Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΟΧΗ.


Δωσίλογος προπαγανδιστής σε γερμανικό καμιόνι σκεπασμένο με την ελληνική σημαία, κάπου στην Ήπειρο.
ποιοι είναι άραγε σήμερα αυτοί που κάνουν αυτή την δουλειά;.......οι Χ.Α/γητες?............η..........οι......ΠΑΣΟΚΟ/θρεμμένοι......Ν.Δ/θρεμμένοι........ΔΗΜΑΡ/ο θρεμμένοι..........ΣΥΡΙΖΟ/ θρεμμένοι;
AΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ
Δωσίλογος προπαγανδιστής σε γερμανικό καμιόνι σκεπασμένο με την ελληνική σημαία, κάπου στην Ήπειρο.
ποιοι είναι άραγε σήμερα αυτοί που κάνουν αυτή την δουλειά;.......οι Χ.Α/γητες;............η..........οι......ΠΑΣΟΚΟ/θρεμμένοι......Ν.Δ/θρεμμένοι........ΔΗΜΑΡ/ο θρεμμένοι..........ΣΥΡΙΖΟ/ θρεμμένοι

;
AΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ

όσοι έζησαν κατοχή, όπως ο πατέρας μου, πείνα , αλλά και προδοσία από δωσιλογους, ενάντια σε αυτούς που έκαναν αγώνα ,θα τρίζουν τα κόκαλά τους
η ιστορία επαναλαμβάνεται...

Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ «Δούρειος Ίππος ο Πάγκαλος»


Η συντονισμένη προσπάθεια ανασύστασης της Κεντροδεξιάς στην Ελλάδα, που βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα, απαιτεί και τους κατάλληλους πρωταγωνιστές.

Σε μια περίοδο που ένας νέος τυφώνας αντιλαϊκών μέτρων ετοιμάζεται να συντρίψει ότι έμεινε όρθιο από τα προηγούμενα μνημόνια, οι πρωτοπόροι της νεοσυντήρησης, ανέλαβαν το δύσκολο έργο να υπερασπιστούν τις πιο σκληρές και καταστροφικές πολιτικές για το λαό και το τόπο.

Αυτή η επιχείρηση ωραιοποίησης ενός αποτυχημένου συστήματος διακυβέρνησης και μιας ενδοτικής και αναποτελεσματικής πολιτικής, καθοδηγούμενη από τα γνωστά κέντρα που επενδύουν στην ύφεση, τη διάλυση της κοινωνίας και τον εργασιακό μεσαίωνα, χρειάζεται να επενδυθεί με μια υποτιθέμενη συναίνεση.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


καλούμε όλους τους αγανακτισμένους την 28 η Οκτωβρίου σε ειρηνική διαμαρτυρία
χωρίς κόμματα και χρώματα
όλοι ενωμένοι,με στόχο την κοινωνική εξέγερση, μοναδικό μέσον πλέον αντίστασης
την λαϊκή αφύπνιση, αλληλεγγύη, ομόνοια,και σύσσωμη λαϊκή κατακραυγή, κατά των μέτρων εξαθλίωσης του ελληνικού λαού
η αποδοκιμασία των πολιτικών που ψήφισαν ναι σε όλα τα μνημόνια και στην περιοχή μας , είναι δεδομένη

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ο Αναγνώστου καταγγέλει την σωρεία απευθείας αναθέσεων που έχουν γίνει από την παρούσα δημοτική αρχή


Δελτίο τύπου
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
"ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"

Απάντηση στο δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής με τίτλο:
“ Δήμος Άργους Μυκηνών: Παραμύθια για μικρά παιδιά οι δήθεν απευθείας 2000 αναθέσεις”.

Ο συντάκτης του συγκεκριμένου δελτίου τύπου της Δημοτικής Αρχής έχει καταβάλλει προσπάθεια για να αποδείξει ότι ο δήμος δεν είναι πολιτικά και ηθικά έκθετος με τις απευθείας αναθέσεις που κάνει τους τελευταίου 22 μήνες , ότι δεν είναι έκθετος στους επαγγελματίες του δήμου, στους οποίους προεκλογικά έταζε ότι «όλα τα χρήματα θα μένουν στο δήμο».


Εκείνο που προκαλεί έκπληξη είναι ότι χρησιμοποιούνται και συγκεκριμένα εννέα παραδείγματα για να αποδείξουν στους «έκπληκτους πολίτες» ότι οι απευθείας αναθέσεις του δήμου αφορούν ποσά από 3,00 – 50,50 ευρώ! Προφανώς και δεν αναφερόμαστε σε αυτές τις αναθέσεις που αναφέρει ο συντάκτης του δελτίου τύπου.


