Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ορθοπεταλιές


Κυριακή 18 Μάρτη θα πάμε στο Κιβέρι για καφέ.
Εκκίνηση από την λαϊκή του Άργους στις 10.30 το πρωί. Συνάντηση στους Μύλους, στην δεξαμενή του Αναβάλου στις 11πμ,
 με όσους έρχονται από την περιοχή της Ναυπλίας και της Ν. Κίου.
 Η διαδρομή είναι χωμάτινη, κατάλληλη για αρχάριους και παιδιά αρκεί τα τελευταία να συνοδεύονται από ενήλικες.
Όσοι έχουν ποδήλατα δρόμου (κούρσες) ή λάστιχα για άσφαλτο,
 μπορούν να ακολουθήσουν το εθνικό δίκτυο και να μας συναντήσουν στο Κιβέρι.
 Κράνος, νερό, σαμπρέλα, τρόμπα απαραίτητα.
Ελέγξτε τον αέρα στα λάστιχα, ρυθμίστε τις ταχύτητες και λαδώστε την αλυσίδα.
 Ο καθένας μας, συμμετέχει με δική του ευθύνη.

Διαδήλωση υπέρ του Νταλάρα !


Μόλις ολοκληρώθηκε η μεγαλειώδης πορεία διαμαρτυρίας των Ελλήνων κατά της απόφασης Νταλάρα να διακόψει τις συναυλίες του,
που ξεκίνησε από τη στάνη του μπαρμπα-Γιώργη και κατέληξε στο... Σύνταγμα.
 Το πλήθος εξαγριωμένο ζητούσε να γυρίσει ο Νταλάρας στη σκηνή.
 Το “bring him back” δονούσε την ατμόσφαιρα,
ενώ δυστυχώς δεν έλειψαν και τα επεισόδια.
 Πληροφορίες μιλούν για 300.οοο διαδηλωτές.
http://mpegleri.wordpress.com

Η Αργολίδα κρατάει τη σχολή της!


 
Προς αίσιο, αν και απρόσμενο, φινάλε φαίνεται ότι οδεύει το σίριαλ για την τύχη της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ναυπλίου.

Ετσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σχολή θα συνεχίσει να λειτουργεί στον νομό, μόνο που θα μετακινηθεί στο Αργος! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους. Το υπουργείο Πολιτισμού προ μηνών έκανε γνωστή την απόφαση διακοπής λειτουργίας της Επαγγελματικής Σχολής (ΕΠΑΣ) Ναυπλίου -υπάγεται στον Οργανισμό Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ)- για λόγους οικονομίας· προκειμένου, δηλαδή, να εξοικονομηθούν οι δαπάνες ενοικίων, μια και η σχολή φιλοξενείται σε ξενοδοχείο του Τολού. Η κυβερνητική απόφαση προκάλεσε την κινητοποίηση των τοπικών φορέων, οι οποίοι αφενός χαρακτήρισαν πλήγμα μια τέτοια εξέλιξη, καθώς η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ναυπλίου έχει ιστορία 40 χρόνων και από αυτήν έχουν αποφοιτήσει πάνω από 3.500 ξενοδοχοϋπάλληλοι, και αφετέρου αναζήτησαν εναλλακτική λύση στέγασης. Αυτή φάνηκε ότι βρίσκεται στο κτίριο του ΟΑΕΔ Ναυπλίου, όμως στην πορεία ανέκυψαν προσκόμματα για την υλοποίησή της. Κι ενώ ο χρόνος άρχισε να γίνεται πιεστικός, μια και το υπουργείο Πολιτισμού είχε δώσει περιθώριο μέχρι τον Ιούνιο για την εξεύρεση νέου χώρου, δίχως οικονομικά βάρη, εμφανίστηκε πρόταση από το Αργος

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ

Τη χούντα δεν την υπακούς… Την ανατρέπεις!


