Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ



από την ομώνυμη εκπομπή του mega που παρουσιάζει τα καλύτερα ελληνικά τοπία
μεταξύ άλλων το κάστρο Λάρισσα στο Άργος,το Διαβολορεμα, η Καρύταινα Aρκαδιας  και πολλά άλλα


Σε επιφυλακή βρίσκεται όλη η αστυνομική δύναμη στην Πελοπόννησο


 Μια 25χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από σφαίρα που εξοστρακίστηκε από το όπλοτων ληστών
- Οι τρεις αλλοδαποί είχαν νωρίτερα ληστέψει ταβέρνα στην παλαιά Ε.Ο Αθηνών Θηβών
- Διέφυγαν με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394
- Αστυνομικοί τους εντόπισαν, τους καταδίωξαν και ακολούθησε η αιματηρή συμπλοκή στα Ισθμια
- Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών με ΕΚΑΜ, σκυλιά και ελικόπτερο- Δείτε video με τη συγκλονιστική μαρτυρία του ιδιοκτήτη της ταβέρνας

Μια τραγωδία εκτιλύχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κόρινθο, όταν μια 25χρονη γυναίκα που επέβαινε σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Κόρινθο, δέχθηκε σφαίρα κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών και αστυνομικών δυνάμεων που τους καταδίωκαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου υπέκυψε.

Δεχόμουν από παντού σφαίρες"


Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός, Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
«Τα χτυπήματα ήταν ακαριαία. Δεν πρόλαβα ούτε να αντιδράσω. Κάλεσα ότι δεχόμαστε επίθεση και δεν πρόλαβα να ανταποδώσω, γιατί οι σφαίρες ήταν διατρητικές και σχεδόν διέλυσαν τη σκοπιά. Έγινε χαμός».

Αυτά είναι τα λόγια που χρησιμοποιεί ο τραυματισμένος εξωτερικός φρουρός των φυλακών Τρικάλων για να περιγράψει την - πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα - πολεμική επιχείρηση που στήθηκε έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Παράταση προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»


Την παράταση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για έξι μήνες, ως τις 30-09-2013, αποφάσισαν μετά από συνάντησή τους ο υπουργός Εσωτερικών Ευρ. Στυλιανίδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χ. Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός Εργασίας Ν. Παναγιωτόπουλος. 

Η παράταση του προγράμματος θα γίνει με τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή τη Δευτέρα και θα χρηματοδοτηθεί από το ΑΚΑΓΕ. 

Η παράταση κρίνεται σκόπιμη προκειμένου να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διάδοχο πρόγραμμα «Κατ’ οίκον φροντίδα» που έχει ετοιμάσει το Υπουργείο Εργασίας, χωρίς οι 80.000 ωφελούμενοι του προγράμματος να στερηθούν ούτε μια μέρα τις πολύτιμες υπηρεσίες που τους παρέχονται από τους 3.500 και πλέον εργαζομένους.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

"Γονάτισαν" και τα ΚΕΠ


"Γονάτισαν" και τα ΚΕΠ
Από τα 1.100 κέντρα µένουν ανοιχτά µόνο τα µισά! Οι 3.200 υπάλληλοι µειώθηκαν σε 2.500... Οι κυβερνητικές πολιτικές απαξίωσης, η απογύµνωση των Κέντρων από σειρά αρµοδιοτήτων και η µεταβίβαση της διαχείρισής τους στους καλλικρατικούς δήµους επέφερε το απόλυτο "έµφραγµα".

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών αποτελούσαν από την ηµέρα της ίδρυσης τους -εδώ και περίπου µια δεκαετία- το «κόσµηµα» της ελληνικής δηµόσιας διοίκησης. Ηταν ένας από τους πλέον αξιόλογους θεσµούς του ελληνικού ∆ηµοσίου. Οι πολίτες έβρισκαν σε πολλές περιπτώσεις ένα στήριγµα µέσα στον κυκεώνα της γραφειοκρατίας. Κι όµως... Η σηµερινή κατάσταση είναι τραγική! Οι ευθύνες για τον υπουργό ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης, Αντώνη Μανιτάκη, µεγάλες.

ΑΕΡΑ!!!




ΑΕΡΑ!!!





Βαβαί! Στις εθνικές γιορτές

Να αποδίδουνε «τιμές»

Στους ήρωες προδότες!

