Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Όχι Παπαϊωάννου στην άρση του απορρήτου του πόθεν έσχες βουλευτών

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ; Ο υπουργός δικαιοσύνης αρνήθηκε να δεχθεί τροπολογίες βουλευτών για άρση προσωπικών δεδομένων στον έλεγχο Πόθεν Εσχες και πρότεινε να επεξεργαστεί το θέμα η επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής. “Δεν μπορώ να δεχθώ ολομέτωπη επίθεση κατά πολιτικών” είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου αναφερόμενος στις τροπολογίες που κατέθεσαν βουλευτές για άρση προσωπικών δεδομένων στον έλεγχο Πόθεν Εσχες και πρόσθεσε πως η βασική αρμοδιότητα είναι του υπουργείου Εσωτερικών.
Ενώ ολομέτωπη επίθεση των πολιτικών κατά των blogs μια χαρά τη δέχεται!!!
Είναι πλέον τόσο εξοργιστικά προβλέψιμοι οι κάφροι της πολιτικής που δεν μας έκανε καμιά εντύπωση που δεν ψηφίστηκε η πρόταση των 90 βουλευτών για την άρση του απορρήτου του πόθεν έσχες των πολιτικών. Το αντίθετο θα μας έκανε εντύπωση. Το μόνο παρήγορο είναι ότι μάλλον οι 90 που κατέβασαν την πρόταση δεν έχουν "σκελετούς στη ντουλάπα τους"... εκτός αν ήταν βέβαιοι ότι δεν θα πέρναγε η πρότασή τους. 

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ποιος νομος λέει Εισαγγελία Πρωτοδικών Ναυπλίου,ως όρο απόλυσης την καταβολή ποσού,, υπέρ φιλανθρωπικού ιδρύματος;


ΠρωτΥποδιευθυντής φυλακής «παζάρευε»... δωρεές από φυλακισμένουςοφανές περιστατικό στις φυλακές της Τίρυνθας με αφορμή τη ρύθμιση για την αποσυμφόρηση των φυλακών κατήγγειλαν με ερώτησή τους στη Βουλή οι Βασ.Μουλόπουλος και Τάσ.Κουράκης του Σύριζα.
 Όπως αναφέρουν στο σχετικό κείμενο, «πριν από λίγες ημέρες και κάνοντας χρήση των ευεργετικών όρων της τελευταίας νομοθετικής ρύθμισης του υπουργείου Δικαιοσύνης για την αποσυμφόρηση των φυλακών, ομάδα κρατουμένων στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου (Τίρυνθας), που ετοιμαζόταν για την υφ' όρον αποφυλάκισή της,
 άκουσε με έκπληξη τον υποδιευθυντή των φυλακών να απαιτεί την καταβολή 200 έως 500 ευρώ, υπέρ φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, από τον κάθε εν δυνάμει απολυόμενο.
 Μάλιστα, στις εύλογες απορίες των κρατουμένων, ο υποδιευθυντής απάντησε ότι υπήρχε σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, κατ' εφαρμογή των γενικών διατάξεων του Ποινικού Κώδικα (άρθρα ΠΚ 105 επόμενα),

Επιτέλους οι οικονομικοί εισαγγελείς έδωσαν τα ονόματα των παρεμβαινόντων που όλοι περιμέναμε!! Ι.ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ Ν. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙ ΑΙΤΙΟΙ!

Aπό ενωμένους μπλόγκερ


Όχι ότι νοιώσαμε έκπληξη φυσικά όταν ακούσαμε ποιοί ήταν τελικά αυτοί που παρενέβησαν στο έργο των δύο οικονομικών εισαγγελέων. Ήδη ο συντάκτης μας  Ζείδωρον σχεδόν τα είχε προβλέψει  κάνοντας  Απλές σκέψεις κι ερωτήματα για τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς.
Και να που επαληθεύτηκε στο έπακρον όταν ρωτούσε:
"Από ποιόν μπορεί να πιεστεί και να δεχθεί παρέμβαση ένας λειτουργός της Δικαιοσύνης σε σημείο που να τον αναγκάσει να δηλώσει παραίτηση από τα καθήκοντά του και μάλιστα δημοσίως μέσω των ΜΜΕ και όχι υπηρεσιακά; Νομίζουμε ότι ένας άτεγκτος δικαστικός δεν έχει λόγο να φοβάται καμία απολύτως παρέμβαση από κανέναν ισχυρό πολιτικό παράγοντα, αφού αυτός δεν μπορεί να βλάψει το δικαστικό με κάποιο τρόπο, δεδομένου ότι η υπηρεσιακή κατάσταση και εξέλιξή των δικαστών δεν εξαρτάται από τους πολιτικούς, ειδικά όσων είναι ακόμη στο βαθμό του Αντεισαγγελέα Εφετών, αλλά αντίθετα εξαρτάται από τα Ανώτατα Δικαστικά Συμβούλια του Αρείου Πάγου και από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου!

ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΟΝΗ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΟΡΥΒΗΣΕΙ ΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΓΕΝΝΑΙΟ Ή ΜΗ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΕΝΤΙΜΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ,  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΤΥΧΟΝ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΑΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ Ή ΑΔΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΛΗΣ;;
Αναρωτιόμαστε λοιπόν  και περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να ακούσουμε τα ονόματα αυτών που παρενέβησαν και πίεσαν, τους κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη, καθώς και τον τρόπο και τα μέσα που μπορεί να χρησιμοποίησαν για τις πιέσεις τους αυτές!!!"

ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ... προωθήστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε!


  
MIA KAΛΗ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΣΕ EMAIL, ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ...
 
Έστω κι αν δεν έχετε αυτοκίνητο μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα αυτό σε φίλους σας διότι αφορά σε έξυπνο πόλεμο κατά των εταιρειών πετρελαίου.
Λένε ότι οι τιμές της βενζίνης θα ξεπεράσουν σύντομα το 1,8 Ευρώ το λίτρο!

Θέλετε να κατεβούν οι τιμές; Πρέπει να αντιδράσουμε από κοινού.
Κάποιος πρότεινε μια φανταστική ιδέα πολύ πιο αποδοτική απ' αυτή που μας ζητούν να μην αγοράζουμε βενζίνη κάποιες μέρες. Τον τελευταίο Απρίλιο ή Μάιο οι εταιρείες πετρελαίου 'γέλασαν' μ' αυτά τα διαβήματα γιατί ήξεραν ότι δε θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για πολύ αυτή την τακτική. Θα ήταν μεγαλύτερη η ζημία  σ' εμάς παρά σ' αυτές. Όμως η ακόλουθη πρόταση θα μπορούσε να επαληθευτεί αν την ακολουθούσαμε με συνέπεια. Ενωθείτε μαζί μας! Οι εταιρείες πετρελαίου της ΟPEP μας έχουν πει ότι η τιμή που μας έχουν ορίσει είναι και η καλύτερη (58,9 λεπτά το λίτρο). Εμείς θα αντιδράσουμε αποδεικνύοντας ότι οι αγοραστές είναι αυτοί που ελέγχουν την αγορά. Βλέποντας καθημερινά την τιμή της βενζίνης πρέπει να αντιδράσουμε. Ο μόνος τρόπος για να δούμε την τιμή να κατεβαίνει είναι να χτυπήσουμε το πορτοφόλι αυτών των εταιρειών, αρνούμενοι να αγοράσουμε τη βενζίνη τους και χωρίς ΕΜΕΙΣ να είμαστε οι χαμένοι. Αφού χρειαζόμαστε τα αυτοκίνητα μας, δε μπορούμε να κάνουμε απεργία στην αγορά βενζίνης.
Μπορούμε όμως να δώσουμε ένα ΧΤΥΠΗΜΑ στην αγορά της βενζίνης δηλ. να αντιδράσουμε στον πόλεμο των τιμών.
Ιδού η πρόταση:
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (SHELL και ΒΡ).

Βρήκαν στο Ναύπλιο τον αρχηγό των Ελλήνων Anonymous

- Στο εξωτερικό σύμφωνα με την αστυνομία ο υπαρχηγός της ομάδας
- Ταυτόχρονες έρευνες σε Αθήνα, Χαλκίδα, Ναύπλιο, Κατερίνη
- Ενας από τους 3 που ταυτοποιήθηκαν είχε αναλάβει την ευθύνη για την "επίθεση" στο site της Βουλής

Αλλα τρία μέλη της ομάδας Greek Hacking Scene (G.H.S.), έπεσαν στην ψηφιακή παγίδα της Δίωκης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μάλιστα σύμφωνα με τους αστυνομικούς ένας από τους 3 είναι ο αρχηγός της ομάδας και είναι κάτοικος Ναυπλίου.

