Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

«Το παιχνίδι παίζεται» ακόμα


 Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει γιατί «Το παιχνίδι παίζεται» ακόμα. Δέκα καθηλωτικά τραγούδια σε μουσική του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι «Σαν ναυαγός», μια υπέροχη συνεργασία με τον Δημήτρη Μητροπάνο.
το ακούτε αποκλειστικά από την σελίδα μας

 http://enomenoiblogers.blogspot.com

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Εκαψαν την ελληνική σημαία στο Παλαμήδι


Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Ναυπλίου η αποτρόπαια πράξη ομάδας βανδάλων που έβαλαν στο στόχαστρο την ελληνική σημαία που κυμάτιζε στο κάστρο του Παλαμηδίου. 
Σύμφωνα με την Ασφάλεια, χθες τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες κατέβασαν από τον ιστό της την ελληνική σημαία από την κεντρική πύλη του κάστρου στο Παλαμήδι του Ναυπλίου και της έβαλαν φωτιά. 


Ωστόσο, η καταστροφική τους μανία δεν σταμάτησε εκεί, καθώς προκάλεσαν φθορές σε καρτοτηλέφωνο του ΟΤΕ, ενώ έγραψαν και υβριστικά συνθήματα. Στη συνέχεια και χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί χάθηκαν μέσα στο σκοτάδι. 
Με το πρώτο φως της ημέρας οι κάτοικοι αντίκρισαν τις καταστροφές και ό,τι είχε απομείνει από το εθνικό μας σύμβολο και αμέσως ενημέρωσαν τις διωκτικές αρχές. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας, το οποίο διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Το περιστατικό έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία, καθώς κανείς δεν περίμενε ότι θα υπήρχε κάποιος που δεν θα σεβόταν τον χώρο του ιστορικού κάστρου. 
Η δημοτική αρχή, πάντως, έδωσε εντολή να αποκατασταθούν άμεσα οι όποιες ζημιές και να τοποθετηθεί ξανά η ελληνική σημαία στη θέση της. http://enomenoiblogers.blogspot.com

κόβουν τα φάρμακα και από τους δημόσιους υπαλλήλους.

Από το Stop Cartel Αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα οι φαρμακοποιοί.Ήδη έχουν σταματήσει την χορήγηση φαρμάκων με πίστωση σε υπαλλήλους της ΔΕΗ, σε ελεύθερους επαγγελματίες και υπαλλήλους τραπεζών. Από την 1η Μαίου κόβουν τα φάρμακα και από τους δημόσιους υπαλλήλους.
Χωρίς φάρμακα βρίσκονται 1.500.000 ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του δημοσίου. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των φαρμακοποιών Αττικής Κώστας Λουράντος από 1η Μαΐου σταματάει η χορήγηση φαρμάκων προς τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ. Ο κ. Λουράντος μιλώντας στο Newsit, ανέφερε πως το χρέος του συγκεκριμένου ασφαλιστικού φορέα προς τα φαρμακεία ξεπερνάει τα 100 εκ. ευρώ, καθώς έχει να πληρώσει για φάρμακα που έχουν είδη χορηγηθεί από τον περασμένο Σεπτέμβρη.  




Το γεγονός αυτό σύμφωνα με τον ίδιο δυσχεραίνει τα οικονομικά των φαρμακείων με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και να φτάνουν ακόμα και στο δανεισμό προκειμένου να ξεχρεώσουν τους προμηθευτές τους
. Ήδη από την 1η Απριλίου έχει σταματήσει η χορήγηση φαρμάκων σε ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, σε υπαλλήλους της ΔΕΗ και σε ασφαλισμένους στα ταμεία όλων των τραπεζών από φαρμακεία του Πειραιά και της Αττικής.  
Αυτό σημαίνει. πως περίπου 1.000.000 ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι θα πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους προκειμένου να έχουν φαρμακευτική περίθαλψη.  
Την 1η Μαίου θα καταγγείλουμε την σύμβαση με τον ΟΠΑΔ και δεν θα την ανανεώσουμε ποτέ ξανά, τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Λουράντος. Σήμερα ήρθαν στο φαρμακείο μου ασφαλισμένοι της ΔΕΗ και τους είπα οτι δεν τους καλύπτει πια το ταμείο τους και έφυγαν προσθέτει
. Οι κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών σύμφωνα με τον πρόεδρό τους θα συνεχιστούν με πολυήμερες απεργίες και δεν θα σταματήσουν αν δεν πληρωθούν. Ήδη αύριο αναμένεται σύσκεψη του Πανελλήνιου φαρμακευτικού συλλόγου για να αποφασιστεί η περαιτέρω στάση τους. 
πηγη typhoon-typhoon.blogspot.com
Μοιραστείτε http://enomenoiblogers.blogspot.com http://enomenoiblogers.blogspot.com

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Στην Ύδρα ο πρωθυπουργός, σε Ναύπλιο και Κόρινθο ο πρόεδρος της Ν.Δ.


Στην Ύδρα βρέθηκε ο πρωθυπουργός ‘’Πηγή δύναμης, χαράς και αλληλεγγύης’’ χαρακτήρισε την ημέρα της Ανάστασης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, απ’ την Ύδρα που πέρασε τις προηγούμενες ημέρες. Σε Ναύπλιο και Κόρινθο ο πρόεδρος της Ν.Δ. ‘’Η Ανάσταση δίνει μήνυμα αγάπης και ελπίδας’’ δήλωσε απ’ το Ναύπλιο ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. πέρασε στην Αργολίδα τις ημέρες του Πάσχα, ενώ την Κυριακή επισκέφθηκε το κέντρο νεοσυλλέκτων της Κορίνθου. http://enomenoiblogers.blogspot.com

Κυριακή 4 Απριλίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Για όσους πιστεύουν και για όσους αμφισβητούν ναι ο Χριστός στο σταυρό έκλαψε όχι από πόνο αλλά από θλίψη για τα παιδιά ενός κατώτερου θεού το αίμα που  βάφτηκε στα αυγά έγραψε σε άρθρο ο Χρήστος τα παιδιά που ίσως σήμερα δεν έχουν ένα πιάτο φαγητό ενώ εμείς γλεντάμε τα παιδιά που ψάχνουν στα σκουπίδια να βρουν την ελπίδα τους κυνηγημένα από θεούς και δαίμονες να σκάνε βόμβες στα χεράκια τους να σκοτώνονται ,να μένουν τυφλά για το δικό μας μίσος και να αναρωτιούνται πόσο μίσος υπάρχει? την άλλη φορά άμα δούμε ενα τέτοιο παιδί ας μην νοιώθουμε τύψεις ας το κοιτάξουμε στα μάτια,και να του προσφέρουμε ενα πιάτο φαγητό  για αυτά τα παιδιά έκλαψε ο  Χριστός στον σταυρό δίνοντας ελπίδα ότι ξημερώνει ένα καλύτερο αύριο αρκεί εμείς να γίνουμε λίγο καλύτεροι άνθρωποι τα παιδιά της Παλαιστίνης που βλέπετε  κάτω στο βίντεο πως γελάνε ,όταν υποδέχτηκαν το καράβι για ΤΗΝ ΓΑΖΑ γιατί τα παιδιά όλου του κόσμου πρέπει να γελάνε αφήστε να κλαίει για αυτά ο Χριστός  
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

http://enomenoiblogers.blogspot.com