Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

H ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΑΣ


Δικαιωματικά η κοπέλα ΤΟΥ ΜΗΝΑ
ΘΑ υπάρχει και σε ενεργό μπανερακι για ένα μήνα
επιβραβεύομαι κάθε μήνα επιστήμονες ,και δυναμικά παιδιά της περιοχής μας
την Εμμανουέλα θα την βρειτε ΕΔΩ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
Pablo Neruda – Αργοπεθαίνει (Muere lentamente) Αργοπεθαίνει
όποιος γίνεται σκλάβος της συνήθειας,
επαναλαμβάνοντας κάθε μέρα τις ίδιες διαδρομές,
όποιος δεν αλλάζει το βήμα του,
όποιος δεν ρισκάρει να αλλάξει χρώμα στα ρούχα του,
όποιος δεν μιλάει σε όποιον δεν γνωρίζει.

ξεπουλημένες κατίνες των 40 ευρώ


Παρακολουθούμε ανελλιπώς το face book να ΔΟΥΜΕ που θα φτάσει η αναισθησία των τοπικών δημοσιοκαφρων για 40 ευρώ
αυτών ,στην Ελλάδα των αυτοκτονιών,που κάνουν διθυράμβους στον Γιάννη Μανιάτη,και εξεγείρονται,διότι ένας ραδιοφωνικός παραγωγός .τόλμησε να προσβάλει τον γίγαντα!! Παντελή Καψη
αυτών που επικαλούνται δημοσιογράφοι,και αρκετοί μάλιστα συνταξιούχοι!Τσουτσουνηδες,!!που δεν τους αγγίζει καμία οικονομική κρίση
,δεν καταγγελουν ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ σοβαρό πρόβλημα της κοινωνίας,αλλά επικαλούνται!!
(θέλουμε τα πτυχία τους )
τοπικοί δημοσιοκαφροι!
ποτε δε έχουν γράψει,για το περιβαντολογικο,έγκλημα της Αργολίδας,και τα λύματα
τους δοσίλογους βο(υ)λευτες
τα καταστροφικά μνημόνια

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

«Δεν εφηύραμε την απιστία, απλώς την τελειοποιήσαμε»

Στους δαιδαλώδεις διαδρόμους της αγαπημένης ιστοσελίδας των απανταχού... ατάκτων σεργιανίζουν καθημερινά εδώ και λίγους μήνες οι Ελληνες έγγαμοι και δεσμευμένοι αναζητώντας τον τέλειο... εραστή ή ερωμένη! Μια πρέζα από ρουτίνα, μια σταγόνα αδρεναλίνης του κυνηγιού, μπόλικη περιέργεια για να ανακαλύψουν το καινούργιο και η πιπεράτη ικανοποίηση της κατάκτησης οδηγούν άντρες αλλά και γυναίκες στην τονωτική συνταγή της... απιστίας!
Ο διαδικτυακός πλανήτης είναι σίγουρα από τα πιο δημοφιλή πεδία... δράσης για όσους αναζητούν ερωτικό σύντροφο της μιας βραδιάς. Και η ιστοσελίδα Ashleymadison.com τους λύνει στην κυριολεξία το πρόβλημα. Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη ιστοσελίδα γνωριμιών, αφού τα μέλη της βρίσκονται ήδη σε σχέση γάμου ή αρραβώνα και επιθυμούν ξεκάθαρα μια εφήμερη σχέση, παραμένοντας όμως ειλικρινείς απέναντι στην οικογενειακή τους κατάσταση.

Απάτη εταιριών κινητής τηλεφωνίας σε βάρος της μικρής λιανικής ( περίπτερα, ψιλικά, Mini Market)

Απάτη εταιριών κινητής τηλεφωνίας σε βάρος της μικρής λιανικής ( περίπτερα, ψιλικά, Mini Market)
όταν ξεκίνησε η κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα τα ποσοστά μας επί της ονομαστικής τιμής κυμαίνονταν από 16%  έως 18%.
Τα χρόνια πέρασαν και η κινητή τηλεφωνία έγινε απαραίτητη ακόμα και στον τελευταίο καταναλωτή, όμως σιγά σιγά τα ποσοστά προμηθειών για τη μικρή λιανική εκμηδενίστηκαν.
Σήμερα όλοι έχουμε φτάσει να είμαστε σε ένα ποσοστό χαμηλότερο  του 3,6%επί της ονομαστικής τιμής και μέρα με τη μέρα να μειώνεται και αυτό. Πώς φτάσαμε ως εδώ!!!
Καταρχάς όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρξε καμία ουσιώδης παρέμβαση από τα λεγόμενα «Συνδικαλιστικά όργανα» προς τις συγκεκριμένες εταιρίες ούτε και στα εποπτεύοντα όργανα αυτών.

