Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΑΡΧΑΙΑ..ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΘΡΙΛΕΡ με τον δολοφονηθέντα Γ. Κωστάκη

 
Ενα μεγάλο αστυνομικό σκάνδαλο -το οποίο επιχειρείται να αποσιωπηθεί- φαίνεται να αποκαλύπτεται στην έρευνα των διωκτικών αρχών για την εν ψυχρώ δολοφονία, πριν από μερικές ημέρες, 50χρονου επιχειρηματία Γιώργου Κωστάκη που ασχολείτο κυρίως με νυκτερινά κέντρα. Σύμφωνα με στοιχεία που περιέχονται στην δικογραφία (www.tovima.gr - ρεπορτάζ Β. Γ. Λαμπρόπουλος) -και τα οποία δεν έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι τώρα- το θύμα της επίθεσης συνεργαζόταν στην αναζήτηση χρυσού και αρχαίων αντικειμένων, με τουλάχιστον δύο στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, έναν 45χρονο αστυνόμο και μία 25χρονη γυναίκα και τα οποία είναι βασικοί μάρτυρες στην υπόθεση δολοφονίας του!

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Τα καμάκια του Ναυπλίου

 
Τι ήταν τα ΚαμάκιαΚοινοί θνητοί κι αυτοί. Ένα Καμάκι δε χρειάζεται δα και πτυχίο ΑΕΙ ή ιδιωτικού ΙΕΚ. Σίγουρα δε θα πρέπει να τον ενδιαφέρει τι θα πει η γειτονιά και να αγνοήσει την παροιμία “παπούτσι απ’ τον τόπο σου”. Άλλωστε, υπάρχει και κάποια άλλη που λέει πως “το ξένο είναι πιο γλυκό”. Πότε έδρασαν Η εποχή της μεγάλης ξενομανίας ήταν η εικοσαετία ’63-’83. Τότε υπήρχαν οργανωμένες ομάδες που λίγο έλειψε να φτιάξουν συλλόγους με καταστατικό και εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου. Ίσως για την παρακμή τους να έφταιξε και η διαφήμιση με τον “Eισαγόμενο” και το σλόγκαν “O επιμένων ελληΝΙΚΑ”. Να τουςέπιασε δηλαδή εθνικιστική ευθιξία. Εντάξει και το AIDS ήταν ένας σοβαρός λόγος.

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Τη ζωή τους έχασαν δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ από την Αργολίδα

 
Τη ζωή τους έχασαν δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ηλικίας 31 και 27 ετών με καταγωγή από την Αργολίδα
 και συγκεκριμένα το χωρίο Άγιος Δημήτριος, έπειτα από δυστύχημα που σημειώθηκε στη 1:00 μετά τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Φειδιππίδου με τη λεωφόρο Μεσογείων στην Αθήνα.
 Η μηχανή διέφυγε της πορείας της και προσέκρουσε με σφοδρότητα στις προστατευτικές μπάρες και οι δύο αναβάτες χτύπησαν σε κράσπεδο.
 Παρόλο που φορούσαν και οι δυο κράνος, τραυματίστηκαν σοβαρά. Μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τους κρατήσουν στη ζωή. Πίσω από την τραγωδία βρίσκεται μια σχέση ζωής.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Γ.Αναγνώστου: "Αυτή είναι η αλήθεια για τα έργα των Αστικών Αναπλάσεων στην πόλη του Άργους"

 
Επειδή τον τελευταίο καιρό η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών αναφέρονται με διάφορες αφορμές στα έργα αστικών αναπλάσεων που μπορούν να γίνουν στην πόλη του Άργους, χρηματοδοτούμενα από το ΠΕΠ Πελοποννήσου, για την αποκατάσταση της αλήθειας τονίζουμε τα ακόλουθα: Το 2ο εξάμηνο του 2010 οι έξι δήμοι ( οι πρωτεύουσες των νομών της Περιφέρειας συν ο δήμος Άργους ) που δικαιούντο χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Πελοποννήσου για έργα αστικών αναπλάσεων, ήταν υποχρεωμένοι να υποβάλλουν για έγκριση τα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ. Ο δήμος Άργους τον Αύγουστο του 2010, σε συνεργασία με την μελετητική ομάδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνέταξε και υπέβαλε για έγκριση από τον Περιφερειάρχη το ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ του Άργους.