Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ


ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
 ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
 EYΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΜΠΙΜΠΗ ΚΑΙ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
ΑΠΟΚΛΗΡΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ,ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ,ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΟΡΦΑΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ
 Όταν πεθάνω ρε κουφάλες τι να το κάνω στον τάφο μου που θά 'ρθετε επάνω
με τα μάτια δακρυσμένα τι καλό παιδί θα πείτε
ρε άϊντε να ...χαθείτε
Όταν πεθάνω ρε κουφάλες χάρισμά σας τα μαύρα ρούχα και τα μαύρα τα γυαλιά σας με τα μάτια δακρυσμένα
τι καλό παιδί θα πείτε ρε άϊντε να ...χαθείτε..
" ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Μακρυχέρης στο Ναύπλιο «τσέπωσε» 252 χιλ. ευρώ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ


Μακρυχέρης στο Ναύπλιο «τσέπωσε» 252 χιλ. ευρώ

Εργαζόταν στην Περιφέρεια και παραποιούσε στοιχεία για εισφορές ΙΚΑ

Για υπεξαίρεση μεγάλων χρηματικών ποσών από παραποίηση στοιχείων για τις εργοδοτικές εισφορές στο ΙΚΑ κατηγορείται ένας 62 χρονος, πρώην υπάλληλος της Περιφέρειας Ενότητας Αργολίδας, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ στο Ναύπλιο.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 62χρονος είχε υπεξαιρέσει την τελευταία τριετία το ποσόν των 252 χιλ. ευρώ περίπου.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Ναυπλίου, ύστερα από τη δικογραφία που σχηματίστηκε, για απάτη και ψευδή βεβαίωση κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου, απιστία σχετικά με την υπηρεσία, αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, στις μηνιαίες καταστάσεις μισθοδοσίας του προσωπικού της, οι οποίες τηρούνταν στο αρχείο, για τα έτη 2009, 2010 και 2011, διαπιστώθηκε ότι είχαν παραποιηθεί, σε σχέση με αυτές που είχαν καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα και με βάση τις οποίες το Δημόσιο, κατέβαλε ως εργοδότης τις εισφορές, στο IKA.

Επιστολή Τζωρτζάτου:Φυλακή σε πλήρη διάλυση»


thumb
Η φυλακή Κορυδαλλού βρίσκεται σε πλήρη διάλυση. Έχει τελείως αποσαθρωθεί. Τόσο ο Σωφρονιστικός Κώδικας όσο και ο εσωτερικός κανονισμός και η νομιμότητα καταπατούνται βάναυσα. Οι όποιες αποφάσεις παίρνονται τυχαία, από τον οποιονδήποτε ανευθυνοϋπεύθυνο, και είναι αλλοπρόσαλλες. Δεν υπάρχει ούτε διεύθυνση, ούτε εισαγγελέας, ούτε εποπτεία του υπουργείου, παρά μόνο εικονικές. Η εισαγγελέας, κλεισμένη στο γραφείο της, δεν έχει ιδέα τι γίνεται στη φυλακή και εκτός από το να κόβει άδειες είναι απασχολημένη με το γιγαντιαίο έργο της τιμωρίας των φυλάκων... που δεν φοράνε τη στολή τους. Η στοιχειώδης λειτουργία της φυλακής γίνεται από τις δυνάμεις αδράνειας και τον μικρό αριθμό ευσυνείδητων φυλάκων και υπαλλήλων και την αυτοθυσία τους. Όσοι μάλιστα απ’ αυτούς αποκαλύπτουν κάποια ποσότητα ναρκωτικών ουσιών αντί να επιβραβεύονται αντιμετωπίζονται από τις αρχές και τους δικαστές με καχυποψία και απειλούνται με παραπομπή.

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

εκλογές ανάστασης ή αυτοκτονίας;

