, επέστρεψε όμως μετά την αρχή της επανάστασης και παρουσιάστηκε ως αρχηγός της Επαρχίας Άργους.
Διέπρεψε κατά την πολιορκία του Ναυπλίου και κατά την εισβολή του Δράμαλη στην Αργολίδα. Βρέθηκε και σε διάφορους ακροβολισμούς και σε μάχες στο Παλιόκαστρο του Άργους. 

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Η μαγκιά του Eλληναρα σε όλο της το μεγαλείο!!ΦΩΤΟ!


Tελικά δεν φταίει για όλα μόνο το κράτος !!για μερικούς τα δάση είναι να πετάμε τις καπότες μετά το σεξ και να τουμπάρουμε τους κάδους !!όπως σήμερα στο κόσμημα του ΑΡΓΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ στο σημείο με το παγκάκι που έχει θέα σε όλο τον νομό!
Η  μαγκιά του Eλληναρα σε όλο της το μεγαλείο!!

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Πρόλαβε να το σκάσει ο 47χρονος χασισοκαλλιεργητής


 είχε εγκαταστήσει μια φυτεία με 53 δενδρύλλια κάνναβης σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή του δήμου Άργους, όταν οι άνδρες της Ασφαλείας έκαναν επιχείρηση για να τον συλλάβουν. Έπεσε, όμως, στα χέρια τους η 42χρονη σύντροφός του.
Τα δενδρύλλια ύψους από 2,20 ως 2,70 μέτρων ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ στο χώρο της φυτείας οι αστυνομικοί βρήκαν σακούλες με συνολικά τέσσερα κιλά και 480 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 15 αποξηραμένα τμήματα δενδρυλλίων, μια ζυγαριά ακριβείας και σύνεργα για την καλλιέργεια. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του χασισοκαλλιεργητή σε χωριό της Αργολίδας, όπου συνελήφθη η 42χρονη με την οποία συζεί και κατασχέθηκαν άλλα 250 γραμμάρια κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και ένας τρίφτης. Η 42χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Άγγιξε την πρόκριση αλλά δεν τα κατάφερε ο Διομήδης Άργους,


Νίκησε τη Νέξε με 31-28 στον επαναληπτικό αγώνα για τον 2ο γύρο του EHF cup, αλλα  δεν έφτασε τη διαφορά των πέντε τερμάτων που χρειαζόταν.
Πριν από τον αγώνα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κλειστού γυμναστηρίου τους 
H αγωνία του δήμαρχου έκδηλη!σχεδόν σε ρόλο προπονητή!

ΠΑΝΤΑ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ


Ισόπαλοι στην κορυφή του 4ου ομίλου παραμένουν Αχαϊκή και Παναργειακός μετά το μεταξύ τους 0-0, ενώ Ερμιονίδα και Καραϊσκάκης που ακολουθούν δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την «γκέλα» και να προσπεράσουν. 
Ατρόμητος Αχαΐας – Πανναυπλιακός 1-1 
Παναργειακός – Αχαϊκή 0-0 
 – Ερμιονίδα Κόρινθος 0-0 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ!ΠΑΠΠΟΥ!


ΚΑΜΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΣΕΓΓΟΝΟ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ
Φωτογραφία
Τον ξανά ζητήσατε πάλι!!εμείς που τον θαυμάσαμε απο κοντά!!και τον προκαλέσαμε για κόντρα !σας λέμε είναι απίστευτος!!

Tον παππού τον συναντάμε καθημερινά να οδηγεί την μηχανή του στο Αργος!
Aλλά τον σταματήσαμε για να μας μιλήσει λέγεται Τασος(συνονόματος
),
Κοκότης 
είναι 94 χρονών!!
και ήπιαμε καφέ!!
στα πειράγματα μας για κόντρα!!
Eίπε μην κάνετε κόντρες!!και να φοράτε κράνος!
Tελείως άνθρωπος με διαύγεια!!
Και μας εκμηστυρευτηκε ένα περιστατικό!
Κάποτε έπεσε κάτω απο το μηχανάκι να αλλάξει μπουζί!
τον είδαν και νόμισαν ότι έπαθε!!
εγκε..φαλικό!
Μετά τα περιπολικά της αστυνομίας τον έψαχναν!!