Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Παράσταση μιμικής στο Ναύπλιο

' ΑΝΕΥ ΛΟΓΩΝ''


Παντομιμικές κωμικοτραγικές πρωτότυπες μίνι-παραστάσεις από τους φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου, που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους θεατές.

Συμμετέχουν με τις δημιουργίες τους οι: Κική Κριαράκη, Πόπη Γιαννακούλη, Κώστας Γιασσάκης, Χριστίνα Τζίαλλα, Σμαρώ Τζούμα, Χριστιάνα Μούζουρα, Έλενα Καιάφα, Στέφι Μπαγλατζή , Ευχυχία Μόσχου, Ευγενία Στεφάνου, Άννα Ζίττη, Πέννυ Γκριτζάπη, Ασημένια Ζήση,Ξένια Κοζομπόλη,Στέλλα Δεγιερμερτζόγλου,Φλώρα Τσιμπλακίδη, Χαρά Χαραλάμπους, Σπύρος Δέτσικας.

Επιμέλεια: Βασιλάκου Αντωνία

19 Μαρτίου 2010
Ώρα 20.30
Αίθουσα του Βουλευτικού


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Στο Ναύπλιο πωλούν ακόμα και μασέλες πεθαμένων


«Πενία τέχνας κατεργάζεται» έλεγαν οι προγονοί μας και είχαν απόλυτο δίκιο. Το διαπιστώνουμε όλο και πιο τακτικά, τώρα που η οικονομική κρίση χτύπησε τις πόρτες μας. Καθημερινά ακούμε για χιλιάδες απλούς ανθρώπους οι οποίοι για να βολέψουν έστω και πρόσκαιρα κάποια ανάγκη τους βάζουν ενέχυρο ή πουλούν προσωπικά τους είδη. 

κι ο αδερφός τον αδερφό μας βάλαν και χτυπάει



ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ PLAY
ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ
Γέμισε ατσάλι ο ουρανός κι η γη αγκομαχάει
κι ο αδερφός τον αδερφό μας βάλαν και χτυπάει

Στο φίλημά τους το στερνό πουλί πικρό λαλούσε
μια έβριζε τον ουρανό και μια τη γη κοιτούσε

Κάτω χτυπιέται το θεριό βαρύ και λαβωμένο
το τσακισμένο του κορμί κοιτάει ντροπιασμένο

Γέμισε ατσάλι ο ουρανός κι η γη αγκομαχάει
κι ο αδερφός τον αδερφό μας βάλαν και χτυπάει

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Το video απο τα συλλαλητήρια στην Αθήνα...

http://enomenoiblogers.blogspot.com

25.000 διαδηλωτές, αναφέρει το BBC...

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Πυροβόλησαν υπάλληλο των φυλακών

Θύμα ενέδρας από δυο άνδρες έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/3) ένας σωφρονιστικός υπάλληλος.
 Λίγο πριν τις 13:45 στη συμβολή των οδών Κοντουργιώτη και Παλαιολόγου στον Κορυδαλλό, δυο άνδρες πυροβόλησαν τον σωφρονιστικό υπάλληλο και εξαφανίστηκαν.
το θύμα πρόλαβε να αναγνωρίσει ότι ο θύτης ήταν πρώην κρατούμενος
 Το θύμα μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο Θριάσειο νοσοκομείο της Ελευσίνας,
 ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ!

H χώρα μας ζει τις χειρότερες στιγμές της, από τη μεταπολεμική περίοδο…
Το τέρας του παγκόσμιου καπιταλισμού απειλεί να μας καταπιεί πλήρως, ενώ οι θλιβεροί εντολοδόχοι του, της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, δυστυχώς, μας σύρουν κατευθείαν στα δόντια του μέσα, πιστοί όλοι τους, στις οδηγίες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ!
Όσοι δεν θέλουν να το δουν και να το κατανοήσουν και ελπίζουν ακόμη σε ένα θαύμα, μάλλον θα διαψευσθούν οικτρά!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Εισαγγελέας για τη θηριωδία της Σπάρτης!

