Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Οι γυμνοί της Θεσσαλονίκης στα ποδήλατά τους


Γδυθείτε γιατί- περιβαλλοντικά- χανόμαστε. Αυτό ήταν το σύνθημα της τρίτης γυμνής ποδηλατοδρομίας που έγινε στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας τα αμήχανα σχόλια χιλιάδων περαστικών που τους έβλεπαν να τριγυρνούν μέσα στην πόλη γυμνούς.

Κάποιοι επιστρατεύουν φυλλωσιές ως άλλοι Αδάμ και Εύα
 

Απίστευτες σκηνές βoμβαρδισμού της τουρκικής πόλης Tunceli από τουρκικά ελικόπτερα!

Απίστευτες σκηνές βομβαρισμού της τουρκικής πόλης Tunceli, η οποία βρίσκεται στην κεντροανατολική Τουρκία από τρία τουρκικά επιθετικά ελικόπτερα ΑΗ-1 Cobra κατά την διάρκεια επιχείρησης ανταρτών του του PΚΚ, οι οποίοι όμως είχαν αποχωρήσει στο μεταξύ. Τα τρία τουρκικά επιθετικά ελικόπτερα προσβάλουν στόχους λίγο πριν πέσει το φως της νύχτας, ακόμα και μέσα στο κέντρο της πόλης, όπως θα δείτε στο βίντεο, με το πυροβόλο των 20 χλστ. και τις ρουκέτες των 2,75 ιντσών, χωρίς ουσιαστικά να στοχεύουν. Υποτίθεται ότι προσέβαλαν τα πιθανά δρομολόγια διαφυγής των ανταρτών! Η πόλη Tunceli έχει 35.000 κατοίκους και στο βίντεο που θα δείτε, ακούγονται οι τρομαγμένες φωνές των ... Τούρκων οι οποίοι δέχονται επίθεση από τα δικά τους ελικόπτερα! Είναι και ένα καλό δίδαγμα η εν λόγω επιχείρηση: Οταν δεν διαστάζουν να βομβαρδίσουν την ίδια τους την πόλη στην κεντρική Τουρκία, σε περίπτωση επιχειρήσεων στο Ανατολικό Αιγαίο ή στην Θράκη, είναι βέβαιο ότι οι κατοικημένες περιοχές και οι άμαχοι θα αποτελέσουν στόχο.  http://www.defencenet.gr/ Μοιραστείτε

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Οι 10 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο


Δείτε ποιες είναι οι πιο σέξι γυναίκες για το 2010 σύμφωνα με την ετήσια λίστα που δημοσίευσε το ανδρικό περιοδικό FHM.

Το αμερικάνικο περιοδικό έδωσε στην δημοσιότητα την λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες της Αμερικής. Αντίστοιχη ψηφοφορία είχε κυκλοφορήσει και από τη βρετανική έκδοση του περιοδικού. Σύμφωνα με την λίστα η πρώτη δεκάδα έχει ως εξής:
10. Leighton Meester
10. Leighton Meester

"ΠΑΜΕ να ΠΑΡΟΥΜΕ το ΚΥΠΕΛΛΟ"


Απευθείας αναμετάδοση από την ΕΡΑ σπορ
http://www.argonafplia.gr/
Την Κυριακή 6 Ιουνίου 2010 στις 5 το απόγευμα, θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Λιβαδειάς, ο τελικός αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών. Στον τελικό έφτασαν και θα αναμετρηθούν οι ομάδες της ΕΝΩΣΗΣ Μιδέας και ο ΕΘΝΙΚΟΣ Βατερού Φ. Σ. από τα Βατερά της Κοζάνης.


Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Οχι ότι η Αργολίδα δεν έχει ομορφιές,
αλλά  αν θέλετε ενα ιδανικό προορισμό ,
που διατηρεί ακόμα παρθένες παράλιες ,και πολλές απο τις παραδόσεις
 λέγεται ΛΕΣΒΟΣ
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACE BOOK EΔΩ
ΣΚΑΛΑ ΣΥΚΑΜΝΙΑΣ

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Σκάνδαλο με τη νικήτρια της Eurovision


Οπως αποκάλυψε το TLIFE  στις αρχές Μαϊου  τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μιλούσαν για σκάνδαλο με γυμνές φωτογραφίες της 19χρονης τραγουδίστριας. Στην πραγματικότητα όμως δεν ήταν φωτογραφίες αλλά ένα απόσπασμα από ταινία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, κάτι σαν reality-ντοκυμαντέρ. Στο βίντεο η νικήτρια της Eurovision  εμφανίζεται σε πισίνα, γυμνή, συντροφιά με ένα νεαρό άντρα. Οι δύο τους φιλιούνται ενώ κάποια στιγμή, για ελάχιστα δευτερόλεπτα φαίνεται το γυμνό στήθος της.

