Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Π. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΣΤΙΣ 30 ΜΟΝΑΔΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑΤΟΥΛΗ – ΔΡΑΚΟΥ!


Τεράστια διαφορά κοντά στις 30 μονάδες ανάμεσα στον ανεξάρτητο υποψήφιο (προς το παρών στηρίζεται επίσημα μόνο από το ΛΑΟΣ*) Πέτρο Τατούλη και το νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκο που αποτελεί την επίσημη υποψηφιότητα της ΝΔ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτυπώνεται σε παμπελοποννησιακή δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO για το τηλεοπτικό κανάλι Super TV της Κορινθίας που πραγματοποιήθηκε εντός του Ιουλίου).
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου στο τρίπολο: Π. Τατούλης, Δ. Δράκος και Νίκος Γόντικας (ΚΚΕ) ο κ. Τατούλης λαμβάνει 46,5% έναντι 17 του νομάρχη Μεσσηνίας και 1,5% του υποψήφιου του ΚΚΕ Ανάλογη είναι και η εικόνα ανάμεσα όταν στη θέση του κ. Δράκου μπαίνει ο νομάρχης Κορινθίας Νίκος Ταγαράς (σ.σ. Η δημοσκόπηση διεξήχθη πριν την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Δράκου)
. Συγκεκριμένα, ο Π. Τατούλης λαμβάνει 48%, ο Ν. Ταγαράς 18 και ο Ν. Γόντικας 1,5%. "Σκληρός πυρήνας" Μεγάλη είναι και η διαφορά αναφορικά με τον «σκληρό πυρήνα» των ψηφοφόρων των τριών υποψηφίων, καθώς ο κ. Τατούλης εμφανίζεται να έχει υπερδιπλάσιο ποσοστό από τον Δ. Δράκο. Συγκεκριμένα, ο Π. Τατούλης εμφανίζει «σκληρό πυρήνα» στο 20%, ο Δ. Δράκος 13%, ο Νίκος Ταγαράς 12% και ο Νίκος Γόντικας 1,5%.
*Για την ανακοίνωση Καρατζαφέρη σχετικά με τη στήριξη Τατούλη κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=7716

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Η ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


"Σας παρουσιάζω αναλυτικά τους 10 λόγους που άλλαξαν τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο 
με αποτέλεσμα να έχω χεστεί στο χρήμα
λόγω της πολύ καλής οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.
που με ανάγκασε να εξοικονομήσω χρήματα.
Το έκανε για μένα,για εσάς, για όλους. Οι 10 λόγοι: 
1. Έκοψα το...τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα..) 
2. Έκοψα το φαγητό απ' έξω (Goody's σε πακέτο κάθε μέρα) 
3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γ....τες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)
4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση) 
5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή για clubing) 
6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω κάνω αναπάντητες) 
7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat καλό είναι.)
8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα 
9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται) 
10. Με χώρισε η γκόμενα μου (λογικό) 


Η "σούμα": 1. Τσιγάρο: 6 ευρώ Χ 365 μέρες = 2.190 ευρώ 
2. Goody's: 5 ευρώ Χ 365 μέρες= 1.825 ευρώ 
3. Βενζίνη: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
4. Πώληση αυτοκινήτου: 4.000 ευρώ 5. Clubing: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
6. Σύνδεση κινητού: 40 ευρώ Χ 12 μήνες= 480 ευρώ 
7. Φίλοι: 52 καφέδες Χ 4 ευρώ= 208 ευρώ 
8. Ρούχα: 500 ευρώ 9. Δώρα: 500 ευρώ 
10. Γκόμενα - Χωρισμός: Αξία ανεκτίμητη 
Αποτέλεσμα...: Δεκατέσσερις χιλιάδες εννιακόσια τρία ευρώ...(14.903)!!!!
Για να μην αναφέρω και... ότι γλίτωσα από:
1. Καρκίνο πνευμόνων 2. Διαιτολόγο 3. Τροχαία 4. Εφορία 5. Αλκοτέστ 6. Φλυαρία 7. Παρεξηγήσεις 8. Κινέζικες απομιμήσεις 9. Υποχρεώσεις 10. Προφυλακτικά και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη
" Είμαι πολύ πλούσιος....?????????!!!!!!!!!!!!

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

"Φεστιβάλ Άργους 2010"

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Δήμου Άργους Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΓΟΥΣ 2010», που διοργανώνει ο Δήμος Άργους & η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, προσπαθούμε να αναδείξουμε το «υπαίθριο αρχαιολογικό μουσείο του Άργους» καθώς και σημαντικούς καλλιτέχνες από το δικό μας το τόπο.
Στις 4 Αυγούστου, φιλοξενούμε σε ένα σημαντικό μνημείο της πόλης μας, το Κριτήριο - Νυμφαίο, έναν Αργείο με αξιόλογη καλλιτεχνική παρουσία στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον Άγγελο Παπανδριανό.
Μαζί με τον Άγγελο θα ¨περιπλανηθούμε¨ σε μια ονειρική βραδινή μουσική διαδρομή με αξέχαστες επιτυχίες των καταξιωμένων συνθετών και μουσικών, όπως ο Γιάννης Σπανός, ο Τάκης Σούκας, ο Μίμης Πλέσσας, ο Σταύρος Κουγιουμτζής, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, κ.ά. Συνοδοιπόροι του Άγγελου είναι ο Βασίλης Θεοδωράκογλου στο Πιάνο & στα Πλήκτρα και ο Σταύρος Δεριζιώτης στο Μπουζούκι.
Σας περιμένουμε όλους τους λάτρεις του είδους, αλλά και όλους τους φίλους του καλού ελληνικού τραγουδιού, για μια μοναδική μουσική συνάντηση με ¨ανοιχτά παράθυρα¨ της ελληνικότητας του τραγουδιού.

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Το ...χάος της Μπλογκόσφαιρας τους έβλαψε??

Σε όλο αυτό το μπάχαλο και το χάος που βασιλεύει στην Ελληνική Επικράτεια, με κατάλυση προαιώνιων συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας, μέσα στη γενική ανασφάλεια, τη διαφθορά και την ατιμωρησία, το χάος της μπλογκόσφαιρας τους ...μάρανε και σκέφτηκαν οι νυν σοσια...ληστές εθνοσωτήρες μας, κατ' εφαρμογή της αντισυνταγματικής και παράνομης γνωμοδότησης του, κατά τα άλλα, "εχθρού" τους, πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να θεσπίσουν κανόνες για μας τους ανώνυμους μπλόγκερ. Λοιπόν δεν με εκπλήσσει! Το περίμενα! Μετά το θόρυβο με το τρωκτικό και τον τραγικό θάνατο του Γκιόλια, ήμουν σίγουρη ότι κάτι ετοιμάζουν! Όλα ηταν κατευθυνόμενα και η δολοφονία απλά τους έλυνε τα χέρια! Έτοιμος λοιπόν ο νόμος για τη φίμωση της Μπλογκόσφαιρας! Τώρα εξηγείται και η αγάπη της ΣΕΧΤΑ για τους ανώνυμους μπλόγκερς!! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