Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ύποπτη μεταφραστική αλχημεία στο Ασφαλιστικό


Κοινοβουλευτική βόμβα σκάει σχετικά με το μνημόνιο που έχει υπογράψει η κυβέρνηση με τους διεθνείς δανειστές.


Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στο μνημόνιο υπάρχει μια σειρά από σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, τα οποία επί της ουσίας αποκρύπτονται με τη «μέθοδο της μετάφρασης».

Ουσιαστικά και σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ, το μνημόνιο στην πρωτότυπη αγγλική μορφή του περιέχει ουκ ολίγα μέτρα τα οποία δεν αναφέρονται στο ελληνικό μεταφρασμένο κείμενο.
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

επίσκεψη στο μουσείο Κουτσιωμύτη



Ενημέρωση (γράφει η Δέσποινα Δημότση)
 Το Ασκληπιείο της Επιδαύρου είναι από τις πιο φημισμένες Ελληνικές περιοχές της αρχαιότητας και η ιστορία του ξεκινάει χιλιάδες χρόνια πριν. Λίγα χιλιόμετρα από το παλιό θέατρο της Επιδαύρου και μέσα στο Λυγουριό βρίσκεται το μουσείο Κωτσιομύτη Φυσικής Ιστορίας που «ταξιδεύει» τους επισκέπτες του μέσα από απολιθώματα και ευρήματα στην ιστορία του ανθρώπινου είδους όπως αυτό εξελίχθηκε στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο μετέπειτα.
περισσότερα στην σελίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Η ΔΕΥΑΡ Άργους κόβει το νερό!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΝΑΟ

ναι ναι καλά ακούσατε...ακολουθόντας τα αχνάρια του ΔΝΤ, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΡ Άργους Λουκάς Κούρος (διορισμένος γυμναστής, Δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος ΔΕΥΑΡ), αποφάσισε να κόψει την παροχή νερού σε όσους οφείλουν ανεξόφλητους λογαριασμούς!

Δεν καταλάβατε λάθος, μέσα στην περίοδο κρίσης και ντάλα καλοκαίρι η ΔΕΥΑΡ μας αφαιρεί το δικαίωμά μας στην πρόσβαση του πιο βασικού δημόσιου αγαθού...θα πούμε το νερό νεράκι!