Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ



Έστω και την τελευταία στιγμή, όποιος μπορεί συμμετέχει.

Στηρίζουμε πάντα εθελοντικές δράσεις κοινής ωφέλειας.

συγγνώμη για την ενημέρωση την τελευταία ώρα, 
μόλις πριν από λίγο έφθασε στα χέρια μου

Ευαγγελία Τσατσούλη
Πρόεδρος δ.σ. Σ.Ε.Τ.Α.Α.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ


Δημοτική Παράταξη «Αλλαγή Πορείας»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το όραμά μας παίρνει σάρκα και οστά

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών το 2012 βρίσκεται παρά την τεράστια οικονομική πίεση, που έρχεται σαν συνέπεια της κρίσης, σε αναπτυξιακή τροχιά προγραμματίζοντας 3 νέα έργα ζωτικής σημασίας, παράλληλα με άλλα έργα  που βαίνουν σε φάση υλοποίησης (βλέπε αγωγό Λέρνας).

Πρόκειται για τα 3 έργα για οποία λήφθησαν ήδη οι σχετικές αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και αφορούν
-στην κατασκευή Κολυμβητηρίου στο πρώην εργοστάσιο Μαρίνου,
-την κατασκευή νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στο χώρο του πρώην Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού  και
-την κατασκευή του Κολιαλέξιου, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, ως πολιτιστικού και εκπαιδευτικού πολυχώρου

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!


Μπαίνοντας στην επίσημη σελίδα του δήμου Αργους
http://www.newargos.gr
 και ενώ πολλοί θα περίμεναν απο την ιστορική πόλη , ενδιαφέροντα , βλέπουμε συνεχόμενα αρθρα του δημάρχου κατά της αντιπολίτευσης
λες και νοιάζει έναν επισκέπτη ,τι προηγούμενα έχει ο Καμπόσος με την αντιπολίτευση
και δεύτερον αν δεν κάνουμε λάθος οι σελίδες είναι απο κονδύλια του ΕΣΠΑ για προβολή της πόλης και όχι για τις αντιπαραθέσεις του δημάρχου
δείτε χαρακτηριστικά τι γράφει

Γ.Αναγνώστου: "Παραποιούν την αλήθεια και γράφουν μόνο τις μισές αλήθειες"


Η Δημοτική Αρχή και αυτοί που την συμβουλεύουν τελούν υπό σύγχυση και διαθέτουν σίγουρα περισσό θράσος. Παραποιούν την αλήθεια και γράφουν μόνο τις μισές αλήθειες. Οφείλουμε να τους υπενθυμίσουμε τα παρακάτω:
.O  κ. Αναγνώστου ήταν Αντιδήμαρχος έργων του δήμου Άργους από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2010, δηλαδή για επτά μήνες.
. Ο κ. Αναγνώστου δεν ήταν ποτέ δημαρχεύουν του δήμου Άργους, διότι όπως πολύ καλά γνωρίζεται, αναπληρωτής δήμαρχος μετά την ασθένεια του τ. Δημάρχου ήταν ο κ. Π. Κωνσταντινόπουλος. . Στο διάστημα των επτά μηνών αυτό με πρωτοβουλία του κ. Αναγνώστου δόθηκαν ελάχιστες απευθείας αναθέσεις έργων ύψους 15.000,00 ( όπως ο νόμος ορίζει ) σε επαγγελματίες της περιοχής για να λυθούν άμεσες και επιτακτικές ανάγκες των δημοτών.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Οι πολιτικοί της διαπλοκής και της διαφθοράς



Στην Ελλάδα στα χρόνια των μνημονίων εκτοξεύτηκε στα ύψη ο αριθμός των ανέργων, των αστέγων,  των νέο-άστεγων και των νεόπτωχων. Μαζί με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης αποτελούν σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας.
Οι άνεργοι θεωρούνταν παλαιότερα ομάδα ανθρώπων που αποτελούσε την δεξαμενή από την οποία αντλούσαν εργαζόμενους οι επιχειρήσεις όταν χρειαζόντουσαν. Στην εποχή μας η μεγάλη γενιά των νέων ανέργων ιδιαίτερα των ανέργων μεσήλικες ή τους νέους είναι απόβλητοι της κοινωνίας, χωρίς σχεδόν καμιά ελπίδα να βρούνε εργασία.
 Το κράτος ελέγχει τους απανταχού φτωχούς άνεργους και άστεγους με την ενοχοποίηση (Μαζί τα φάγαμε)  και την κατατρομοκράτηση (Βία των ΜΑΤ), με εφαρμογή δηλαδή υπέρμετρης βίας κατά των διαμαρτυρομένων.

Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή


Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή
Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές 
Άνεμοι: δυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

«τα ποντίκια» που άφησαν το καράβι του Γιώργου Καρατζαφέρη


Απολαυστικοί ήταν για ακόμη μία εκπομπή οι Ράδιο Αρβύλα, που σχολίασαν .
. τις μεταγραφές των βουλευτών του ΛΑΟΣ στο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΙΟΥ 2012 ΏΡΑ 18:00 ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ



ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ

Στις 25 Μαΐου 2012 συμπληρώνουμε ένα χρόνο από την ημέρα που εμείς οι Έλληνες βγήκαμε στους δρόμους και τις πλατείες όλης της Ελλάδας, χωρίς οργάνωση μα με πολλή πίστη και διάθεση για Ελευθερία και Δημοκρατία. 
Η αυθόρμητη αντίδραση μας, γρήγορα πήρε διαστάσεις και μορφοποιήθηκε ως ένα κίνημα που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει στα Ελληνικά χρονικά. Το κίνημα των Ελλήνων Αγανακτισμένων ήταν πλέον γεγονός και οι κεντρικές πλατείες όλων των μεγάλων και μικρών πόλεων καταλήφθηκαν απ' άκρη σ' άκρη σε όλη την Ελλάδα.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Πόσο φοβάται ο βρεγμένος μην βραχεί;

thumb
 Ας κάνει ο κόσμος μια απλή αναζήτηση για να διαβάσει ποιοί είναι Απόφοιτοι του Γερμανικού Κολλεγίου της Αθήνας (παράδείγματα γνωστά : Μπακογιάννη, Χριστοφοράκος), ας κάνει ο κόσμος μία απλή αναζήτηση για την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ γιά να δεί ότι σε αυτην ανηκουν και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Ας μάθει ο Λαός μας να ψάχνει πολλά και να διάβάζει πολλά και κυρίως να σκέπτεται το κάθε τι και να μη ξεχνάει πολύ εύκολα τίποτα. Το Σύστημα θέλει ο Λαός να μη σκέπτεται και να είναι διχασμένος γιατί ενωμένος έχει δύναμη. Είμαστε όλοι Έλληνες, ας πάψουν κάποιοι να είναι ακόμη πρόβατα των δύο Παραταξιακών Μαγαζιών που υπηρετούν συμ΄φερωντα και όχι τον Ελληνικό Λαό.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Πρόσκληση σε ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ


Τετάρτη 23-5, ώρα 19.30, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου
Το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί μια τεράστια νίκη του ελληνικού λαού στον αγώνα του ενάντια στην εξαθλίωση. Το κόμμα του μνημονίου (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) έχασε 3,4 εκ. ψήφους και δεν
κατάφερε ούτε να συγκεντρώσει 50%, ούτε να συγκροτήσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία 151 βουλευτών. Το μνημόνιο που πριν από τις εκλογές εμφανιζόταν ως γρανίτης που δεν αλλάζει και δεν διαπραγματεύεται ξαφνικά μεταμορφώθηκε σε εύπλαστο ζελέ. Τα κόμματα που μίλαγαν για μονόδρομο της εφαρμογής του μνημονίου τώρα μιλάνε για επαναδιαπραγμάτευση. Μιλάνε για επαναδιαπραγμάτευση, γιατί τρομοκρατήθηκαν από το μήνυμα του λαού. Αυτό το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και μιλάει για ανατροπή! Αυτοί που δύο χρόνια τρομοκρατούν την κοινωνία τώρα έχουν τρομοκρατηθεί οι ίδιοι. 

