Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Λαική Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ για το Δήμο Ναυπλιέων Ανοιχτό Κάλεσμα


Ούτε τέσσερεις μήνες δεν έχουν περάσει από τις εκλογές του Ιούνη και την έναρξη της διακυβέρνησης από την τρικομματική κυβέρνηση συνεργασίας και όλες οι υποσχέσεις της έχουν κουρελιαστεί. Η επαναδιαπραγμάτευση και η αναπτυξιακή προοπτική έχουν μετουσιωθεί στην πλήρη ταύτιση με την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου.

Ιδίως το επικείμενο πακέτο μέτρων θα σημάνει την συνέχιση της κατεδάφισης του εναπομείναντος κοινωνικού κράτους, την πιο άγρια επίθεση σε μισθούς συντάξεις, το ξεπούλημα κρίσιμων δημοσίων επιχειρήσεων, το βάθεμα της κρίσης και της ύφεσης και την στέρηση της όποιας προοπτικής για τα πλατιά λαϊκά στρώματα και ιδίως τη νεολαία.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ



Εδώ και αρκετό καιρό δεν γράφω και απλά διαβάζω και παρατηρώ τους ανθρώπους γύρω μου τι λένε και πως συμπεριφέρονται μέσα σε όλα τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα μας.

Αυτό που βλέπω είναι ότι είμαστε όλοι μας άξιοι της μοίρας μας και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί πολύ απλά τα συντηρούμε εμείς οι ίδιοι και θα το κάνω λίγο πιο λιανά.
Διαβάζω στα φιλικά μου μπλοκ διάφορες αποκαλύψεις για διαπλοκές πολιτικών, διαβάζω το τάδε σκάνδαλο , διαβάζω την τάδε λύση από τον ανώνυμο αρθρογράφο , διαβάζω για το σύστημα το άδικο που μας εξαθλιώνει , ακούω τον  δίπλα μου να βρίζει την τρόικα , τον παραδίπλα μου να βρίζει την Μερκελ , τον άλλο να λέει ότι όλοι στην βουλή είναι κλέφτες και από δω και πέρα μόνο χρυσή αυγή , βλέπω αυτούς που ψήφισαν τα τρία κόμματα της μαλακό κυβέρνησης να περιμένουν στην γωνία το ξερό κομμάτι ψωμί που τους υποσχέθηκε ο καραμαλάκας βουλευτής – ψεύτης, βλέπω τον χριστιανό να προσεύχεται για τα σημεία των καιρών και την δευτέρα παρουσία που δεν έρχεται αλλά φαίνεται, βλέπω τους γονείς να σκίζονται για τα παιδιά τους προσφέροντας τους λίγο ακόμη υποδούλωση στο κατάλαμπρο μέλλον τους, βλέπω νοικοκυρές να προβάλλονται μέσω της τάδε καινούργιας κουζίνας που αγοράσανε , βλέπω δασκάλους να διδάσκουν σκουπίδια σε αγνές ψυχές , βλέπω εφήβους να έχουν ξεχάσει την εφηβεία τους , βλέπω παππούδες να ονειρεύονται το μέλλον τους χωρίς τους κομμουνιστές κτλ, κτλ, αλλά όλοι θέλουν ελευθερία , αλλά όλοι τους ζητούν δίκιο για την κοινωνία και ταυτόχρονα όλοι τους τρέχουν να πληρώσουν το χαράτσι για να έχουν ρεύμα τα παιδιά τους , όλοι τους τρέχουν να κάνουν ρύθμιση στην εφορία για τα παιδιά τους , όλοι τους πάνε να κλαυτούν στον τραπεζίτη για ένα ακόμη διακανονισμό για το υποθηκευμένο σπίτι τους για τα παιδιά τους.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Αυτός ήταν ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής


Ο Σουλεϊμάν υπήρξε ένας από τους σκληρούς και αδίστακτους,διώκτες του Eλληνισμού, κατέλαβε την Ρόδο...
σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, ήταν ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος.

Ένας μάλιστα από τους καρπούς αυτού του παιδομαζώματος, ήταν ο περίφημος βεζίρης του, ο Ιμπραήμ πασάς, γιος ελληνορθόδοξης οικογένειας από την Πάργα, στενός φίλος του Σουλεϊμάν. Σύμφωνα με τον μεγάλο Οθωμανό ιστορικό, Lord Kinross, ο Ιμπραήμ ήταν ο μεγάλος εραστής του Σουλεϊμάν με τον οποίο... συχνά μοιράζονταν την αυτοκρατορική κλίνη προς μεγάλη ζήλια και φθόνο της σουλτάνας Χιουριέμ, η οποία τελικά κατάφερε και τον εξόντωσε.

Δ.ΚΟΔΕΛΑΣ:Σ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ;

Διαβάζουμε στα παραπολιτικά άρθρο όπου

Δ.ΚΟΔΕΛΑΣ: Δήλωση για τη δραματική κατάσταση στο χώρο της υγείας και του φαρμάκου

κάτω σε σχόλιο αναγνώστη αναφέρεται ότι;

 ΚΥΡΙΕ ΚΟΔΕΛΛΑ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ;ΗΣΟΥΝ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ;ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΟΥ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ (ΤΣΙΠΡΑΣ).ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ.. 

δεν ξέρουμε αν ισχύει αν όχι περιμένουμε διάψευση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΙΑΤΗ


Κύριε Μανιάτη είμαι ψηφοφόρος σας χρόνια
Είδα μια στημένη και υποκριτική παράσταση ,λες και είναι βγαλμένη από θέατρο σκιών στην βουλή
Κατηγορήσατε ως φασιστές τους βουλευτές της χρυσής Αυγής ,και είπατε ότι εσείς είσαστε εκλεγμένος αντιπρόσωπος του νομού Αργολίδας
Άσχετο
Και οι βουλευτές της χρυσής αυγής είναι εκλεγμένοι..
Δεν ξέρω αν είναι φασίστες ,αλλά αν είναι δεν κρύβονται
Εσείς αλήθεια τι αντιπροσωπεύετε;
Τον οικονομικό φασισμό ,που είναι πολύ πιο ύπουλος
Είστε το καλό παιδί του ΠΑΣΟΚ που ψηφίσατε ναι σε όλα
Ο γλυφτης του Γιωργάκη και τώρα του Βενιζέλου
Εξου και η εξέχουσα θέση σας στο ΠΑΣΟΚ
Αλήθεια ξέρετε τι είναι να ψηφίζετε ναι σε όλα;

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Oσο περισσότερο σπέρμα απορροφά το σώμα μιας γυναίκας τόσο πιο ευτυχισμένη είναι


Αλλη μια μελέτη που αποδεικνύει ότι το σπέρμα μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ψυχική διάθεση των γυναικών και να αποτελέσει την ασπίδα τους ενάντια στην κατάθλιψη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Οι ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης μελέτησαν τις επιδράσεις των «ψυχοτρόπων» ουσιών που περιέχονται στο σπέρμα.

Οπως αποδείχθηκε, όσο περισσότερο εκτίθεται μια γυναίκα στο σπέρμα, τόσο λιγότερα καταθλιπτικά συμπτώματα έχει.