Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Επιχείρηση-σκούπα για ναρκωτικά


Στο Ναύπλιο συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί ηλικίας 28, 41 και 46 χρόνων οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία έκαναν εμπόριο ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί τους παρακολουθούσαν εδώ και μήνες και τελικά κατάφεραν χθες να τους περάσουν χειροπέδες, αφού στην αποθήκη του 28χρονου βρέθηκαν 11 κιλά και 470 γραμμάρια χασίς, τα οποία ήταν χωρισμένα σε 11 συσκευασίες
. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 28χρονος είχε αγοράσει τα ναρκωτικά από τους άλλους δύο που συνελήφθησαν.
Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν: Ένα δέμα με κοκαΐνη βάρους 106 γραμμαρίων, 26 γραμμάρια άγνωστης ουσίας η οποία προοριζόταν για νόθευση της κοκαΐνης, ένα πιστόλι με γεμιστήρα, 13 φυσίγγια ίδιου διαμετρήματος, μία ζυγαριά ακριβείας, 4 κινητά τηλέφωνα, μεγάλο χρηματικό ποσό και δύο 2 Ι.Χ. αυτοκίνητα.
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Το πιο αρρωστημένο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας στην Ελλάδα - Κάρφωναν βελόνες στα γεννητικά όργανα βρεφών!

-
 Οι αστυνομικοί βρήκαν βίντεο με βασανισμούς βρεφών και μικρών παιδιών! - Σχηματίστηκαν 177 δικογραφίες και συνελήφθησαν 18 ατόμα -
 Ανάμεσα στους κατηγορούμενους υπάρχει εκπαιδευτικός και απόστρατος πιλότος! - Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι με τις εικόνες που είδαν στα βίντεο...
 Εικόνες που σοκάρουν και δεν τις χωράει ο ανθρώπινος νους. Ασύλληπτα βασανιστήρια βρεφων, που πιθανότατα έβλεπαν για πρώτη φορά και οι άνδρες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.
 Σε κάποια από τα βίντεο, τα αρρωστημένα μέλη του κυκλώματος κάρφωναν βελόνες από σύριγγες στα γεννητικά όργανα βρέφους ηλικίας 8-9 μηνών.
 Ίδιες εικόνες και με μικρά παιδιά, ηλικίας μέχρι και 9 ετών. Όλα αυτά έφερε στο φως η επιχείρηση ''σφυροκόπημα''. Οπως ανακοινώθηκε απο τον προιστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής Μανώλη Σφακιανάκη, η επιχείρηση ξεκίνησε μετά απο στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια παγκόσμιας ψηφιακής έρευνας στο διαδίκτυο, απο την οποία διαπιστώθηκε η εμπλοκή χρηστών του Ιντερνέτ απο 170 χώρες σε 144.285 ηλεκτρονικό ίχνη.
Στα πλαίσια τον εκλογών όποιος υποψήφιος θέλει μπορεί να στείλει μαιλ για να δημοσιευτεί Ανά δημοσιεύω ένα χαιρετισμό από τον Γιώργο Aναγνωστου Υποψήφιο δήμαρχο Άργους Μυκηναΐων που βρίσκεται και στην σελίδα του
http://anagnostou.tk/
Picture
Μία Νέα Αρχή διαμορφώνεται :
Για να αποκτήσουμε το Μέλλον που μας αξίζει πρέπει οι επιλογές μας να είναι σύμφωνες με τις απαιτήσεις των καιρών. Νέοι άνθρωποι, με γνώση και σχέδιο, με συγκρότηση και τόλμη πρέπει να διαμορφώσουν το Δήμο της επόμενης δεκαετίας...
Ένα Δήμο Πρότυπο, αντάξιο της κληρονομιάς και του ιστορικού ονόματος που εκπροσωπούμε. Για αυτό δε μας χρειάζονται πια οι νοσηρές πρακτικές του παρελθόντος και οι ακραίες απόψεις. Οι καιροί απαιτούν δημοκρατικό ήθος, προοδευτικό σχέδιο και διάφανη διαχείριση των κοινών.

Ενώσαμε και ενώνουμε τις δυνάμεις μας, άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις, ιδέες και οράματα με ΕΝΑ και μοναδικό στόχο, να δημιουργήσουμε μια Νέα Αρχή σε ένα μεγάλο Νέο Δήμο που κάθε κομμάτι του έχει γράψει ιστορία στο παρελθόν, και έχει δικαίωμα στο μέλλον.

Επιθυμούμε μια ισχυρή τοπική κοινωνία που θα ανοίξει το παράθυρο του αύριο στην ιστορική περιοχή μας και τις νέες γενιές. Επιδιώκουμε να συμβάλλει ο Δήμος στην Ανάπτυξη, την Ευημερία και την Ποιότητα ζωής των δημοτών, ώστε να κρατήσουμε τη νέα γενιά στον τόπο μας.

Η χρηστή διοίκηση και διαφάνεια σε κάθε πράξη και ενέργειά μας αποτελούν τις βασικές μας αρχές. Βάζουμε τέλος στη φαυλότητα και στην πελατειακή πρακτική. Στη νομή της δημοτικής εξουσίας για εξυπηρέτηση ξένων προς τον πολίτη συμφερόντων.

Θα υπηρετήσω με συνέπεια την ιδέα ενός δήμου σύγχρονου, με σεβασμό στην ιστορία και στην παράδοση του,, με οργανωμένες δομές , με αποτελεσματικότητα και διαφάνεια, με χρηστή διαχείριση.

Ένα δήμο ατμομηχανή ανάπτυξης και φορέα ευημερίας.

Ένα δήμο με κοινωνική πρόνοια και συνοχή

Ένα δήμο όμορφο και πράσινο

Ένα δήμο οικονομικά αυτοδύναμο και πολιτικά ακηδεμόνευτο

Ένα δήμο συμμετοχικό και δημοκρατικό

Ένα δήμο για τους ανθρώπους του τόπου


  http://enomenoiblogers.blogspot.com

Κτίζοντας το χωριό της Ελπίδας- Εργαστήρι φυσικής δόμησης 10-17 Οκτωβρίου στην Αργολίδα


To ecoart.gr και το Οικολογικό Ινστιτούτο Ελλάδος σας προσκαλούν στο Ελπιδοχώρι στην Αργολίδα για μια δημιουργική και ταυτόχρονα εκπαιδευτική εβδομάδα κοινοτικής ζωής και δόμησης με φυσικά υλικά. Αυτό το εντατικό εργαστήριο θα εστιάσει στις αχυρόμπαλες και κόμπ (μείγμα άμμου, πυλού και άχυρου καθώς και στις πράσινς στέγες.
 Καλύπτωντας θέματα όπως σχεδιασμός, θεμελίωση, αποστράγγιση, τεχνικές τοιχοποιήας, εγκατάσταση θυρών και παραθύρων, κατασκευή πράσινης στέγης κ.α. θα εξοικιωθούμε με τις θεμελιώδεις αρχές της φυσικής δόμησης αποκτώντας τις βασικές ικανότητες που απαιτούνται για να ξεκινήσει κανείς το δικό του κτήριο. Στο εργαστήρι θα διδάξουν ο Βασίλης Τσολακίδης (αχυρόμπαλες, πράσινη στέγη) και ο Αλέξης Χριστάκης (κομπ)
περισσότερα στο http://www.ecoart.gr/
 http://enomenoiblogers.blogspot.com

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Εκτός φυλακής 1230 κρατούμενοι με ρυθμίσεις Καστανίδη


της Βασιλικής Κόκκαλη
Εκτός φυλακής θα βρεθούν το επόμενο διάστημα περίπου 1230 κρατούμενοι στις ελληνικές φύλακες με τις νέες ρυθμίσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνεια και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τον εκσυγχρονισμό του συστήματος ποινών
. Οι ρυθμίσεις που ανακοινώσε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης προβλέπουν: - Κατάργηση της κράτησης για όσους βρίσκονται στη φυλακή επειδή δεν έχουν τα χρήματα να πληρώσουν τα δικαστικά έξοδα - Μετατροπή ποινής φυλάκισης από 2 έως 3 έτη σε χρηματική.
Η συγκεκριμένη ρύθμιση θα εφαρμόζεται, αφού το δικαστήριο κρίνει ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι υπότροπος για την τέλεση νέων εγκλημάτων.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Άργος: Ληστές τράπεζας πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αστυνομικό


Πανικός λίγο μετά τις 08.00 και άγρια καταδίωξη των κακοποιών
- Στο νοσοκομείο ο άτυχος αστυνομικός - Οι δράστες είχαν τρυπώσει στην τράπεζα πριν ανοίξει... Όλα έγιναν λίγο μετά τις 08.00.
Ο υποδιευθυντής του υποκαταστήματος της Εθνικής τράπεζας άνοιξε και όταν έκανε λίγα βήματα, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους ένοπλους δράστες, που είχαν μπει μέσα από την πίσω πόρτα. Του ζήτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.
Ο υποδιευθυντής τους είπε ότι δεν είχε τα κλειδιά και έπρεπε να περιμένουν, μέχρι να έρθουν και οι υπόλοιποι υπάλληλοι... Άτομα που έτυχε να περνούν έξω από την τράπεζα, κατάλαβαν ότι πρόκειται για ληστεία και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Όταν τα περιπολικά φάνηκαν στην άκρη της οδού Καρπετοπούλου, που βρίσκεται η τράπεζα, οι δράστες ειδοποιήθηκαν από τον τσιλιαδόρο τους και έφυγαν γρήγορα για να γλιτώσουν τη σύλληψη. Μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και ακολούθησε άγρια καταδίωξη

. Κάποια στιγμή και ενώ το αυτοκίνητο των δραστών, είχε πίσω του δύο περιπολικά, ένας από τους ληστές έβγαλε το χέρι του από το παράθυρο και πυροβόλησε προς το μέρος των περιπολικών. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί στο χέρι ένας από τους αστυνομικούς, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Η καταδίωξη συνεχίζεται με την αστυνομία να έχει στήσει μπλόκα σε κεντρικούς δρόμους και εξόδους της πόλης
... πηγη  http://www.argoliki.gr/
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Μαζικό άνοιγμα Διοδίων στη Νότια Ελλάδα

Οτι έκρυψαν τα συμβατικά ΜΜΕ :Πρωτοφανής η συμμετοχή για απαλλαγή από τα Διόδια και όλα τα χαράτσια των τραπεζιτών,βιομηχάνων, μεγαλεμπόρων και πολιτικών που έφεραν στη χώρα το καθεστώς του ΔΝΤ
.Ανοιγμα σε 4 διόδια που διαδοχικά άνοιξαν το πρωί της Κυριακής.Αποκλειστικό βίντεο του STOPCARTEL TV
Εκατοντάδες πολίτες συμμετείχαν στην πολύ πετυχημένη δράση που διοργάνωσε σήμερα Κυριακή 3-10-10, το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ  
(http://epitropesdiodiastop.blogspot.com).
Συγκεκριμένα στις 9.30 πμ άνοιξαν για περίπου 1 ώρα και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στα διόδια Αφιδνών. Στη συνέχεια και περίπου για μισή ώρα, άνοιξαν τα διόδια της Αττικής οδού στον κόμβο της Μεταμόρφωσης. Κατόπιν ανοίχτηκαν για 2 ώρες τα διόδια της Ολυμπίας οδού ΑΕ στην Ελευσίνα. Ταυτόχρονα και για δύο ώρες , συναγωνιστές από την Πάτρα απελευθέρωναν τα τοπικά διόδια του Ρίου. Στην διάρκεια τις εκδήλωσης μοιράστηκαν πολλές χιλιάδες κάρτες του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ . Μεγάλος ενθουσιασμός εκφράστηκε από τους διερχόμενους οδηγούς (με κορναρίσματα και επευφημίες) , αρκετοί από τους οποίους σταματούσαν τα αυτοκίνητα τους και ενώνονταν με τις Επιτροπές μας μοιράζοντας και αυτοί το υλικό μας .     http://enomenoiblogers.blogspot.com