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ



ΑΥΡΙΟ 10-12 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ FM ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΩΡΟ
http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=6465829302433777586


Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΣΟΦΙΑ ΒΑΣΙΛΑΡΑ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ


αυτό το βίντεο θάπρεπε να παίζεται αντί των κοκορομαχιών των πολιτικών-υπαλλήλων που προβάλλονται από τα κανάλια-υπαλλήλους, για να καταλαβαίνει ο λαός ποιά είναι η αλήθεια και όχι το ψέμμα που του σερβίρουν για να τον χειραγωγήσουν.

Διαμαρτυρία-καταγγελία κατά της ΕΡΤ


Η Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ με ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσε καταγγέλλει την ΕΡΤ για την μη μετάδοση του τελικού του Τσαλεντζ Καπ μεταξύ του Διομήδη Άργους και της Βάκερ Τουν. Διαβάστε την ανακοίνωση

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ο Διομήδης... νίκησε 26-23 τη Βάκερ Τουν ..VIDEO


Εξήντα λεπτά για το όνειρο ο Διομήδης
 Ο Διομήδης νίκησε 26-23 τη Βάκερ Τουν στον πρώτο τελικό του Challenge Cup μπροστά σε ένα εκπληκτικό κοινό στο Λουτράκι.
 Ο επαναληπτικός στις 28 του μήνα (18.00) στην Ελβετία. Επτά ημέρες προθεσμία!

 Αυτό είναι το χρονικό περιθώριο που έχει η Βάκερ Τουν για να ανασυνταχθεί γιατί απέναντι σε αυτόν τον Διομήδη δεν έχει καμιά τύχη!
Οι πρωταθλητές Ελλάδας νίκησαν εύκολα με 26-23 τους Ελβετούς στον πρώτο τελικό του Challenge Cup σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν περίπου 1,200 θεατές στο κλειστό γυμναστήριο του Λουτρακίου.
Ο Διομήδης φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα χάντμπολ που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο. Αν τα καταφέρει τότε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Κωνσταντινούπολη, θα έχει σοβαρό αντίπαλο για το "κατόρθωμα" της χρονιάς στα ομαδικά αθλήματα στη χώρα μας. Μένουν εξήντα λεπτά για να το μάθουμε. Οι παίκτες του Διομήδη

Έκανε βουτιά θανάτου στον Ισθμό

Έκανε βουτιά θανάτου στον Ισθμό
Από τους άνδρες του Λιμενικού ανασύρθηκε η σορός της νεαρής γυναίκας
 Βουτιά θανάτου έκανε μια νέα κοπέλα χθες από τη γέφυρα του Ισθμού στην Κόρινθο
. Άνδρες του Λιμενικού ανέσυραν την αγνώστων στοιχείων νεαρή γυναίκα από την θάλασσα, η σορός της οποίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της ενώ θα διενεργηθεί και νεκροψία - νεκροτομή.
 Η νεαρή ήταν ο δεύτερος άνθρωπος που έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στον Ισθμό μέσα σε λιγότερες από δέκα ημέρες.

ΤΕΛΙΚΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ.. αύριο στο Λουτράκι


Λόγω τεχνικών προβλημάτων, ΔΕΝ θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα Διομήδης - Βάκερ Τουν αύριο. Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα συνεχιστεί η προπώληση για τα "μαγικά χαρτάκια" του Ευρωπαϊκού τελικού, μόνο όμως στο Εν Λευκώ καφέ και στο Ζαχαροπλαστείο "Ορφανός" στο Άργος, περίπου μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι.
Όσοι φίλαθλοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, καλό θα έιναι να σπεύσουν γιατί η διαθεσιμότητα περιορίζεται. Τα εναπομείναντα εισιτήρια από την προπώληση, θα βρίσκονται στα εκδοτήρια του Κλειστού Γυμναστηρίου Λουτρακίου από τις 16.00, χωρίς όμως να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό τους.