Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Πήγαν για εκβιασμό οι τσιγγάνοι αλλά... βρέθηκαν με χειροπέδες

Εξαρθρώθηκε, από την Ασφάλεια Ναυπλίου, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας είχαν εκβιάσει έναν καταστηματάρχη και προσπάθησαν να εκβιάσουν άλλους δύο, στη Νέα Τίρυνθα και το Ναύπλιο.Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, στη Νέα Κίο και το Αργολικό Αργολίδας, τέσσερις τσιγγάνοι, 28, 39, 42 και 49 ετών, 






σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και εκβίαση κατά συναυτουργία.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα τέσσερα αυτά άτομα είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, η οποία εκβίαζε καταστηματάρχες λέγοντάς τους πως αν δεν τους δώσουν χρήματα, θα τους προκαλέσουν ζημιά στα καταστήματα.

ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ! ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ



espa-2007-2013
Παρέμβαση Πεπόνη! Αναμένονται ν’ ασκηθούν διώξεις.
·      Επιχειρήσεις που κατέθεσαν το φάκελο με τα δικαιολογητικά τους, απορρίφθηκαν με το ψευδές επιχείρημα «μη επάρκεια πόρων»!
·      Όταν στα ταμεία του κράτους έμειναν πολλά αδιάθετα δισεκατομμύρια ευρώ από το επιχειρησιακό πρόγραμμα 2007-2013
·      Ημέτεροι ενθυλάκωσαν επιδοτήσεις του ΕΣΠΑ. Ακόμη και ανύπαρκτες εταιρείες ή εταιρείες χωρίς καμία θέση εργασίας!

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ! Τ΄ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!



Έχουμε φτάσει στο σημείο, σαν Έλληνες, να αυτοπροσδιοριζόμαστε από το τι δεν είμαστε. Η καθημερινότητά μας είναι μια δικαιολογία προς αποφυγή επιβολής διαφόρων ειδών τιμωρίας. Δεν έκλεψα εγώ, δεν τους ψήφισα εγώ, δεν είμαι φασίστας εγώ, δεν είμαι υπόδουλος εγώ, δεν βλέπω τηλεόραση εγώ, δεν πληρώνω εγώ...

οι άλλοι το κάνουν. Να εκείνος. Κι εκείνος. Κι ο άλλος. Καθένας προσπαθεί να αποδείξει ότι ανήκει σ΄εκείνους που δεν τα έφαγαν μαζί. Πως είναι από τους τιμημένους ιδιωτικούς υπαλλήλους κι όχι από τους κηφήνες του δημοσίου. Κι αν σε τσακώσουν? Δεν είμαι από τους κακούς υπαλλήλους του δημοσίου αλλά από τους καλούς. Με αποδείξεις. Όλη η Ελλάδα βρίσκεται υπό το καθεστώς συλλογής αποδείξεων, είτε αγοράς αγαθών, είτε νομιμότητας.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

"αργά για δάκρυα


 η τοπογράφηση της περιοχής που μεταβιβάστηκε στο ΤΑΙΠΕΔ έγινε στις 19 Μαρτίου 2013, κανείς δεν πήρε χαμπάρι και κάτι που προξενεί εντύπωση. Στην αποτύπωση του Τοπογραφικού δεν υπάρχει ο δρόμος που οδηγεί στο Σκουπιδότοπο και η ίδια η Χωματερή, αμέλεια; αβλεψία; ποιος ξέρει.)
Κάποιοι άρχισαν να σηκώνουν τα φλάμπουρα του αγώνα, για να μείνει η Καραθώνα όπως είναι, με μπροστάρη τον νυν Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, που μάλλον ζήλεψε τη δόξα του προκατόχου του με τα περίφημα "στολίδια στην άμμο".

Θα μου πεις, τι στοιχίζει ένα "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ", θα είμαστε και εντάξει με τον κόσμο και θα δείξουμε ότι είμαστε σκληροί για τα συμφέροντα της πόλης μας.

Μόνο που είναι λίγο "αργά για δάκρυα" γιατί πολύ απλά ξέρατε ότι η εφαρμογή των Μνημονίων προέβλεπε την μεταβίβαση της Καραθώνας ,για εκποίηση μέσω του ΤΑΙΠΕΔ σε ιδιώτη, και ήδη η μεταβίβαση στο ΤΑΙΠΕΔ ολοκληρώθηκε με δημοσίευση στο ΦΕΚ στις 25 Απριλίου 2013.