 
Με τους προδότες δε συζητάς… Τους κρεμάς!!!
Σταματήστε πολλοί από εσάς να φέρεστε σα να ζούμε σε δημοκρατία και τίποτα να μην έχει αλλάξει… Αυτό που ζούμε δεν είναι απλά μία κακή διακυβέρνηση ανίκανων ανθρώπων! Είναι η επιβολή μίας χούντας από ξένα κέντρα με ξεκάθαρο σκοπό την καταστροφή της Ελλάδας και την υποδούλωση του Ελληνικού λαού, ώστε να νιώθουν ασφαλείς και να δρουν ανενόχλητα στο έργο της απόλυτης λεηλασίας της… Αυτά που συμβαίνουν στη χώρα και ο ύπουλος τρόπος παράδοσής της σε ξένα χέρια είναι ίσως πρωτόγνωρα ιστορικά! Όπου και αν επιχείρησαν να υποδουλώσουν άλλη χώρα ή λαό, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την αντίσταση των κατοίκων και αναγκάστηκαν ακόμη και σε πόλεμο προκειμένου να επιβληθούν… Μόνο εδώ κατάφεραν να δράσουν με τόσο ύπουλο τρόπο, τόσο μεθοδευμένα και με την αρωγή τόσων πρόθυμων δωσίλογων!!!

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Δ. Άργους: €7 εκατ. στα ταμεία-ΤΖΑΚ ΠΟΤ με Τουριστική Σχολή;

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ

Παρά τη λαίλαπα της κρίσης, ένας δήμος της χώρας κατάφερε να «γυρίσει τον τροχό», με αποτέλεσμα να μετρά θετικά αποτελέσματα, όσον αφορά στον απολογισμό του για το 2011. Πρόκειται για το Δήμο Άργους-Μυκηνών, που μετρά πλέον στα καθαρά του αποθέματα 7.029.872,60 ευρώ (υποχρεώσεις 1.459.253,99, καθαρό όφελος 2011, 4.913.167,41).
Μιλώντας στην aftodioikisi.gr, ο δήμαρχος Άργους-ΜυκηνώνΔημήτρης Καμπόσος σημείωσε πως «οι αριθμοί αποδεικνύουν πως το νοικοκύρεμα που επαγγελθήκαμε το βλέπουν σήμερα μπροστά τους όλοι οι δημότες. Μέσα σε ένα χρόνο από την ανάληψη της δημοτικής Αρχής στα ταμεία του Δήμου, καταφέραμε και προσθέσαμε περίπου 5 εκατ. ευρώ και τώρα (στις 5/1/2012) στα ταμεία του δήμου, και τώρα στην άκρη, για το δήμο, για τους δημότες μας, υπάρχουν 8,5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό φαίνεται και από την απάντηση της ίδιας της τράπεζας».

Στο μικροσκόπιο η "βαρόνη" του Κρανιδίου

 

Το μεγαλοστέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών ήταν εξαιρετικά λακωνικό στην απάντησή του, όταν ερωτήθηκε, για το τι ακριβώς συμβαίνει με την διευθύντρια πολεοδομίας του Κρανιδίου του Δήμου Ερμιόνης.
Άνοιξαν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί», είπε και έκλεισε το τηλέφωνο. Για πρώτη φορά έγινε γνωστή η περιοχή όταν οι άνδρες του ΣΔΟΕ αποκάλυψαν το «Ελ Ντοράντο» του… Κρανιδίου. Μεταξύ των λίγων μυημένων αποκαλείται «ελληνικό Λίχτενσταϊν», ένας δήμος της Αργολίδας με τόσες πολλές offshore εταιρείες, ώστε να αντιστοιχεί μία σε κάθε 25 κατοίκους!
Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ξεκίνησε να κάνει «φύλλο και φτερό» καθεμία ξεχωριστά τις 200 και πλέον off shore του Κρανιδίου, με προτεραιότητα τις 104 ενεργές σήμερα εταιρείες, αλλά και αυτές με έδρα την Κύμη Ευβοίας και τον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Η δημοσιογραφική έρευνα ξεκίνησε τότε και κατέληξε μεταξύ άλλων στη «βαρόνη» της πολεοδομίας Κρανιδίου, Αικατερίνη Δημαράκη.
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Έγκλημα και τιμωρία!

