Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Πρόσληψη στο Δήμο Άργους - Μυκηνών

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικάείκοσι έξι (26) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Άργους - Μυκηνών, που εδρεύει στο Άργος, και συγκεκριμένα των παρακάτω ειδικοτήτων:
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ: ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (15) ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων (5) ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών (2) ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων - Σάρωθρο (1) ΔΕ Χειριστών Μηχ/των Εσκαφέας - Φορτωτής (1) ΔΕ Χειριστών Μηχ/των Ισοπεδωτής - Γαιών (1) ΔΕ Μηχανοτεχνιτών Αυτοκινήτων (1) Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αργους - Μυκηνών Δαναού 3 Τ.Κ. 212 00 Άργος, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψιν κας Σαλεσιώτου (τηλ. επικοινωνίας: 27513-60743). 

Γυναίκες σε ομηρία



Μερικούς μήνες πριν ο διευθυντής της Εξωσωματικής Μονάδας και πανεπιστημιακος γιατρός του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Αντώνης Μακρυγιαννάκης απομακρύνθηκε από τα καθήκοντα του με μια έκθεση καταπέλτη του ΣΔΟΕ που αναφέρει μετά των άλλων , «τυχόν τέλεση του εγκλήματος της παθητικής δωροδοκίας, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αναφορικά με παράνομα κτηθέντα χρήματα και επομένως της διερεύνησης του "πόθεν έσχες" του εν λόγω πανεπιστημιακού .

Πιο απλά σύμφωνα με τους ελέγχους του ΣΔΟΕ, ο μαιευτήρας γυναικολόγος συνεργαζόταν παράνομα με ιδιωτική κλινική του Ηρακλείου και εκατοντάδες ασθενείς κατέθεσαν μεγάλα χρηματικά ποσά στον προσωπικό λογαριασμό του.
«Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που μπορούμε να σας γνωστοποιήσουμε προκύπτει ότι ο ανωτέρω ελεγχόμενος για το χρονικό διαστημα από 02-08-2002 μέχρι και το 2008, παρείχε συνεχώς τις ιατρικές του υπηρεσίες σε ασθενείς εκτός του ΠΑΓΝΗ ήτοι στο ιδιωτικό μαιευτήριο Μητέρα και στο Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης, το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του ανωτέρω μαιευτηρίου εισπράττοντας ανάλογες αμοιβές.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σε πλέον των εννιακοσίων (900) περιπτώσεων έχουν ταυτοποιηθεί τα ονόματα καταθετών στον προσωπικό λογαριασμό του ελεγχόμενου με ασθενείς όπως αναγράφονται στα βιβλία χειρουργείου ή κίνησης του Μαιευτηρίου Μητέρα και του Κέντρου Γονιμότητας σε αντίστοιχες ημερομηνίες. Από τις αμοιβές που εισέπραττε απέκτησε μεγάλη ακίνητη περιουσία εντός της πόλεως του Ηρακλείου.
Με το πέρας του ελέγχου θα κοινοποιήσουμε την έκθεση μας.
Ο Προϊστάμενος
Π.Δ. ΣΔΟΕ Κρήτης
Λατζουράκης Στυλιανός» -Εφημερίδα Πατρίς


Για κάθε like η WIND θα δωρίζει 1 ευρώ στην Κιβωτό του Κόσμου.

Πάτα like και πρόσφερε!
Η WIND στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν με το δικό τους τρόπο στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και να στηρίξουν την Κιβωτό του Κόσμου από τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook: μέσα από τη Facebook εφαρμογή «I like WIND: Πάτα like και πρόσφερε». Για κάθε like η WIND θα δωρίζει 1 ευρώ στην Κιβωτό του Κόσμου. Πάρε μέρος κι εσύ στην προσπάθεια της WIND να αυξήσει το ποσό που θα προσφέρει στα παιδιά που έχουν βιώσει την εγκατάλειψη, το ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Δώσε κι εσύ μία αχτίδα ελπίδας σε αυτά τα παιδιά, μίας άλλης Αθήνας. Πάτα like στη σελίδα της WIND στο facebook και πρόσφερε!

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Η γερμανική κατοχή και πάλι στην Ελλάδα...

Από την εκπομπή "OIKO ZHN" του Γιάννη Διαβάτη
Με τους Δημήτρη Καραμήτσα και Γιώργο Κόκκα



Watch live streaming video from 114news at livestream.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ:


ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΑΡΧΕΣ και ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διατάσσονται και εκτελούν χωρίς να μας ρωτούν ...


Υπογραφές από πέντε πλευρές θέτει ως προϋπόθεση το Eurogroup προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για την εκταμίευση της 6ης δόσης. Tην επιστολή θα πρέπει να υπογράψουν, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς, ο νέος πρωθυπουργός, ο νέος υπουργός Οικονομικών και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος και θα δεσμεύονται ότι θα υλοποιήσουν τη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου. Φυσικά η βούληση του Ελληνικού Λαού δεν έχει καμιά σημασία, η χώρα κατοικείται ... από υπηκόους. Τι λέει η Σύμβαση που υπέγραψε η Κυβέρνηση με τους Δανειστές έναντι 80 Δισεκατομμυρίων Ευρώ! Μερικά σημεία της Σύμβασης … σελ.119 ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το... χρέος της... (Γι' αυτό όταν είπε (?) η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)

Επικοινωνιακό παιχνίδι για να εκτονώσουν τις αντιδράσεις των πολιτών


αλλά και να τους αποπροσανατολίσουν, χαρακτηρίζουν μέσω της aftodioikisi.gr τις κινήσεις δημάρχων για τη νομική στήριξη των δημοτών τους κατά της ειδικής εισφοράς για τα ακίνητα, το Κίνημα «Δεν Πληρώνω» αλλά και πολλοί από τους συναδέλφους τους. «Οι δήμοι που γνωρίζουν πολύ καλά το νόμο, κάνουν μία κίνηση τακτικής, ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για να εκτονώσουν αφενός τη λαϊκή αντίσταση και αφετέρου να προστατέψουν τα έσοδα που μπαίνουν στα ταμεία τους από τα δημοτικά τέλη που πληρώνονται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ», δηλώνει στην aftodioikisi.gr ο Γιώργος Μπακαγιάννης, μέλος των Επιτροπών Αγώνα «Δεν Πληρώνω». Προσθέτει δε ότι «η νομική κάλυψη που παρέχουν οι δήμοι χρησιμοποιείται ως άλλοθι από τις δημοτικές αρχές αφού στις ανακοινώσεις τους οι περισσότεροι προτάσσουν την ατομική ευθύνη του καθενός»
 Καλεί δε τους δήμους που λένε ότι στηρίζουν τους πολίτες τους να λάβουν απόφαση να επανασυνδέσουν το ρεύμα που κόβεται από «μια ιδιωτική εταιρεία, τη ΔΕΗ» 

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

1η γιορτή ελιάς στο Κρανίδι

Μία πολλή καλή ιδέα που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ήταν η 1η γιορτή ελιάς και λαδιού στο Κρανίδι!!! Η διοργάνωση αυτή, τα είχε όλα : παρουσίαση των προιόντων, συνταγές, και μία οργανωμένη έκθεση με ότι αφορά το λάδι και την ελιά (φυσικά δοκιμάσαμε και τις απίστευτες λιχουδιές). Να θυμήσουμε ότι το ελαιόλαδο Κρανιδίου είναι χαρακτηρισμένο ως Π.Ο.Π (Προιόν Ονομασίας Προέλευσης). Όλα αυτά σε φόντο ελαιόδεντρων και ζωγραφιών από παιδιά του Δημοτικού τα οποία και αυτά έδωσαν την δική τους νότα στην εκδήλωση. Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την πρωτότυπη και ταυτόχρονα σημαντική διοργάνωση της προβολής του, ίσως, πιο σημαντικού προιόντος που προσφέρει η περιοχή μας. Τα οφέλη της ελιάς μεγάλα, στην υγεία μας κυριότερα, που πρέπει όλοι μας μικροί και μεγάλοι να γνωρίζουμε. “Ελιά η ευλογημένη”, λοιπόν, όπως έχω γράψει σε άρθρο μου παλαιότερα, μένει σε μας όχι μόνο να την γνωρίζουμε αλλά και να την διαφημίσουμε σε όλη την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

«Συγκροτείται κυβέρνηση μαύρου μετώπου των κομμάτων του κεφαλαίου,

Η Αλέκα Παπαρήγα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου
Σύμφωνα με τη γ.γ. του ΚΚΕ, «οι εξελίξεις δεν καθορίζονται ούτε μέσα στο κοινοβούλιο ούτε μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο». Η ίδια πρόσθεσε ότι «για τα κόμματα που υπηρετούν τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων εκεί καθορίζονται». «Εμείς δεν πιστεύουμε καθόλου ότι η ενέργεια του Γιώργου Παπανδρέου να προχωρήσει σε δημοψήφισμα "ευρώ ή δραχμή" είναι που οδήγησε στη διαμόρφωση της κυβέρνησης συνεργασίας. Αυτή την έψηναν εδώ και πολύ καιρό. Βεβαίως, αποτέλεσε την αφορμή», είπε η Αλέκα Παπαρήγα. Η ίδια επανήλθε στο ερώτημα «ευρώ ή δραχμή» και εξήγησε: «Απαντήσαμε ότι υπάρχουν τμήματα του κεφαλαίου όχι μόνο στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες που ενδιαφέρονται να μείνει η Ελλάδα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ενωση, να φύγει απ' την ευρωζώνη, ακριβώς διότι η ιδιαίτερή τους θέση, η οικονομική θέση μέσα στο σύστημα προσφέρεται για κερδοσκοπία.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Οινοποιία Παπαντώνη εντάσσεται στο πρόγραμμα εμπορίας αυθεντικών προϊόντων του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. Ο 29ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2011 γιορτάζει τα 2.501 χρόνια αυτού του σπουδαίου αθλητικού και πολιτιστικού γεγονότος. Η Οινοποιία Παπαντώνη για άλλη μια χρονιά διατελεί ως επίσημος φορέας/ πάροχος των κρασιών της διοργάνωσης. Σε αυτό το πλαίσιο η εμφάνιση των δυο ετικετών του Οινοποιείου θα εμπλουτιστεί με το νέο ειδικό λογότυπο για τα 2.501 χρόνια, το οποίο απεικονίζει το θρυλικό οπλίτη ημεροδρόμο και εμπεριέχει όλους τους συμβολισμούς του Μαραθωνίου δρόμου πιστοποιώντας ταυτόχρονα και την αυθεντικότητα τους ως προϊόντα της διοργάνωσης. Οι δύο διακεκριμένες ετικέτες της Οινοποιίας Παπαντώνη είναι το «Μηδέν Άγαν», από την ποικιλία Αγιωργίτικο, με χρώμα ρουμπινιού, φρουτώδες άρωμα, βελούδινη γεύση και μακρά επίγευση καθώς και το λευκό ξηρό «Μέτρον Άριστον» από τις ποικιλίες Ροδίτη και Chardonnay με λεπτή φινετσάτη γεύση και τα φρέσκα αρώματα λάιμ, αχλαδιού και ροδάκινου. (Οι ρήσεις Μηδέν Άγαν και Μέτρον Άριστον αποδίδονται στον Χείλωνα το Λακεδαιμόνιο και στον Κλεόβουλο το Ρόδιο αντίστοιχα, δυο από τους επτά σοφούς του Αρχαίου Κόσμου).

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Εικόνες του Ναυπλίου από τον πόλεμο και την κατοχή

Τα καταφύγια του Ναυπλίου το 1940 – Ο βομβαρδισμός των συμμαχικών πλοίων στην περιοχή Καραθώνας – Αληθινές πολεμικές ιστορίες – Η μάχη της Κρήτης δια μέσω του Ναυπλίου – Κατοχή, Χριστούγεννα στο Ναύπλιο – Η απελευθέρωση του Ναυπλίου την 14η Σεπτεμβρίου 1944 - Η είσοδος του ΕΛΑΣ στο Ναύπλιο.
Προέλαση των Γερμανικών στρατευμάτων προς το νότο. Φωτογραφία: Γερμανικό Ομοσπονδιακό Αρχείο Bundesarchiv.
Τα καταφύγια του Ναυπλίου το 1940
Παρότι έχουν περάσει έξι περίπου δεκαετίες πιστεύω πως ήσαν πρό­σφατα. Ήμουν παιδί στην τετάρτη Δημοτικού στην Πρόνοια. Δεν πέρναγε από το μυαλό μου ότι η Ελλάδα πήγαινε για πόλεμο. Οι εφημερίδες της εποχής έγραφαν για επιστρατεύσεις συγγενών και άλλα, που τα διάβαζαν οι γονείς μας. Στις 28 Οκτωβρίου 1940, ημέρα Δευτέρα στις 8 το πρωί που πήγαμε στο σχολείο, η διευθύντρια κ. Ιωάννα Βαρκάντζα μας ανακοίνωσε κλαίγο­ντας πως δεν θα κάναμε μάθημα για λίγες μέρες, γιατί μας κήρυξαν οι Ιτα­λοί τον πόλεμο. Αρχίσαμε εμείς τα μικρά παιδιά των 10 και 12 χρονών να ζητωκραυγάζουμε. Οι καμπάνες χτυπούσαν στις εκκλησίες της Αγίας Τριάδας, της Ευαγ­γελίστριας και της πόλης του Ναυπλίου. Ο λαός έβαλε τις εθνικές σημαίες στα μπαλκόνια. Όλοι το έλεγαν «η Ιταλία μας κήρυξε τον πόλεμο».

Ο Λουκάς Παπαδήμος θα είναι ο νέος πρωθυπουργός

θα ακολουθήσει τις επιταγές της ΕΚΤ και του ΔΝΤ.


Για την ιστορία, να πούμε πως κλασσική συνταγή του ΔΝΤ είναι να χρησιμοποιεί τους πρωθυπουργούς που το καλούν, μέχρι αυτοί να "καούν" και στη συνέχεια τοποθετεί πρωθυπουργούς της αρεσκείας του, το δυνατόν υπαλλήλους του.
!

ο αρχιμάγειρας των swaps επί Σημίτη που μας έβαλαν στο ευρώ κος Παπαδήμος, μιλάμε για πλήρη υποταγή της χώρας με συναίνεση και των δύο μεγάλων κομμάτων και κάποιων μικρότερων. Μόνο που ο λαός δεν ρωτήθηκε ποτέ για όλα αυτά και η οργή του δυστυχώς θα εκφραστεί τις επόμενες μέρες. Ο δεξιός δημοσιογράφος Τράγκας δεν θα ενθουσίασε σήμερα τον αρχηγό της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά αφού τον έβαλε στο στόχαστρο και του έσυρε τα εξ αμάξης. Και η πλάκα είναι ότι σε αρκετά από τα λεγόμενα του έχει δίκιο. Δείτε το βίντεο.

. Κατήγγειλε τη δανειακή σύμβαση ο Μανώλης

Διατήρησε την σταθερότητα και την αξιοπρέπειά του. Και όχι μόνο τη διατήρησε ο Μανώλης, σε αντίθεση με ορισμένους συνεργάτες του Σαμαρά που άλλα έλεγαν και αναγκάστην για να υποστηρίξουν τον πρόεδρο της Ν.Δ. να εξευτελιστούν πλήρως και να κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο, αλλά βγήκε σήμερα στα ραδιόφωνα και εξέφρασε την πλήρη διαφωνία του με την... αλλαγή στάσης της Νέας Δημοκρατίας. Κατήγγειλε τη δανειακή σύμβαση και διαφώνησε ανοιχτά με την στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας να συμμετέχει στην κυβέρνηση και μάλιστα με πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας! Σήμερα θα πολλαπλασιαστούν οι φωνές διαμαρτυρίας στελεχών που θα διαφωνούν με τον Σαμαρά και την στρατηγική του.

πρωθυπουργος ο Ρουμελιώτης.. ο εκπρόσωπος της Ελλάδας ..ΣΤΟ ΔΝΤ;

ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ .ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Βλέπετε είναι δύσκολο,να πείσεις έναν αχυράνθρωπο,να ψηφίσει σε μια παράνομη κυβέρνηση,τη υπουδουλωση,με την ψήφο του,για άλλα 30 χρόνια στην Ελλάδα πριν από λίγο στην συνέντευξη στο conta channell που είχε καλεσμένο τον Αλέξη Τσιπρα, είπαν οτι πρωθυπουργός ορίζεται ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης , εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ο κ. Ρουμελιώτης είχε διατελέσει υπουργός Εθνικής Οικονομίας (1987-1989), υπουργός Εμπορίου (1987 ) και ευρωβουλευτής (1989-1994). Ο Κύριος Τσιπρας είπε, ότι δεν μιλάει αόριστα για το κεφάλαιο, αλλά λέει ονόματα όπως Μπόμπολας ,Ψυχαρης,, είπε για τα μεγάλα διαπλεκόμενα κανάλια όπως το ΜΕΓΚΑ,και ότι η πραγματική ενημέρωση είναι στο ίντερνετ και πλέον δεν υπάρχει μέση λύση,η είσαι μαζί η αντίθετα στα μνημόνια συμφώνησε ότι μια ενωμένη αριστερά θα έβγαινε πρώτο κόμμα στην Ελλαδα κάνει προτάσεις , αλλά δεν συμφωνούν στο βίντεο επάνω

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Ναύπλιο

Δωρεάν είδη πρώτης ανάγκης σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες
 Η ανάγκη των καιρών γέννησε μια ιδέα, την λειτουργία ενός μικρού ¨Κοινωνικού Παντοπωλείου¨ στην περιοχή του Ναυπλίου. Μια ιδέα που με πολύ προσπάθεια και αγάπη από τους απλούς πολίτες μπορεί να αγκαλιαστεί και να υλοποιηθεί. Σε μια κοινωνία που το φαγητό και η στέγη δεν είναι δεδομένα, σε πολλές περιπτώσεις η ανάγκη λειτουργίας ενός συστήματος πρόνοιας είναι επιβεβλημένη. Έτσι λοιπόν, ο Σύλλογος «Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου» αποφάσισε να λειτουργήσει στο χώρο των γραφείων του, ένα είδος μικρού Κοινωνικού Παντοπωλείου, που θα παρέχει δωρεάν είδη πρώτης ανάγκης σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες

Ο καλύτερος εορτασμός που μπορούσε να γίνει.

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ
λαϊκές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου 2011
 ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ 
ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΙΑΤΗ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ,ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
ΠΑΝΕ ΔΙΕΘΝΩΣ

Δείτε τους «παρακρατικούς», τους «αναρχικούς» και τους «φασίστες» του κυρίου Μπεγλίτη που «ματαίωσαν» την παρέλαση!
 Αυτή είναι η αλήθεια, αυτά είναι τα πρόσωπα της «οργανωμένης μειοψηφίας», όπως είπε με μάτια γουρλωμένα και αφρισμένο στόμα από το δελτίο του Mega
 η δημοσιογραφική αυθεντία που ακούει στο όνομα Μανώλης και στο επώνυμο Καψής!
 Ο καλύτερος εορτασμός που μπορούσε να γίνει.Αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Πριν 71 χρόνια, ο ελληνικός λαός, είπε όχι στον εισβολέα,το ίδιο έκανε και εχτές!!!

ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΎΝ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ


NΔ ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ 180 ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΤΑΡΡΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ προσέξτε στο τέλος του βίντεο ότι στις αποκαλύψεις του κύριου Πάνου Καμμένου, μέσα στην βουλή δεν τον στήριξε ούτε η ΝΔ λέει πολλά περί συνωμοσίας.....
.
ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ SIEMENS ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ bilderberg ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; γιατί κανείς δεν μιλάει για άρνηση χρέους παπαγαλάκια; γιατί κανείς δεν μιλάει όπως στην ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ για επιτροπή λογιστικού ελέγχου; Χώρες υποτελείς καταντούν τα κράτη-μέλη. Οι πολίτες αισθάνονται ότι διοικούνται από ξένους ηγέτες άλλων χωρών - και αυτή είναι η πραγματικότητα. ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΎΝ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ αντί να πάμε σε εκλογές παίζουνε παιχνίδια στη πλάτη μας με απώτερο σκοπό να επικρατήσει η δικτατορία τους μέχρι να μας εξαθλιώσουν ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ τους αχυράνθρωπους-πολιτικούς αλλά όχι τους «χορηγούς» τους. στην Ελλάδα δεν υπήρχαν ποτέ κυβερνήσεις – υπήρχαν μόνο άνθρωποι που ήταν στα πράγματα. Και ήταν στα πράγματα επειδή είχαν την στήριξη κάποιων άλλων ανθρώπων. Κάποιων ζάπλουτων ανθρώπων. Οι περισσότεροι κομπραδόροι. Μετά, τους είπαμε διαπλεκόμενους και νταβατζήδες. Οι τρεις κύριοι Παπούλιας Παπανδρέου-Σαμαράς