Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ Δ. ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΗ ΚΙΟ


Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.)  Αργολίδας διοργάνωσε  εκδήλωση  με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Καζάκη, οικονομολόγο και μέλος της πολίτικης επιτροπής του Ε.ΠΑ.Μ. με θέμα :
«Η μη αναγνώριση και άρνηση πληρωμής του χρέους ως αναγκαίο βήμα για την εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδας» η οποία  έγινε  την  Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, σε καφετέρια  στην παραλία της Νέας Κιου, παρουσία εκατοντάδων πολιτών που είχαν ασφυκτικά γεμίσει το χώρο προκειμένου να ακούσουν τον ομιλητή.
Πιο νωρίς έγινε πορεία με ΙΧ σε όλη την πόλη του Άργους καθώς και του Ναυπλίου
Όπου με τις κόρνες ξεσήκωσαν την πόλη .Κατόπιν αφού στάθμευσαν τα ΙΧ στο λιμάνι της πόλης ,ακολούθησε πορεία με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των Ευρωπαίων και κατάθεση στεφανιού στο μνημείο του Θ. Κολοκοτρώνη με κεντρικό΄΄ σύνθημα φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους   Μετά όλοι μαζί έκαναν πορεία πεζή σε όλη την πόλη .


Read more: http://www.parapolitikaargolida.gr/2012/02/blog-post_8037.html#ixzz1mjcljviY

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΤΣΑΚΗ-


ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΥΣ BLOGERS ΟΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΡΙΝΚΑΚΙΑ;
 Η ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΡΑΦΕΙ
 Είδαμε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημρίδας ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.
Μνημονιακός ο Γιάννης που προέρχεται και απο τον προοδευτικό χώρο;
Εθνική συνείδηση οι τρείς επειδή ψήφισαν να παίρνουν μισθό πείνας τα παιδιά μας;
Μπά κάτι άλλο συμβαίνει.
Δεν είναι δυνατόν την ώρα που όλη η Ευρώπη ξεσηκώνεται να μην άκουσε τίποτα και να στηρίζει το μνημόνιο και τη Γερμανική κατοχή.
 Τελικα αφού φάγαμε τζάμπα χρόνο θυμηθήκαμε ότι ο Γιάννης ετοιμάζει πολύ νωρίτερα τα φύλλα για τις σημαντικές μέρες και καταλάβαμε ότι πρόκειται για λάθος τύπωμα αφού ένα τέτοιο πρωτοσέλιδο ταιριάζει μόνο στο Πρωταπριλιάτικο φύλλο του
. Πάλι καλά που δεν έκανε λάθος να τυπώσει το φύλλο της 25ης Μαρτίου
.Τι είχες Γιάννη Τι είχα πάντα

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια στο Σύνταγμα


Κυριακή 12-2 ώρα 5.15 δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτών μπροστά στη Βουλή και εκατοντάδες χιλιάδες στους γύρω δρόμους.
Τα ΜΑΤ παίρνουν εντολές και με πρωτοφανή αγριότητα επιτίθενται στους διαδηλωτές γκλομπιές στο ψαχνό, κλωτσιές και δακρυγόνα.
Οι πολίτες εξαγριωμένοι από την εξαθλίωση που προωθούν κυβέρνηση και ΔΝΤ, αρνούνται να φύγουν και για περισσότερο από 7 ώρες η Αθήνα γνωρίζει μια από τις μεγαλύτερες συγκρούσεις όλων των εποχών.

Έκοψαν το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια με προβλήματα υγείας 11μηνου μωρού



Έκοψαν το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια με προβλήματα υγείας 11μηνου μωρού [βίντεο]
Ασπίδα προστασίας για πολύτεκνη οικογένεια και ένα μωρό 11 μηνών που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας στον Πύργο, αποτέλεσε η δράση του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Ο πατέρας της οικογένειας μη έχοντας να πληρώσει το χαράτσι – παρά μόνο το λογαριασμός ρεύματος – ζήτησε από τη ΔΕΗ χθες να κάνει διακανονισμό και στο γραφείο του Πύργου. Εκεί του το αρνήθηκαν και υπήρξε διακοπή της παροχής. Παρενέβη δυναμικά το κίνημα «Δεν Πληρώνω» και έτσι αποκαταστάθηκε η παροχή.
Το μόνο που ζήτησε ο κ. Χαϊκάλης συνταξιούχος φαροφύλακας ήταν μια παράταση δέκα ημερών για να εξοφλήσει το λογαριασμό μόλις λάβει τη σύνταξή του. Ο ίδιος και τα τέσσερα παιδιά του, μα πολύ περισσότερο το έντεκα μηνών εγγονάκι του, δεν μπορούσαν να μείνουν στο κρύο. Ιδιαίτερα όταν το μωράκι αντιμετωπίσει καρδιολογικά προβλήματα, αλλά και μια δερματική πάθηση, όπου για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του θα πρέπει να βρίσκεται σε ζεστό περιβάλλον και όχι στο κρύο.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Oι δικαστές αγωνιούν και κατακεραυνώνουν τον Υπουργό Δικαιοσύνης!


Ο Πρόεδρος της ‘Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χαράλαμπος Αθανασίου: γίνονται παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη

«Δεν είμαι αυτός που θα κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. Παρεμβάσεις από την εκάστοτε εκτελεστική εξουσία γίνονται διαχρονικά. Η εκτελεστική εξουσία σήμερα κατάφερε και έχει καθυποτάξει πλήρως τη νομοθετική. Και αποπειράται να χειραγωγήσει και την δικαστική» καταγέλλει ο κ. Αθανασίου.

Οι παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη πλέον είναι ολοφάνερο ότι δεν οδηγούν στην απονομή της δικαιοσύνης προς όφελος των πολιτών αλλά στην πλήρη χειραγώγηση ακόμη και των έντιμων και θαρραλέων δικαστών και στην πλήρη ατιμωρησία προς δόξα των εγκληματιών αλλοδαπών και ημεδαπών και προς απόγνωση των απροστάτευτων πολιτών αυτής της χώρας!
Αξίζει να δούμε σχόλιο ανώνυμου δικαστή στη σελίδα dikastis.gr:

«Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή εκτός του μπάτσου και του βουλευτή»


«Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή εκτός του μπάτσου και του βουλευτή»

Ο Τζίμης Πανούσης δεν μασάει τα λόγια του

Ειρωνικός, περιπαικτικός,αυτοσαρκαστικός ο Τζίμης Πανούσης έχει πάντα ένα δικό του τρόπο να περιγράφει τη ζοφερή πραγματικότητα.

Μιλώντας στην aixmi.gr περιγράφει με τον δικό του καυστικό τρόπο τον Έλληνα του σήμερα ενώ με μία αφοπλιστική ειλικρίνεια λέει ότι το πιο επίκαιρο σύνθημα είναι «καμία δουλειά δεν είναι ντροπή… Εκτός από του μπάτσου κι από του βουλευτή».

Η πρώτη του δουλειά ήταν φωτογράφος πορνό και δεν ντρέπεται για αυτό. Όπως λέει: «Έμπαινα σε σκοτεινό θάλαμο… Δεν ξέρω αν έχεις μπει ποτέ μέσα σε σκοτεινό θάλαμο… Τα υγρά τα φωτογραφικά έχουν μια τρομακτική ομοιότητα με τα κολπικά υγρά. Μυρίζει σαν ερεθισμένο ηδονοτριβείο εκεί μέσα. Σε τραβάει όλο αυτό. Αυτό ήταν το αντικείμενό μου… Τέλοσπάντων, στο θέμα μας. Τυπώνοντας μια αναλογική φωτογραφία βλέπεις ότι έχεις μια ανάλυση που δεν την έχουν φτάσει τα ψηφιακά. Θέλω να πω ότι όταν πήρα την πρώτη μου ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με κάμποσα mpixel, τράβαγα κι έβλεπα «τι Κοινούσης, τι Πανούσης». Είτε τράβαγες τον Κοινούση, είτε τον Πανούση το ίδιο πράγμα ήταν. Το ίδιο και στη μουσική που είναι η δουλειά μου. Εκεί φάγαμε μεγάλο στραπάτσο εμείς. Γιατί όταν μπαίνουμε σε ένα στούντιο να γράψουμε, έχει προηγηθεί δουλειά στο σπίτι και πολύ προετοιμασία. Κάθεσαι και ασχολείσαι με τη λεπτομέρεια του ήχου και τις συχνότητες. Στο cd αλλά και στο mp3 χειρότερα, πέφτει κούρεμα. Το PSI, δηλαδή, στη δική μας τη δουλειά έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ευτελιστεί πολύ η δικιά μας η δουλειά». 