Μετά από τρείς μήνες ερευνών εντοπίστηκαν ψηφιακά τέσσερα 4 μέλη της ομάδας, μεταξύ των οποίων 2 ανήλικοι και 2 ενήλικοι.

Οι αρχές ζήτησαν άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να ταυτοποιήσουν ψηφιακά, ως μέλη της οργάνωσης Greek Hacking Scene (G.H.S), τα τρία από τα άτομα αυτά, ενώ για το τέταρτο άτομο διερευνάται η δράση του.

Μόνο την Πέμπτη οι αστυνομικοί σάρωσαν 7 σπίτια στην Αθήνα, την Τρίπολη, το Ναύπλιο, την Κατερίνη και τη Χαλκίδα.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

αυτήν την γλώσσα πρέπει να ακούμε στην βουλή

"τα μέτρα θα φέρουν έκρηξη κοινωνική και δεν θα σας σώσουν τα τείχη στις επαύλεις σας" Πρώτα καταψήφισε η άννα βαγενά το μνημόνιο 2 και στη συνέχεια βγήκε να μιλήσει. Άρχισε με πράξη τέτοιες φωνες χρειαζομαστε. Αγνούς ανθρώπους Αννα ΜΠΡΑΒΟ!!! Ένας άνθρωπος βρέθηκε σ' αυτή τη ρημαδοβουλή των Ελλήνων και μίλησε απ την ψυχή του στην ψυχή μας!! ! Και έβγαλε θυμό και χρειαζόταν να βγάλει θυμό! Τον δικό της και τον δικό μας!!

Μιλάμε για τεράστια συμφέροντα.

Τα χρήματα της προπαγάνδας και η κωλοτούμπα των παραδοσιακών ΜΜΕ
Ο νόμος είναι κατασκεύασμα της Τρόικας και πίσω της όλοι γνωρίζουμε ότι κρύβονται μεγάλες πολυεθνικές
Ένα πρωτοφανές όργιο κρατικής προπαγάνδας βρίσκεται σε εξέλιξη με πληρωμένα διαφημιστικά σποτ και διαφημιστικές καταχωρίσεις με στόχο να καθησυχαστεί η κοινή γνώμη για τις εφιαλτικές συνέπειες των μεθοδεύσεων για τα γενόσημα φάρμακα.

Ταυτόχρονα φαίνεται καθαρά και μια απίστευτη κωλοτούμπα από παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, που χαμήλωσαν το τεράστιο αυτό θέμα σε μια νύχτα, αμέσως μετά τη διανομή του προπαγανδιστικής καμπάνιας της Κυβέρνησης.

Αναφορές των ιταλών δημάρχων στους «300 του Λεωνίδα»



Μακάρι να συγκινούνταν έτσι και οι Έλληνες δήμαρχοι

Με αναφορές στους 300 του Λεωνίδα και με τη συγκίνηση γραμμένη στο πρόσωπό τους ήρθαν στην Ελλάδα οι δύο ιταλοί δήμαρχοι που χάρισαν το μισθό τους στη χώρα.

«Χρειαζόμαστε χιλιάδες για να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Λεωνίδα και των Σπαρτιατών», δήλωσε ο Μάρκο Γκάλντι.

Οι δύο Ιταλοί δήμαρχοι -Μάρκο Γκάλντι και Τζοβάνι Μοσκατιέλο- προκάλεσαν ιδιαίτερη συγκίνηση στη συνέντευξη Τύπου με τα λόγια τους να διαπνέονται από έντονη αγάπη και ευγνωμοσύνη για την αρχαία ελληνική γραμματεία, τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό και ιστορία.

Και τόνισαν το παράδειγμα που έχει να επιδείξει στη σημερινή κρίσιμη κατάσταση ο θεσμός της άμεσης δημοκρατίας, ο οποίος γεννήθηκε εδώ.

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τσίπρας Ο Παπανδρέου υλοποίησε ένα προσχεδιασμένο έγκλημα


 «Ο Παπανδρέου υλοποίησε προηλειμμένες αποφάσεις ένα προσχεδιασμένο έγκλημα που αρνήθηκε να εφαρμόσει ο Καραμανλής και γι’ αυτό αποχώρησε, δέχθηκε όμως να το εφαρμόσει ο Παπανδρέου» είπε χαρακτηριστικά και επέμεινε ότι η Ελλάδα είχε εναλλακτικές λύσεις πριν καταφύγει στο ΔΝΤ. «Στην Κύπρο ο Χριστόφιας κατάφερε να δανειστεί 2,5 δις ευρώ, το 30% του ΑΕΠ της, από τον Πούτιν για να μην προσφύγει στο ΔΝΤ»
είπε ο κ. Τσίπρας και επανέλαβε ότι το κόμμα του έχει καταθέσει μία σειρά προτάσεων για τα ασφαλιστικά ταμεία και το «μορατόριουμ» στην πληρωμή των δανεικών προκειμένου η χώρα να έχει μία ευκαιρία να επιστρέψει στην ανάπτυξη.
 «Υπάρχει μία ιερή συμμαχία Γιούνκερ, Βενιζέλου, Σαμαρά για την αναχαίτιση της Αριστεράς .
 Το πρόβλημα του είναι ότι ως ηγέτης της κεντροδεξιάς ξέρει πως πρέπει να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ.
 Η Αριστερά δεν κουνά σε κανέναν το δάχτυλο.
 Απλά ο κ. Σαμαράς είναι ζαλισμένος γιατί βλέπει να του κουνάνε μαντίλι οι ψηφοφόροι του που τον στήριξαν και τον πίστεψαν.
 Έχει κάνει περισσότερες υποχωρήσεις και από τον Παπανδρέου που ήταν πρωθυπουργός. Φανταστείτε τι θα γίνει αν είναι πρωθυπουργός».

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Την ώρα που οι πολίτες δεν έχουν να φάνε, τους κόβετε και κλήση για παράνομο παρκάρισμα;

Χαμός γίνετε από το πρωί στην πόλη του Αργους με την ελεγχόμενη στάθμευση.
Από νωρίς η νεοσυσταθείσα δημοτική αστυνομία (που δεν ξέρουμε αν έχει την νομική υπόσταση ακόμα για να κόβει κλήσεις)
βγήκε και άρχισε να γράφει, μιας και σήμερα έληξε η περίοδος προσαρμογής, τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που δεν διέθεταν το χαρτάκι της ελεγχόμενης στάθμευσης.
 Ακολούθησε αναστάτωση και διαπληκτισμοί με πολλά Γαλλικά από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων προς τον δήμαρχο Δ.Καμπόσο για το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης.
Χαρακτηριστικά, ακούγετε και στο βίντεο, αρκετοί ήταν αυτοί που είπαν:
Την ώρα που οι πολίτες δεν έχουν να φάνε, να τους κόβετε και κλήση για παράνομο παρκάρισμα;
http://argolikeseidiseis.blogspot.com/2012/02/18.html#more

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Βενετσιάνικο καρναβάλι στο Ναύπλιο


Καρναβαλιστές σε βενετσιάνικο ύφος βγήκαν τη βράδυ του Σαββάτου στους δρόμους του Ναυπλίου.

Βενετσιάνικο καρναβάλι στο Ναύπλιο
Μια παρέα από ντόμινο ξεκίνησε με τους ήχους της μουσικής παρασύροντας μικρούς και μεγάλους σε μία αυθόρμητη παράσταση δρόμου.
nafpl3
Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπλίου θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής με το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου, που φέτος έχει «ντυθεί» με τα χρώματα της κρίσης.
Ο Καρνάβαλος θα καεί μαζί με τα λεφτά που δεν υπάρχουν πια και το γλέντι θα συνεχιστεί με άφθονο δωρεάν φαγητό και ποτό για όλους.
nafpl1

ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΜΟΛΟΧΕΣ ΑΞΙΑΣ 14,690 ΕΥΡΩ



Ενώ ο κόσμος πεινάει, δεν έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς ΔΕΗ ,ΟΤΕ, ΔΕΥΑΡΜ , στον Δήμο Άργους -Μυκηνών φυτεύουν μολόχες αξίας 14.690 ευρώ. Δείτε ΕΔΩ 


, σε αυτές τις περιπτώσεις τα λόγια είναι περιττά !!!!!

http://www.parapolitikaargolida.gr/2012/02/14690.html

Η «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ – «ΚΟΡΑΚΙΑ»!


ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 4.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ!
Στους ιδιώτες επιχειρηματίες παραδίδεται το «Βοήθεια στο Σπίτι» και την ίδια στιγμή το κόστος των υπηρεσιών που προσφέρει μετακυλίεται στο σύνολο των εργαζομένων, μέσα από την επιβολή ασφαλιστικής εισφοράς για το σκοπό αυτό.
Τα παραπάνω, που προβλέπονται σε τροπολογία η οποία κατατέθηκε χθες στον έναν από τους δύο εφαρμοστικούς νόμους, ουσιαστικά ολοκληρώνουν ό,τι ξεκίνησε πριν 15 χρόνια από τις κυβερνήσεις του κεφαλαίου: την ιδιωτικοποίηση μιας υπηρεσίας κοινωνικού χαρακτήρα, όπως είναι η φροντίδα ηλικιωμένων.
Το «Βοήθεια στο Σπίτι» μέχρι σήμερα είναι συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα (κονδύλια από την ΕΕ και τον κρατικό προϋπολογισμό) που παρέχεται μέσα από τους δήμους. Οι χιλιάδες εργαζόμενοι σε αυτό δουλεύουν επί χρόνια με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, σε καθεστώς εργασιακής και πολιτικής ομηρίας.
Στο εξής, η παράδοσή του στους ιδιώτες σημαίνει χειροτέρευση των ήδη άθλιων συνθηκών εργασίας αλλά και των ίδιων των υπηρεσιών που προσφέρουν οι εργαζόμενοι καθώς βασικό κριτήριο θα είναι το κέρδος και όχι η ανάγκη των ηλικιωμένων.
Συγκεκριμένα, στην τροπολογία προβλέπεται:

Τα πορτοκάλια μειώνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού

Τα πορτοκάλια μειώνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού
Ένα πορτοκάλι την ημέρα… το εγκεφαλικό το κάνει πέρα, σύμφωνα με νεότερη έρευνα.
Οι ερευνητές εστίασαν σε ουσίες που ονομάζονται φλαβανόνες και περιέχονται σε εσπεριδοειδή και οι οποίες βελτιώνουν τη λειτουργία των αγγείων ή μειώνουν τη φλεγμονή, που έχει συνδεθεί με το εγκεφαλικό επεισόδιο.
Τα φλαβονοειδή βρίσκονται επίσης στο κόκκινο κρασί και τη σκούρα σοκολάτα. Γυναίκες που κατανάλωναν τις περισσότερες φλαβανόνες είχαν 19% χαμηλότερο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου σε σύγκριση με όσες κατανάλωναν τις λιγότερες.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Αργολίδα : Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις


Κορυφώνεται και στην Αργολίδα ο γιορτασμός της Αποκριάς.Με σύμμαχο τον καλό καιρό  δήμοι και φορείς έχουν διοργανώσει εκδηλώσεις σε Ναύπλιο,Άργος, Επίοδαυρο, Πορτοχέλι καθώς και σε  τοπικά διαμερίσματα.
Για την πρωτεύουσα του νομού, το Ναύπλιο, η κεντρική εκδήλωση θα αρχίσει το απόγευμα της Κυριακής με παρέλαση καρναβαλιστών και καύση του καρνάβαλου στις 7.30 , στην παραλία.
Στο Άργος , μετά το μεσημέρι, θα γίνει παρέλαση αρμάτων  και πολλά άλλα δρώμενα στη διατηρητέα αγορά Τσίλλερ ,  και στο κέντρο της πόλης .
Το δικό του καρναβάλι διοργανώνει την Καθαρή Δευτέρα το Λυγουριό.
Γιάννης  Γαλανόπουλος

Κατάληψη στα χειρουργεία του νοσοκομείου Άργους

Κατάληψη στα χειρουργεία του νοσοκομείου Άργους
Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Άργους προχώρησαν  σε συμβολική κατάληψη των χειρουργείων.

Σκοπός της κίνησης αυτής ήταν η διαμαρτυρία τους για τη μη καταβολή τωνδεδουλευμένων τους από εφημερίες περίπου τεσσάρων μηνών.
Λόγω της κατάληψης, αναβλήθηκαν τα προγραμματισμένα πρωινά χειρουργεία