Στα άγια τ’ άστρα τ’ ουρανού,

Του ξάστερου και γαλανού,

Τ’ «άστρα», που με τα πόδια τους

Κάνουν στο βούρκο οι κότες…






Και τα βλαστάρια του λαού

Παιδιά και στρατιώτες

Να απονέμουνε τιμές

Σε κλέφτες και προδότες!…






Προδότες και ιδιοτελείς

Μπερμπάντες και μπαντίδους,

Απατεώνες κι άρπαγες

Του χείριστου του είδους!…




ΣΚΥΛΟΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ


τελευταία πληροφορία
συνεργάτες  μας επικοινώνησαν με τον κύριο Καμινη..δήμαρχο Αθηναίων και αν τα σκυλιά δεν επανα τοποθετηθούν στις θέσεις τους  έως αύριο θα κινηθούμε νομικά 

Στις 3 Μαρτίου, όταν εκπρόσωποί της έφταναν στο υπουργείο Οικονομικών, τους «υποδέχτηκαν» ο Ρούμπι, ο Σάκης και ο Στράτος και...


τότε οι φωτογραφίες είχαν κάνει το γύρο του κόσμου.

Πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες, όπως αναφέρουν οι καταγγελίες που έγιναν στο newsbeast.gr, ένας εκ των τριών σκυλιών και συγκεκριμένα ο Ρούμπι, εντοπίστηκε από προσωπικό του δήμου Αθηναίων και μεταφέρθηκε στον καταυλισμό του δήμου στα Μέγαρα.
Ο Ρούμπυ, το σκυλάκι που πιάσανε στο Σύνταγμα γιατί λέει γαύγισε τους Τροϊκανούς και κρίθηκε επιθετικό, (το σκυλί είναι απίστευτα καλό και φιλικό, κοινωνικοποιημένο και συνηθισμένο με τους ανθρώπους...) το πήγανε στα Μέγαρα....

Τον κρατάνε στην Αστική Πανίδα στο καταφύγιο των Μεγάρων και από ενεργούς φιλόζωους φίλους, μαθαίνουμε ότι τον πάνε γιά ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ σε λίγες μέρες, παιδιά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ!!!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΖΩΟ επειδή ο αντιδήμαρχος κατάγγειλε ότι τον δάγκωσε, ενώ το σκυλί επιτέθηκε γιατί έφαγε κλωτσιά!!!! 
ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΡΙΟ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΣΤΟ 210 3239 201 !!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΡΟΥΜΠΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΚΥΛΙΤΣΑ, Η ΜΕΛΙΝΑ!!!! 
Τηλ.ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΔΗΜΟΥ 210 3239201-2, ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ 
(ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! : 210 5277160

Λί Λά στον αέρα... Παραγγελιές Μαρτίου


Την Παρασκευή 29/3 12 με 2 το μεσημέρι θα ακούσουμε τις δικές σας επιλογές για να αποχαιρετίσουμε τον Μάρτη. Ζητήστε τραγούδια, ελληνικά και ξένα, χαρούμενα, μπιτάτα, ζωηρά για να περάσουμε καλά και όχι μόνο!!!!

www.sinwebradio.com
EINAI να μην υποσχεθείς σε μικρο και σε τρελό
εγώ θα ζητήσω αυτό..
καλή επιτυχία στην εκπομπή θα την ακούσουμε

Αστυνομική βια καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού με σύνδρομο Down που προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα του Άργους


"Αστυνομικός του τμήματος Άργους, μου άσκησε βια γιατί τους φωτογράφησα να βλέπουν grand pri"
email αναγνώστη

ΠΡΟΣ Α.Τ. ΑΡΓΟΥΣΣτις 24/3/2013 και ώρα 16:00 μ.μ. περίπου έγινε στο άτομο μου προσαγωγή από το όργανο της τάξεως, που ήρθε να καταγράψει στο σπίτι μου το συμβάν της κλοπής, με την "δικαιολογία" της απρέπειας, γιατί υποδείξαμε τους υπόπτους φερόμενους ως κλέφτες και μου απάντησαν ότι "βιαζόμαστε, έχουμε κι άλλη κλοπή να καταγράψουμε".

Καθώς απαιτούσα να πάνε να κάνουν έναν ελέγχο για τους υπόπτους, εφόσον υπήρχαν μαρτυρίες για τα στοιχειά αυτών και μια αναφορά στο συμβάν.

Το αποτέλεσμα όλη αυτής της υπόθεσης είναι ότι εγώ προσήχθησα στο Α.Τ. Άργους με την κατηγορία της απρέπειας (έτσι μου είπαν τουλάχιστον) μαζί με το παιδί μου που με ζητούσε και ήταν φοβισμένο με όλη αυτή την κατάσταση.!!

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

«Δημοτικός Κινηματογράφος Άργους»


Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών, ξαναλειτουργεί το Δημοτικό Κινηματογράφο Άργους, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μπουσουλοπούλειου θεάτρου  και καλεί το κινηματογραφόφιλο κοινό  να στηρίξει τη δράση αυτή.
«Δημοτικός Κινηματογράφος Άργους»

Οι κινηματογραφικές προβολές ξεκινούν στις 29 Μαρτίου με την ταινία Sky Fall.