ΟΙ εργαζόμενοι του νοσοκομείου Άργους έκαναν κατάληψη


Το γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου Άργους Γιάννη Άρχοντα κατέλαβαν σήμερα γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι, διαμαρτυρόμενοι για την υποβάθμιση του ιδρύματος, αλλά και ως διαμαρτυρία για την μη πληρωμή εφημεριών, υπερωριών και άλλων επιδομάτων από το Σεπτέμβριο όπως είπε ο πρόεδρος ...

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ;


τι ωραία που ήταν μέχρι προτείνως που δεν υπήρχαν τα blog! Τι ωραία που είχαμε τις τοπικές εφημερίδες που τις πληρώναμε να γράφουν ότι θέλαμε! Κρίμα μωρά με αυτά τα παλιοblog που μας ξεβρακώνουν κάθε μέρα και δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας ανενόχλητοι!"

Ενοχλούμε και δεν ενοχλούμε μόνο εμείς με τις ειδήσεις που μεταφέρουμε, ενοχλείτε και εσείς με τα σχόλια σας. Η αλήθεια είναι πως πολλά φίλοι αναγνώστες δεν τα ανεβάζω και ξέρω πως αντιλαμβάνεστε γιατί, γιατί είναι ανώνυμες καταγγελίες, γιατί είναι σκληρά και δεν μπορούμε να θίγουμε υπολήψεις τουλάχιστον δημόσια χωρίς να μπορούμε να το αποδείξουμε, σε αντίθεση με άλλους που  έχουν ως σημαία τους την πρακτική της λασπολογίας. Τα σχόλια σας λοιπόν ενόχλησαν και δεν ξέρω αν ενοχλεί το περιεχόμενο ή το γεγονός ότι υπάρχουν αντίθετες φωνές, λένε πως θα "πάνε" στον εισαγγελέα όχι γι αυτά που γράφω εγώ αλλά γι αυτά που γράφετε εσείς. Τελικά τι θα γίνει θα βάλουν φίμωτρο στον λαό, θα σταματήσουν τον κόσμο να έχει άποψη, εκτός αν αλλάξαμε πολίτευμα και οι πολίτες δεν έχουν δικαίωμα να κρίνουν και να κατακρίνουν τους έχοντες την εξουσία. Θα επανέλθουμε για το συγκεκριμένο θέμα όταν και αν πάνε στον εισαγγελέα.


Σωτηρία Ε. Παπαδοπούλου


Read more: http://www.parapolitikaargolida.gr/2012/02/blog-post_7864.html#ixzz1mTc4O3ll

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

.Ή αυτοί ή εμείς


Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ
Δε θα κάνω ιδιαίτερη ανάλυση.Θα σταθώ στο ότι όλοι αυτοί ξέρουν ότι έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες.Η χτεσινή διαδήλωση είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί ποτέ στην Ελλάδα.Τόνοι χημικών και ο κόσμος δεν έφευγε.Αυτό πρώτη φορά το είδα.Πρώτη φορά επίσης είδα εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου να είναι αποφασισμένοι.Έχουν πάρει τα μέτρα τους λοιπόν.Μακάρι να θερίσουν τις θύελλες αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.Μιλάμε για οριστική και αμετάκλητη κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος.Το Σύνταγμα δεν ισχύει πλέον καθώς έχουν ανασταλεί βασικά άρθρα.Μιλάμε για οριστική και αμετάκλητη κατάργηση εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων.Αυτή η χώρα τελείωσε.Μια προσεκτικότερη ματιά σε αναπτυγμένες χώρες θα δείξει ότι θέλουν να διώξουν τους Έλληνες από την χώρα.Δείτε τι συμβαίνει στον Καναδά και την Αυστραλία.Οι χώρες αυτές ναι μεν δέχονται οικονομικούς μετανάστες αλλά από την Ινδία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και την Αφρική(οι λόγοι προφανείς).Τελείωσε η ιδέα του όρου Έθνους-Κράτους.Τελείωσαν τα σύνορα

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

θα είμαστε στους δρόμους




Das einzige Rennen, das verloren ging, ist das, was war nicht immer!

 Ο μοναδικός αγώνας που χάθηκε, είναι αυτός που δε δόθηκε ποτέ!

 Και σήμερα και αύριο και κάθε μέρα, εμείς όλοι θα είμαστε στους δρόμους.

 Φτάνει....
σπέρνει πάλι φοβίες στο λαό για την κόκκινη απειλή
τρομοκρατεί τον κόσμο ,

ένα λαό ολόκληρο που πεινάει και είναι ο μόνος που δε φταίει για όσα τραβάει

 θα έπρεπε

 να υπάρξει μια λίστα με όσους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ έχουν βγάλει χρήματα στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.