Κι ενώ όλοι άρχισαν να σχολιάζουν τη γυμνή της εμφάνιση εκείνη αντέδρασε ψύχραιμα. Σε συνεντέυξεις της στα Γερμανικά μέσα ενηνέρωσης είπε απλά οτι ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός και ότι το γυμνό δεν ήταν από προσωπική της στιγμή αλλά απόσπασμα από την ταινία στην οποία συμμετείχε.

H Γερμανική ιστοσελίδα Bild μάλιστα υποστηρίζει πως ήταν ένα ξεκίνημα στην καριέρα της ανάλογο με αυτό μεγάλων σταρ όπως είναι η Madonna, η Angelina Jolie και η Dita Von Teese.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας
Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Αιρετή Περιφέρεια Πελοποννήσου: Τατούλης απέναντι σε Μανώλη ή Δράκο;


Ανοίγει το παιχνίδι για τις εκλογές στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση, μετά την ψήφιση του “Καλλικράτη“ και την οριστικοποίηση του σχεδίου για τη νέα αρχιτεκτονική στην αυτοδιοίκηση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο πρώην υπουργός σε κυβερνήσεις της ΝΔΠέτρος Τατούλης, σκέπτεται να διεκδικήσει τη θέση του περιφερειάρχη ως ανεξάρτητος, θέλοντας έτσι να συμβάλει στην αποκλιμάκωση της κομματικής αντιπαράθεσης. Από την άλλη πλευρά, ο τ. βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανώλης εκδηλώνει πλέον και επισήμως το ενδιαφέρον του με δηλώσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Θανάσιμη πτώση για τρίχρονο αγγελούδι



Θλίψη και οδυρμός στο Ναύπλιο από τον ξαφνικό χαμό ενός μικρού αγοριού που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Το άτυχο παιδάκι, ηλικίας μόλις τριών χρόνων, έπαιζε ανέμελο με τα παιχνίδια του υπό την επιτήρηση του πατέρα του, όταν κάποια στιγμή ξέφυγε από την προσοχή του, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου, όπου διέμενε η οικογένεια.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη γύρω στις 4.15 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο τραγικός πατέρας μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού αφήνοντας για λίγα δευτερόλεπτα μόνο του τον τρίχρονο γιο του. Οταν ξαναβγήκε, δεν τον είδε και αμέσως ο νους του πήγε στο κακό. Οι φωνές τρόμου που άκουσε από τον δρόμο τον έκαναν να παγώσει και αλαφιασμένος έφτασε στο σημείο όπου βρισκόταν, βαριά τραυματισμένο, το παιδί του. Οι γείτονες και οι περαστικοί που έγιναν μάρτυρες του τραγικού περιστατικού προσπαθούσαν να του δώσουν κουράγιο, ενώ κάποιοι άλλοι τηλεφωνούσαν στο ΕΚΑΒ για να στείλει γρήγορα ασθενοφόρο.

Το παιδάκι διακομίστηκε βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο του Αργους, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα υπέκυψε στα τραύματά του βυθίζοντας στο πένθος την αργολική πρωτεύουσα. Ολες αυτές τις ώρες ο πατέρας βρισκόταν σε κατάσταση αλλοφροσύνης, μη μπορώντας να πιστέψει πώς από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε τον γιο του. Σημειώνεται ότι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ναυπλίου έδωσε εντολή να μη συλληφθεί ο πατέρας. 

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Παγκόσμια κατακραυγή για την κυβέρνηση του Ισραήλ

ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
 ΔΙΕΘΝΗ ΝΗΟΠΟΜΠΗ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΜΕ 20 ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ?
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ Όπως διακρίνετε στα πλάνα που μεταδίδουν τα ξένα δίκτυα φαίνονται οι ισραηλινοί κομάντος που ανεβαίνουν στα πλοία και χωρίς οίκτο χτυπούν και τραυματίζουν τους ακτιβιστές ενώ δεν διστάζουν να πυροβολήσουν. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ http://www.shiptogaza.gr/

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Χάνει την έδρα της η Έλσα Παπαδημητρίου!...

Από το press-gr
...από "καραμπόλα", αν γίνει δεκτή η ένσταση του Γ. Κωνσταντόπουλου της ΝΔ στηνΠιερία!

Από τον Χρήστο Σοφιανό
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Στις 9 Ιουνίου συζητείται στο Εκλογοδικείο η  ένσταση που κατέθεσε ο πρώην βουλευτής Πιερίας και υφυπουργός Υγείας Γιώργος Κωνσταντόπουλος σχετικά με τα εκλογικά αποτελέσματα στο νομό κατά την αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου.