Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

To σύστημα στοχοποιεί όσους δεν συμβιβάζονται!!

Βίλες και offshore με ιδιοκτήτες εφοριακούς!

Εξηγήσεις για τα χρήματα με τα οποία αποκτήθηκε, μεταξύ άλλων, η πολυτελής μονοκατοικία στην Κηφισιά θα κληθεί να δώσει ο ιδιοκτήτης της, πρώην εφοριακός.

Στο στόχαστρο του οικονομικού εισαγγελέα βρίσκεται ομάδα πρώην και νυν εφοριακών για τους οποίους υπάρχουν καταγγελίες ότι διαθέτουν πανάκριβες βίλες, πολυτελή ξενοδοχεία και offshore εταιρείες.

Εξηγήσεις για τα χρήματα με τα οποία αποκτήθηκε, μεταξύ άλλων, η πολυτελής μονοκατοικία στην Κηφισιά θα κληθεί να δώσει ο ιδιοκτήτης της, πρώην εφοριακός.
Στο στόχαστρο του οικονομικού εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη έχει μπει ομάδα νυν και πρώην εφοριακών, με βίλες, ξενοδοχεία και off shore εταιρείες! Ηδη ξεκίνησε μεγάλη δικαστική έρευνα από τον διώκτη του οικονομικού εγκλήματος, καθώς στα χέρια του έφτασε «καυτός» φάκελος, με φωτογραφίες και έγγραφα, όπου εμφανίζονται χλιδάτα ακίνητα και υπεράκτιες εταιρείες, τις οποίες φέρονται να διοικούν συγγενείς συνταξιούχου εφοριακού!
Σκοπός της δικαστικής έρευνας, που διενεργεί ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος, είναι να διαπιστωθεί εάν όλος αυτός ο πλούτος αποκτήθηκε νόμιμα ή είναι προϊόν διαφθοράς και χρηματισμού από συγκεκριμένες υποθέσεις που έλεγξαν οι εμπλεκόμενοι εφοριακοί τα προηγούμενα χρόνια.
Oλόκληρο το ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του «Εθνους της Κυριακής»

Ο νεαρός αλλά θαρραλέος συνήγορος  Γιάννης Απατσίδης,  της πρώην εφοριακού, που κατάγγειλε συναδέλφους της για απιστία στην υπηρεσία, και συγκεκριμένα για πλημμελή φορολογικό έλεγχο των ετών 1998 και 1999,  ελεγχόμενης εταιρείας τεχνικών πληροφοριών και τεχνικής υποστήριξης καθώς και υπηρεσιών εμπορικής πολιτικής υποστήριξης και εκπαίδευσης προσωπικού, καταγγέλει, προς τιμήν του, με παρρησία και θάρρος τα παρακάτω αληθινά και φανερά πλέον σε όλους μας, που ελάχιστοι τολμούν να καταγγείλουν ανοικτά.
" Το σημαντικό σ' αυτήν την ιστορία και το ηθικό δίδαγμα δεν είναι τόσο το αυτονόητο, ότι δηλαδή καλύπτεται η εν γένει διαφθορά και διαπλοκή από και σε οποιονδήποτε χώρο του κράτους, αλλά το ότι εξαιρετικά νοσηροί μηχανισμοί στοχοποιούν άτομα, όπως η εντολέας μου, που απευθύνονται ακόμη στη Δικαιοσύνη, γιατί καλώς ή κακώς πιστεύουν ότι το δίκαιο αργεί, αλλά έρχεται. 
 

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΣΕ ΕΜΑΣ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ


Στο διάβα της Ιστορίας ενός λαού δεν είναι πολλές οι φορές που πρέπει ο λαός αυτός να λάβει κορυφαίες για την Ιστορία του αποφάσεις. Αποφάσεις που σηματοδοτούν την πορεία του, ακόμα και την ίδια την συνέχιση της ύπαρξής του.
Πολλές φορές η ζωή ενός ανθρώπου περνά χωρίς ο ίδιος να κληθεί να πάρει θέση για τον ίδιο και τους ομοεθνείς του, μπροστά στα ιστορικά μεταίχμια αυτά.
Για εμάς, για τους Ελληνες και τις Ελληνίδες, αυτή η ιστορική στιγμή είναι παρούσα. Είναι η στιγμή της απόλυτης ιστορικής ευθύνης για όλους μας. Της ευθύνης για την ίδια μας την ζωή, της ευθύνης για τα παιδιά μας, της ευθύνης για το μέλλον του ελληνικού έθνους. Είναι η στιγμή που η βούληση του Ελληνα καλείται ξανά να χτυπήσει τις καμπάνες της δικής του και της παγκόσμιας ιστορίας.
Στην πραγματικότητα εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη περιμένουν από τον Ελληνα άνθρωπο να πραγματώσει τον παγκόσμιο ιστορικό του προορισμό, να ξαναδώσει νέο φως στην οικουμένη που σκοτείνιασε, σκλαβώθηκε και οδηγείται προς την απαξίωση και την καταστροφή. Το φως αυτό δεν είναι άλλο από το φως μιας ανθρωποκεντρικής δημοκρατικής κοινωνίας. Το φώς αυτό δεν είναι άλλο από το αιώνιο ελληνικό ιστορικό κοινωνικό και φιλοσοφικό ζητούμενο. Το φως αυτό είναι το φως που όλοι έχουμε κρυμμένο μέσα μας και σιγοκαίει στα νάματα της ιστορίας μας.
Ολος ο πλανήτης, ολάκερη η οικουμένη, περιμένει από εμάς τους Ελληνες να δείξουμε το δρόμο για την ανθρωπότητα και για την παγκόσμια κοινωνία της ελευθερίας. Εμείς είμαστε οι εφευρέτες της παγκόσμιας ιστορίας και στην δική μας σκέψη έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους οι λαοί όλου του πλανήτη, ακόμα και αυτοί οι καταφρονεμένοι που μπορεί να μην ξέρουν την Ελλάδα, αλλά έχουν την Ελλάδα μέσα τους.

Η Ελλάδα της φτώχειας και της κρίσης γίνεται ντοκιμαντέρ....


Η Δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σε μια σουηδική παραγωγή καταγράφει το πορτρέτο μιας χώρας (Ελλάδας) σε βαθιά κρίση. "

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2012/01/svt.html

Απλές σκέψεις κι ερωτήματα για τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς

Aπό το Ζείδωρον Μετά τη θεαματική κολοτούμπα των οικονομικών εισαγγελέων μετά το χαρακτηρισμό τους από τον Άρειο Πάγο ως παρορμητικών και υπερβολικά ευαίσθητων, θέλουμε να θέσουμε τους παρακάτω προβληματισμούς και ερωτήματα: 1) Κατ' αρχάς οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης όταν έδωσαν στη δημοσιότητα τις "παραιτήσεις" τους από τα καθήκοντα που τους είχαν ανατεθεί, ως οικονομικών εισαγγελέων, μίλησαν κατηγορηματικά αφενός για το επερχόμενο νομοσχέδιο που τους αφαιρούσε τα καθήκοντα αυτά και αφετέρου για παρεμβάσεις και πιέσεις στο έργο τους και μάλιστα δήλωσαν: "Μακάρι να μας ζητηθούν ονόματα"! Εδώ  γίνεται φανερό ότι οι εισαγγελείς μιλούν για συγκεκριμένα πρόσωπα που επιχείρησαν να τους πιέσουν... 2) Ενώ λοιπόν περιμέναμε όταν κλήθηκαν από τον κ. Μακρή, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να δώσουν εξηγήσεις για τις δηλώσεις τους αυτές, κατά περίεργο τρόπο έδωσαν ένα υπόμνημα που εκ των υστέρων μάλιστα, ονόμασαν συνοπτικό σημείωμα, στο οποίο όχι μόνον δεν έδωσαν ονόματα αυτών που τους πίεσαν αλλά αντίθετα δήλωσαν ρητά ότι: "δεν θα χαθούν σε δυσώδεις ατραπούς ονοματολογίας αναλισκόμενοι σε ενασχόληση με το αυτονόητο και πασίδηλο δυστυχώς της νεοελληνικής πραγματικότητας..." 3) Όπως ήταν φυσικό μετά από αυτό ξέσπασε σάλος με πλήθος αποριών του κόσμου και με την έντονη αίσθηση ότι έγινε πάλι ως συνήθως κουκούλωμα και η υπόθεση τέθηκε με μεγάλη βιασύνη στο αρχείο, ενώ οι εισαγγελείς σχεδόν χαρακτηρίστηκαν ανεπαρκείς και "γραφικοί" με το πόρισμα του κ. Μακρή που τους έκρινε παρορμητικούς και υπερβολικά ευαίσθητους. 4) Μετά από αυτό οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης άλλαξαν πάλι πλεύση και επιτέθηκαν στον κ. Μακρή για τους χαρακτηρισμούς του ως παρορμητικών. Και τότε δήλωσαν ξεκάθαρα ότι αυτοί έδωσαν προφορικά, ονόματα αυτών που τους πίεσαν στον κ. Τέντε και στον κ. Ν. Παντελή, εποπτεύοντα το οικονομικό έγκλημα.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Εμφανίζουν το ξεπούλημα του ορυκτού μας πλούτου ως… σωτηρία!

Εμφανίζουν το ξεπούλημα του ορυκτού μας πλούτου ως… σωτηρία!
Από την πολεμική κρίση του Μαρτίου του 1987 και μετά, όταν η Ελλάδα ήρθε στα πρόθυρα του πολέμου με την Τουρκία για τα πετρέλαια του Αιγαίου, ο ελληνικός λαός ήξερε ή έστω υποψιαζόταν ότι η χώρα μας είναι πλούσια
-τουλάχιστον- σε πετρέλαιο
 (για το φυσικό αέριο μάθαμε αργότερα).
 Ωστόσο, οι πολιτικοί που ανέλαβαν τα ηνία της χώρας από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου και μετά, είχαν βαλθεί εν χορώ να μας πείσουν,
ότι η Ελλάδα δεν έχει αξιόλογα κοιτάσματα ορυκτών και ότι είναι κάποιοι τρελοί που μιλάνε για «θησαυρό» και διαδίδουν σχετικές πληροφορίες.
 Δημοσιογράφοι, συγγραφείς, επιστήμονες που προσπάθησαν τα τελευταία 15 χρόνια να αναδείξουν το θέμα της εκμετάλλευσης του ορυκτού μας πλούτου, τις περισσότερες φορές αντιμετωπίστηκαν από τους «σοβαρούς» και… έγκυρους παπαγάλους του συστήματος ως «γραφικοί» και συνωμοσιολόγοι. Ακόμα και ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, τον Μάιο του 2010,
διέψευδε κατηγορηματικά την ύπαρξη αξιοποιήσιμου ορυκτού πλούτου στην πατρίδα μας.
 Δείτε το βίντεο:

Πτώχευσαν τη χώρα και κουβεντιάζουν για την επόμενη μέρα τους

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 Κλείνουν σε λίγες μέρες δύο μήνες από το «πείραμα» της συγκυβέρνησης – σαν να μην μας έφθαναν όλα τα άλλα πειράματα – και η χώρα εξακολουθεί να ασχολείται με την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ. Η σημερινή ημέρα πιθανόν να είναι μια ακόμη «μεγάλη ημέρα» - για το ΠΑΣΟΚ, όχι για τη χώρα, αυτή έχει μπει στον αυτόματο πιλότο της χρεοκοπίας. Θα είναι εκεί όλοι τους – ο καθένας με τις επιδιώξεις του, που καμιά σχέση δεν έχουν με τη χώρα, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία αναδιάρθρωσης του χρέους της, δηλαδή σε διαδικασία πτώχευσης. Πριν από έναν ακριβώς χρόνο, ο τότε υπουργός των Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στο Ρόιτερ’ς διαβεβαίωνε: «Η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε συζητήσεις για αναδιάρθρωση του χρέους της». Παράλληλα, διέψευδε τα δημοσιεύματα που έφεραν τη χώρα να βρίσκεται σε σχετικές συζητήσεις με ιδιώτες δανειστές και με ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Και υπογράμμιζε πως κάτι τέτοιο (σ.σ. αναδιάρθρωση) «δεν θα βοηθούσε την Ελλάδα, δεν θα βοηθούσε την ελληνική οικονομία, τις ελληνικές τράπεζες, τους Έλληνες πολίτες ή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη». Τώρα, η χώρα βρίσκεται μια χαρά σε τέτοιες συζητήσεις, οι οποίες μάλιστα αρέσουν στον κ. Παπακωνσταντίνου και τους άλλους, καθώς, κατά τον κ. Παπανδρέου, η χώρα απαλλάσσεται από το «ιστορικό της βάρος»!

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΩΣ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ;;


 


Με θεαματική κολοτούμπα επιχειρούν οι εισαγγελείς να μαζέψουν τα "αμάζευτα" όταν κατάλαβαν ότι ο κόσμος τους πήρε "χαμπάρι" και δεν "τσιμπάει" σε παραμύθια με εισαγγελικούς Ρομπέν των Δασών. Άλλο ένα παιχνιδάκι στημένο πάνε να μας παίξουν οι ανώτεροι οικονομικοί εισαγγελείς σε αγαστή συνεργασία με τους ανώτατους προϊσταμένους τους του Αρείου Πάγου.
Προφανώς μετά την ανάρτησή μας με τίτλο: Mπορούμε να είμαστε ήσυχοι: Δύο παρορμητικοί και υπερβολικά ευαίσθητοι εισαγγελείς ερευνούν τα μεγάλα οικονομικά εγκλήματα!!!  την οποία αναπαρήγαγαν ή αναδημοσίευσαν τα περισσότερα μπλογκ, κατάλαβαν πόσο ρόμπα έγιναν οι άνθρωποι με την άμεση και εντός μιας ημέρας διενέργεια μιας "φούσκας" προκαταρκτικής έρευνας για δύο "φούσκες" παραιτήσεις που δεν προβλέπονται καν από το νόμο (παραίτηση του δικαστή ή εισαγγελέα από τα ανατιθέμενα σ' αυτόν καθήκοντα δεν υπάρχει... Αυτό αποτελεί αρνησιδικία. Μόνο παραίτηση από το δικαστικό σώμα μπορεί να γίνει) και με την έκδοση ενός "αστραπιαίου"  πορίσματος που εντελώς άστοχα έβγαλε τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς στην ουσία ανεπαρκείς για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, αφού τους χαρακτήρισε παρορμητικούς και υπερβολικά ευαίσθητους, πράγμα ανεπίτρεπτο για λειτουργούς της δικαιοσύνης!
Έτσι έκαναν κι αυτοί άλλη μια μεγάλη κολοτούμπα και τρέχουν να ανασκευάσουν προσπαθώντας να μας πείσουν ότι δεν τελείωσε ακόμη η περιβόητη έρευνα... προφανώς θα μας πουν ότι όσα δόθηκαν στη δημοσιότητα ήταν ...μάαλλον μυθεύματα των δημοσιογράφων και η έρευνα συνεχίζεται για να περαιωθεί δήθεν σε ένα λογικό χρονικό διάστημα (όχι της αστραπής και του "ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε"!!!). Το πόρισμα το νέο που θα βγει, σίγουρα "μαντεύουμε" θα αποφαίνεται ότι έγιναν οι δέουσες ενέργειες, δόθηκαν οι έγγραφες εξηγήσεις και τίποτε όπως πάντα δεν συνέβη. Επίσης θα αποκαθιστά την προσωπικότητα των δύο οικονομικών μας εισαγγελέων και θα αποφαίνεται ότι είναι σοβαροί, εχέμυθοι και ψύχραιμοι όπως αρμόζει σε λειτουργούς της δικαιοσύνης και όχι παρορμητικοί και υπερβολικά ευαίσθητοι...

Ο Νίκος Παπανδρέου μπαινοβγαίνει στα γραφεία των υφυπουργών Μανιάτη και Μωραΐτη σαν κυβερνητικός παράγοντας!

Οι μπίζνες των αδελφών Παπανδρέου
αγαπούλα Μανιατη πούλα
Του Βελισσάριου Δραγάτση
Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας Παπανδρέου και γεγονότα που συνέβησαν την κρίσιμη νύχτα που συζητήθηκε η πιθανότητα διεξαγωγής δημοψηφίσματος συζητιούνται εντονότατα από κομματικά στελέχη και παράγοντες της Ιπποκράτους.
 Η επιμονή του κ. Γιώργου Παπανδρέου να παραμείνει στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ κινεί πολλές υποψίες για τους σκοπούς που εξυπηρετεί.
Αυτήν την επισήμανση κάνουν στελέχη του Κινήματος, τα οποία έχουν ανοίξει το στόμα τους και λένε διάφορα για τις δραστηριότητες του κ. Αντρίκου Παπανδρέου στην Ελβετία και του Νίκου στις αραβικές χώρες.
Λίγες ημέρες μετά τη δημόσια μομφή του ανεξάρτητου βουλευτή κ. Πάνου Καμμένου εναντίον του κ. Νίκου Παπανδρέου, κορυφαίο στέλεχος που υποστηρίζει ανοικτά πλέον τις νέες τάσεις στο ΠΑΣΟΚ μας πληροφόρησε τα εξής: «
Με τον πρέσβυ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων συναντήθηκε παραπάνω από δύο ώρες, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια»,
ο κ. Νίκος Παπανδρέου λίγο καιρό πριν παραιτηθεί ο Γιώργος από τη θέση του πρωθυπουργού. Υπάρχει σχέδιο εκμετάλλευσης τουριστικών και άλλων ακινήτων μέσω της ΕΤΑ Α.Ε. ενώ σχεδιάζονται επενδύσεις ενεργειακού ενδιαφέροντος».
 Κι εμείς ρωτάμε: Ο κ. Νίκος Παπανδρέου είχε θεσμικό ρόλο στη συνάντηση αυτή; Κι αν «ναι» ποιον; Έχει διορισθεί βοηθός του αρμοδίου αντιπροέδρου κ. Θεόδωρου Πάγκαλου
 και δεν το γνωρίζουμε ή έχει αντικαταστήσει τον κ. Χάρη Παμπούκη ο οποίος είχε αυτές τις αρμοδιότητες επί πρωθυπουργίας Γ.Α.Π.;

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Απεργούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Δομοκού -


διαμαρτύρονται για τις σοβαρές μειώσεις που έχουν στους μισθούς τους
 αλλά και για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους,
 η οποία πολλές φορές βάζει σε κίνδυνο τη ζωή τους.
 Οι υπάλληλοι έβαλαν μαυρες σημαίες και πανό στην κύρια είσοδο των φυλακών και δηλώνουν αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω
, μέχρι η ηγεσία των υπουργείων οικονομικών και δικαιοσύνης να ασχοληθεί με τα προβλήματά τους.

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙΤΕ!! ΞΟΡΚΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Από το Ζητείται ελπίδα...


Έλαβα ένα ευχητήριο sms από το φίλο μου @Τζονάκο που μου ευχήθηκε μια καλή χρονιά με τριπλασιασμό των μισθών και των συντάξεων...  και σκέφτηκα:  Ωραία ευχή... αλλά σίγουρα "δεν πιάνει"... Επομένως άδικη ευχή όπως όλες οι μέχρι τώρα ευχές μου... Μήπως καλύτερα να ευχηθώ το ανάποδο, που θα "πιάσει" κιόλας;;
Ας ξορκίσουμε το κακό που μας βρήκε και ας ευχηθούμε τις πιο ριζοσπαστικές και απίθανες ανατροπές!
Σαν τη χειρότερη αρρώστια που κάποτε την είπαν ευλογιά...
Έτσι κι εγώ σήμερα θα ευχηθώ μια καλή χρονιά:
-Με μόνιμα διορισμένο πρωθυπουργό και υπουργούς, χωρίς τις ασύμφορες εκλογές!
-Με περισσότερα πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα... κι όχι μόνον  ...51 άτομα με τις κουστωδίες τους και τις ορντινάτζες τους!!
-Με περισσότερες παραγραφές και ασυλίες των "αδιάφθορων" πολιτικών μας...
-Με ζογκλέρ αριστοτέχνες στις κολοτούμπες, guest stars  του θίασου που μας κυβερνά.
-Με πλήρη ατιμωρησία των μεγαλοαπατεώνων και καταχραστών με το λευκό κολλάρο... γιατί που να τους κλείσεις τώρα φυλακή και να τους παρέχεις εν μέσω κρίσης, την πολυτέλεια της διαβίωσης που η ...υψηλή προσωπικότητά τους επιβάλλει να τους παρέχεις ως κράτος...
-Με αποσυμφόρηση των φυλακών από τους μικροποινίτες που θα έχουν και πάνω από 10 χρόνια κάθειρξη και εγκλεισμό μόνον των στυγνών εγκληματιών που δεν θα πληρώνουν τα χαράτσια και τα διόδια... αλλά και των αλλαζόνων παπάδων!

ΟΜΟΡΦΑΑΑΝΤΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!


NA ΣOY ΠΩ TI ΘA EXEI TO 2012..; 
TH MANA TOY KAI TO ΠATEPA TOY ΘA XEI : ΔEH, OTE, EYΔAΠ, XAPATΣI, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΕΤΑΠ, KEΦAΛIKO, ΣHMA, Ε9, AΣΦAΛEIA, TEΛH,..
 ..EΣY EXEIΣ ΛEΦTA.... .;;.
. .ΣE KOBΩ NA MHN EXEIΣ!!!!
 OMOPΦANTPAAA MOY, 
 ΔEN ΠEIPAZEI!!!! KAΛH XPONIA ΘA BAΛΩ KAI ΣOΣ ΓIA NA ΓΛIΣTPAEI!
 ΟΠΟΠΟΠΟΠΟ
 ΕΦΙΑΛΤΗ ΖΩ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΕ.!!!!!!!!!!!

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Καλή χρονιά σε όλους και όλες!

Τι σου είναι ένας χρόνος! Όσα δε γίναν δεκαετίες τώρα, έγιναν μέσα στο 2011. Από την είδηση του θανάτου του Μπιν Λάντεν (ισχύει-δεν ισχύει), στην πτώση του Μουμπάρακ και του Καντάφι... Από το ελληνικό συνεχιζόμενο δράμα ως το πορτογαλικό, το ισπανικό, το ιταλικό... Από τη Φουκουσίμα ως τη Συρία. Απ' τη Μέρκελ στον Παπαδήμο κι απ' τον Ομπάμα στον Μόντι. Απ' τον Μπέο στον Εφραίμ κι απ' τον Μάκη στον Πανίκα (Ψωμιάδηδες). Απ' την πλατεία Ταχρίρ στην πλατεία Συντάγματος κι από το πάρκο του Dow Jones ως την Πλατεία του Ήλιου.
Μια χρονιά-(μαύρη) μαγεία!
Αυτό βέβαια ήταν το περιβάλλον που ζήσαμε. Διότι ο καθένας μας ζει και στο δικό του παράλληλο σύμπαν, το οποίο άλλοτε συσχετίζεται άμεσα με το περιβάλλον κι άλλοτε υπάρχει ανεξάρτητα από αυτό. Μπορεί κάλλιστα δηλαδή ο κόσμος γύρω μας να καίγεται κι εμείς να ζούμε μέσα ση φωτιά κάποιες πολύ ωραίες προσωπικές μας στιγμές. Γι' αυτό δεν είναι αποκλειστικά μαύρη χρονιά αυτή που περνάει. Σίγουρα για τον καθένα μας έχει και τις πολύ όμορφες στιγμές της. Κι αυτές ίσως είναι και η φλόγα που μας κρατά ζωντανούς σε χαλεπούς καιρούς.