Την παρέμβαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης προκάλεσε το απίστευτο περιστατικό αγριότητας και απανθρωπιάς εις βάρος πέντε μεταναστών από το Μπαγκλαντές, τους οποίους προσπάθησε να κάψει ζωντανούς μια ομάδα μαθητών.

Μετά τις εικόνες φρίκης που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το ερασιτεχνικό βίντεο στο οποίο οι μαθητές κατέγραφαν τη βάρβαρη επίθεση, ο δικαστικός λειτουργός έδωσε εντολή στο τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση και να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες όπου χρειάζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν σχηματιστεί δικογραφίες εις βάρος δέκα ανηλίκων, ηλικίας 14 ώς 17 ετών και τριών ενηλίκων, ηλικίας 18, 19 και 23 ετών και τις επόμενες μέρες αναμένεται να σταλούν στον εισαγγελέα.

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Τεράστια προσοχή στα περίεργα SMS – Είναι απάτη!

http://enomenoiblogers.blogspot.com


“Βρες την ημερομηνία που θα πεθάνεις” ή “κέρδισε μια γυναίκα για μια μέρα” έγραφαν τα μηνύματα που λάμβαναν
κάποιοι κάτοχοι κινητών τηλεφώνων τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα.
<Τζίρο εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ κάνουν οι «απατηλές» εταιρείες της βιομηχανίας των SMS, με την «βοήθεια» εκείνων της κινητής τηλεφωνίας, αποστέλλοντας εκατοντάδες μηνύματα σε κατόχους που κάνουν το λάθος να απαντούν σε εκείνα, δήθεν κέρδους ή πλασματικά ερωτικού περιεχομένου υποτιθέμενων θαυμαστριών και θαυμαστών!

Ξυλαδαρμοί προέδρων της ΓΣΕΕ...

Από την Ηλέκτρα Γραμματικού
Δεν γίνεται δεν πάει άλλο πρέπει η ΓΣΕΕ να κάνει εκκαθαρίσεις και να εκπροσωπεί σύμφωνα και με το όνομά της μόνο εργάτες η εν πάσει περιπτώσει εργαζόμενους των χαμηλότερα αμειβομένων τάξεων.
Δεν είναι σωστό και πολλές φορές είναι και προκλητικό να εκπροσωπούνται από την ΓΣΕΕ υψηλόβαθμα στελέχη Τραπεζών ΔΕΚΟ και επιχειρηματικά στελέχη. Με το χέρι στην καρδιά κανείς δεν μπορεί να συμπεριλάβει στις τάξεις της εργατιάς, τους κατά καιρούς διατελέσαντες προέδρους της ΓΣΕΕ, όπως Κανελλόπουλος-Πρωτόπαπας-Πολυζωγόπουλος-Παναγόπουλος οι οποίοι...


Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Μία γυναίκα ξυπνάει στη μέση της νύχτας και ανακαλύπτει ότι ο άντρας της δεν είναι δίπλα της στο κρεβάτι. Φοράει τη ρόμπα της και βλέποντας φως στη κουζίνα πηγαίνει προς τα εκεί. Βλέπει τον άντρα της να κάθεται στο τραπέζι με μία κούπα καφέ μπροστά του, να κοιτάζει απλανώς τον τοίχο και να σκουπίζει κλεφτά ένα δάκρυ από τα μάτια του. - Τι συμβαίνει αγάπη μου? τον ρωτά - Θυμάσαι τον καιρό που βγαίναμε ραντεβού πριν 20 χρόνια? της λέει. - Βέβαια τον θυμάμαι. Γιατί με ρωτάς? - Θυμάσαι που ήσουνα 16 χρονών και μας τσάκωσε ο πατέρας σου να το κάνουμε μέσα στο  αυτοκίνητό μου? - Έλα μωρό μου τώρα, πώς δεν το θυμάμαι!! - Θυμάσαι που έβγαλε το υπηρεσιακό του περίστροφο, μου το έχωσε στη μούρη και μου είπε ότι ή σε παντρεύομαι ή με χώνει φυλακή για 20 χρόνια? - Έλα αγάπη μου, περάσανε αυτά. Τι σε έπιασε τώρα? - Σήμερα θα αποφυλακιζόμουνα, γαμώτο μου!!! 