thumb
Οι εκλογές έρχονται και τα κόμ­ματα θα βγουν στο κουρμπέτι για να ζητήσουν - κάποιοι για να ζητιανέψουν - την ψήφο των πολι­τών.
Οι πολίτες, όμως, με ποιο κριτή­ριο θα ψηφίσουν; Με αυτό που συ­νήθως πρυτανεύει, είτε εμμέσως είτε ευθέως, σε κάθε εκλογική αναμέτρη­ση: την τσέπη.
 Μόνο που η τσέπη είναι πλέον άδεια.
Ως εκ τούτου άδεια κιν­δυνεύει να μείνει και η κάλπη όσων... άδειασαν τις τσέπες της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων.
 Αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα που αβίαστα προκύπτει από τη δημοσκόπηση που διενήργησε για το «Π» η εταιρεία Pulse RC.
 Η επιδείνωση της οικονομικής τους κατάστασης αναμένεται λοιπόν να επηρεάσει «Σίγουρα» το 58% των ερωτηθέντων και «Μάλλον ναι» το 15%.
 Εντυπωσιακό είναι ότι η απά­ντηση αυτή είναι, ποσοστιαία, σχεδόν αμετάβλητη στους ψηφοφόρους τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Ν.Δ. και των άλλων κομμάτων.
http://topontiki.gr/article/32059

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ


1. Οι Οικολόγοι Πράσινοι αρνούμαστε τη νέα δανειακή σύμβαση που αποφάσισε η κυβέρνηση Παπαδήμου και οι αρχηγοί των κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ με τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ. 2. Μετά από δύο χρόνια καταστροφικής πορείας, η σύμβαση αυτή αναπαράγει κι επιτείνει τις κοινωνικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές ανισορροπίες του πρώτου Μνημονίου. · Μεταθέτει σε συντριπτικό βαθμό το κόστος της κρίσης στα ευρύτερα χαμηλότερα και μεσαία στρώματα, το περιβάλλον και τα δημόσια αγαθά και αφήνει ουσιαστικά στο απυρόβλητο τις κοινωνικές δυνάμεις που μας οδήγησαν ως εδώ, τη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά, τις αργομισθίες των «ημετέρων» των κατεστημένων κομμάτων, το «μαύρο» χρήμα (λαθρεμπόριο, πορνεία, ναρκωτικά) και τη λεηλασία του περιβάλλοντος.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

KYΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΣΑΣ

ΑΠΟ ΑΛΚΗ ΠΑΝΟΥ(ΑΝΕΜΟΣ)

εδώ και αρκετό καιρό ο πατέρας μου έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας
 δεν μπήκα να μιλήσω για αυτό , γιατί ο καθένας έχει τα προβλήματά του
αλλά να καυτηριάσω την ελληνική γραφειοκρατεία ,
που συνδέεται με την διαφθορά άμεσα
κάτι που ξέρει και συντηρεί χρόνια το σύστημα,
 αλλά σφυρίζει αδιάφορα
το μόνο που λένε δυόμιση χρόνια οι Μπατσοκοι της συμφοράς(Παγκαλοι και Παπανδρεοι)
και το διαλαλούν και στο εξωτερικό ,
ότι μαζί τα φάγαμε , και είμαστε ένας λαός διεφθαρμένων,και τεμπέληδων
  επανέρχομαι στον πατέρα μου

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ευτυχώς.


στο τέλος του βίντεο έχει ένα κενό φόρο τιμής στις πουτάνες του ΔΝΤ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ
ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ
ΥΓ
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ε λοιπόν..