Δεν αντιδράσατε τότε στην ψήφιση των Μνημονίων, γιαυτό και οι κ.κ. Ανδριανός και Μανιάτης δεν έχουν πει κουβέντα μέχρι τώρα και καλά κάνουν, θέλοντας προφανώς να διατηρήσουν τη σοβαρότητά τους.

«Drift Start Line Cup 2013 & GP» στο Ναύπλιο


Ένας από τους πιο θεαματικούς θεσμούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι οι αγώνες drift. Για φέτος είναι προγραμματισμένος ο θεσμός «Drift Start Line Cup 2013 & GP» τον οποίο διοργανώνει η λέσχη Start Line.
Στο θεσμό αυτό χορηγός επικοινωνίας είναι το Zougla TV το οποίο θα καλύπτει τις... μάχες των οδηγών που λαμβάνουν μέρος. Φυσικά δε θα λείπει και η ενημέρωση για τους αγώνες μέσα από την εκπομπή «Μπιπ Μπιπ» της Πέμπτης στις 16:00 την οποία παρουσιάζει ο Βασίλης Σαρημπαλίδης.
Η πρεμιέρα του θεσμού είναι προγραμματισμένη από την πίστα «GoKart» στο Ναύπλιο το ερχόμενο Σάββατο 25 Μαΐου.
Για να συντονιστείτε στο Zougla TV πατήστε εδώ

αυθεντικη μεσογειακη κουζινα


Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο, αλλά τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Bραβευµένη chef και παθιασμένη μαγείρισσα, έχει καταφέρει µε το δικό της αυθεντικό τρόπο να αναβαθμίσει την ελληνική κουζίνα και να μεταδώσει σε όλους µας την αγάπη της για το καλοµαγειρεµένο σπιτικό φαγητό.
στην σελίδα της θα βρείτε φοβερές συνταγές, νέα και βίντεο
http://www.argiro.gr/

και τα σκυλιά δεμένα κύριε δήμαρχε ...



όλο το βίντεο επάνω
και επάνω που ήμασταν ενθουσιασμένοι,να δούμε στην ανεξάρτητη τοπική τηλεόραση
(λέμε ..τώρα εμείς..)
τον δήμαρχο Άργους και Μυκηνών άμα λάχει,να μας παρουσιάσει την μακέτα με την ανάπλαση του κεντρου του Άργους αιφνης .απογοητευτηκαμε..
από την μιάμιση ώρα ..γύρω στην μια ώρα,και στην αρχή κάνα μισαωρο ,έλεγε,,,προδότες ρουφιάνοι..παλιάνθρωπο ..άνεργοι..και άλλα γαλλικά
αυτά χωρίς να κατονομάζει κάποιον
γενικά και αόριστα σε όποιον τον αντιπολιτεύεται.
σεβόμενοι τον κώδικα δεοντολογίας δεν φτιάξαμε ένα βίντεο που θα είναι καμιά ώρα με μοντάζ των απειλών και των γαλλικών.
 αφού και κατόπιν εκκλήσεων της αντιπολίτευσης να πει ονόματα,δεν λέει
όλοι εν δυνάμει που του ασκούν κριτική,είναι υπονομευτές του έργου του
και αν δεν γίνει το έργο,ο από μηχανής εχθρός έχει εφευρεθεί ήδη..
το παρακράτος που τον μισεί και τον διαβάλλει

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΤΑ ΑΡΓΟΛΙΚΑ κλείνουν, μια σημαντική απώλεια για την ανεξάρτητη δημοσιογραφία.

 
Ο Γιώργος Νικολόπουλος ίσως είναι ο μοναδικός αδέσμευτος δημοσιογράφος της Αργολίδας, γράφει όσο πιο αντικειμενικά μπορεί να γράψει άνθρωπος και αυτό βέβαια το πλήρωσε. Κρίμα γιατί είχε την καλύτερη εφημερίδα που έβγαλε η Αργολίδα τα τελευταία χρόνια, χωρίς βαρίδια, χωρίς διαπλεκόμενα, μόνο ρεπορτάζ, πολύ δουλειά και μεγάλο οικονομικό κόστος. Προτίμησε να την κλείσει παρά να υποκύψει στα όποια διαπλεκόμενα, προτίμησε να μην γράφει τίποτα παρά να γράφει κατά παραγγελία και πράγματα που δεν πιστεύει. 

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

άρχισαν να ψάχνουν τις 218 offshore από Κρανίδι



Στο μικροσκόπιο βρίσκονται συνολικά 218 offshore εταιρείες, όπως προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Από τον περασμένο Νοέμβριο ξεκίνησε η διενέργεια τακτικού φορολογικού ελέγχου όλων των ανέλεγκτων χρήσεων, των 24 εξωχώριων εταιρειών της Δ.Ο.Υ. Κύμης και των 161 εταιρειών της ΔΟΥ Κρανιδίου.
Ταυτόχρονα στο πλαίσιο του σχεδίου για τον φορολογικό έλεγχο των εξωχώριων εταιρειών, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν λάβει σειρά προτεραιότητας και αποσταλεί για έλεγχο άλλες 33 υποθέσεις στις αρμόδιες ΔΟΥ.

Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου

πρωτη η ΑΡΓΟΛΙΔΑ στις δενδρώδεις καλλιέργειες


σε άρθρο της ελευθεροτυπίας
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=20/05/2013&id=364697
νέα χάρτα πάνω στην οποία θα κινηθεί η ελληνική γεωργία τα επόμενα χρόνια. Κύριος στόχος είναι η χώρα να βελτιώσει τη θέση της στον τομέα των φρούτων και των κηπευτικών, όπου ήδη αποτελεί παγκόσμια και υπολογίσιμη δύναμη, γεγονός που αποτυπώνεται στις εξαγωγές, με το εμπορικό πλεόνασμα ν' αγγίζει το 1,124 εκατ. ευρώ.
αναφέρεται ότι θα θα υπάρξει η πιλοτική καλλιέργεια χουρμαδιάς, φραγκοσυκιάς, αβοκάντο, πεκάν και μπανάνας στην ύπαιθρο, ενώ μάνγκο, τσεριμόγια, λίτσι, ανανάς κ.λπ. υπό κάλυψη.
στην έντυπη έκδοση η περιοχή της Αργολίδας αναφέρεται στις περισσότερες καλλιέργειες ως ευδόκιμη περιοχή
ας αφυπνιστούν οι υπεύθυνοι της περιοχής ,για αυτές τις καλλιέργειες ,που σίγουρα θα είναι ανάσα για την περιοχή 

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών και Βρεβονηπιακών Σταθμών Δήμου Ναυπλιέων, θέλοντας να βοηθήσει και να στηρίξει συντοπίτες μας που έχουν ανάγκη επιβίωσης αλλά και να μυήσει τα παιδιά μας στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο, ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ του γονείς και τα παιδιά να προσφέρουν ρούχα, παιχνίδια και βρεφικά είδη που δεν χρειάζονται πια.
Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα γίνει στους Παιδικούς Σταθμούς από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΪΟΥ 2013 έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΪΟΥ 2013.
Στη συνέχεια θα μεταφέρονται από το Σύλλογο στην εκκλησία του Αγίου Αναστασίου γαι διανομή.
Πληροφορίες: Ρετσινά Κωνσταντίνα: 6942594182
Λαπαθιώτη Γιούλα : 6977576736
Εκ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Δύο ηλικιωμένοι νεκροί από τρακτέρ


Δύο ηλικιωμένοι στην Νέα Κίο και στο Λυγουριό Αργολίδας,
έχασαν την ζωή τους από τα τρακτέρ που οδηγούσαν
στην προσπάθειά τους να εκτελέσουν γεωργικές εργασίες.
Ειδικότερα, σε αγροτική περιοχή στην Νέα Κίο Αργολίδας, ένας 85χρονος από λάθος χειρισμό, παρασύρθηκε από το τρακτέρ που χρησιμοποιούσε για την εκτέλεση γεωργικών εργασιών και τον στρίμωξε στην περίφραξη του αγροκτήματος με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στην δεύτερη περίπτωση, σε αγροτική περιοχή στο Λυγουριό, το τρακτέρ που οδηγούσε ένας 87χρονος κατά τη διάρκεια γεωργικών εργασιών, εξετράπη και προσέκρουσε σε ελαιόδενδρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ηλικιωμένου.