Για να τον διευκολύνουμε όμως στην καταγραφή των απευθείας αναθέσεων που εννοούμε και για ενημερωθούν και οι πολίτες του δήμου παραθέτουμε λίγα παραδείγματα των «τόσο φυσιολογικών» κατά το δήμο απευθείας αναθέσεων του:

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΜΕΝΟΥΣ


Με αφορμή την παραμονή της 28 ης Οκτωβρίου ,και την συγκυρία άλλη μια φορά της γερμανικής κατοχής ,όχι αυτή την φορά με την μπότα, αλλά ύπουλα σαν οικονομικό πόλεμο, δεν παραβλέπουμε σαν στήλη, να πούμε χρόνια πολλά στους εορταζομένους και εορταζόμενες
Αρκετοί συντάκτες αυτής της σελίδας ,ευχόμαστε χρόνια πολλά ιδιαιτέρα στο Δημήτρη Κυμπουρόπουλο
Όχι μόνο σαν μουσικό παραγωγό, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 21:00 στον SFERA 94,1 OFFICIAL
που κάνει εκπληκτικές εκπομπές, αλλά κυρίως σαν άνθρωπο
όσοι τον ξέρουν ευγενικό με ήθος που παλεύει με αξιοπρέπεια να αναθρέψει τρία πανέμορφα παιδιά, και το παλεύει, όπως και χιλιάδες άλλοι, μέσα στην λαίλαπα των σημερινών προδοτών, που αντιμετωπίζουν το κάθε παιδάκι σαν τεκμήριο
μπροστάρης από τον χρόνο που διαθέτει και σε κοινωνικά κινήματα,που πάντα λέει ενότητα αδέρφια και κινητοποιήσεις, πέρα από κόμματα και χρώματα
με μια υπέροχη και μαχητική γυναίκα της Ζωής την Ντινα
Υγεία Δημήτρη…κράτα δυνατά,, και χρόνια σου πολλά,,
Αφιερωμένο το τραγουδάκι..
ΥΓ
Δεν έχει ιδέα για την ανάρτηση και επειδή είναι σεμνός είμαστε σίγουροι ότι θα κοκκινίσει

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος o Κωστας Γκαργκασουλας


Αυτοί οι λόγοι με οδήγησαν στην ανεξαρτοποίηση ..

Με  επιστολή του ο Δημοτικός Σύμβουλος Άργους - Μυκηνών κ. Κώστας Γκαρκάσουλας αιτιολογεί την αποχώρηση του από τον συνδυασμό "Οι Πολίτες Μπροστά" με τον οποίο εξελέγη και δηλώνει παρόν -σήμερα ως ανεξάρτητος- στις εξελίξεις του Δήμου Άργους - Μυκηνών. Συγκεκριμένα ο κ. Γκαρκάσουλας αναφέρει:

Συνδημότισσες & Συνδημότες,

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 19ης Σεπτεμβρίου υπέβαλα την ανεξαρτητοποίησή μου από την Παράταξη ″ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ″ του κ. Γιώργου Αναγνώστου.

Οι κυριότεροι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση μου αυτή, είναι οι ακόλουθοι:

1) Η πλήρης έλλειψη αντιπολίτευσης από πλευράς της παράταξης του κ. Αναγνώστου απέναντι στον Δήμαρχο κ. Καμπόσο.

Ζεϊμπέκικο της φυλακής


Εγώ σε πέτρινο κελί κι εσύ σε ξένο στρώμα
Ατσάλι η νύχτα και γυαλί
Της προδοσίας το φιλί μου το χρωστάς ακόμα

Ο μοναχός μοιράζεται τη μοναξιά με τ άστρα
Όποτε σε θυμήθηκα όποτε σε θυμήθηκα
Στα πέλαγα κοιμήθηκα και ξύπνησα στα κάστρα

Δικός σου ήμουν κι έγινα ένας κατάδικος σου
Μαζεύω τα κομμάτια μου
Εσύ δεν δίνεις μάτια μου ούτε τον πυρετό σου

Ο μοναχός μοιράζεται τη μοναξιά με τ άστρα
Όποτε σε θυμήθηκα όποτε σε θυμήθηκα
Στα πέλαγα κοιμήθηκα και ξύπνησα στα κάστρα

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ZOYGLA.GR ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ



Περιδιαβαίνοντας την πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου, «διαβάζοντας» τα γραφικά σοκάκια, μελετώντας τις πολλές προτομές προσωπικοτήτων, ατενίζοντας το Μπούρτζι και το Παλαμήδι, δημιουργείται η αίσθηση ότι καμία άλλη πόλη σαν και αυτή δεν θα μπορούσε να αντικατοπτρίζει καλύτερα τα βασικά θεμέλια του «χτισίματος» του νεότερου ελληνικού κράτους. Όμως, οι ταραγμένες, όσο και ένδοξες, ιστορικές περίοδοι, σχεδόν ποτέ δεν χαρακτηρίζονται μόνο από ηρωικές πράξεις. 

Και αυτός ακόμα επερωτήσεις κάνει


 

ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΕΜΧ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

O κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η αναστολή της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Μηχανικού είναι ένα πλήγμα για το Ναύπλιο. Στερεί την πόλη από έναν σημαντικό θεσμό συνδεδεμένο με την σύγχρονη ιστορία της και την τοπική κοινωνία από μια πηγή εισοδήματος.
Προχωρώ άμεσα σε κατάθεση Επερώτησης προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο ζητώντας την επανεξέταση και ανάκληση της απόφασης για την αναστολή λειτουργίας του ΚΕΜΧ Ναυπλίου.
Παραιτήσου
Η κυβέρνηση σου διοικεί ,και μην αναλώνεσαι σε επερωτησουλες
Καταψήφισε το επερχόμενο μνημόνιο και προϋπολογισμό, που πλέον μετά από άλλα 3 μνημόνια εξαθλιώνει σε βαθμό να τρώει ο κόσμος από τους κάδους τον ελληνικό λαό
 ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ 

Τον ΜΑΡΤΙΟ τα νεώτερα για τους 5 της ΔΕΥΑΝ



27 Μαρτίου 2013 θα κριθεί τελικά η τύχη των πέντε ΑΜΕΑ εργαζομένων της ΔΕΥΑΝ, αφού το σημερινό δικαστήριο αναβλήθηκε κοινή συνεναίσει. Το αποτέλσμα αυτό έστω και προσωρινά δίνει μια εξάμηνη ανάσα στα παιδιά και αφήνει το στόχο της επ' αορίστου σύμβασης εργασίας ανοικτό. Η ικανοποίηση έστω και προσωρινά έλαμψε στο πρόσωπο των πέντε εργαζομένων που θα συνεχίσουν κανονικά την εργασία τους ελπίζοντας πως μέχρι τον Μάρτιο κάτι θα έχει αλλάξει στο μυαλό του προέδρου της εταιρίας, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που τους καταδίκασαν σε ανεργία και φυσικά στο μυαλό του υπηρεσιακού δημάρχου Ναυπλιέων. 

Με σημερινή τους επίσης δήλωση τα παιδιά ευχαριστούν για μια ακόμη φορά, όσους τους συμπαραστάθηκαν και έστειλαν για μια ακόμη φορά το χθεσινο βραδυνό μήνυμα τους. Αυτό το μήνυμα που σκόρπισε συγκίνηση σε όλους όσους σε ολόκληρη την Ελλάδα συμπαραστάθηκαν στα παιδιά μέσα από την Ομάδα Συμπαράστασης του Facebook και ήταν το ακόλουθο:

"Eυχαριστούμε και είμαστε ευγνώμονες, σε όσους μας συμπαραστέκονται στο δύσκολο και δίκαιο αγώνα και μας βοηθούν μέσα από το διαδύκτιο και την ομάδα συμπαράστασης. 

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ



“Καταπέλτης” για άλλη μια φορά είναι ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης.
«Τα χρήματα της δόσης δεν θα δοθούν στον πεινασμένο Έλληνα», είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Ο κ. Βαρουφάκης περιγράφει ένα ζοφερό σκηνικό το οποίο θα επικρατήσει στη χώρα μας ακόμη και αν δοθούν τα χρήματα της δόσης:
«Δεν θα αλλάξει τίποτα, η σκοτοδίνη θα συνεχιστεί. Τα χρήματα θα τα πάρουν οι τράπεζες για ανακεφαλαιοποίηση γιατί αλλιώς θα βάλουν λουκέτο».

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΥΠΛΙΟΙ



Είμαι ένας από τους συντάκτες της παρούσας σελίδας
Μπαίνω στο facebook να ενημερωθώ και ας με βομβαρδίζουν να παίξω παιχνίδια
Μέσα στον βομβαρδισμό των άσχετων μηνυμάτων, βλέπω μια πρόσκληση από τον κύριο Μιχάλη Καζα,
και την σελίδα  Αργοναυπλια  
που μιλάει για 5 παιδιά στον δήμο Ναυπλίου που έχουν δικαστήριο για να απολυθούν από τον δήμο
Επειδή θέλω να διασταυρώνω όπως και οι άλλοι συντάκτες εδώ τις πηγές μου επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον Αναστάσιος Μπουραζάνη, ένας από τους πέντε ΑΜΕΑ που εργάζεται σαν φύλακας αντλιοστασίων 
ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ


και είναι αρμόδιος για τον έλεγχο των δεξαμενών. 
Οκτώ χρόνια ήταν ικανός να εργάζεται χειμώνα, καλοκαίρι, πρωϊ και νύχτα χωρίς πρόβλημα. 
Τώρα έπαυσε κ. Αρματά και Κωστούρο να είναι ικανός..;;;
ΘΑ αναφέρω την γνώμη του κύριου ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΖΑ

στηρίζουμε την τοπική ανάπτυξη


αύριο τετάρτη 6 η ώρα το απόγευμα (στο σπίτι της) στο συνοικισμό Άργος έναντι παλαιό μπακάλικο Ριμπά θα γίνει επίδειξη με τα πράγματα από την ομάδα δημιουργίες χειροποίητες <<Μαίρη>>
 είναι μια επίδειξη με κάδρα για παιδικό δωμάτιο, εικόνες όλα χειροποίητα.... από κοχύλια, βότσαλα και επίσης καθρέφτες με διάφορα σχέδια ανάλογα τα γούστα και τις προτιμήσεις σας για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987019303
Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Τσιπούρες και κρασί από το εργατικό κέντρο Ναυπλίου



γιατί η φτώχεια θέλει καλοπέραση...
Το εργατικό κέντρο Ναυπλίου Ερμιονίδας συνεχίζοντας την κοινωνική παρέμβαση θα διαθέσει Τσιπούρες και κρασί προς τους πολίτες σε πολύ χαμηλή τιμή.
Έτσι την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου έξω από το εργατικό κέντρο Ναυπλίου θα διατίθενται προς 3 ευρώ το κιλό Τσιπούρες σε συσκευασία των τριών κιλών και κρασί Ασύρτικο και Μελισσάνθη από το Πόρτο Καράς προς 3 ευρώ το μπουκάλι.

Ο Αγώνας για τους 5 της ΔΕΥΑΝ πρέπει να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ



Αναστάσιος Μπουραζάνης, ένας από τους πέντε ΑΜΕΑ που εργάζεται σαν φύλακας αντλιοστασίων
και είναι αρμόδιος για τον έλεγχο των δεξαμενών.
Οκτώ χρόνια ήταν ικανός να εργάζεται χειμώνα, καλοκαίρι, πρωϊ και νύχτα χωρίς πρόβλημα.
Τώρα έπαυσε κ. Αρματά και Κωστούρο να είναι ικανός..;
Συγκινητική η συμπαράσταση από κάθε σημείο της Ελλάδας

στη σελίδα συμπαράστασης του Facebook

http://www.facebook.com/events/498555830168969
Είναι γεγονός ότι όταν έμαθα το γεγονός ότι τα πέντε ΑΜΕΑ παιδιά της ΔΕΥΑΝ πρόκειται να απολυθούν, ένοιωσα μέσα μου μια έκρηξη οργής. Ευτυχώς τότε το δικαστήριο ανεβλήθη και τα παιδιά πήραν μια ανακούφηση μερικών μηνών. Ήταν άνοιξη του 2012.

Λίγο αργότερα προσπαθώντας να μάθω για την υπόθεση αυτή, έμαθα ότι είχε προηγηθεί, στις 19 Φεβρουαρίου 2012 δικαστήριο ασφαλιστικών μέτρων, το οποίο είχε κερδηθεί από τα παιδιά. Έμαθα και άλλα παρασκηνιακά, ότι κάποια στιγμή με δόλο τους είχαν υφαρπάσει την υπογραφή περί οικιοθελούς αποχώρησης. 

