Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΗΛΙΚΟΙ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


Αγαπητοί: Κατηγορούν τα παιδιά μας για τρομοκράτες με ανύπαρκτα στοιχεία . Προσπαθούν να τα καταστρέψουν για πολιτικές επιδιώξεις .
Παρακαλώ πάρτε θέση. Συμπαρασταθείτε.
Το θέμα αφορά κάθε δημοκράτη πολίτη αυτής της χώρας.
  Πρέπει να τους κολλήσουμε στον τοίχο. (Γιώργος Παπανικολάου Γονιός ανήλικης "τρομοκράτισας", ετών 15)
 Γιώργος Παπανικολάου (μέλος της ΣΟ του Πολιτικού Καφενείου) Δεν σας ενοχλεί η Δικαιοσύνη να χρησιμοποιείται για την επιβολή πολιτικών επιλογών; Εγκλημάτων σε βάρος ανήλικων παιδιών; Πως θα προστατεύσετε τους πολίτες που θ αντιμετωπίσουν αύριο παρόμοιο εφιάλτη; Είναι δυνατόν εν έτει 2008 μια κοινωνία και οι ταγοί της να πιστεύουν σε Πυθίες και να επιτρέπουν αυτές οι Πυθίες να παίζουν καθοριστικό ρόλο για την τύχη των πολιτών; 3 συντάκτες ενός κειμένου που περιέχει ασυναρτησίες, που σύσσωμη η κοινωνία δεν πιστεύει και κανείς να μη μιλάει για τη θέση αυτών των κυρίων και άνθρωποι που κατέχουν υπεύθυνες θέσεις να λένε ότι πρόκειται για εφαρμογή νόμου (εφαρμογή τρομονόμου, ευρωτρομονόμου ή όπως αλλιώς θέλετε); Όταν Δημοτικός Σύμβουλος τοποθετήθηκε με τη φράση «σαν δικηγόρος ντρέπομαι…»…
 Ποιος μπορεί να παρανομήσει καταστρέφοντας μικρά παιδιά; http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=16702&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= http://enomenoiblogers.blogspot.com

Έρχεται νέο πετσόκομμα μισθών στο Δημόσιο


Πετσόκομμα μισθών στους δημοσίους υπαλλήλους σχεδιάζει να φέρει στις αρχές του χρόνου η κυβέρνηση θέτοντας σε εφαρμογή το Ενιαίο Μισθολόγιο και επισπεύδοντας την αλλαγή που προοριζόταν για τον Ιούνιο του 2011.
 Tην ίδια στιγμή, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Ευρωπαϊκή Ένωση ζητούν από την Ελλάδα όλο και πιο σκληρά μέτρα, που σοκάρουν, όπως αυτό της χαλάρωσης της νομοθεσίας για τις απολύσεις. Τα τζιμάνια της κυβέρνησης, για να εξασφαλίσουν κάθε φορά τη πολυπόθητη δόση του δανείου από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αποδέχονται όλο και πιο σκληρούς όρους και απαιτήσεις για διαρθρωτικές αλλαγές και συνέχιση της λιτότητας στο Δημόσιο, και όχι μόνο...
 Αυτήν τη φορά πάντως το Ενιαίο Μισθολόγιο που πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή από τον Γενάρη, περιλαμβάνει:
 1) Την κατάργηση ή την περαιτέρω περικοπή όλων των ειδικών επιδομάτων που χορηγούνται από τους ειδικούς λογαριασμούς.
 2) Τη διατήρηση μόνο του κινήτρου απόδοσης, το οποίο, όπως και το οικογενειακό επίδομα, έχει ήδη ενσωματωθεί στον βασικό μισθό
. 3) Την ενσωμάτωση στον βασικό μισθό ορισμένων επιδομάτων που χορηγούνται σήμερα σε ευρείς κλάδους εργαζομένων του Δημοσίου.
4) Τη μετατροπή του επιδόματος θέσης σε κίνητρο παραγωγικότητας.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Βουλή - "Υιοθετούνται" τα παιδιά των αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας που χάθηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος



Άργησαν πολύ αλλά το έκαναν
Έστω και έτσι…

Η Βουλή των Ελλήνων θα υιοθετήσει το σύνολο των ανήλικων παιδιών των πιλότων σε αεροσκάφη οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος, από το επεισόδιο των Ιμίων το 1996 ως σήμερα, ως ελάχιστο φόρο τιμής.
 Η απόφαση ελήφθη από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ύστερα από πρόταση του προέδρου του Σώματος Φίλιππου Πετσάλνικου.
 Πρόκειται για επιπλέον 29 ανήλικα παιδιά, πέραν των ανήλικων τέκνων
του σμηναγού Ιωσήφ Αναστασάκη και του ταγματάρχη Ανδρέα Δερμάρη για τα οποία η Βουλή έχει λάβει ομόφωνη απόφαση στις 9 Σεπτεμβρίου 2010, όπως και του υποσμηναγού Νικολάου Παρούση και του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη με προγενέστερες αποφάσεις του κοινοβουλίου.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΑΡΓΟΛΙΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Τατούλης: ‘Το τοπίο στο όραμα του κ. Παπανδρέου είναι βαθύτατα θολό.’


Αφού το Πασοκ στηρίζει Πέτρο Τατουλη δείτε τι έλεγε
 Πέτρος Τατούλης (13 Σεπτεμβρίου 2008
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
 Θυμόμαστε όλοι καλά ότι είναι πάγια τακτική των κομμάτων στην Ελλάδα να μη συζητούν σε βάθος όταν έχουν να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις. Αν εξαιρέσει κανείς το 1996, οπότε η σύγκρουση μεταξύ της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας και του παλαιοπασοκισμού της 3ης Σεπτεμβρίου, επέτρεψε στην ελληνική σοσιαλδημοκρατία να χαράξει νέα ιδεολογική ρότα, καμία ανάλογη προσπάθεια δεν επιχειρήθηκε από κανέναν άλλο τις τελευταίες δύο δεκαετίες.
Ο κ. Παπανδρέου το 2004 δεν διεκδίκησε την ηγεσία του κόμματός του καταθέτοντας κάποια συγκεκριμένη ατζέντα, κάποια ιδεολογική πλατφόρμα προς συζήτηση, εκείνες τις βασικές συνιστάμενες που θα χρησίμευαν ως πυξίδα όταν θα καλούταν να διαχειριστεί την τύχη της χώρας και να την οδηγήσει στο μέλλον.
 Αρκεί να εντρυφήσει κανείς στις ομιλίες εκείνης της εποχής, για να καταλάβει το αυτονόητο. Το 2004 ο κ. Παπανδρέου εξελέγη πανηγυρικά, ως ο μοναδικός φορέας του υψηλού και ηχηρού ονόματος του ιδρυτή του κινήματος. Ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ του επέτρεψαν να κόψει πρώτος το νήμα σε έναν αγώνα που ο διεκδικητής του τίτλου έτρεχε μόνος του. Βέβαια, αυτό δεν σήμαινε σε καμία περίπτωση ότι επιβραβεύθηκαν με κάποιο τρόπο οι προοδευτικές απόψεις που είχε ο τελευταίος κατ’ επανάληψη στο παρελθόν εκφράσει(από τις σχέσεις της εκκλησίας με το κράτος έως την ελληνοτουρκική προσέγγιση).

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Επιβεβαιώνεται πλήρως ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ:


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΟ

Ο Γαλλογερμανός πολιτικός είχε αποκαλύψει πως, εν μέσω ανέχειας και μνημονίου, η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματευόταν τον Αύγουστο με εκπροσώπους της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας την αγορά οπλικών συστημάτων.
Ο κ. Κον Μπεντίτ άφησε με σαφήνεια να εννοηθεί πως αυτές οι διαπραγματεύσεις αποτελούν την υλοποίηση ενός επί της ουσίας εκβιασμού έναντι της ελληνικής κυβέρνησης, στο πλαίσιο της δανειοδότησής της από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο με τους βυτιοφορείς να προσπαθούν έφοδο στη Βουλή


Ένταση επικρατεί πριν από λίγο στο Σύνταγμα, αφού οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων όρμηξαν αιφνιδιαστικά προς το κτίριο της Βουλής με σκοπό να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπουν στη Βουλή.
ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΥΓΚΛΑ
 http://enomenoiblogers.blogspot.com

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Βραδινές επιδρομές κουνουπιών στην Αργολίδα


ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Σε όλες της πόλης του νομού, Ναύπλιο, Κίος, Άργος παντού μόλις πέσει το φως τα κουνούπια κάνουν στην κυριολεξία επιδρομή!
 Απόδειξη η φωτογραφία που δείχνει ότι ακόμα και οι αλοιφές για τα τσιμπήματα κουνουπιών δεν φέρνουν αποτέλεσμα.
 Όλα αυτά έχουν ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα και παρά το γεγονός ότι έχουμε διαμαρτυρηθεί στη Νομαρχία κανένας δεν φαίνεται να ασχολείται σοβαρά.
Ζητούμε να γίνει άμεσα ψεκασμός για τα κουνούπια, γιατί κάθε βράδυ ζούμε ένα μαρτύριο...

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΜΒΟΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Αυτή τη στιγμή μεγάλο κομβόι με φορτηγά, κατευθύνεται προς το Ναύπλιο, με ανοιχτές τις κόρνες Η διαμαρτυρία των επαγγελματιών οδηγών και μεταφορέων συνεχίζεται αμείωτη Οι επαγγελματίες διαμαρτύρονται για το άνοιγμα του κλειστού επαγγέλματος τους, ισχυριζόμενοι, ότι θα παραλύσουν οι μικροί… http://enomenoiblogers.blogspot.com

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ενιαίο μισθολόγιο με κατάργηση επιδομάτων


Ετοιμάζεται για τον Ιανουάριο Στον βασικό μισθό των δημοσίων υπαλλήλων το οικογενειακό επίδομα και το κίνητρο απόδοσης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ |
 Το νέο μισθολόγιο που σχεδιάζει η κυβέρνηση περιλαμβάνει, κατ΄ αρχάς, την κατάργηση ή την περαιτέρω περικοπή όλων των ειδικών επιδομάτων που χορηγούνται από τους ειδικούς λογαριασμούς· δεύτερον, τη διατήρηση μόνον του κινήτρου απόδοσης το οποίο, όπως και το οικογενειακό επίδομα, έχει ήδη ενσωματωθεί στον βασικό μισθό· τρίτον, την ενσωμάτωση στον βασικό μισθό ορισμένων επιδομάτων που χορηγούνται σήμερα σε ευρείς κλάδους εργαζομένων του Δημοσίου και, τέταρτον, τη μετατροπή του επιδόματος θέσης σε κίνητρο παραγωγικότητας. http://enomenoiblogers.blogspot.com