Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..


και ενώ Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων συνεδρίασε στην Τρίπολη και Αποφασίστηκε ομόφωνα να συνταχθούν εξώδικα από τους Δήμους προς τη Δ.Ε.Η. για να μη γίνεται διακοπή ρεύματος. ο βενιζελος απειλει τους δημαρχους. KAI AMΦΙΣΒΗΤΕΙ ..ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ,ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΗ.



Επίθεση κατά των δημάρχων «Δεν πληρώνω» εξαπέλυσε κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του προϋπολογισμού ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Β. Βενιζέλος. Ο κ. Βενιζέλος μίλησε για «τοπικό συντεχνιασμό και συνδικαλισμό» στον οποίο έχουν προσχωρήσει κάποιοι δήμαρχοι, υπογραμμίζοντας με έμφαση: «Δεν είναι αυτοί οι αιρετοί και εμείς υπεύθυνοι για τα δύσκολα μέτρα. Αιρετοί είναι κατεξοχήν αυτοί που εκλέγονται στη Βουλή.

παιδική χορωδία του Δήμου Ναυπλίου συναυλία με θέμα « Το Πολυτεχνείο

"ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ" " Η παιδική χορωδία του Δήμου Ναυπλίου πραγματοποίησε συναυλία με θέμα « Το Πολυτεχνείο τριανταοχτώ χρόνια μετά» Τα παιδιά ερμήνευσαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τα τραγούδια που πλαισίωσαν την εκδήλωση. Στη συναυλία ήταν καλεσμένη και η Παιδική Χορωδία του δήμου Επιδαύρου όπου έδωσε το δικό της στίγμα στην όμορφη βραδιά. Την εκδήλωση προλόγισε η ηθοποιός Ελπίδα Κομιανού και την χορωδία διεύθυνε ο μαέστρος Γιάννης Νικολόπουλος.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

εδώ οι δημάρχοι είναι μόνο να γαβγίζουν;

Η πρώτη ΝΙΚΗ ενάντια στο ΧΑΡΑΤΣΙ της ΔΕΗ ήρθε από την ΚΑΛΑΜΑΤΑ!
Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ) 
ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, κατέθεσε εξώδικο στην ΔΕΗ και το κοινοποίησε στον εισαγγελέα Καλαμάτας, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: "Σας καλούμε να απέχετε από κάθε παράνομη, αντισυμβατική, αυθαίρετη και καταχρηστική ενέργεια διακοπής ηλεκτροδότησης, ιδιαίτερα των ιδιοκτητών και χρηστών που αποδεδειγμένα αδυνατούν αντικειμενικά να καταβάλλουν το έκτακτο ειδικό τέλος, τουλάχιστον μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης των αρμοδίων δικαστηρίων περί της συνταγματικότητας της διάταξης του άρθρου 53 του ν. 4021/2011, άλλως θα έχετε υποχρέωση να αποκαταστήσετε κάθε θετική και αποθετική ζημία που τυχόν προκληθεί σε οποιονδήποτε από την εν λόγω διακοπή ηλεκτροδότησης, πέραν ενδεχομένων ποινικών ευθυνών των αρμοδίων οργάνων σας, υπαλλήλων σας, συνεπεία τυχόν μελλοντικών ποινικών αδικημάτων''.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗ


αποκαλύψεις για τις αναφορές του τ.Υπουργού στους Γάλλους! Τι αποκαλύφθηκε στο Γαλλικό κανάλι 5, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011 ;;;
AΠΟ http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=38374&type=21
ΕΠΙΣΗΣ
Τα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011αποκαλύπτουν με άκρως απόρρητο έγγραφο...
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στα «Επίκαιρα»
σε άρθρο των Σπύρου Τρίψα και Γιώργου Διονυσόπουλου , το σχέδιο των κκ. Παπανδρέου και Μπεγλίτη για την αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στο χείλος της καταστροφής κατάφερε, μέσα σε δεκαπέντε μόλις ημέρες, να σύρει τις Ένοπλες Δυνάμεις ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Μπεγλίτης, προωθώντας με πραξικοπηματικό τρόπο και κόντρα στα Γενικά Επιτελεία την κατάργηση ολόκληρων στρατιωτικών σχηματισμών και την απόσυρση κύριων μονάδων μάχης από την ενεργό υπηρεσία, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας.
Ποτέ –κατά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες τουλάχιστον– οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δεν έφτασαν τόσο κοντά στη διάλυσή τους όσο το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τις 17 έως τις 31 Οκτωβρίου, όταν και η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ επιχείρησε να επιβάλει στο Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) μια νέα Δομή Δυνάμεων στο στράτευμα, το εισηγητικό σημείωμα της οποίας φέρνουν σήμερα στο φως της δημοσιότητας τα «Επίκαιρα».
Επρόκειτο για μία εισήγηση που προκάλεσε έντονη ανησυχία και αναταραχή στο σύνολο σχεδόν της στρατιωτικής ηγεσίας, η οποία διέκρινε πίσω από τις αλλαγές που προωθούσε τον τεράστιο κίνδυνο πλήρους αποδιοργάνωσης και αποσυντονισμού του στρατεύματος, σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα εξαιτίας τόσο της οικονομικής κρίσης όσο και της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο και την Κύπρο.

Η «Γενιά του Πολυτεχνείου», το πρώιμο ΠΑΣΟΚ, οι εκκαθαρίσεις αντιφρονούντων και η περιθωριοποίηση και συκοφάντηση του λαϊκού κινήματος.


=== Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
=== Είναι αδιαμφισβήτητη αλήθεια, ότι εμάς τους «προβληματικούς» και πολιτικά «απροσάρμοστους», της πραγματικής ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, μέχρι περίπου το 1985, κανένας δεν τολμούσε να μας προσάψει τη ρετσινιά, ότι ήμασταν ένα με το σύστημα. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, λόγω της διαρκούς σύγκρουσής μας με το σάπιο κρατικό και εξουσιαστικό σύστημα, τα όργανα της διαφθοράς και της κομματικής παρακμής, μας αποκαλούσαν «Η …ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ», γιατί ότι και να έκαναν ήμασταν ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.
=== Μετά τη πτώση της στρατιωτικής χούντας, η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών της «ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ», εντάχθηκαν σε όλα τα πολιτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένης και της Νέας Δημοκρατίας του Καραμανλή. Κυρίως εντάχθηκαν στο ΠΑΣΟΚ και στο ΚΚΕ. Αυτή η συμμετοχή συνολικά εξηγείται, από το ότι όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι, είχαν όνειρα, είχαν ιδεολογία, είχαν τολμήσει τα πιο απίθανα πράγματα και με τη δράση τους κατά της χούντας, έδειξαν ότι είχαν πολιτικοποιηθεί, είχαν καταξιωθεί κοινωνικά και ήθελαν να συνεχίσουν να προσφέρουν. Η «ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ» ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΗ στα κόμματα μετά τη πτώση της χούντας.
=== Σε αντιδιαστολή με τις μονάδες των αγωνιστών του αντιδικτατορικού αγώνα, τα κόμματα είχαν τη δομή τους, είχαν τους φανερούς αλλά και τους κρυφούς ανθρώπους τους, πάνω στους οποίους στήριζαν την επαγγελματική πολιτική δράση τους. Αυτοί οι επαγγελματίες των κομματικών μηχανισμών ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ «ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ». Έτσι υπήρχαν πριν από τη χούντα, έτσι υπήρχαν χωρίς καμία δράση στη διάρκεια της δικτατορίας, έτσι συνεχίζουν να υπάρχουν και μετά τη χούντα. Κάθε κόμμα με την ίδια βασική φιλοσοφία: πάνω απ’ όλα το κόμμα!!!!

ΛΑΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1973!!


http://marianaonice.blogspot.com/
Ναι ξημέρωσε και η φετεινή επέτειος της 17 Νοέμβρη... Πόσο μακρινή και χωρίς ουσία φαντάζει πλέον σήμερα εκείνη η μέρα, εκείνος ο παλλαϊκός ξεσηκωμός ενάντια στη Χούντα των Συνταγματαρχών... Σήμερα που όλοι συνειδητοποιούμε ότι η περίοδος της μεταπολίτευσης και της δημοκρατίας που πιστέψαμε ότι αποκτήσαμε με αίμα, δεν ήταν παρά μια περίοδος εκκόλαψης της νέας ύπουλης και δολοφονικής Δικτατορίας των Τραπεζιτών... της παγκόσμιας αυτής Νέας Τάξης Πραγμάτων που σαν μια λερναία ύδρα άπλωσε τα πλοκάμια της ανάμεσά μας και ξεγελώντας μας με το ζεστό και σφιχτό αγκάλιασμά της πέτυχε σήμερα να κόψει την ανάσα μας και να μας φέρει μπρος στον επιθανάτιο ρόγχο της Ελλάδας... που τον παρακολουθούμε παγωμένοι και ανίκανοι να αντιδράσουμε

 Φυλακές Ναυπλίου σε εγκαταστάσεις 320 ατόμων κρατούνται 560 τρόφιμοι.

filakes-nafpliou
Κύριε Υπουργέ, κύριε Ειδικέ Γραμματέα , Κύριε Γενικέ Γραμματέα Κρίνουμε αναγκαίο και επιτακτικό περισσότερο από κάθε άλλη φορά να αναφερθούμε ξανά στο ζήτημα του Υπερπληθυσμού στο Κατάστημα μας. Σαν Δ.Σ. όπως γνωρίζεται είναι η πολλοστή φορά που αναφερόμαστε σε αυτό το γεγονός . Αυτή την στιγμή όμως τα πράγματα έχουν υπερβεί τα όρια τους. Στο παρελθόν σας αναφέραμε ότι σε εγκαταστάσεις 320 ατόμων κρατούνται 520 τρόφιμοι, τώρα αυτοί έχουν γίνει 560 . Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας , τα κελιά και οι θάλαμοι έχουν γεμίσει ασφυκτικά όπως επίσης και κάθε πιθανός (απίθανος) χώρος έχει μετατραπεί σε χώρο κράτησης με όλη την επικινδυνότητα που αυτό συνεπάγετε όσον αφορά την ασφάλεια την τάξη του καταστήματος αλλά ποσό μάλλον πλέον και την υγιεινή διαβίωση όλων μας. Έχουμε φτάσει στο σημείο να δυσκολευόμαστε στην καταμέτρηση των κρατουμένων τόσο στα κελιά όπου κρατούνται 6 άτομα σε 10 τ.μ περίπου, εκ των οποίων 2-3 στο πάτωμα καθώς ειδικότερα και στους θαλάμους υπάρχουν πολλοί που κοιτωνίζονται στο πάτωμα και είναι αδύνατον να διέλθουμε ανάμεσα τους . Όπως αντιλαμβάνεστε η κατάσταση δεν είναι μόνο επικινδύνως κωμικοτραγική αλλά εξόχως τραγική. Το σύνολο των Υπαλλήλων με κάθε δυνατή προσπάθεια παραμένει πιστό στο καθήκον του με όλη την επικινδυνότητα που αυτό συνεπάγετε, βεβαίως ξεπερνώντας τα ψυχολογικά του όρια σε καθημερινή βάση . Παρακαλούμε να αντιληφτείτε την επικινδυνότητα αλλά και το τέλος της αντοχής σε ποσότητα κρατουμένων στο Κατάστημα μας. Περιμένουμε από εσάς να βρεθούν άμεσα λύσεις έτσι ώστε να περιέλθει η δύναμη του Καταστήματος σε επιτρεπτά όρια 450 Κρατουμένων .

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

κάποιοι ακόμα και σήμερα συνεχίζουν στο ίδιο βιολί σχεδιασμών.

«Τσεκούρι» στις ελπίδες για απεγκλωβισμό από το μνημόνιο
ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ,,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ..
Σαν να μην έφταναν τα όσα έχει περάσει τα τελευταία χρόνια η Ν.Δημοκρατία στην Αργολίδα, κάποιοι ακόμα και σήμερα συνεχίζουν στο ίδιο βιολί σχεδιασμών. Οι κύριοι αυτοί, αφού πρώτα προσέγγισαν τον Δήμαρχο Ναυπλίου, Παναγιώτη Αναγνωσταρά, ο οποίος σημειωτέον έχει συζητήσει το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές με τον Πρόεδρο της Ν.Δημοκρατίας, στη συνέχεια προσπάθησαν να υπονομεύσουν κάθε άλλη υποψηφιότητα για να προωθήσουν τον Χ. Καλαντζή, τον οποίο και παρουσιάζουν ως επιλογή του Α. Σαμαρά. Έναν άνθρωπο χωρίς καμία ιδιαίτερη παρουσία στα δρώμενα του νομού. Ο κ.Καλαντζής σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις του δηλώνει οικονομολόγος .

Oι Aγανακτισμένοι Mοτοσυκλετιστές Πάμε Ναύπλιο

Ακόμα και κοπέλες μέσα σε βροχή πήγαμε όλοι
 Ναύπλιο απο Αθήνα 
την πατρίδα μου 
περάσαμε από Αργος
 μέσα στο Ναύπλιο
 προσέξτε το βίντεο μας πέρασε
ένας delivery με παπάκι
 Σταματήσαμε στο γραφείο του βουλευτή
και υφυπουργού ΜΑΝΙΑΤΗ 
κανένας δεν βγήκε αλλά με τις κόρνες μας δηλώσαμε με τις μηχανές
 την αποδοκιμασία μας
 μετά πήγαμε Ιρια που μας έκαναν κάλεσμα στην Κάντια 
είναι η πατρίδα μου και ευχαριστώ τα Ιρια και την Καντια
 οι αγανακτισμένοι μοτοσυκλετιστές σας ευχαριστούν 
η Ελλάδα χρειάζεται να ανάψει τις μηχανές
και να πάρει μπροστά
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..ΕΝΩΜΕΝΟΙ 
 κάτω το βίντεο

Eνα μεγαλο μπραβο σε ολη την ομαδα,παροντες και αποντες,στη πορεια μας στα Ιρια για κοινωνικο σκοπο.Μπραβο και ευχαριστω στον Αλεξανδρο για την δημιουργια αυτου του video και στον θωμα τον Παπατωλη για την προβολη του.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Έκκληση στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για καταψήφιση της δοτής κυβέρνησης

logo nd 300x194 To νέο σύμβολο της Nέας Δημοκρατίας παρουσίασε ο Σαμαράς
Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΣΤΑΛΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.
 Στις θεσεις και στα κοινοβουλευτικα εδρανα που κατεχετε, βρισκεστε γιατι εμεις οι πολιτες το θελησαμε. Ειστε εκει γιατι σας ψηφισε ο λαος, η βαση της Νεας Δημοκρατιας. Το 2009, οσοι ψηφισαμε Νεα Δημοκρατια, μειναμε σταθεροι στις αποψεις μας και δωσαμε τον αγωνα μεχρι τελους, σε χαλεπους καιρους και σε δυσκολες συνθηκες. Δεν φυγομαχησαμε, οπως εκαναν πολλοι. Ημασταν πιστοι στην παραταξη κι ας αγγιξαμε ιστορικα χαμηλα ποσοστα. Τον Οκτωβριο του 2009, ψηφιζοντας σας, σας διναμε την εντολη να στηριξετε κοινοβουλευτικα μια κυβερνηση Καραμανλη. Με την σημαια του Καραμανλη ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ. Κανενας απο εμας δεν σας εδωσε εντολη να στηριξετε μια κυβερνηση ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ και ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ THE ZOO STORY

zoo-story
Δήμος Άργους – Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ ευχαριστούν όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την θεατρική παράσταση The Zoo Story του Edward Albee σε σκηνοθεσία του Νίκου Κλησιάρη στην αίθουσα τέχνης ¨Αμυμώνη¨. Κατά τη διάρκεια των έντεκα παραστάσεων που δόθηκαν μέχρι σήμερα η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Τα σχόλια του κοινού, άκρως ενθαρρυντικά, μας προτρέπουν στη συνέχιση των παραστάσεων. Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ συνεχίζοντας τις πολιτιστικές τους δραστηριότητες εύχονται και φιλοδοξούν η αίθουσα τέχνης ¨Αμυμώνη¨ να γίνει κέντρο πολιτισμού της περιοχής. Για όσους συλλόγους και φορείς επιθυμούν να παρακολουθήσουν οργανωμένα την παράσταση The Zoo Story του Edward Albee σε σκηνοθεσία του Νίκου Κλησιάρη, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΚΕΔΑΜ, κα Γωγώ Μ. Μούκα, στο τηλέφωνο 2751062143.

Π. Μπεγλίτης: Έσπασα υποσυστήματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πρόσεξε μην σκίσεις το καλσόν

Αυτός που κατηγορεί τους μπλόγκερ ως κουκουλοφόρους λασπολόγους έριξε τόνους λάσπης ισοπεδώνοντας τους πάντες και τα πάντα! Αν αυτά που λεει είναι αληθή έπρεπε ήδη να είχε απευθυνθεί στον εισαγγελέα και να είχε δώσει ονοματεπώνυμα!! Η αλαζονεία και η αμετροέπεια φαίνεται από το πρόσωπο αλλά και το "λεγόμενα" του "εκλεκτού" δημοκράτη που είναι τόσο δημοκράτης, ώστε θα τους "χτυπήσει αλύπητα".
  Έσπασα υποσυστήματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μέσα στο ΥΠΕΘΑ,
υποσυστήματα από την εποχή Τσοχατζόπουλου μέχρι την εποχή Μεϊμαράκη» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Δεν έχουν λυθεί κορυφαία ζητήματα εξοπλιστικών προγραμμάτων από τα υποσυστήματα που λειτουργούν οριζόντια. Ήθελα να βάλω πόθεν έσχες για την στρατηγική ηγεσία από το 1996 μέχρι σήμερα και αυτό τους ταρακούνησε, Ανώτεροι αξιωματικοί έκαναν παιχνίδι με δημοσιογράφους ‘delivery boys’. Ορισμένοι δημοσιογράφοι έγιναν διαμεσολαβητές συμφερόντων με περιοδικά ιλουστρασιόν. Προσπάθησα όλα αυτά να τα τσακίσω» υπογράμμισε. Ο κ. Μπεγλίτης επέκρινε δε, το νέο κυβερνητικό σχήμα υπό τον Λουκά Παπαδήμο, δηλώνοντας ότι περίμενε ένα σχήμα περισσότερο ευέλικτο και λιγότερο δυσκίνητο. Διευκρίνισε πάντως ότι θα δώσει ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση παρότι έχει συνειδησιακό πρόβλημα λόγω της συμμετοχής στελεχών του ΛΑΟΣ σε αυτή. Ο κ. Μπεγλιτης (όπως και άλλοι πολιτικοί )εύκολα μπορεί να ρίχνει την λάσπη του στις Ε.Δ αφου ξέρει οτι δεν υπάρχει αντίδραση... Όσο για τους ευκολόπιστους στα λεγόμενά του... ουδέν σχόλιο..Η μαφία των εξοπλιστικών ηταν πάντα στα πολτικά γραφεία του Υπουργείου και όχι στους στρατιωτικούς..
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ολα είναι στημένα για να υπάρχει κεντρική διακυβέρνηση και οικονομική πολιτική

Τραπεζίτες και επίτροποι και ο Παπαδήμος και ο Μόντι στην Ιταλία.Αλήθεια και στην Ιταλία οι δημόσιοι υπάλληλοι φταίνε που χρεωκόπησε; και στην Iρλανδια ;; Πορτογαλία ;;σε λιγο Iσπανια ;;;.....στην Eλλαδα φωναξε καποιος εν αρχη....το δημόσιο φταίει για όλα...... μετά οι συνταξιούχοι , μετά οι μισθωτοί και ελεύθεροι επαγγελματίες του ιδιωτικού τομέα.......οι φοροφυγάδες ακόμη αλωνίζουν χωρίς τιμωρία...οι πολιτικοί ακόμη μίζες παίρνουν !! στα όλων των αποχρώσεων πρόβατα που πιστεύουν ότι ο Τραπεζίτης πρωθυπουργός προερχόμενος από ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα,θα μας σώσει.Σήμερα η Ελευθεροτυπία είχε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα με το πως οι γνωστές αγορές ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις,εξαθλιώνουν λαούς και καταργούν κάθε ίχνος κρατικής πρόνοιας.Οι οικονομικοί δολοφόνοι μας δείχνουν τα δόντια τους.Δεν υπάρχει άλλη λύση από να δείξουμε και εμείς ότι δόντι μας έχει απομείνει.

Σε λίγο καιρό και για ένα μπουκάλι γάλα: Αυτοκτόνησε για τρία μπλουζάκια

Το σουηδικό μοντέλο που ήθελε ο Παπανδρέου πέτυχε στην Ελλάδα... Κατάθλιψη λόγω άδειων τσεπών και όχι απο καιρό...
Πρωτη χωρα με τις αυτοκτονιες οχι επειδη δεν εχουμε αλλο να κανουμε αλλα απο απογνωση Αν δεν υπέβαλε μήνυση θα άφηναν την κοπέλα ελεύθερη και θα ήταν εν ζωή σήμερα...Και θα ήταν απείρως πιο "παιδαγωγικό" το αποτέλεσμα για την δύσμοιρη... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κυριε!!! Το κρίμα το έχεις στο λαιμό σου... Η 32χρονη αυτόχειρας συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, επειδή είχε αφαιρέσει τρία μπλουζάκι από κατάστημα ρούχων που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση και κατόπιν στα κρατητήρια. Λίγη ώρα αργότερα πήγε στην αστυνομία και ο υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος υπέβαλε μήνυση εναντίον της 32χρονης.
Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μέχρι οι αστυνομικοί να επικοινωνήσουν με τον εισαγγελέα υπηρεσίας, προκειμένου να πάρουν εντολή για τον αν θα την οδηγήσουν στο δικαστικό μέγαρο ή θα την αφήσουν ελεύθερη μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος, η 32χρονη πήρε την κουβέρτα που είχε και επιχείρησε να θέσει τέλος στην ζωή της.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ 1 Ιανουαρίου 1993 Στη σειρά «ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ», ο ποιητής ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΖΟΣ, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποιητές του 20ου αιώνα, διαβάζει ποιήματά του από τις συλλογές «ΠΟΙΗΜΑΤΑ», «Ο ΥΠΝΟΣΑΚΚΟΣ», «ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ», «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ» και «Η ΕΛΑΦΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ», ενώ ο φακός του σκηνοθέτη περιηγείται τον κάμπο και στους πορτοκαλεώνες της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Ο σκηνοθέτης ΠΑΝΟΣ ΚΑΡΚΑΝΕΒΑΤΟΣ αποκαλύπτει την ομορφιά της παλιάς πόλης του ΝΑΥΠΛΙΟΥ, της ιδιαίτερης πατρίδας του ποιητή ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΟΥΖΟΥ. Οι εικόνες από το καφενείο, το παλιό ρολόι τοίχου, το ερειπωμένο σπίτι και τα χιονισμένα βουνά της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ δίνουν την προσωπική χροιά του σκηνοθέτη στην ποίηση του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΟΥΖΟΥ.