Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Οι Έλληνες έχουμε πλέον το δικό μας facebook!

Facebook αλά ελληνικά!
Το παγκόσμιο κίνημα «We are all Greeks» επεκτάθηκε και στο διαδίκτυο χάρη σε μία ομάδα ομογενών επιχειρηματιών, οι οποίοι δημιούργησαν το facebook αλά ελληνικά
. Στην ιστοσελίδα Greek-smile.com μπορούν να γίνουν μέλη όσοι είναι ή και αισθάνονται Έλληνες. Εμπνευστές και δημιουργοί της είναι οι Ελληνοαμερικανοί Ted Manatos και Jerry Papas από τη Νέα Υόρκη, ο Φοίβος Μορίδης και o Sav Kiriakides από το Λονδίνο και ο Paul Makris από την Μελβούρνη. Μετά το Πάσχα αναμένεται να ξεκινήσει η πλήρης και ολοκληρωμένη λειτουργία του Greek Smile.
 Το Μνημόνιο μπορεί να έσβησε από τα πρόσωπά μας το χαμόγελο, όμως οι Έλληνες «Ζούκερμπεργκ» φιλοδοξούν να το επαναφέρουν μέσα από τον κυβερνοχώρο και να δείξουν σε όλο τον κόσμο την «χαμογελαστή» Ελλάδα.

σκληροί κακοποιοί στο ΑΡΓΟΣ γάζωσαν τα πάντα με Καλάσνικοφ


Ακούστε τι είπε ο ιδιοκτήτης του χρυσοχοείου...

 Οπως δήλωσε o ιδιοκτήτης του καταστήματος Χρυσόραμα, Ιωάννης Σουλάνδρος "παραβίασαν τα ρολά ασφαλείας, έσπασαν την πόρτα, οι δράστες ήταν με δύο αυτοκίνητα και κρατούσαν καλάσνικοφ. 
Ήρθε η αστυνομία αμέσως γιατί είναι στην πλατεία το μαγαζί σε κετνρικό σημείο αλλά οι ληστές με τα καλάσνικοφ απείλησαν τους αστυνομικούς, τουλάχιστον 4 άτομα, οι οποιοι ξάπλωσαν στο έδαφος για να αποφύγουν τις σφαίρες και μέσα σε 3 λέπτα μας τα πήραν όλα, ότι ειχαμε στις προθήκες τα πήρανε... 

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Έξαλλη είναι η Κατερίνα Μπόμπου


Έξαλλη είναι η Κατερίνα Μπόμπου με τη στάση της Νέας Δημοκρατίας να μην την επιλέξει εκ νέου για τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Η Κατερίνα θεωρεί ότι το κόμμα έδειξε μεγάλη αχαριστία στην προσφορά της στο νομό όπου επί μακρόν όταν δεν έβρισκε γυναίκες αυτή ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή. Επίσης σε όλες τις αναμετρήσεις των νομαρχιακών εκλογών η Κατερίνα εκλεγόταν με χαρακτηριστική ευκολία. Τώρα πρωτοκλασσάτο στέλεχος του κόμματος στην Αργολίδα κατηγορείται από την ίδια ότι είναι ο εισηγητής της "απόσυρσής της " για να ευνοήσει δική του υποψήφια. Η ίδια κάτι ετοιμάζει αφού δεν μπορεί να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους. Τι; θα το δείτε τις επόμενες ημέρες. 
http://argospress.blogspot.com/

Αυτόν τον βρήκαν εκείνους που τους κατέκλεβαν τόσα χρόνια δεν τους έβρισκαν!!!


ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ μου πέθανε 21 Μαρτίου ,και είχε ασφάλεια ΙΚΑ
 Η ΣΥΝΤΑΞΗ του μπαίνει 22 του μηνός για μια ημέρα όχι,,ΜΟΝΟ δεν πήρε σύνταξη και δώρο, αλλά βρήκα και τον μπελά μου
τρέχω κάθε μέρα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας
 αυτοί ισχυρίζονται , ότι έχει πάρει την σύνταξη ,600 ευρω, ενώ απο τις καταθέσεις φαίνεται το ποσό των 250 ευρω
τους λέω,να μου δώσουν τα έξοδα κηδείας,που δικαιούται,και ας αφαιρέσουν από εκεί το ιλιγγιώδες ποσό...των 250 ευρω
αρνούνται πεισματικά, εξαντλώντας όλη την γραφειοκρατία,και λένε θα δούμε σε 3 μήνες όταν κλείσει η υπόθεση
σε κάθε συναλλαγή μας με αντιμετωπίζουν σαν τρομοκράτη,που έριξα έξω το δημόσιο,με τις λαμογιες μου

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Απάντηση στις δηλώσεις του μέλους του αποτυχημένου πολιτικού συστήματος και της μνημονιακής πολιτικής,Σωτηρόπουλου.


http://syntonistiko-argolidas.blogspot.com/
 Αγανάκτηση και οργή προκάλεσαν στο λαό της Αργολίδας οι δηλώσεις, μέλους του αποτυχημένου πολιτικού συστήματος και της μνημονιακής πολιτικής, Σωτηρόπουλου (πρώην νομάρχης Αργολίδας και νυν περιφερειακός σύμβουλος) κατά ενεργών πολιτών τους οποίους αποκάλεσε σε δήλωσή, του ανήμερα την 25η Μαρτίου, στα τοπικά μέσα εν ημέρωσης «μπαχαλάκηδες», «χουλιγκάνους» και ” θρασύδειλους” οι οποίοι προσπαθώντας να κρυφτούν μέσα στον κόσμο θέλησαν να αμαυρώσουν την εθνική επέτειο.
Ο Σωτηρόπουλος προφανώς επιθυμεί τους πολίτες αυτού του τόπου άβουλα όντα υποταγμένα στις αντεθνικές επιβολές του μνημονίου στη χώρα μας. Μπαχαλάκηδες είναι εκείνοι που υπέταξαν τη χώρα μας στην ΤΡΟΪΚΑ.

«Άναψαν» τα αίματα στο Δημαρχείο Ερμιονίδος

«Άναψαν» τα αίματα στο Δημαρχείο Ερμιονίδος
Όλα ξεκίνησαν όταν συμβούλοι-στελέχοι και φίλοι της παράταξης του κ. Καμιζή και συνδικαλιστές του ΣΕΤΑ Αργολίδας και της ΠΟΕ ΟΤΑ, μαζεύτηκαν εκεί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη δημοπρασία ανάθεσης μέρους του έργου της αποκομιδής απορριμμάτων σε ιδιώτη εργολάβο μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μίλτου Ιωαννίδη, από το σημείο έφυγε με ασθενοφόρο η πρόεδρος του δ.σ. του σωματείου εργαζομένων τοπικής αυτοδιοίκησης Αργολίδας-κα. Ευαγγελία Τσατσούλη, η οποία λιποθύμησε κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού...


 Από Ζητείται ελπίδα

Η μεγάλη παρέλαση στο δρόμο και οι επίσημοι στη μεγάλη εξέδρα που στήθηκε πάνω από το μεγάλο βόθρο της πόλης...
Ο κόσμος απών, πέρα μακριά, πίσω από κάγκελα και χιλιάδες οπλισμένους σαν αστακούς αστυνομικούς...
Και έτσι πέρασε κι αυτή η παρέλαση της εθνικής μας γιορτής...
Και οι μεγάλοι επίσημοι δήλωσαν περήφανοι και ευχαριστημένοι που η παρέλαση έγινε με επιτυχία και δεν τους χάλασαν τα κουστουμάκια τα ακριβά από τα γιαούρτια και τους καφέδες...
Η δήλωση του Λουκά Παπαδήμου που παριστάνει τον πρωθυπουργό του παρανοϊκού θίασου που παίζει την παράσταση της "σωτηρίας" μας, σπάει κόκκαλα:
«Ήταν μια θαυμάσια, εντυπωσιακή παρέλαση με την οποία τιμήσαμε τους ήρωες του 1821, οι οποίοι με γενναιότητα, αυτοθυσία και πίστη μας έδωσαν την ελευθερία μας. Οι αξίες, τα ιδανικά και οι πράξεις τους δίνουν το παράδειγμα, δείχνουν το δρόμο με τον οποίο μπορούμε να κερδίσουμε τη σημερινή εθνική μάχη για την ανόρθωση της οικονομίας μας. Και πιστεύω, ότι με αποφασιστικότητα, ενότητα και αλληλεγγύη θα το κατορθώσουμε»

 

ΜΑΝΙΑΤΟΧΕΙΒΙΔΟΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ


THN ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΝΙΑΤΟΧΕΙΒΙΔΟΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
ΣΤΟΝ ΝΑΥΠΛΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
 ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ..
ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ;
ΑΛΗΤΟΣΚΥΛΑ

Έγραψε ιστορία ο Διομήδης! (βίντεο)


Χρυσή σελίδα στην ιστορία του έγραψε στο Λουτράκι ο Διομήδης Άργους, ο οποίος προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ ανδρών στο χάντμπολ με 25-21 κόντρα στην ελβετική Κριένς.
 Η γιορτή είχε αρχίσει από νωρίς στο κλειστό του Λουτρακίου και η ένθερμη υποστήριξη του κόσμου ήταν αδύνατο να μην οδηγήσει τους «λύκους» στο θρίαμβο!
 Άλλωστε δεν ήταν πολύ δύσκολο μετά το 28-28 του πρώτου ματς της Ελβετίας.
 Στη ρεβάνς, λοιπόν, της προημιτελικής φάσης, ο Διομήδης Άργους έφτασε πανηγυρικά στην επικράτηση και έγινε μόλις η δεύτερη ελληνική ομάδα που καταφέρνει να περάσει σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά τον Φίλιππο Βέροιας

Η υποκρισία μιας ποινικολόγου (Ζωή Κωνσταντοπούλου)

Από petraskandalou

Zωή Κωνσταντοπούλου, πρόεδρος της …Διεθνούς Επιτροπής Νέων Ποινικολόγων…  
Δεν λέμε πομπώδης τίτλος μοιάζει αυτός, αν και δεν ξέρουμε τι είναι αυτή η διεθνής επιτροπή,  ποιος την ίδρυσε, από ποιους απαρτίζεται και ποιος είναι άραγε ο σκοπός της;
Έδωσε συνέντευξη λοιπόν η πρόεδρος της παραπάνω επιτροπής στο Κουτί της Πανδώρας του Κώστα Μπαξεβάνη  και με ...ύφος "αγωνιστικό" επισήμανε: «Συλλογικά μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση»   δείτε το video.
Συλλογικά;; δηλαδή μαζί με την κα Κωνσταντοπούλου μήπως και
με τον αξιότιμο μπαμπά της θα λυτρώσουμε τη χώρα από το ληστρικό σύστημα που μας κυβερνά και μας ξεπουλά;
Μα πώς είχαμε την εντύπωση ότι ο μεγάλος και έγκριτος ποινικολόγος μπαμπάς της μα και η ίδια είναι οι κατ’ εξοχήν υπερασπιστές δικηγόροι του ίδιου αυτού συστήματος της κλεψιάς και της αρπαχτής;
Ο μπαμπάς πρώην βουλευτής και πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν ήταν ο νομικός σύμβουλος του Αλαφούζου και όχι μόνον; 
Σήμερα αυτός δεν υποστηρίζει στην πολύκροτη δίκη τους αδελφούς Τσιτσιρίγκους με τις διεθνείς απάτες και τις παρατράπεζές τους που εξοικονόμησαν δισεκατομμύρια ευρώ με τις ευλογίες και την κάλυψη κυβερνητικών στελεχών;
Τι  θέλει δηλαδή να μας πει η κα Κωνσταντοπούλου;
Θέλει να μας δώσει θάρρος αυτή σε μας;

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Έδιωξαν τον υφυπουργό Γ.Μανιάτη


Δεν σταμάτησαν λεπτό οι αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων πολιτών -
Ο υφυπουργός Γ.Μανιάτης κατέθεσε στεφάνι και έφυγε...
 . Με γιουχαρίσματα απο ομάδες αγανακτισμένων πολιτών καθ΄όλη την διάρκεια, εξελίχθηκε η παρέλαση στο Ναύπλιο.
 Παρων εκ μέρους της κυβέρνησης ο υφυπουργός ενέργειας και κλιματικής αλλαγής Γ.Μανιάτης ο οποίος δεν έκρυβε την δυσαρέσκειά του από τις αποδοκιμασίες.
 Οι φωνές και οι αποδοκιμασίες ξεκίνησαν από την κατάθεση στεφάνων και συνεχίστηκαν έπειτα κατά την παρέλαση των μαθητικών τμημάτων.

Κάλεσμα του Συντονιστικού Πολιτών Αργολίδας για την 25η Μαρτίου


Είμαστε το Συντονιστικό Πολιτών Αργολίδας.
 Μια ομάδα ανθρώπων διάφορων ηλικιών, επαγγελμάτων και πολιτικών χώρων.
 Ζούμε στην Αργολίδα, παλεύουμε με τις απάτες και τις αυταπάτες της εποχής μας και βλέπουμε τις ζωές μας να απαξιώνονται μέρα με τη μέρα.
 Δεν μπορούμε να καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια
. Δεν έχουμε το δικαίωμα απέναντι στον εαυτό μας και απέναντι στα παιδιά μας.
 Αντιδρούμε και σας καλούμε κοντά μας, γιατί η επίθεση εναντίον μας αλλά και εναντίον της κοινωνίας εντείνεται.
 Η συνεχόμενη επιβολή μέτρων υπό τον εκβιασμό της χρεοκοπίας και της εξόδου από το ευρώ οδηγεί τους εργαζόμενους και το λαό στην καταστροφή.
 Η αδίστακτη συγκυβέρνηση ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Ν.Δ. με επικεφαλής ένα δοτό τεχνοκράτη-τραπεζίτη, οι υποστηρικτές αυτής και η τρόικα φορτώνουν τα βάρη τής κρίσης στους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία και τη συντριπτική πλειοψηφία τού λαού μας.
 Μια πλειοψηφία που δεν έκλεψε και δεν έκρυψε ούτε ένα ευρώ, που δε δημιούργησε την κρίση. Υποθηκεύουν έτσι τις ζωές τις δικές μας, των παιδιών και των εγγονιών μας για πολλές δεκαετίες, μας σπρώχνουν στην εξαθλίωση και την ανέχεια.

ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΝΕΡΑΤΖΙΕΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ



ιδού η πολιτική αναλγησία πολιτικών και δημοτικών φορέων της πόλης του Αργους
κάτι που γίνετε συστηματικά και σε άλλες πόλεις
ως γνωστών,η πλατεία του Αγίου Πέτρου ,στο κέντρο της πόλης του Αργους , περιστοιχίζετε απο νεραντζιές
ο δήμος εσπευσμένα δυο μέρες πριν την παρέλαση ,για πρώτη φορά στα ιστορικά, έσπευσε να βάλει υπαλληλους να κόψουν τα φρούτα......
ως γνωστών η παρέλαση γίνεται σε απόσταση .. αναπνοής απο τις νεραντζιές..
οι λόγοι ευνόητοι
η αναλγησία ,ο φόβος ,και το σύστημα της χούντας ,σε όλη του την ανάπτυξη
μπράβο κύριε Καμπόσο,Ελσα,Μανιατη,Ανδριανε και όλοι όσοι άλλοι μνημονιακοι
δεν σας σωζει κανένα νερατζι πλέον
τα γιαούρτια δεν φυτεύουν σε δένδρα και δεν κόβονται
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