τι να μας πούνε και οι ψαράδες στην Καραθωνα

Η Ιωάννα Λίλη δεν παιδεύεται καθόλου να πιάσει χταπόδια..
έρχονται μόνα τους
 βάζουμε το τσίπουρο.. βάζεις τον μεζέ..Ιωάννα;
Ioanna lili από nsarris

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μόνοι τους κερνάνε μόνοι τους ...πίνουνε!!!

«Γύρω από την υποψηφιότητά μου συσπειρώνεται όλη η παράταξη»
Ζητείται ελπίδα...
Γύρω από την υποψηφιότητά μου συσπειρώνεται όλη ηπροοδευτική και δημοκρατική παράταξη»  μας λέει ο Βενιζέλος!! 
Μετά την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος, ο Ευ. Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Έχω πλήρη συνείδηση της ευθύνης που επωμίζομαι. Είναι μεγάλη τιμή η ανακήρυξή μου ως υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη μεγάλη πλειοψηφία του Εθνικού Συμβουλίου.
Γύρω από την υποψηφιότητά μου συσπειρώνεται όλη η προοδευτική και δημοκρατική παράταξη».

Αν όλη η προοδευτική και δημοκρατική παράταξη συσπειρώνεται γύρω από αυτό το "χοντρούλη" με την κακιά φάτσα και την τσιριχτή φωνή, που συνεχώς μας κουνάει το δάχτυλο και μας φωνάζει ότι "τελείωσε η πλάκα", λες και κάνει κανείς, εκτός από αυτόν, πλάκα, με τη δυστυχία του ελληνικού λαού, εεε τότε  συγνώμη, εγώ ξαναπροσδιορίζομαι ως πολιτικό ον και δηλώνω ότι είμαι φασίστρια μέχρι θανάτου!!
Τώρα βέβαια δεν ξέρουμε και τι γνώμη έχει περί δημοκρατίας και δημοκρατικής παράταξης και ο Παπουτσής που τον πέταξαν έξω από τον κάδο με ...τις υποψηφιότητες σαν στημένη λεμονόκουπα!

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Τα Νέα .. η λάσπη στον Δήμο Άργους-Μυκηνών ;

Argos Press τιτλοφορείτε μια σελίδα με σλόγκαν
 Τα Νέα στον Δήμο Άργους-Μυκηνών
 επειδή αρθρογραφούμε χρόνια στην blogoσφαιρα αμέσως παρατηρήσαμε τα εξής
 απανωτά άρθρα κατά του κύριου Αναγνωστου,

και απανωτά άρθρα και βίντεο υπέρ του κύριου Καμπόσου

θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει
 δηλαδή κύριοι αυτή είναι η ελευθερία του ίντερνετ;
άντε και στο διάολο πληρωμένοι αλήτες που πάτε να μεταφέρετε την διαπλοκή σας και εδώ
ΥΓ
 το ίδιο θα πούμε αν εντοπίσουμε μια άλλη στημένη σελίδα απο οποιοδήποτε κόμμα

ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ


Στην ημερίδα, είχαν προσκληθεί να χαιρετίσουν Ο υφυπουργος ΜΑΝΙΑΤΗΣ , εκπρόσωποι της Περιφέρειας, των Δήμων και άλλων τοπικών φορέων, αλλά δεν εμφανίστηκαν εκτός του αντιδημάρχου του Δήμου Άργους κ. Δ. Γκρίγκου φοβούμενοι την αντίδραση αγανακτισμένων πολιτών
 που είχαν από νωρίς έρθει έξω από το επιμελητήριο.
ο «Συντονισμός δράσης ενάντια στα μέτρα Κυβέρνησης – Τρόικας» μοίραζε ανακοίνωση στους διερχόμενους εξω απο το επιμελητήριο
  Μάλιστα κάποια στιγμή μπήκαν στην αίθουσα και αφού διέκοψαν την ομιλήτρια διάβασαν κείμενο κατά της μνημονιακής πολιτικής. Η Ανακοίνωση τους που στοχοποιει συγκεκριμένα τον ΜΑΝΙΑΤΗ ειναι ΕΔΩ
 ΜΕ ΤΙΤΛΟ
 ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ!