Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Αργολίδα: Η θάλασσα ξέβρασε το πτώμα του Θεόδωρου Σγουρδέου!


To σκάφος του άτυχου δημοσιογράφου είχε βρεθεί ημιβυθισμένο έξω από τη Μήλο, πριν από μία εβδομάδα...

Το πτώμα του 80χρονου αθλητικογράφου, εντοπίστηκε σε απόμερη ακτή της Τροιζηνίας, στη θέμα Σκάλωμα. Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Ναυπλίου και εκεί αναγνωρίστηκε από τους συγγενείς του δημοσιογράφου. Κάπως έτσι έπεσε με το χειρότερο τρόπο, η αυλαία σε ένα θρίλερ που κρατούσε από την περασμένη Παρασκευή (05-11-2010).

Τότε είχε βρεθεί αναποδογυρισμένο και ημιβυθισμένο έξω από τη Μήλο, το σκάφος του δημοσιογράφου. Εφερε δύο ρήγματα στα ύφαλά του και σ' ένα από αυτά είχε τοποθετηθεί τυλιγμένη και πιεσμένη μια κουβέρτα.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Τάσος Μητρόπουλος-Νένα Χρονοπούλου-μυστικός γάμος στο Τολό


Κάτω από τη μύτη ρεπόρτερ και παπαράτσι παντρεύτηκαν μυστικά ο «Ράμπο» και η Νένα Χρονοπούλου, επιβεβαιώνοντας ότι αν δεν θέλεις να σε βρούνε τα αδιάκριτα βλέματα δεν σε βρίσκουν!
Ο βετεράνος των γηπέδων και η γοητευτική ηθοποιός τη Δευτέρα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης σε ένα απόλυτα ρομαντικό περιβάλλον. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε -δίχως να το αντιληφθεί κανείς- στο Στήθος της Αφροδίτης, στο Τολό, στο εκκλησάκι των Δώδεκα Αποστόλων που βρίσκεται στο Καραφωνήσι.

Τατούλης κατά Μπεγλίτη, Σαραβάκος κατά Τατούλη, ΝΟΔΕ Αργολίδας κατά Ελσας Παπαδημητρίου και... έπεται συνέχεια

Σκληρές πολιτικές μάχες, τόσο παρασκηνιακές όσο και δημόσιες, διεξάγονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου ΠαΣοΚ και ΝΔ μονομαχούν για τη νίκη στον δεύτερο γύρο. Ο πολιτικός...«πελοποννησιακός πόλεμος» καλά κρατεί, ενώ υπάρχουν και εσωκομματικές διαστάσεις και στα δύο κόμματα εξουσίας, αφού η υποψηφιότητα κυρίως του κ. Π. Τατούλη προκαλεί εντάσεις και ακούγονται σκληρές φράσεις. Η Ρηγίλλης τα...δίνει όλα για την επικράτηση, αφού θεωρείται ζήτημα πολιτικής τιμής για τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά η νίκη του κ. Δ. Δράκου.

Η αισιοδοξία στη Ρηγίλλης κυριαρχεί, καθώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο εκλογικός στόχος της διευκολύνεται από την εσωτερική αντιπαράθεση που υπάρχει στο ΠαΣοΚ με επίκεντρο τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας κ. Π. Μπεγλίτη, αλλά και την αποχώρηση του κ. Δ. Σαραβάκου από τον συνδυασμό του κ. Τατούλη. Ο κ. Μπεγλίτης βρίσκεται στις συμπληγάδες μεταξύ ΠαΣοΚ και... Τατούλη, ο οποίος τον κατηγορεί ευθέως ότι δεν τον στήριξε, με αποτέλεσμα να μην έχει επιτύχει καλό εκλογικό αποτέλεσμα στην Κορινθία- εκλογική περιφέρεια του αναπληρωτή υπουργού.

Κορυφαία κυβερνητικά στελέχη έχουν γίνει αποδέκτες των παραπόνων του κ. Τατούλη, τα έχουν υιοθετήσει και βάλλουν παρασκηνιακώς κατά του κ. Μπεγλίτη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι, αν το ΠαΣοΚ δεν κερδίσει την Κυριακή την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το αρνητικό αποτέλεσμα θα χρεωθεί στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας.

Κι όταν σου πουν να με πυροβολήσεις χτύπα με αλλού μη σημαδέψεις την καρδιά μου.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αδερφέ μου, σκοπέ
αδερφέ μου, σκοπέ
σ' ακούω να περπατάς πάνω στο χιόνι
σ' ακούω να περπατάς πάνω στο χιόνι
σ' ακούω που βήχεις μες στην παγωνιά
σε γνωρίζω, αδερφέ μου
και με γνωρίζεις.
Στοιχηματίζω ότι έχεις μια κοριτσίστικη φωτογραφία στην
τσέπη σου. Στοιχηματίζω αριστερά μέσα στο στήθος σου πως έχεις μια
καρδιά. Θυμάσαι;
Είχες κάποτε ένα τετράδιο ζωγραφισμένο χελιδόνια
είχα κάποτε ονειρευτεί να περπατήσουμε κοντά - κοντά
στο κουτελό σου ένα μικρό σημάδι απ' την σφεντόνα μου
στο μαντήλι μου φυλάω διπλωμένα τα δάκρυά σου
στην άκρη της αυλής μας έχουν ξεμείνει τα σκολιανά
παπούτσια σου
στον τοίχο του παλιού σπιτιού φέγγουν ακόμα
με κιμωλία γραμμένα τα παιδικά μας όνειρα.

Γέρασε η μάνα σου σφουγγαρίζοντας τις σκάλες των
υπουργείων

το βράδυ σταματάει στη γωνιά
κι αγοράζει λίγα κάρβουνα απ' το καρότσι του πατέρα μου
κοιτάζονται μια στιγμή και χαμογελάνε
την ώρα που εσύ γεμίζεις τ' όπλο σου
κ' ετοιμάζεσαι να με σκοτώσεις.
Βασίλεψαν τα πρωϊνά σου μάτια πίσω απο ένα κράνος
άλλαξες τα παιδικά σου χέρια μ' ένα σκληρό ντουφέκι
πεινάμε κ' οι δυο για ένα χαμόγελο
και μια μπουκιά ήσυχο ύπνο.
Ακούω τώρα τις αρβύλες σου στο χιόνι
σε λίγο θα πας να κοιμηθείς  

καληνύχτα, λυπημένε αδερφέ μου  
αν τύχει να δεις ένα μεγάλο αστέρι είναι που θα
σε συλλογίζομαι
καθώς θ' ακουμπήσεις τ' όπλα σου στη γωνιά θα ξαναγίνεις
ένα σπουργίτι.

Κι όταν σου πουν να με πυροβολήσεις 
χτύπα με αλλού
μη σημαδέψεις την καρδιά μου.

Κάπου βαθιά της ζει το παιδικό σου πρόσωπο.
Δεν θα' θελα να το λαβώσεις.

Τάσος Λειβαδίτης

Τώρα είναι η ώρα της δράσης.


 ΟΤΙ Το κυβερνόν κόμμα (και η πολιτική του) υποστηρίζεται από 1.900.000 Έλληνες πολίτες, (από το σύνολο των 9.900.000) , δηλαδή το 19 %, είναι μία πραγματικότητα, αδιαμφισβήτητη (αφού κανένας δεν προσέβαλλε τις προχθεσινές εκλογές για βία και  νοθεία).  
Το ότι 1.200.000 πολίτες (το 40 % αυτών που, πρίν μόλις ένα χρόνο, έδωσαν την εμπιστοσύνη τους στο κυβερνόν κόμμα), χθές την απέσυραν, είναι μία πραγματικότητα.

Το ότι, μέσα από ένα σύμπλεγμα νόμων και κανονισμών, μπορεί η Χώρα να κυβερνάται από αυτή την  ελάχιστη μειοψηφία, (του 19 %) είναι μέν νόμιμο (αφού στηρίζεται σε νόμους, έστω και αν αυτοί είναι διαμορφωμένοι από το ίδιο το πολιτικό σύστημα που ευνοείται) αλλά δεν είναι καθόλου δημοκρατικό, αφού ο (άγραφος) θεμελιώδης νόμος της Δημοκρατίας είναι, να κυβερνά η πλειοψηφία  και να ελέγχει η μειοψηφία.
Στην , ήδη, εκπεσμένη «Δημοκρατία» μας, βλέπουμε και βιώνουμε να κυβερνά μία, συνεχώς ψευδόμενη, μειοψηφία, ενώ η κομματικά άστεγη πλειοψηφία, μένει φιμωμένη στην άκρη.

Αυτό είπε χθές ο Μίκης Θεοδωράκης, ανακοινώνοντας την ανάληψη πρωτοβουλίας του για την οργάνωση της αντίστασης της Ελληνικής κοινωνίας στη νέα κατοχή της από επίβουλες δυνάμεις και τους συνεργάτες τους. 
Γίνεται πάλι επίκαιρο και αγαπημένο το «Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει».
Η ώρα των λόγων, έχει παρέλθει. Τώρα είναι η ώρα της δράσης.

Όλοι, όσοι βλέπουμε την ανάγκη αυτής της αντίστασης, περιμένουμε το σύνθημα του Μίκη, για να μαζευτούμε σε μία τεράστια σιδερένια γροθιά και μία απέραντη αγκαλιά.   
ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Όταν ο Ψινάκης κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια της πολιτικής


Όταν ο Ψινάκης κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια της πολιτικής


Ανάμεσα σε αυτούς που  κέρδισαν ή έχασαν στις εκλογές, υπάρχουν και αυτοί που νιαουρίζουν. Με αυτό το γουργούρισμα της ικανοποίησης. Ο κύριος Ψινάκης αναμφίβολα είναι  ένας απ αυτούς. Πρώτος σε ψήφους στον συνδυασμό Κακλαμάνη, μπορεί να ανοίξει σαμπάνιες, ή να ρίξει αυτάρεσκα την πασμίνα στον ώμο. Κατάφερε να σκαρφαλώσει στα κεραμίδια της πολιτικής.Η αναγνωρισιμότητα θα πει κάποιος. Άλλωστε αυτή είναι η δημοκρατία. Η Αθήνα πλέον διαθέτει την επιτηδευμένα μπάσα φωνή του Ηλία Ψινάκη, την ευλυγισία των κινήσεών του. Είναι χρυσή ευκαιρία να περάσουμε από τον ξύλινο πολιτικό λόγο, στα καλιαρντά της χαριτωμένης διαφορετικότητας. Ελλάδα έχεις ταλέντο τελικώς. Θεά τον έκανες…

Οι ...τιμητές της πολιτικής μας ζωής και οι αρχιερείς της κάθαρσης, φοροδιαφεύγουν άραγε??

Πηγή: Ζούγκλα
Αλήθεια είμαστε περίεργοι, τι θα γίνει με την έρευνα?
Θα αποδώσει ή θα κουκουλωθεί σε συμψηφισμό και με την αγαστή συνεργασία όλων των φοροδιαφευγόντων αυτού του τόπου??
Και ρωτάμε:
Αληθεύει ότι στην εισαγγελία έγινε χαμός και αντί να ερευνούν αν υπήρξε φοροδιαφυγή ή όχι ερευνούν που βρήκε τα στοιχεία ο δημοσιογράφος??
Μεγάλα ψάρια χτύπησες φίλε! Ο Θεός μαζί σου και καλή τύχη!! 
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΡΑΚΟΣ

Μεγάλο πλήγμα για τον Τατούλη. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές της δεύτερης Κυριακής απέσυρει την στήριξη του από την «Νέα Πελοπόννησο» του Πέτρου Τατούλη και ζητά από τους πολίτες την καταψήφισή της, στις 14 Νοεμβρίου, ο επικεφαλής του συνεργαζόμενου...
Συνδυασμού «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου», Δημήτρης Σαραβάκος, πρώην νομάρχης Αργολίδας με τη ΝΔ. Ο κ. Σαραβάκος επισημαίνει ότι έλαβε αυτή την απόφαση «αφού αξιολόγησε το πρόγραμμα της «Νέας Πελοποννήσου» του Πέτρου Τατούλη, το οποίο δεν περιέχει ξεκάθαρες και συγκεκριμένες προτάσεις όπως είχε συμφωνηθεί. Καταγγέλλει επίσης «τη μονομερή και απροκάλυπτη παρέμβαση στήριξης συγκεκριμένων υποψηφίων, με αποτέλεσμα την εκλογή υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων προερχομένων μόνο από το ΠΑΣΟΚ, και οι σύμβουλοι πλέον του συνδυασμού Τατούλη να ανήκουν μόνο σε ένα κόμμα, χάνοντας έτσι την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ δομή με την οποία ξεκινήσαμε».

Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ

poldo_hamburgers.jpgΟλιβ

 AΡΘΡΟ ΑΠΟ ΝΙΚΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ


Όταν η Όλιβ ρώτησε τον Πόλντο ποιος έφαγε  όλα τα χάμπουργκερ αυτός απάντησε  «μαζί τα φάγαμε». Πώς γίνετε ρε κοιλαρά  Πόλντο να τα φάγατε μαζί όταν η κακομοίρα  η Όλιβ ζυγίζεται σε καντάρι και  εσύ σε πλάστιγγα για γουρούνια; Πώς απαιτείς σε τηλεοπτικές εκπομπές σεβασμό ,όταν εσύ δε σέβεσαι κανέναν και υβρίζεις τους πάντες χωρίς να ελέγχεσαι από κανέναν; Αν πλήρωναν πρώτα οι πολιτικοί και μετά όλοι οι υπόλοιποι για τις μαλακίες που λένε και κάνουν φόρο 0,1% τώρα θα είχαμε το πλεόνασμα της Κίνας στην οικονομία μας και θα ήμασταν πολύ πιο σοβαροί.
Και μιας που  το ‘φερε η κουβέντα για φόρους, παρακολούθησα τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής στην ΕΤ3, να λέει με ικανοποίηση ότι καταφέραμε να αυξήσουμε τα τιμολόγια της ΔΕΗ μόνο 5% για τους συμπολίτες μας, ενώ οι τεχνοκράτες μας ζητούσαν αυξήσεις 40% . Βέβαια του «διέφυγε» ν’ αναφέρει ότι στη χαμηλή κατανάλωση (συνταξιούχοι, ζευγάρια, άνθρωποι μόνοι) οι αυξήσεις είναι 13,7%, στη μεσαία κατανάλωση (οικογένειες εργαζόμενων με παιδιά) οι αυξήσεις είναι 3% περίπου και στην υψηλή κατανάλωση (βίλες με κήπους ,πισίνες, τζακούζι, κρυφούς φωτισμούς) κάνουν μείωση 13,8%. Όσο για το κοινωνικό τιμολόγιο αν το μελετήσετε θα καταλάβετε ότι πρόκειται για κάλπικη λίρα. 

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

η αποχή είναι το κυρίαρχο όπλο της άρχουσας τάξης.

Το ΠΑΣΟΚ   πανηγυρίζει, γιατί κυβερνάει με το 18% της Ελλάδας
ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ
Το ανέχεστε?
Μα χάρη σε όλους που δεν πάνε να ψηφίσουν κυβερνά
Εσείς που δεν πήγατε τους δίνετε λαβή να αποφασίζουν για τις τύχες σας
Σας αρέσει να σας κυβερνά μια μειοψηφία 18%?
 Mπορεί να έχασε ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους ,αλλά τρίβει τα χεριά του ,γιατί αυτοί δεν είχαν δύναμη, απείχαν, άρα δεν επηρέασαν το εκλογικό αποτέλεσμα
Η κυρία Διαμαντοπουλου δήλωσε ότι…ότι ο κόσμος δεν πήγε να ψηφίσει γιατί δεν πήγε να καταψηφίσει.\
Άρα μαλάκες δεν είναι αντίδραση αυτό που κάνατε,  εννοεί, μας δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης στο μνημόνιο..
Στον δημοκρατικό κόσμο της παγκοσμιοποίησης, η αποχή είναι το κυρίαρχο όπλο της άρχουσας τάξης.
Σε λίγο θα πηγαίνουν στις κάλπες μόνο τα μέλη των κομμάτων και αργότερα, μόνο οι υποψήφιοι για να ψηφίσουν τους εαυτούς τους.
Ξέροντας ότι η μισή Ελλάδα θα απέχει .και σύμφωνα με το εκλογικό αποτέλεσμα θα εκλεγούν ,και με 10%
Αλλά να ξερουν ότι αυτό το 50% που δεν πάει να ψηφίσει, δεν αδιαφορεί, απλά είναι κύμα, που θα τους παρασύρει

Αποχή σε υψηλά ποσοστά, στην περιφέρεια Πελοποννήσου


Η  εκλογική διαδικασία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μετατράπηκε σε ντέρμπι
αφού ο Πέτρος Τατούλης σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα συγκέντρωσε το 41,83 %
έναντι του Δημήτρη Δράκου που συγκέντρωσε το 40,85 %.
Επαναληπτικές εκλογές θα έχουμε στους δήμους Ναυπλίου και Άργους-Μυκηνών
. Στο Ναύπλιο θα αναμετρηθούν οι Παν. Αναγνωσταράς που πήρε 41,64 και ο Τάσος Σαλεσιώτης ο οποίος συγκέντρωσε 24,60.
Στο δήμο ΄’Αργους –Μυκηνών θα είναι αντίπαλοι οι Δημ. Καμπόσος με 49,17 και Γιώργος Αναγνώστου με ποσοστό 34,77
. Στο δήμο Ερμιονίδας ο τέως δήμαρχος Κρανιδίου, γιατρός, Δημ. Καμιζής επανέρχεται στο δήμο καθώς επικράτησε του συνυποψήφιου του Δημ. Σφυρή
Ο κ. Καμιζής εξασφάλισε ποσοστό 50,19 , έναντι 46,44 του αντιπάλου του ενώ ο τρίτος συνδυασμός που υποστηρίχθηκε από το ΚΚΕ συγκέντρωσε 3,36.
Τέλος στο δήμο Επιδαύρου νέος δήμαρχος είναι ο Κώστας Γκάτζιος , εκπαιδευτικός καθώς κέρδισε την πλειοψηφία με 53,58 έναντι 46,42 του σημερινού δημάρχου Χρήστου Τσακαλιάρη .

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ

 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ ΘΡΙΛΕΡ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΟΡΙΑΚΑ
ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ
 ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ


Oλοι ψήφο στον δεύτερο γύρο

Tώρα καταλαβαίνετε τι εννοούσαμε

Oλοι ψήφο στον δεύτερο γύρο

Tην αποχή την βλέπουν σαν ψήφο εμπιστοσύνης στο μνημόνιο

διαβάστε τι είπε η αρχή.. ιέρεια της λέσχης 

 bilderberg

Δεν έχω πιο απλή  απόδειξη απο την δήλωση της να το αποδείξω

EIΠΕ

ο κόσμος δεν πήγε να ψηφίσει γιατί δεν πήγε να καταψηφίσει. 

Αρα όσοι δεν πήγατε λέει.. κάνατε χάρη.... ΣΕ ΕΜΑΣ..και δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης στο μνημόνιο

Χρειάζεται ψήφος ευθύνης δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου λίγη ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών.
«Ο κόσμος δεν πήγε να ψηφίσει γιατί δεν πήγε να καταψηφίσει» σημείωσε.
Αναφερόμενη στις εκτιμήσεις για υψηλό ποσοστό αποχής, η κ. Διαμαντοπούλου δήλωσε
ότι ο κόσμος δεν πήγε να ψηφίσει γιατί δεν πήγε να καταψηφίσει.  
«Το αποτέλεσμα τον εκλογών πρέπει να δώσει στην κυβέρνηση σιγουριά. Να βάλουμε σε άλλη βάση αυτή την ιστορία του μνημόνιο – αντιμνημόνιο» τόνισε η υπουργός Παιδείας. GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα! http://enomenoiblogers.blogspot.com