Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΣΕ...


Το καλό παιδί του ΠΑΣΟΚ ξαναχτύπησε
Αναπαραγάγουμε την είδηση
Βρόντηξε το χέρι στο τραπέζι και ως δεύτερος ΤΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΚΑΙ είπε
. Καμία κατάσχεση, κανένας πλειστηριασμός από τις τράπεζες».
Απαιτείται άμεσα το Υπουργείο Οικονομικών να ανανεώσει, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, την απαγόρευση κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας, όπως αυτή ισχύει σήμερα μέχρι 31.12.2012, μετά από τις νομοθετικές ρυθμίσεις που προώθησε η κυβέρνηση ΠΑ.ΣΟ.Κ., με στόχο την προστασία της πρώτης κατοικίας των δανειοληπτών
Όμως επειδή δεν κάνουμε μόνο στείρες αναπαραγωγές, γιατί τότε άθελα μας θα κάναμε και αμισθί μάλιστα την δουλειά στημένων δημοσιογραφισκων, ας το μελετήσουμε λίγο
Ο κύριος Μανιάτης το καλό παιδί του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο αυτός βέβαια, ψήφισε πρόθυμα όλα τα μνημόνια

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11:00


Η εκπομπή Ποδηλατοδράσεις προβάλλετε κάθε Κυριακή στις 13:30 στην τηλεόραση του Σκαι
Το Σαββατοκύριακο 20-21/10/2012 η εκπομπή μας κανει Ποδηλατοδράσεις στο Ναύπλιο!
Κορύφωση των δράσεων μας θα είναι η ποδηλατοβόλτα που θα γίνει την Κυριακή 21/10, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τη πλατεία Φιλελλήνων στις 11:00 το πρώι!
Κατά την διάρκεια της ποδηλατοβόλτας οι μικροί μας φίλοι που δεν θα ακολουθήσουν την βόλτα μπορούν να λάβουν μέρος στην εκστρατεία
της εκπομπής μας Μάθε παιδί μου ποδήλατο¨, υπό την καθοδήγηση της πρωταθλήτριας ποδηλασίας Βασιλικής Λαζοπούλου.
Μετά την ποδηλατοβόλτα θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια ,διαγωνισμοί και ασκήσεις δεξιοτεχνίας με ποδήλατα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Επίθεση Ισραηλινών στο Estelle! - Συνελήφθησαν οι ακτιβιστές -


Ισραηλινοί κομάντος ανέβηκαν στο σκάφος, 31 μίλια από τις ακτές της Γάζας
- "Δεν έγινε χρήση βίας ", σύμφωνα με εκπρόσωπο των ισραηλινών αρχών
- Χάθηκε η επικοινωνία -
- Ανάμεσα στους επιβαίνοντες 5 Ελληνες μεταξύ των οποίων δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
MΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΔΕΛΑΣ
ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ
Το φινλανδικό πλοίο Estelle, στο οποίο επιβαίνουν φιλο-παλαιστίνιοι ακτιβιστές που προσπάθησαν να σπάσουν τον ναυτικό αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας, αναχαιτίστηκε σήμερα το πρωί χωρίς τη χρήση βίας από το ισραηλινό Πολεμικό Ναυτικό, όπως ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος του στρατού του Ισραήλ.

Συμπαράσταση...5 ΑΜΕΑ απολύει ο δήμος ΝΑΥΠΛΙΟΥ


ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ για το εργατικό δυναμικό που χρειάζεται μια αποτελεσματική και υγιής ΔΕΥΑΝ η επιχείρηση με ευθύνη του Προέδρου της κ. Αρματά και του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Κωστούρου προχωρά στην απόλυση 5 εργαζομένων ΑΜΕΑ, που εργάζονται περίπου 8 χρόνια τώρα.Η ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του δήμου Ναυπλιέων πρέπει να στιγματιστεί...

 Δεν μπορεί την όποια προσπάθεια εξοικονόμησης να την πληρώσουν πρώτα εργαζόμενοι αυτής της κατηγορίας και ΜΟΝΟ και την ίδια στιγμή να υπάρχουν πλουσιοπάροχα αμοιβόμενοι αιρετοί ...Η ΑΔΙΚΙΑ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΘΕ ΥΓΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ και ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ τα ΠΑΙΔΙΑ τουλάχιστον σε αυτή εδώ την εκδήλωση.

..ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ  ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΚΑΙ  ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Το συμβάν έλαβε χώρα, λίγα 24ωρα πριν, στον αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Οι Σέρβοι οπαδοί, γνωστοί για την φιλία τους με την Ελλάδα, θέλοντας να δείξουν την συμπαράστασή τους προς την Ελλάδα για το «Μακεδονικό» ζήτημα ύψωσαν μια ελληνική σημαία.
Αυτό εξόργισε τους οπαδούς των Σκοπίων αλλά και τις αρχές.
Για αυτό το λόγο στάλθηκε μια διμοιρία των ΜΑΤ με σκοπό να αποσπάσει από τους Σέρβους την σημαία.
Όπως είναι φυσικό, οι Σέρβοι αντιστάθηκαν με αποτέλεσμα η αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση βίας και να δημιουργηθεί αναστάτωση για αρκετή ώρα.
Τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν την σημαία.
ευχαριστούμε τα αδέρφια Σέρβους
Δείτε το βίντεο (τα επεισόδια ξεκινούν μετά το 1:30):

fyrom - SRBIJA 16.10.2012. από citrusblack83

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Εγινα 95 και συνεχιζω ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑ


Δήλωση του Δημήτρη Κοδέλα, βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ από το ιστιοφόρο Estelle που κατευθύνεται στη Γάζα.


"Η αποδοχή της τιμητικής πρόσκλησης για συμμετοχή στην αποστολή του ιστιοφόρου Estelle, που επιχειρεί να σπάσει τον αποκλεισμό της Γάζας, αποτελεί μια ακόμη έκφραση της αλληλεγγύης της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας στην Ελλάδα, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, προς το μαρτυρικό λαό της Παλαιστίνης και το δίκαιο αγώνα του.


Μαζί με άλλους συναδέλφους βουλευτές ανταποκρίθηκα θεωρώντας ότι, μέσω των διοργανωτών της νέας αποστολής αλληλεγγύης, μας προσκαλεί το ενάμιση εκατομμύριο αποκλεισμένων της Γάζας και όλοι οι Παλαιστίνιοι που επί δεκαετίες αγωνίζονται για το αυτονόητο δικαίωμα στην ελευθερία και στην αξιοπρέπεια.

ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ

ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012
     ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ,
στις 11:00 π.μ.  

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Οι αντοχές της χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας, από την οικονομική κρίση και την πολιτική της σκληρής λιτότητας που ασκείται σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, δοκιμάζονται ξανά μπροστά στην αναλγησία όλων εκείνων που εξακολουθούν να αναπαράγουν την ίδια αντικοινωνική, αδιέξοδη και αναποτελεσματική μνημονιακή πολιτική.
Τρόικα και Συγκυβέρνηση, παρά την προγραμματική συμφωνία της τελευταίας και τις...

Tριτοκοσμικό γκέτο στην Κόρινθο

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Ρεπορτάζ: Φίλιππος Καραμέτος-Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Όλοι γνωρίζουν κι όμως σιωπούν. Κάποιοι, στην προσπάθειά τους να γνωστοποιήσουν τις συνθήκες κράτησης και διαβίωσης που επικρατούν στο κέντρο μεταναστών της Κορίνθου, αντιμετώπισαν κλειστές πόρτες.

Οι καταγγελίες είναι πολλές όπως και τα έγγραφα ενημέρωσης προς τους αρμόδιους φορείς, τα οποία -ως φαίνεται- παρέμειναν… αδιάβαστα, με αποτέλεσμα να εγείρονται ζητήματα νομιμότητας της χρήσης του χώρου για φιλοξενία ανθρώπων.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαβιούν οι μετανάστες στο συγκεκριμένο κέντρο μόνο ως τριτοκοσμικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και μάλιστα η επιβεβαίωση των καταγγελιών έρχεται από τους ίδιους τους φρουρούς και όχι από κάποια οργάνωση υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Γενικό μπλακ άουτ την Πέμπτη

Την αρχή κάνουν από σήμερα διάφοροι επιστημονικοί φορείς που προχωρούν σε απεργιακές κινητοποιήσεις, οι οποίες αναμένεται να κορυφωθούν την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου, με τη γενική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Πρώτοι στον «χορό» μπαίνουν οι νοσοκομειακοί γιατροί, οδοντίατροι, μηχανικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι και δικαστικοί επιμελητές, οι οποίοι εδώ και καιρό βροντοφωνάζουν για τα σχέδια της κυβέρνησης, με τις επιταγές της τρόικας.

Απεργίες, συγκεντρώσεις και πορείες

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012, 10:44

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ της ΕΥΘΥΝΗΣ

Η χώρα μας κλονίζεται επικίνδυνα. Χωρίς ηθικές δεσμεύσεις και αξίες, χωρίς ορθολογισμό, χωρίς στιβαρή ηγεσία και πολιτική διαχείριση. Μια κοινωνία σε σύγχυση, ένα σύστημα που πάσχει γεμάτο ρωγμές και κενά, με την συντεχνιακή κομματοκρατία, τον λαίκισμό και τον κρατισμό να ανθίστανται σθεναρά.

Τα συσσωρευμένα σφάλματα των φαύλων πολιτικών επί δεκαετίες, αλλά και η δική μας ανοχή, μας οδήγησαν στο σημερινό αδιέξοδο.Το πελατειακό σύστημα διακυβέρνησης που πέρα από κάθε νομιμότητα εξαγόραζε ψήφους, η εκτεταμένη ανομία, η ανοργανωσιά, η διαφθορά και η αδιαφορία της δημόσιας διοίκησης, ο εφησυχασμός μας με εύκολο, δανεικό χρήμα, έχει οδηγήσει την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και της γενικής αναξιοπιστίας.

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΛΑΪΖΑ

http://www.facebook.com/laizaargos
Όσο και να τη φροντίσουμε με φαγητό και νεράκι, είναι στο δρόμο....μπορεί κάποιος να την πάρει μέχρι να βρει σπίτι;
αυτη η ζωουλα κυκλοφορει στην δαλαμαναρα.ειναι παιχνιδιαρα κ χαδιαρα.κριμα δεν ειναι να ζει στους δρομους?ειναι ιδανικη για οικογενεια κ μικρα παιδακια!!! 6988818905
 Η Κίρκη μας, περίπου 2 ετών φιλική έξυπνη, τέλεια για παρέα, για οικογένεια με παιδιά. Είναι στειρωμένη.
Ψάχνει ένα σπίτι να την αγαπούν όπως της αξίζει! Μήπως είναι το δικό σας;

Τηλ 6945 525 515

"Φιλοζωικος Σύλλογος Άργους Λάιζα" Αρ. Πρωτ.: 524/2009 —

Απεργούν και οι περιπτεράδες την Πέμπτη


Στην πανελλαδική απεργία της Πέμπτης θα συμμετάσχουν και οι περιπτεριούχοι.
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ενοικιαστών Περιπτέρων και Καπνοπωλών Ελλάδος αποφάσισε να συμπορευθεί με την ΓΣΕΒΕΕ και να συμμετάσχει με τα μέλη της στις κινητοποιήσεις. Η συγκέντρωση στην Αθήνα, θα γίνει στην πλατεία Κοραή (στάση Μετρό) στις 12.00 μ.μ.
Η Ομοσπονδία κάλεσε όλους τους συναδέλφους να κλείσουν τα περίπτερα τους και να συμμετάσχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις, που έχουν προγραμματιστεί για την 18η Οκτωβρίου και σημειώνει ότι οι ενέργειες είναι πανελλαδικής εμβέλειας.

