Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Για τη Νέα Πελοπόννησο, Αρχή της Περιφέρειας οι Πολίτες


Τα δύσκολα προβλήματα απαιτούν καθαρές απόψεις, τολμηρές λύσεις και αποφασιστικές πράξεις. Στο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και ηθικό αδιέξοδο υπάρχει διέξοδος.
 Τα υγιή κύτταρα της κοινωνίας, όπου και αν αυτά ανήκουν, μπορούν να συνεργήσουν για να δώσουν λύσεις .
Οι πολίτες, απορρίπτουν τη συνενοχή με το πελατειακό κράτος και διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι η νομιμότητα και η αξιοκρατία που μπορούν να κάνουν το κράτος σύμμαχο του πολίτη, όχι εχθρό. Τα δύσκολα προβλήματα απαιτούν ισχυρή συστράτευση και δημιουργική σύνθεση.

ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΤΑΤΑΣ


ΣΗΜΕΡΑ Σάββατο, θα διεξαχθεί η ‘’γιορτή της πατάτας’’ στο Νεοχώριο του Δήμου Κορυθίου Αρκαδίας. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει αρκετές εκπλήξεις. Η γιορτή θα γίνει στην πλατεία του χωριού.
Στ. Ζορμπαλάς
 http://enomenoiblogers.blogspot.com

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΡΑΚΟΥ


Στα πλαίσια των επερχομένων εκλογών θα δημοσιεύονται όσα mail υποψηφίων μας έρχονται Το παρών εστάλη από Δημήτρη Δράκο Υποψήφιο περιφερειάρχη ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Σειρά προγραμματισμένων επαφών πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 2/9/2010 στο πολιτικό του γραφείο στην Τρίπολη, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, ενώ είχε και σειρά συνεργασιών με στελέχη του εκλογικού του επιτελείου.
Στη συνέχεια μετέβη στην Κόρινθο όπου παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Top Channel και είχε συναντήσεις με παράγοντες της περιοχής. Ενημερώνουμε ότι τηλεοπτική συνέντευξη είχε παραχωρήσει και χθες, στον τηλεοπτικό σταθμό SuperTV.
Αύριο Παρασκευή 3/9/2010 πρόκειται να πραγματοποιήσει και πάλι προγραμματισμένες επαφές στο πολιτικό του γραφείο στην Τρίπολη, καθώς και να έχει συνεργασίες με στελέχη του εκλογικού του επιτελείου. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τους προέδρους και τα Διοικητικά Συμβούλια του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας και της ΑΔΕΔΥ.

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ FM 95.8

http://anatolikanea.blogspot.com/

http://www.anatolikosfm.gr/


Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Νο 1
 Άννα Ταμβάκη: Παρά το "σύνδρομο των Χανίων" που κουβαλάει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αποφάσισε να επιστρέψει στα μικρόφωνα του Ανατολικού FM. Σνομπ αλλά πάντα με χιούμορ (τις περισσότερες φορές μαύρο...), κοιτάζει τα γεγονότα με τη δική της ματιά και μας τα μεταφέρει με την ζεστή φωνή της ενίοτε πλαισιώνοντάς τα με το χαρακτηριστικό γέλιο της.


Κώστας Κουγιάς:

Η ψυχή της πρωινής ζώνης του Ανατολικού FM, επιστρέφει και αυτός (αν και ουσιαστικά δεν έλειψε καθόλου). Με την σοβαρότητα που τον διακρίνει, μας μεταφέρει ειδήσεις από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο έχοντας μια αδυναμία στις νέες επιστημονικές έρευνες και ανακαλύψεις, όπως: Όταν οι γυναίκες φοράνε κόκκινα ρούχα οι άνδρες γίνονται πιο ευάλωτοι!
 Άννα Ταμβάκη και Κώστας Κουγιάς

ΣΤΑ ΑΡΓΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ

http://argolika.blogspot.com/

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ο Έλληνας της Τουρκίας. O Koυτλουάι


ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 9
Εμείς, λοιπόν, στον "τελικό" της Άγκυρας, πρέπει να εφαρμόσουμε άψογα το πικ εν ρολ και να τρέξουμε πρώτοι πίσω στην άμυνά μας. Γιατί; "Τις πρώτες δύο αγωνιστικές δεν είδα μία καλή ποιότητα, αλλά η τρίτη μέρα μας προσέφερε πραγματική μπασκετική ποιότητα. Ο αγώνας ανάμεσα στην Κροατία και τη Σλοβενία ήταν μεγάλη μάχη.
 Έπεφταν πάνω στο παρκέ, συγκρούσεις, πείσμα, μάχη μέχρι το τέλος, με συνέπεια να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Επίσης, η Βραζιλία κόντρα στις ΗΠΑ, ήταν ωραίο να το δεις, αν και έγιναν πολλά λάθη στο τέλος. Γενικά, όμως, ήταν ωραίο μπάσκετ. Μέχρι τώρα, όλα είναι καλά. Ελπίζω πως ο αγώνας της Τουρκίας με την Ελλάδα θα είναι ωραίος για όλους". Πάμε λοιπόν στο "ψωμί".
Ο Κουτλουάι που αναλύει κάθε βράδυ τα πεπραγμένα του Μουντομπάσκετ στην τουρκική τηλεόραση, εξηγεί:"

Την κομματική επιλογή της ΝΔ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει η Ελ. Ππαδημητρίου


"Στηρίζω την κομματική επιλογή της Ν.Δ. για της Περιφέρεια Πελοποννήσου", δήλωσε η Ελσα Παπαδημητρίου, χθες το μεσημέρι μετά τη συνάντησή της στη Ρηγίλλης, με τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά
 http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ


 ΣΗΜΕΡΑ  ΣΤΙΣ  10.00 μ.μ. ΠΆΛΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ Η ΦΙΜΩΣΗ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ...ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΑΣ.

Κατάληψη στα διόδια Νεστάνης


Ανοικτά για τους οδηγούς, έμειναν επί μιάμιση ώρα τα διόδια της Νεστάνης στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης, κατά την κατάληψη από μέλη της Αγωνιστικής Προοδευτικής Συνεργασίας Πελοποννήσου
 Επί μιάμιση ώρα κατέλαβαν τα διόδια της Νεστάνης σήμερα Κυριακή 29 Αυγούστου, στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Κορίνθου τα στελέχη της Αγωνιστικής Προοδευτικής Συνεργασίας Πελοποννήσου με επικεφαλής τον Θανάση Πετράκο, υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
 Όση ώρα διήρκεσε η κατάληψη, τα αυτοκίνητα περνούσαν ελεύθερα, χωρίς οι οδηγοίνα καταβάλουν το αντίτιμο των διοδίων. Όπως είπε ο Θ.Πετράκος η κατάληψη είναι συμβολική και γίνεται προκειμένου να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους για την επικείμενη αύξηση των διοδίων στους σταθμούς Νεστάνης και Σπαθοβουνίου που φτάνει και το 60%.http://enomenoiblogers.blogspot.com

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Η καμένη Ζαχάρω έγινε ταινία

Οι καταστροφικές στιγμές που βίωσε η Ηλεία το καλοκαίρι του 2007, με τις πύρινες φλόγες να αφαιρούν ζωές και να καταστρέφουν περιουσίες, γίνονται ταινία. «Sugar town: Η επόμενη μέρα» είναι το  ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Κίμωνα Τσακίρη, ο οποίος με την κάμερά του καταγράφει τη ζωή των κατοίκων της πολύπαθης Ζαχάρως και τις προσπάθειές τους να ξεκινήσουν από το μηδέν! Στο βίντεο αυτό θα δείτε τον Δήμαρχο Ζαχάρως να απειλεί πως θα εκτελέσει ανθρώπους, θα τους συνθλίψει το κεφάλι. (Ανάμεσά τους ο Κώστας Βαξεβάνης που αποκάλυψε τη δράση του).Θα τον δείτε να δίνει εντολή σε πολίτη που είχε κάνει μήνυση εναντίον του αντιδημάρχου ,να αποσύρει την μήνυση γιατί θα του «φτιάξει τη μούρη». Και βέβαια θα τον δείτε να πυροβολεί. Για άγνωστους λόγους η αστυνομία έδωσε στον άνθρωπο αυτό όπλο. Και δεν του το αφαίρεσε παρότι έχει δύο καταδίκες. ΜΟΝΟ τα βίντεο με τον Πανταζή Χρονόπουλο είναι από την ταινία του Κίμωνα Τσακίρη: «Sugar Town η επόμενη μέρα” http://enomenoiblogers.blogspot.com