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ομερτά" για τις 187 offshore στο Κρανίδι


ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
Ένας χρόνος πέρασε από τις αποκαλύψεις για τις υπεράκτιες εταιρείες στο Κρανίδι Αργολίδος κι ενώ οι πρώτοι έλεγχοι του ΣΔΟΕ ξεσκέπασαν όργιο φοροδιαφυγής, έκτοτε έχουν κολλήσει με αποτέλεσμα πολλές από τις υποθέσεις να κινδυνέυουν να παραγραφούν.
Σύμφωνα με το "ΕΘΝΟΣ της Κυριακής", ως διά μαγείας, μια τεράστια υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και φοροδιαφυγής μέσω ενός δικτύου από εκατοντάδες υπεράκτιες εταιρείες που ξεφύτρωναν σαν μανιτάρια στο Κρανίδι Αργολίδας «κόλλησε» εδώ και 14 μήνες στις ελεγκτικές υπηρεσίες και μάλιστα τώρα βεβαιωμένες παραβάσεις κινδυνεύουν με παραγραφή και οι επιτήδειοι με απαλλαγή

Το πρωτοφανές για τα ελληνικά χρονικά κύκλωμα των 187 offshore στο Κρανίδι, που μετέτρεψε τη περιοχή σε «φορολογικό παράδεισο» διεθνούς φήμης, παραμένει για τις αρμόδιες υπηρεσίες ένας «άγνωστος Χ» όσον αφορά στα εμπλεκόμενα πρόσωπα και το εύρος της κομπίνας σε βάρος του Δημοσίου.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

“Ελληνική φάλαγγα”



ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΗΓΗΜΑ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΕΠΑΙΝΟ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ “Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ”
ΔΗΜΟΤΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
 Όχι, δεν πρέπει να αφήσουμε την γη μας να παραδοθεί στον εισβολέα. Ας προλάβουμε τους Εφιάλτες που παραμονεύουν να επιτεθούν στην αδυναμία μας».
                Η φλόγα της μάχης φουντώνει συνεχώς, οι Έλληνες πολεμιστές συνεχίζουν να πολεμούν σε πιο έντονους ρυθμούς, τίποτα δεν τελείωσε στις Θερμοπύλες. Αν ο εισβολέας καταφέρει να περάσει τα στενά της Σαλαμίνας, η Ελλάς θα γνωρίσει μεγάλη καταστροφή. Αυτό πρέπει πάσα θυσία να αποφευχθεί, πάλι με οργάνωση, πάλι με συνοχή και ένωση των δυνάμεων των Ελλήνων.

Έτσι θα έχουν υποθηκεύσει παιδιά και εγγόνια


Φωτιά και τσεκούρι! Προσκυνήστε γιουσουφάκια!
Ο νόμος Κατσελη τελειώνει στις 31/12/12 για την προστασία της πρώτης κατοικίας !!! Με εντολή Τροικας και κυβέρνησης !!!
Δήλωση "βόμβα" του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη, που είναι θετικός στον πλειστηριασμό, ακόμα και των πρώτων κατοικιών, για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες.
Στη δήλωση που έκανε στον Real fm, είπε ότι κάποια στιγμή πρέπει να ληφθούν ξεκάθαρα μέτρα, για να αποπληρωθούν οι οφειλές των πολιτών, προς τις τράπεζες.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
"Εξαιτίας της κρίσης και της δύσκολης κατάστασης των νοικοκυριών θωρακίστηκαν οι οφειλές αλλά αυτό οδηγεί σε πάγωμα αποπληρωμής των δανείων. Κατανοητό το ζήτημα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να προχωρήσει η αποπληρωμή των οφειλών".
Απαντώντας επίσης σε σχετική ερώτηση για το κλείσιμο των ελληνικών επιχειρήσεων, ο κ. Βορίδης είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι εθνικότητος θα είναι τα κεφάλαια που θα έρθουν στην Ελλάδα.
Κλασικό δείγμα από ένα άλλο προδοτικό γιουσουφακι
Η γνώμη μου είναι ότι δεν θέλουν να πάρουν τα ακίνητα ,διότι τότε πέρα από το ότι θα γίνει κραχ,δεν θα έχουν τι να τα κάνουν Μετρητά ..θέλουν..

Γάτα ήρωας σώζει σκύλο


Παρά τις διαφορές τους, μπορείτε να πείτε αυτά τα δύο είναι πραγματικοί φίλοι.
Παρακολουθήστε όπως η γάτα μπαίνει σε λειτουργία διάσωσης και σώζει τον φίλο του!