«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου»! ακούσαμε στη χθεσινοβραδινή ακολουθία των Παθών του Χριστού. Ποια όμως σχέση μπορεί να έχει το «σήμερον» αυτό με τα γεγονότα, που συνέβησαν εδώ και δυο, περίπου, χιλιάδες χρόνια; Την απάντηση μας τη δίνει ο ίδιος Χριστός, που μας λέει πως το «σήμερον» αυτό έχει διαχρονική επικαιρότητα. Αφού και σήμερα, όπως και σε κάθε εποχή και σε κάθε τόπο, σταυρώνονται οι «ελάχιστοι αδελφοί» του: Τα εκατομμύρια των ανθρώπων, που δεινοπαθούν και πεθαίνουν απ’ τη σκλαβιά, τη φτώχεια, την αρρώστια, τους πολέμους, την πείνα… Και, βέβαια, όχι επειδή οι χώρες τους είναι φτωχές και οι ίδιοι τεμπέληδες και διεφθαρμένοι, όπως οι σταυρωτές και τα φερέφωνά τους διατυμπανίζουν και στη δική μας περίπτωση. Αλλά επειδή οι ξένοι άρπαγες και οι ντόπιοι πολιτικοί απατεώνες κλέβουν και ξεπουλάνε τον πλούτο της χώρας τους και τον ιδρώτα του προσώπου τους.
Και ποιοι είναι οι σταυρωτές;
Όχι, βέβαια, οι λήσταρχοι και οι αναρχικοί και οι ταραξίες. Και οι πάσης φύσεως δακτυλοδεικτούμενοι και αποδιοπομπαίοι. Που είναι κλεισμένοι απ’ τους νομιμόφρονες φαρισαίους σε φυλακές ύψιστης ασφάλειας ή ζουν σε τόπους εξορίας. Όχι αυτοί!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ:


Αξιωματικός της αστυνομίας στο Αργος δήλωσε θαυμαστής της χούντας και του Χίτλερ.
προτού διαβάσουμε την ανακοίνωση να πούμε οτι θέλουμε το όνομα του αξιωματικού και αν υπήρχαν μάρτυρες
 με γενικολογίες δεν βγαίνει κάτι
 Το βράδυ της Τρίτης 10 Απριλίου, μέλη της τοπικής επιτροπής ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αργολίδας καθώς πραγματοποιούσαν εξόρμηση ενημέρωσης στο Άργος, βρέθηκαν αντιμέτωπα με μια πρωτοφανή επίθεση της αστυνομίας, της ασφάλειας, ακόμα και ανδρών της ΟΠΚΕ οπλισμένων με αυτόματα όπλα.
Η προσαγωγή όλων στο αστυνομικό τμήμα Άργους και όσα ακολούθησαν εκεί παραπέμπουν σε εποχές αλήστου μνήμης: με το έτσι θέλω και χωρίς να διευκρινιστεί επακριβώς η κατηγορία, οι αγωνιστές κρατήθηκαν για περίπου μιάμιση ώρα με τον αξιωματικό υπηρεσίας να απειλεί συνεχώς ότι «θα μείνετε εδώ μέχρι το πρωί», ενώ δεν δίστασε να δηλώσει θαυμαστής της χούντας και του «εθνικοσοσιαλισμού», της κατοχής δηλαδή της Ελλάδας από τον Χίτλερ!

Ανάσταση στο Ναύπλιο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Επιτάφιο στην Πύλο, Ανάσταση στο Ναύπλιο
Την Πύλο θα επισκεφθεί τη Μεγάλη Παρασκευή για την ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Το Μεγάλο Σάββατο θα παρακολουθήσει την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στο Ναύπλιο.
OΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ..ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΝΙΖΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
 ΠΡΟΣΕΘΕΛΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟΝ ΝΑΟΝ
 ΕΙΔΙΚΑ Ο ΤΡΕΛΟ ΣΑΛΕΣΙΩΤΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ
 Α ΡΕ ΠΑΝΟΥΣΗ ΧΩΣΤΑ (Έλληνας-Νεοέλληνας)
Κάνω βουτιές σε βόθρο με εικόνες,
φουσκώνω τα βυζιά μου με ορμόνες
 Θέλω να γίνω σαν Αμερικάνος,
μ' αρέσει στα κρυφά (κι) ο Μητροπάνος

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Αυτά που συμβαίνουν στην Αργολίδα και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας μόνο σοβαρά δεν είναι


δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτοί που έχουν το κουμάντο αρνούνται να διδαχτούν από το παρελθόν και από τα λάθη τους.
Η Κατερίνα η Μπόμπου "έκοψε ρόδα μυρωμένα" απογοητευμένη από τη συμπεριφορά ακόμα και του Αντώνη Σαμαρά και προσχώρησε στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" μετά από μια μακρά και συνεπή κομματική πορεία που λίγοι μπορούν να επιδείξουν.
Κομματικά πιστή και με συμμετοχή σε διάφορα όργανα, εδώ και πολλά χρόνια, πάντα πρόθυμη να καλύψει τις ανάγκες του κόμματος και ιδιαίτερα δημοφιλής όπως δείχνουν τα αποτελέσματα των εκλογών που έλαβε μέρος αναγκάστηκε; την ανάγκασαν; να αποχωρήσει από τη ΝΔ.
Εκτός όμως από την Κατερίνα Μπόμπου, ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει με τον πόλεμο που γίνεται στον πρώτο Περιφερειακό Σύμβουλο Αργολίδας της ΝΔ, το Βασίλη Σιδέρη, που κάποιοι δεν τον θέλουν στο ψηφοδέλτιο για τις Βουλευτικές εκλογές μιας και φαίρεται να βρίσκεται στους δύο πρώτους στην προτίμηση των ψηφοφόρων.