“SKY FALL” .
προβολές:   Παρασκευή 29 Μαρτίου,  9.00μμ.
                   Σάββατο 30 Μαρτίου,  7.00μμ. & 9.00μμ.
                   Κυριακή 31 Μαρτίου,  8.00μμ.

σκηνοθεσία: Σάμ Μέντες.
παίζουν: Ντάνιελ Κρέγκ, Ναόμι Χάρις, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζούντι Ντέντς, κ.α.
Η 23η ταινία με ήρωα τον πράκτορα 007, είναι η ταινία με τις λιγότερες σκηνές δράσης από όλες τις προηγούμενες. Κι όμως – η ουσία της κατασκοπευτικής πλοκής και της αγωνίας παραμένει αναλλοίωτη. Το Skyfall είναι το ίδιο περιπετειώδες όπως και οι καλύτερες ταινίες Μποντ.

παντού γκέτο;


από μήνυμα καταγγελία αναγνώστη
διάβασα προ ημερών αθίγγανους που εμβόλισαν ενα αστυνομικό με μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ
σήμερα και επί του δρόμου στο νοσοκομείο Άργους .αθίγγανος οδηγώντας ένα φορτηγό χωρίς καρότσα έκανε κολιες..και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα ,κατευθυνόμενος προς το κέντρο του Άργους
παρατήρησα οτι μάλιστα γέλαγε..με την μαγκιά του,ή την σιγουροτητα της ατιμωρησίας του;
από θαύμα δεν θρηνήσαμε κάποιο παιδί,που μπορούσε κάλλιστα να χτυπήσει,σε ώρα αιχμής στην πόλη,γύρω στης μια το μεσημέρι
και ερωτώ
η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα,τι σχέση έχουν με τον ρατσισμό
κόμματα και δεν ντρέπομαι να το πω όπως το ΣΥΡΙΖΑ,τρέχουν να τους συμπαρασταθούν επειδή έχουν το δίκαιο αίτημα να κλέβουν ρεύμα
δεν θέλω να πιάσετε τον συγκεκριμένο,επειδή είναι σκουρόχρωμος αλλά επειδή είναι προκλητικά παραβατκος
όλοι θα έχετε τύχει σε κάποιο ανάλογο περιστατικό από τα πολλά
μετά απο ξυλοδαρμό του φύλακα στην αγορά της Κιου , έγιναν συσκέψεις όλων των φορέων
και ποιο το αποτέλεσμα;
είναι πολλοί οι ψήφοι Άρη;

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Τελικά, οι παπαγάλοι εξελίσσονται σε... σκουλήκια (Όσα μας δίδαξε η περίπτωση της Κύπρου)


Τελικά, οι παπαγάλοι εξελίσσονται σε... σκουλήκια (Όσα μας δίδαξε η περίπτωση της Κύπρου)
Και ξαφνικά διάφοροι -άκρα μνημονιακοί μέχρι σήμερα- ξεσπάσανε σε εθνικοπατριωτικούς ύμνους. Άλλος θυμάται τους ήρωες του '21 και άλλος μιλά για την ιστορική μάχη της γενιάς μας. Μέχρι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε να στείλει μήνυμα στο Βερολίνο.

Ειλικρινά είναι όλα αυτά, δεν λέω. Όσο ειλικρινείς είναι οι τύψεις του καθενός. Λίγο η 25η Μαρτίου, περισσότερο η Κύπρος και αποφασίσανε να ξυπνήσουνε.

Καλώς τους. Έχουμε Μάρτιο του 2013 και εξαιτίας σας (ενν. πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εκδότες, επιχειρηματίες) βρισκόμαστε υπό κατοχή 3 χρόνια τώρα.

Αυτή η κρίση δεν σταματά να μας εκπλήσσει τελικά (και πού είμαστε ακόμα). Η περίπτωση της Κύπρου, περισσότερο ακόμη και από αυτή της Ελλάδας, χάραξε μια γραμμή στο μνημονιακό μπλοκ. Υπάρχουν αυτοί που χάρηκαν, έστω στιγμιαία, το ΟΧΙ των Κυπρίων... και υπάρχουν και οι άλλοι που όλη την προηγούμενη βδομάδα παρακαλούσαν να τιμωρηθεί η Κύπρος για την αναίδειά της μπροστά στη μεγάλη γερμανική υπερδύναμη. Μνημονιακοί είναι όλοι τους. 

: Εκοιμήθη ο μητροπολίτης Αργολίδος Ιακώβος -

Εκοιμήθη ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Αργολίδας Ιάκωβος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σε τριήμερο πένθος από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη που θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία του κυρού Ιακώβου Β΄, θα τελεί ο νομός Αργολίδος.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Πανδαιμόνιο επικράτησε , ανήμερα της εθνικής μας επετείου! στο Λουτράκι


Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε η ώρα να καταθέσει στεφάνι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας.
Τότε, όπως θα δείτε και στο βίντεο του ekorinthos.gr άρχισαν αποδοκιμασίες από το πλήθος ενώ ένας από τους θεατές όρμησε προς το μέρος του βουλευτή!

Μέσα σε δευτερόλεπτα ο χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ, με την Αστυνομία να κάνει χρήση χημικών για να ελέγξει την κατάσταση! Όμως τα ευτράπελα δεν τελείωσαν εκεί...
Αμέσως μετά το περιστατικό, ήρθε η ώρα να καταθέσει στεφάνι ο διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου κ. Τετράδης.

Αγωνιστές Επαρχίας Άργους το 1821


museum_1
http://argolikivivliothiki.gr
Αλλοίμονο στους λαούς που λησμονούν την ιστορία τους. Αλλοίμονο στους γιούς και τις κόρες που ξεχνούν την φύτρα τους. Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί ένα μικρό μνημόσυνο σε εκείνους που πολέμησαν για την ελευθερία της πατρίδας και θυσιάστηκαν για την ανεξαρτησία του γένους των Ελλήνων.

Η ιστορία του Άργους στην μακραίωνη πορεία της έχει αναδείξει πολλούς επιφανείς άνδρες. Σε αυτή την αναφορά μας όμως, θα καταθέσουμε ταονόματα των αγωνιστών του 1821, γιατί πιστεύουμε ότι ήταν η στιγμή που η Ελλάδα, ως φοίνιξ, αναγεννήθηκε εκ της τέφρας της και απέκτησε ζώσα πνοή.

Ίδιοι κι απαράλλαχτοι οι νεότεροι αγωνιστές του έπους του ᾽40. Ίδια και ίσα τους τιμούμε κι αυτούς. Κι άλλους αργότερα.

Ο κατάλογος που ακολουθεί, ίσως να είναι σχετικά ελλιπής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί αγωνιστές δεν υπέβαλαν αίτηση αναγνώρισης των υπηρεσιών τους στις επιτροπές που  συγκροτήθηκαν τα έτη 1834, 1846 και 1865.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΤΕΛΙΚΑ..ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΑΛΟΓΟ.;;


Δεν έχει τέλος το διατροφικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στην Ευρώπη με το αλογίσιο κρέας. Σε συνέχεια της ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού, μετά από τη λήψη Εργαστηριακών Αποτελεσμάτων και των σχετικών ελέγχων των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΕΦΕΤ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Βορείου Αιγαίου και Αττικής, ο ΕΦΕΤ ενημερώνει ότι ανιχνεύθηκε DNA αλόγου στα παρακάτω προϊόντα:
Κατεψυγμένο σουτζουκάκι Μ.Κ., 80g, ημ/νία λήξης 12/2/20/14, χαρτοκιβώτια των 4kg
(ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό > 25%)
Κατεψυγμένες κοτομπουκίτσες 25g, ημ/νία λήξης 7/1/2014, χαρτοκιβώτια των 3 kg
(ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >10% & <25 p="">
Κατεψυγμένο σνιτσελάκι Μ.Κ., 130g, ημ/νία λήξης 13/2/2014, χαρτοκιβώτια των 3 kg (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό <1 p="">
Κατεψυγμένο σουτζουκάκι Μ.Κ., 80g, ημ/νία λήξης 16/1/2014, χαρτοκιβώτια των 4 kg
(ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >50%)

Είναι δυνατόν να μην έχει μείνει ούτε κοτέτσι



Διαβάζουμε στα παραπολιτικά με μια παραστατική φωτογραφία από ρημαγμένο κοτέτσι
(Που θα πάει αυτή η κατάσταση με την αστυνομία; Είναι δυνατόν να μην έχει μείνει ούτε κοτέτσι και αντί να ενισχύεται η αστυνομική διεύθυνση με αστυνομικούς να αποδυναμώνεται καθημερινά)
εδώ βρε παιδιά δεν υπάρχει καν αστυνομία για τα ρημαγμένα σπίτια τις κλοπές και την εγκληματικότητα,εσείς για τα κοτέτσια αγχωθηκατε...;
η αστυνομία πάει πάντα πρώτη σε καταστολή πολιτών ,που αγανάκτησαν 
εκεί στο Σύνταγμα μεριά μόλις μαθαίνουν οτι θα γίνει συγκέντρωση 500 Ματατζηδες καταφθάνουν σε χρόνο ρεκόρ
την 25 Μαρτίου να δείτε πόση αστυνομία και κάγκελα θα καταφθάσει για την παρέλαση σε χρόνο μηδέν ..για να προστατεύσει τους πολίτικους στην prive παρέλαση
εδώ πάει το σλόγκαν 

Put the kot down slowly