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Και αυτό το παιδί στην φωτογραφία αποτελεί πλέον τεκμήριο ,και όχι μια χαρούμενη ζωή




Η κοινωνία τρομοκρατημένη παρακολουθεί ,τους διαχειριστές της ίδιας μας της ζωής ,να μιλούν για αδιέξοδο στην φυσική και κοινωνική πραγματικότητα
Εξάντλησαν τους αδύναμους, εκμεταλλεύτηκαν τους πολλούς, εξαφάνισαν τους επικίνδυνους, εξαγόρασαν τους απαραίτητους ,διέλυσαν τους υπολοίπους, και επέβαλαν την βαρβαρότητα τους
Όλα για το χρήμα, και ο κόσμος σε ώρα μηδέν
Οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι πλούσιοι πλουσιότεροι, και η παγκόσμια οικονομία γίνεται  βάσανο, πετρέλαιο να κάψει τον ίδιο τους τον οίκο
Το πόσο καθορίζει τις τύχες μας ,και όχι το ποιο
Το πώς και όχι το γιατί
Όλα αριθμοί που πρέπει να βγαίνουν σαν γινόμενο ,και όχι ο άνθρωπος

ο Sfera 94,1 φέρνει στα ραδιόφωνα σας τον “Νέο ήχο”



Νέο πρόγραμμα!

Τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια!

Μεγάλες αποκλειστικότητες!

Αποκλειστική συνεργασία με τον Sfera 102,2!

Από 1η Οκτώβρη ο Sfera 94,1 φέρνει στα ραδιόφωνα σας τον “Νέο ήχο”…
Με τα καλύτερα ποπ, ροκ, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια!
Με τους καλύτερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς σε συνεργασία με τον Sfera 102,2!
Για τα υπόλοιπα…ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!
www.sferaradio.gr 

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

: Επεισόδιο με Χρυσαυγίτες στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Ι. Καποδίστρια


Ένταση προκλήθηκε κατά την κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια, στην ομώνυμη πλατεία του Ναυπλίου, στο πλαίσιο εκδηλώσεων μνήμης για τα 181 χρόνια από τη δολοφονία του, που οργάνωσε ο δήμος Ναυπλιέων.
Η ένταση προκλήθηκε όταν εκπρόσωπος ομάδας μελών της Χρυσής Αυγής εμποδίσθηκε από τους διοργανωτές να καταθέσει στεφάνι, με αποτέλεσμα να ακουστούν προσβλητικά συνθήματα. Με τη λήξη της τελετής και κατά την αποχώρηση των επισήμων, μέλος της ομάδας της Χρυσής Αυγής κατέθεσε το στεφάνι.

Αυτός είναι το λόμπυ της δραχμής:

 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.

Ο πιστός συνεργάτης του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου, παραμένει στην θέση του, παρά τις αποκαλύψεις από διεθνή μέσα που αναπαράγουν ελάχιστοι δημοσιογράφοι που δεν είναι στα τραπεζικά payrolls. Κάθε κίνηση απαξίωσης της Ελλάδας έγινε κατά την θητεία του κυρίου Προβόπουλου. Από το Τ3 – Τ10, την πλαστογράφηση του ελλείμματος, την σπέκουλα με τα ομόλογα που οδήγησε στην εκτίναξη των Spreads. Η μη αναδιάρθρωση που οδήγησε στο επαίσχυντο PSI όταν οι ξένοι είχαν ξεφορτωθεί τα Ελληνικά ομόλογα αλλά τα φορτώθηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία κλπ.