«Ημέρα της Γυναίκας» στην Ερμιόνη


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου
Δήμου Ερμιόνης σας προσκαλεί
την Κυριακή 7 Μαρτίου 2010
και ώρα 6:30 μ.μ...
στην εκδήλωση που
πραγματοποιεί
για την «Ημέρα της Γυναίκας»
στο χώρο του (Σχολείο Συγγρού).

Σας περιμένουμε όλους ανεξαιρέτως

Ομιλήτριες: Μαρίνα Κούτση-Βενάρδου (Φιλόλογος)
Διονυσία Κουτραφούρη (Ιατρός)


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΕΟΔΟΤΗ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ-ΛΑΜΠΑΤΟΥ


http://enomenoiblogers.blogspot.comhttp://paratiritis-news.blogspot.com/

ΣΆΒΒΑΤΟ, 06 ΜΑΡΤΊΟΥ 2010 πρέπει να έχετε ως θεμέλια της πολιτείας την ομόνοια,

Αρχείο:Kolokotronis statue Athens.jpg
http://enomenoiblogers.blogspot.com/
Σήμερα κάποιοι "μορφωμένοι" διακηρύσσουν το διχασμό ενώ οι αγράμματοι ήρωες της Ελλάδας μας και πάντα προδομένοι δυστυχώς, φώναζαν για την ομόνοια και ομοψυχία των Ελλήνων γιατί αυτοί βίωσαν τι σημαίνει διχόνοια και εμφύλιος και ένοιωσαν στο πετσί τους τις καταστροφικές τους συνέπειες.
Ένας από τους πολλούς αγράμματους και προδομένους ήρωες κάποτε έγραψε αυτό... Όταν αποφασήσαμε να κάμομε την Επανάσταση, δεν εσυλογισθήκαμε, ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε: «που πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά , ως μία βροχή, έπεσε σε όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και οι κληρικοί, και οι προεστοί, και οι καπεταναίοι, και οι πεπαιδευμένοι, και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εγώ, παιδιά μου, κατά κακή μου τύχη, εξ αιτίας των περιστάσεων, έμεινα αγράμματος και δια τούτο σας ζητώ συγχώρηση, διότι δεν ομιλώ καθώς οι δάσκαλοι σας. Σας είπα όσα ο ίδιος είδα, ήκουσα και εγνώρισα, δια να ωφεληθήτε από τα απερασμένα και από τα κακά αποτελέσματα της διχονοίας, την οποίαν να αποστρέφεσθε, και να έχετε ομόνοια. Εμάς μη μας τηράτε πλέον. Το έργο μας και ο καιρός μας επέρασε. Και αι ημέραι της γενεάς, η οποία σας άνοιξε το δρόμο, θέλουν μετ' ολίγον περάσει. Την ημέρα της ζωής μας θέλει διαδεχθή η νύκτα του θανάτου μας, καθώς την ημέραν των Αγίων Ασωμάτων θέλει διαδεχθή η νύκτα και η αυριανή ήμερα. Εις εσάς μένει να ισάσετε και να στολίσετε τον τόπο, οπού ημείς ελευθερώσαμε· και, δια να γίνη τούτο, πρέπει να έχετε ως θεμέλια της πολιτείας την ομόνοια, την θρησκεία, την καλλιέργεια του Θρόνου και την φρόνιμον ελευθερία. http://enomenoiblogers.blogspot.com


http://enomenoiblogers.blogspot.com