Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Άνανδρη επίθεση των ΜΑΤ με μάρμαρο (!) στην Αλεξάνδρα Τράγκα

ΑΠΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ BLOGGERS
 KYΡΙΕ Κοκκαλάκη ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ AΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Κοκκαλάκης ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ TA MAT που δέρνουν δημοσιογράφους-


Alexandra Tragka B ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤAI ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΟ CONTRA CHANNEL(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ) ΣΤΙΣ 8 ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ BLOGGERS KΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ κατάλαβαν οτι όλα πάνε διεθνώς πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ πλην Ελλάδας http://roarmag.org/2011/10/violent-clashes-during-general-strike-in-athens-in-pictures/ έριξαν μπουνιές σε άοπλες δημοσιογράφους χωρίς διάκριση Ελλάδα η διεθνή Η Τατιάνα Μπόλαρη έφαγε μπουνιά και έχασε δόντια Συνελήφθη ο αστυνομικός που έβρισε και χτύπησε την φωτορεπόρτερ που προσπαθούσε να κάνει απλά την δουλειά της, χθες στο Σύνταγμα. ΕΛΠΙΔΑ σου να πεις δημόσια ΠΟΙΟΙ σας διέταξαν να χτυπάτε τους πολίτες! τώρα αρχίσαμε.. Ήταν τόση η μανία των δυνάμεων των ΜΑΤ χθες, που δεν γλίτωσε ούτε ο γνωστός σε όλους μας, Λουκάνικος… Χτύπησαν μέχρι και τον Λουκάνικο! χτύπησαν ακόμα και την συντάκτρια μας blogger και δημοσιογράφο Αλεξανδρα Τραγκα οι άνανδροι ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΕ ΜΑΡΜΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ γράφει στην σελίδα της στο facebook Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟ CONTRA CHANNEL ΓΡΑΦΕΙ Χθές 5 Οκτωμβρίου 2011 ένας εκ της ομάδας των ΜΑΤ πέταξε ένα κομμάτι μάρμαρο στο κεφάλι της κ. Τράγκα. Με αίματα στα χέρια και το κεφάλι τη μετέφερα στους γιατρούς του Συντάγματος οι οποίοι της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί (η Αλεξάνδρα ήταν σε κατάσταση σοκ) μου είπαν να μην την ακούσω και να την μεταφέρω το συντομότερο στον Ερυθρό Σταυρό.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! την Έκτακτη Εισφορά

http://www.amesi-dimokratia.org
Η πρώτη δόση πρέπει να πληρωθεί έως 30/09, σύμφωνα με το σημείωμα της ΔΟΥ. Αν δεν το πληρώσεις έως τότε, προστίθεται προσαύξηση μόνο 1% κάθε μήνα. Π.χ. Εάν είναι 300 ευρώ η δόση, έως 30/10, το ποσό που πρέπει να πληρώσεις είναι 303 ευρώ κ.ο.κ.
* Άρα αν καθυστερήσεις έστω και ένα ή δυο μήνες να το πληρώσεις η προσαύξηση είναι αμελητέα, μπροστά στο ποσό που καλείσαι να πληρώσεις ούτως ή άλλως, μα κυρίως μπροστά στον στόχο μας: αν αρνηθούμε μαζικά να πληρώσουμε, μπορούμε να τους αναγκάσουμε να το πάρουν πίσω, ακόμα και να τους διώξουμε!
* Στην περίπτωση που σου χρειάζεται φορολογική ενημερότητα, μπορείς να πας να την πάρεις ΤΩΡΑ! Πριν τις 30/09. Ισχύει για 1-12 μήνες, ανάλογα.
* Για τις απειλές τους (για αναγκαστικά μέτρα, κατασχέσεις, πλειστηριασμούς), κυρώσεις μπορούν να υπάρξουν για ποσά των 5.000 ευρώ και άνω.