Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΤΑΣ!ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ!


To xariseto.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο πανελλαδικό δίκτυο , δωρεάν προσφοράς και ζήτησης αντικειμένων
καθώς και ανταλλαγής προϊόντων και υπηρεσιών ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ και του ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟΥ

Ενα "Δώσε-Πάρε" με πάνω από 150 αγγελίες την ημέρα, με 42.000 μέλη , με πάνω απο 91.000 αγγελίες !! από Ελλάδα & Κύπρο.

Βασικός στόχος να μειωθεί ο όγκος των χρήσιμων αντικειμένων που καταλήγουν στις χωματερές.


Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ...

diomidisteam201314
Σαν να μην πέρασε μια μέρα, από τον τελικό της 1ης Ιουνίου και γίναμε αυτόπτεις μάρτυρες μιας ακόμα άδικης ήττας από την ΑΕΚ με 25-27.
Στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας οι φίλοι και φίλαθλοι της ομάδας μας είδαν τους Λύκους του Δημήτρη Δημητρούλια να παλεύουν με περίσσειο ζήλο, πάθος και αξιοθαύμαστη μαχητικότητα για αυτό που τους αξίζει, αλλά η "αστερόσκονη" και δύο κακά και άτυχα λεπτά να τους στερούν τη νίκη.
Είδαν την ομάδα με τα πράσινα να αγωνίζεται για 44 από τα 60 λεπτά πλήρης (8 δίλεπτες αποβολές!), είδαν για μια ακόμη φορά ένα διαιτητικό δίδυμο ανεπαρκές να ανταπεξέλθει σε ένα τόσο δυνατό ντέρμπυ, με πολλά λάθη και άφαντο στις πιο κρίσιμες φάσεις του παιχνιδιού, καθώς επίσης είδαν και έναν αόρατο προστατευτικό μανδύα γύρω από τα υπερονόματα των "κιτρίνων". Είδαν επίσης την αγαπημένη τους ομάδα να "μπλοκάρει" για δύο λεπτά (στο 50'), με αλλεπάλληλα λάθη και να χάνει την διαφορά που είχε πάρει μέχρι τότε.

ΑΛΛΟ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΟΥΤΑΒΙ


Πριν λίγο στο Άργος!δίπλα μια κούτα
Ανέπναιε με το ζόρι!!σε λίγο πέθανε μπροστά μας
Προφανώς πέθανε από ασφυξία,'η το είχαν βασανίσει και πνίξει
Άλλη φορά καθάρματα,αφήστε τα σε μέρος !!με κόσμο!και όχι σε κάδους
Τόσο όμορφα!!σίγουρα κάποιος θα τα έπαιρνε
Και αν ακούγατε την αναπνοή του!προτού ξεψυχήσει  μπροστά μας,@θα καταλαβαίνατε ότι έχουν ψυχή,και δεν είναι παιχνίδια

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Διομήδης Άργους-ΑΕΚ 25 -27 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ

Διομήδης Άργους-ΑΕΚ (LIVE)
Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης Διομήδης Άργους-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Χάντμπολ,  

ΜΑΤΣ ΦΩΤΙΑ
ΤΕΛΙΚΟ
25- 27
Η ΑΕΚ νικήτρια!
μετά από ένα ματς φωτιά!
στο τέλος η  ΑΕΚ έκανε μεγάλη αντεπίθεση βάζοντας 4 γκολ
μπράβο στον ΔΙΟΜΗΔΗ
και ένα μπράβο στον φοβερό κόσμο!!που δίνει δύναμη στους παίκτες!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
25-27 μειώνει ο Διομήδης