Βουλιάζουμε στην... ανάπτυξη!


Μας έπνιξε στο πετρέλαιο και μας έσκασε στο φυσικό αέριο, παράλληλα, ο υπουργός Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος ανακοινώνει την ανακάλυψη με καταιγιστικούς ρυθμούς ελληνικών κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, όπως άλλωστε αναμενόταν
Πανηγυρικό κλίμα επικρατεί στην κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός πρέπει να έχει τρελαθεί από τη χαρά του για τα εγκώμια των Γερμανών. Η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ τού κάνει νεύμα να πάει κοντά της για να φωτογραφηθούν μαζί. Ο υπουργός Οικονομικών του Βερολίνου Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δηλώνει ότι «η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έχει σημειώσει σημαντικές προόδους στις οικονομικές μεταρρυθμίσεις» και προαναγγέλλει ότι η αξιολόγηση της Ελλάδας από την τρόικα που θα παρουσιαστεί στο Eurogroup αύριο θα είναι θετική. «Τα πανιά της Ελλάδας είναι προς την ανάπτυξη» δήλωσε μετά τη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αντώνη Σαμαρά και ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος βρήκε «ίχνη προόδου».

Πού πήγαν Τα χρήματα για τους πυρόπληκτους του 2007




τα χρήματα θα κατευθυνθούν(ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!) στην ανάπλαση επιχειρηματικών σχεδίων και όχι για την αποζημίωση των πυρόπληκτων περιοχών.

Στην ανάγκη αναζήτησης ευθυνών για το γεγονός ότι έμειναν αναξιοποίητα τα χρήματα του "Ταμείου Μολυβιάτη", φαίνεται να συγκλίνει η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος η οποία τις επόμενες ημέρες θα παραδώσει την Έκθεση της στην Ολομέλεια της Βουλής.
Οι διαπιστώσεις της Επιτροπής όπως αυτές θα περιληφθούν στην Έκθεση, θα αναφέρουν πολλές και σημαντικές καθυστερήσεις προκειμένου να δοθούν τα χρήματα στις πυρόπληκτες περιοχές για την ανασυγκρότηση τους, μετά τις μεγάλες πυρκαγιές του 2007 αλλά και χρηματοδότηση, από διάφορους πόρους, περιοχών που δεν είχαν πληγεί από τις φωτιές.

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Μας μιλούν τα αγάλματα

Τα δημόσια γλυπτά είναι μια ξεχωριστή κατηγορία έργων τέχνης. Η αξία τους δεν είναι μόνο καλλιτεχνική αλλά και διδακτική: διατήρηση της ιστορικής μνήμης και προβολή προτύπων. Θα τα βρούμε στις πλατείες, στα πάρκα, σε κάθε είδους δημόσιους χώρους, σε όλες τις πόλεις του κόσμου. Τα συναντάμε καθημερινά στις διαδρομές μας μέσα στην πόλη, τα χρησιμοποιούμε ως σημεία συνάντησης ή δημόσιων τελετών, μερικές φορές ξεσηκώνουν αντιδράσεις και συζητήσεις κι άλλοτε η παρουσία τους περνά απαρατήρητη. Όμως, με ποια κριτήρια επιλέγονται τα θέματά τους και ο χώρος όπου τοποθετούνται; τί ιστορίες έχουν να μας αφηγηθούν για πρόσωπα και γεγονότα του παρελθόντος μας, για την αισθητική και την κυρίαρχη ιδεολογία της εποχής που φτιάχτηκαν και τοποθετήθηκαν; Με αυτά τα ερωτήματα στο μυαλό μας ξεκινήσαμε έναν περίπατο στα γλυπτά της δικής μας πόλης, πιστεύοντας ότι γνωρίζοντάς τα μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα και τον χώρο που ζούμε.
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 

ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ!ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΔΡΙΤΣΑ
ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΜΑΖΙ

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

"Στρατόσφαιρα στα Λί λά...Summerish" στην "Στρατόσφαιρα απόψε στις 22.οο

Βραδυ Κυριακής, βράδυ ραδιοφώνου και γω θα είμαι εδω μαζί με τη Λίλα σε μια"Στρατόσφαιρα στα Λι Λά", στις 7 Ιουλίου στις 22.οο για να χαλαρώσουμε μαζί ακούγοντας καλή μουσική.
Ο Τυχερός της εκπομπής "Στρατόσφαιρα στα Λι Λα"....είναι το νουμερο που επέλεξε η Λίλα μας....το νουμερο 6 (λόγω των γενεθλίων της χθες)..και ειναι το πρωτο σχόλιο που έπεσε στην εκδηλωση...! Giwrgos Dimarakis .........γραφεις ιστορία τελικα..


άλλο ένα blog του Ναυπλίου


όπως μας έγραψε..
Περνάμε την πύλη, τραβάμε την κουρτίνα, ότι βλέπουμε το γράφουμε εδώ.
http://nafpliogate.blogspot.gr/
τα blogs είναι ελευθερία ,και έκφραση απόψεων απο ενεργούς πολίτες
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Σκότωσαν τον σκύλο της ΠΟΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ!!



ΡΕ άνανδροι θα πληρώσετε !!ελάτε να σκοτώσετε εμένα αλλά!!

 αν βρω νεκρή την Ρόζι μου θα σας φυτέψω μια σφαίρα στο κέντρο!!

 ειλικρινά !!

υπομονή Πόπη !!!τόσο μάγκες είναι οι δωσίλογοι

  ΕΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

αυτά δεν έχουν μίσος και προδοσία μέσα τους

καθικια

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Tο έχουμε ξαναπεί και καταντάει κουραστικό
Aπειλές όχι σε εμάς,καταντάει κουραστικό να το λέμε
αυτά σε επονομαζόμενους δημοσιογράφους!!!!! των 30 ευρώ πληρωμένης πένας
η ανάρτηση λέει αλήθειες και θα μπει και μόνιμο μπανερακι
όχι τίποτα άλλο,αλλά ο κύριος Μανιάτης ,φιγουράρει χρόνια ,και επί πάσης ..κυβερνήσεως
,υπουργός περιβάλλοντος,αλλά δεν ξέρει τίποτα!!για την περιοχή του!!
την κατάσταση κατέγραψαν εξάλλου και τα κανάλια
μάθαμε οτι ο Δήμαρχος ευαισθητοποιηθηκε και μπράβο του ,αλλά χρειάζονται καταγγελίες!:
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΙΔΙΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑ:
ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ::
ΣΤΗΝ επόμενη ανάρτηση με ντοκουμέντα ,λύματα που ρίχνουν ξενοδοχεία,βίλες και ενοικιαζόμενα στο Κυβερι

Ο Άνδρας μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας


ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ(Α):
ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ
ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΚΡΑΤΙΑ
mykines1@yahoo.gr
Βασιλική Κριεκούκη
http://www.sferiki.gr/web/sferiki/blog/-/discussions/85176
Σε γνώρισα μέσα από διάφορους ρόλους. Ως πατέρα μου όταν γεννήθηκα, ως αδερφό μου όταν γεννήθηκες, ως φίλο μου όταν παίζαμε στις γειτονιές, ως δάσκαλο στο σχολείο, ως γιατρό όταν ήμουν παιδί, ως φύλακα όταν υπερασπίστηκες την πατρίδα μου, ως σύντροφο όταν με αγκάλιασες.
Και εσύ κάπου εκεί να προσπαθείς να ισορροπήσεις στις απαιτήσεις όλων αυτών των ρόλων! 
Και εγώ κάπου εκεί σε όσα ο καθένας νομίζει ότι είσαι. Και η αλήθεια είναι πως και εγώ πίστεψα πως είσαι εκείνο ή το άλλο. Πως είσαι όλα όσα οι άλλοι είπαν για εσένα. Και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν προσπάθησα να αντιληφθώ την αλήθεια της φύσης σου. Την αλήθεια και την ουσία της ύπαρξής σου.