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βόμβα στα θεμέλια του ΣΥΡΙΖΑ η υποψηφιότητα Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Α' Αθήνας

Από Ζείδωρον


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του diktionews.gr ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, έχει ήδη συμφωνήσει με τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού Νίκο Κωσταντόπουλο για την υποψηφιότητα της κόρης του δεύτερου στο ψηφοδέλτιο της Α' Αθήνας στις επερχόμενες εκλογές.

Στην υποψηφιότητα αυτή αντιδρούν όμως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά το τμήμα γυναικών για τρεις λόγους:

1. «Δεν μπορεί να καταδικάζουμε την οικογενειοκρατία και να προωθούμε την υποψηφιότητα ενός ατόμου που δεν έχει καμία πολιτική ή κοινωνική δράση, απλώς και μόνο επειδή είναι κόρη του πρώην προέδρου» λένε μέλη των οργανώσεων.

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Φιλία μεταξύ ανθρώπου και καρχαρία


Μια παράξενη και εντελώς αναπάντεχη φιλία έφερε στη δημοσιότητα μέσω φωτογραφιών το Γαλλικό περιοδικό “Le magazine des voyages de pêche”. Πρόκειται για τη φιλία που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε έναν λευκό καρχαρία και στον Αυστραλό ψαρά που τον είχε πιάσει στα δίχτυα του αλλά τον απελευθέρωσε.
Όπως φαίνεται, η περίεργη αυτή σχέση εί

Πασχαλινό παζάρι αγάπης και αλληλεγγύης στο Ναύπλιο



Οι Σύλλογοι «Πύλη πολιτισμού Ναυπλίου» και «Φίλων Καρκινοπαθών» διοργάνωσαν σήμερα το πρωί στο Ναύπλιο επί της πλατείας... Καποδίστρια παζάρι αγάπης και αλληλεγγύης. Οι Σύλλογοι διέθεταν διάφορα προϊόντα με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα που θα διατεθούν για την βοήθεια συνανθρώπων μας που είναι χτυπημένοι από την επάρατη νόσο, αλλά και όσων αντιμετωπίζουν δυσκολίες κάλυψης βασικών αναγκών και κυρίως μικρών παιδιών.

Μ. Εβδομάδα με άστατο καιρό



Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από την Κυριακή των Βαΐων αφού θα σημειωθεί αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και βροχές. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί ενώ η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε πτώση 5 με 6 βαθμούς. Βροχές και τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν και χιόνια στα ορεινά της Πίνδου. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και τη Μεγάλη Δευτέρα με βροχές και τη θερμοκρασία να διατηρείται στα ίδια χαμηλά ,για την εποχή, επίπεδα.

50 γυναίκες γυμνές για τον καρκίνο του μαστού


"Η πρόληψη δίνει ζωή": Αυτή τη φράση θέλησαν να φωνάξουν όσο το δυνατόν πιο δυνατά 53 γυναίκες από τον τηλεοπτικό και καλλιτεχνικό χώρο για τον καρκίνο του μαστού. Και σίγουρα κατάφεραν να ακουστούν.
Βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, που έχει στοιχίσει τη ζωή εκατομμυρίων γυναικών, οι 53 δημοφιλείς Ελληνίδες δε διστάσαν να φωτογραφηθούν χωρίς τα ρούχα τους παρακινώντας όλες τις γυναίκες να κάνουν μαστογραφία.
Την μεγάλη αυτή εκστρατεία οργάνωσε το περιοδικό Life&Style, καλώντας τις Κάτια Δανδουλάκη, Ελένη Γερασιμίδου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ελεονώρα Μελέτη, Ευγενία Μανωλίδου, Σίσσυ Χρηστίδου, Μπέσσυ Μάλφα, Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Λέχου να φωτογραφηθούν όσο πιο φυσικά.
"Δεν μπορούμε να προλάβουμε όλες τις ασθένειες. Όμως αφού μπορούμε να προλάβουμε τον καρκίνο του μαστού γιατί να μην ασχοληθούμε;", λέει χαρακτηριστικά η Ευγενία Μανωλίδου στο περιοδικό.