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Όλοι σήμερα στο ΔΙΟΜΗΔΗ


Η επιθυμία της Διοίκησης του Διομήδη, να υπάρχουν μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους μας, έγινε τελικά δεκτή, πράγμα που σημαίνει ότι αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, από τις 17.30 το απόγευμα θα υπάρχουν εισιτήρια έξω από το γήπεδο, στην τιμή των 10 ευρώ.
Να τονίσουμε ότι τα εισιτήρια αφορούν ΜΟΝΟ τους φίλους, τους φιλάθλους και τα μέλη του Διομήδη και όχι τους φιλάθλους της ΑΕΚ, αφού για τους συγκεκριμένους έχει οριστεί αριθμητικά το ποσό των προσκλήσεων και των εισιτηρίων που θα λάβουν.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα περνούν ελεύθερα στον προαύλιο και τον εσωτερικό χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγίας Τριάδας, ενώ όσοι δεν έχουν εισιτήριο διαρκείας θα πρέπει υπομονετικά να περιμένουν εκτός του γηπέδου, μέχρι να αγοράσουν το μεμονωμένο.
Επίσης να τονίσουμε ότι υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός μεμονωμένων εισιτηρίων, πράγμα που σημαίνει ότι αν αυτός καλυφθεί, δεν θα μπορεί κάποιος να προσέλθει στο γήπεδο, εκτός αν έχει εισιτήριο διαρκείας.
Για την έγκαιρη προμήθεια εισιτηρίων διαρκείας ή μεμονωμένων εισιτηρίων μπορείτε να καλέσετε μέχρι άυριο το μεσημέρι στο 2751029418 (κος Βλαχοσπύρος) ή να τα αποκτήσετε μέσω της νέας μας υπηρεσίας OMADANET.GR πατώντας εδώ.

ΝΑΥΠΛΙΟ


Η φώτο της ημέρας από
ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ
τουρισμός και ετοιμότητα!
φιλοξενία και επαγρύπνηση!
ιστορικές μνήμες,και ομορφιά!
πάντα φιλόξενοι,και πάντα το κανόνι επαγρυπνεί,θυμίζοντας τους αγώνες των προγόνων!

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΚ.


Tην Τετάρτη 09/10 και ώρα 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας θα διεξαχθεί το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΚ.
Αύριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα Γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας του μεγάλου αυτού παιχνιδιού.
Τα μέτρα για ακόμα μια αναμέτρηση αναμένεται να είναι δρακόντεια, ενώ στα πλαίσια της συζήτησης θα αποφασισθούν οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του αγώνα. Αν θα εκδοθούν, πόσα θα εκδοθούν κλπ.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ


Η φωτογραφία της ημέρας!Μετα τον νικηφόρο αγώνα του Παναργειακου 
μέσα στην Κόρινθο,
ο παίκτης
ΜΑΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 
 εμφανώς συγκινημένος,
αφιερώνει την νίκη στο ΛΑΜΠΡΟ
 που χάθηκε νωρίς σε τροχαίο!

Πτώση - σοκ στην παραγωγή ελαιόλαδου

Οι ελαιοπαραγωγοί θα δουν φέτος το εισόδημά τους να συρρικνώνεται εξαιτίας της μειωμένης παραγωγής

Σοκ στην ελληνική αγορά αναμένεται να προκαλέσει η πρωτοφανής καθίζηση -όπως όλα δείχνουν- στη φετινή παραγωγή ελαιολάδου.

Οι ελαιοπαραγωγοί θα δουν φέτος το εισόδημά τους να συρρικνώνεται εξαιτίας της μειωμένης παραγωγής
Εκτιμήσεις για μείωση που θα ξεπερνά ακόμη και το 50% της παραγωγής σε ορισμένες από τις πλέον σημαντικές ελαιοπαραγωγικές περιοχές της χώρας, όπως είναι η Κρήτη, η Πελοπόννησος και η Λέσβος, αποτυπώνουν το μέγεθος του προβλήματος στη νέα ελαιοκομική περίοδο.
Το κυρίαρχο πρόβλημα με τη φετινή ελαιοπαραγωγή ακούει στο όνομα προβληματική καρπόδεση και σχινοκαρπία που οφείλεται στις καιρικές συνθήκες. Βέβαια, σύμφωνα με στελέχη του ΕΛΓΑ, στη μειωμένη φετινή παραγωγή συμβάλλει και το φαινόμενο της παρενιαυτοφορίας, δεδομένης της περσινής καλής παραγωγής.
Το φαινόμενο

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΑΗΤΤΗΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ!


Πέρασε και μέσα από την καυτή έδρα της Κορίνθου νικώντας την ένα μηδέν 1-0
Μεγάλη Νίκη και για την Ερμιονίδα,που λύγισε την πανίσχυρη Καλαμάτα,με 3-1
άλλη μια ήττα,για τν Παναυπλιακο,που υπέκυψε στην ανωτερότητα του Παναρκαδικου,μέσα στο ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ 1-2
ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΘΟΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ!!

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ;

d8d81-untitled-2copy
Γιατί δεν τίθενται σε αργία οι δημοτικοί άρχοντες που δεν έχουν αναρτήσει στην ιστοσελίδα του δήμου την ετήσια δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση ;
Σύμφωνα με την παρ.4 του άρθρου 61 του Ν.3852/2010 ο Δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν την ετήσια δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και να ..τη δημοσιοποιούν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου.