Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Βραβεύσεις Μαθητών που συμμετείχαν στις Γιορτές Ανακύκλωσης



Την Παρασκευή 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης περισσοτέρων από 400 μαθητών, από 475 σχολεία όλης της χώρας,
που συμμετείχαν στις "Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης".

Με τη συμμετοχή τους, οι μαθητές κατάφεραν να ανακυκλώσουν περισσότερες από 2.092.631 συσκευασίες.
Η προσπάθεια διοργανώθηκε από το εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών "Ανταποδοτική Ανακύκλωση ΑΕ",σε δήμους όλης της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά κατάφεραν να ανακυκλώσουν περισσότερους από 61 τόνους πλαστικό, οχτώ τόνους αλουμίνιο,πέντε τόνους λευκοσίδηρο και περίπου 60 τόνους γυαλί.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Σοσιαλιστικός τρόμος και καταχνιά?



Είναι καλοκαίρι... μα γύρω πηχτή καταχνιά...
Πολλές φορές αναρωτιέμαι είμαι μόνη ή είμαστε πολλοί?
Σήμερα η είδηση πέφτει σαν ένας άλλος κεραυνός στο κεφάλι μας!
Προκαταρκτική εξέταση για τις φήμες περί πτώχευσης της χώρας μας!!

Ναι θα μας κυνηγήσουν τώρα γιατί πλέον συζητάμε και αναμεταδίδουμε αυτό που εκείνοι μεθοδευμένα στόχευσαν και πέτυχαν και οι ίδιοι μάλιστα απείλησαν ότι θα επέλθει αν δεν σκύψουμε να μας κόψουν το σβέρκο!!! Την πτώχευση μας, τη δική μας πτώχευση φυσικά, όχι τη δική τους!
Γιατί αυτοί μάλλον κερδοσκοπούν βγάζοντας αμύθητες μίζες από τη δική μας αμαχητί παράδοση στα νύχια των παγκόσμιων κερδοσκόπων.
Ποιός μιλάει για διασπορά ψευδών ειδήσεων? Αυτοί που με τα ψεύδη τους  ότι λεφτά υπάρχουν, ότι θα φέρουν κοινωνική δικαιοσύνη, ότι θα στηρίξουν τους συνταξιούχους και τους αδύνατους, πήραν την ψήφο του κόσμου και ήρθαν σήμερα και χωρίς καμιά λαϊκή εντολή μας παρέδωσαν στα νύχια του ΔΝΤ και των αφεντικών τους!
ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΠΙΔΑ


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΟΣΕ??ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΑΡΓΟΛΙΔΑ?


Με αφορμή την πλήρη διακοπή δρομολογίων των τραίνων στην Αργολίδα, ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της περιοχής,που επί χρόνια φτιάχναμε ράγες ,για να ανακαλύψουμε τελικά..οτι δεν χωράνε τα γρήγορα βαγόνια.. διαβάστε και αυτό



Υπουργός Μεταφορών ήταν τότε ο Τάσος Μαντέλης, ο οποίος παραδέχτηκε πρόσφατα ότι είχε πάρει ως χορηγία 200.000 ευρώ από την Siemens.


Εννέα ηλεκτράμαξες σκουριάζουν εδώ και οχτώ χρόνια, στο σταθμό της Ειδομένης στο Κιλκίς, χωρίς να έχουν πραγματοποιήσει ούτε ένα δρομολόγιο. Αλλά ακόμα και εάν ξεκινήσουν αυτή τη στιγμή, όπως λένε οι ειδικοί θα υπάρξει πρόβλημα στη μηχανή λόγω της πολυετούς ακινητοποίησής τους.

Οι ηλεκτράμαξες αγοράστηκαν έναντι 37.000.000 ευρώ από την Siemens και το λογότυπο της φιγουράρει πάνω στα βαγόνια. Οι εννέα παροπλισμένες ηλεκτράμαξες, είναι μέρος της παραγγελίας του ΟΣΕ στην Siemens το Δεκέμβριο του 1997. 

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Μετά διαμαρτυριών η επίσκεψη Παπανδρέου στην Τριπολη

Με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας υποδέχτηκε το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που επισκέπτεται την Τρίπολη προκειμένου να προεδρεύσει σύσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου με την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή Αρκαδίας.
Οι συγκεντρωθέντες διαμαρτυρήθηκαν για τα ανακοινωθέντα πακέτα οικονομικών μέτρων, το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο αλλά και τις αλλαγές που έρχονται στα εργασιακά.
Προς στιγμή απειλήθηκαν επεισόδια μεταξύ της αστυνομίας και των διαδηλωτών, με πολλούς να κάνουν λόγο για «αστυνομοκρατία» και να καταγγέλλουν προπηλακισμούς.
Άραγε θα δούμε κανά πλάνο απ'αυτές τις διαμαρτυρίες ή όπως στη Λαμία και στο Ηρώδειο θα τα καταπιεί η μαύρη τρύπα των καναλιών;
ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ Η σύλληψη του προέδρου του εργατικού κέντρου μετά απο διαμαρτυρίες...
http://enomenoiblogers.blogspot.com

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ VS ΓΙΑΝΝΗ MANΩΛΗ;

Προηγείται ανάμεσα στους νεοδημοκρατες επίδοξους υποψηφίους ο πρ. βουλευτής
Όλο και πιο κοντά σε μία μάχη Πέτρου Τατούλη – Γιάννη Μανώλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου οδηγούν οι τελευταίες εξελίξεις σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην περιοχή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δέχθηκε εισηγήσεις για παρουσία του Πέτρου Τατούλη σε μία από τις δημόσιες εκδηλώσεις στις οποίες θα παραστεί κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψής του στην Τρίπολη.

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

"Σώθηκε" η Έλσα Παπαδημητρίου...



Απορριπτική η εισήγηση για την ένσταση Κωνσταντόπουλου στην Πιερία

Από τον Χρήστο Σοφιανό

Απορριπτική είναι τελικά η εισήγηση, στο Εκλογοδικείο, για την ένσταση του πρώην υφυπουργού Υγείας Γ. Κωνσταντόπουλου ο οποίος διεκδικούσε την έδρα, στο νομό Πιερίας από τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μαρία Μίχου.
Έτσι δεν αλλάζει η κατανομή των εδρών και δεν γίνονται καραμπόλες, από τις οποίες κινδύνευε σοβαρά να χάσει την έδρα της στην Αργολίδα η βουλευτής της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου
Απορριπτική η εισήγηση για την ένσταση Κωνσταντόπουλου στην Πιερία


Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Απαραίτητα τα φώτα πορείας στα κοπάδια ζώων


Ευδιάκριτα φώτα πορείας στο πρώτο και τελευταίο πρόβατο του κοπαδιού, όπως προβλέπει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), θα πρέπει να έχει εγκαταστήσει ο βοσκός, βάσει απόφασης του Αρείου Πάγου.

Απαραίτητα τα φώτα πορείας στα κοπάδια ζώων

Ο Άρειος Πάγος με απόφασή του έκρινε ότι ο βοσκός ο οποίος δεν έχει ευδιάκριτα φώτα στην αρχή και το τέλος του κοπαδιού του, που κινείται νύκτα επί του οδοστρώματος, είναι συνυπεύθυνος σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.

Πατσατζόγλου: "Ζούμε ένα όνειρο"





Ενθουσιασμένος, αλλά και με πλήρη αίσθηση της ευθύνης στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής, εμφανίστηκε ο Χρήστος Πατσατζόγλου, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Σπυρόπουλος: "Τιμή μου και μόνο που βρίσκομαι εδώ".

"Και εγώ, αλλά και οι υπόλοιποι ζούμε ένα όνειρο. Αυτό σημαίνει για έναν ποδοσφαιριστή η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο", είπε ο έλληνας διεθνής, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο παιχνίδι με τη Ν.Κορέα. "Ανυπομονούμε για το πρώτο παιχνίδι. Πιστυεύω ότι είναι το πιο σημαντικό για την πορεία μας. Θέλουμε πολύ να νικήσουμε για να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. Σίγουρα, δεν πρέπει να χάσουμε", επεσήμανε.

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

6 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι σε πολλούς νομούς της χώρας


Ωστόσο, αν και μισό χρόνο δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ εξακολουθούν να εργάζονται...
Όπως θα γνωρίζεται το πρόγραμμα στόχο έχει την παροχή φροντίδας σε ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρίες που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν.

Το ότι έμειναν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του προγράμματος μας δείχνει την αναλγησία του κράτους, και την ανυπαρξία "κοινωνικού κράτους"!
Είπαμε... Οι 300 έχουν άλλες προτεραιότητες και άλλα "προβλήματα" να λύσουν πρώτα!


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Τι πίνουν και …. δεν μας δίνουν;



Ο υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ανδρέας Λοβέρδος δηλώνει ότι μας πιέζει η τρόικα για να περικοπούν οι συντάξεις, ο Όλι Ρεν λέει ότι τους παρεξηγήσαμε και ξεκαθαρίζει ότι δεν ζήτησε να περικοπούν οι συντάξεις στο μισό, ο Πρωθυπουργός δηλώνει ότι άμα χρειαστεί θα κάνει μέχρι και ...
παρέμβαση στην περίφημη τρόϊκα και σήμερα ο γενικός γραμματέας κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος είπε στο MEGA ότι έγινε παρανόηση για τα μέτρα που ζητάει να ληφθούν η τρόικα.

Κατά τα άλλα στο Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης ετοιμάζεται ένα παρανοϊκό σχέδιο για το ασφαλιστικό που πρώτα θα το ψηφίσουν και μετά θα το διαβάσουν.
Καλά κρασιά.
Τι πίνουν και … δεν μας δίνουν;

http://enomenoiblogers.blogspot.com