Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Η Άννα Διαμαντοπούλου χορεύει και κάνει φιγούρες σε Disco



Δείτε την υπουργό Παιδείας να τα δίνει όλα σε Disco

πατηστε κατω
http://img.pathfinder.gr/clubs/files_3/132329/6.swf
http://enomenoiblogers.blogspot.com
ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ  http://politikiprotasi.blogspot.com/

ΑΙΝΤΕ ΘΥΜΑ... ΑΙΝΤΕ ΨΩΝΙΟ.!!!


ΑΙΝΤΕ ΘΥΜΑ...ΑΙΝΤΕ ΨΩΝΙΟ!!!

Όταν λέω ότι οι αναλαμπές μου δεν έχουν τελειωμό, οι φίλοι μου δεν με πιστεύουν.
Δεν μπορώ να με πιάσω πουθενά, γιατί όπου κι αν με πιάσω λερώνομαι.
Εκεί που με βρίσκω να ρομαντζάρω και να θυμάμαι την "γυναικεία" μου φύση, μια μικρή αναλαμπή αρκεί,να γυρίσει πάλι το μυαλό μου
Πετάω την ευαισθησία μου  σε μια γωνιά,και  γίνομαι μια τρελοπιπίτσα
που ο σαρκασμός έχει γίνει η δεύτερη φύση της.
Ένα τραγούδι η αιτία της παράκρουσης που άκουσα πάλι τυχαία χθες στο γιουτιούμπι.

ΑΙΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΙΝΤΕ ΨΩΝΙΟ.
Στίχοι Κώστα ΒΆΡΝΑΛΗ.

Θα μου επιτρέψετε λοιπόν επειδή θέλω να αυτοσαρκαστώ (είναι η ώρα του πόνου)
να μετατρέψω αυτούς τους υπέροχους στίχους,που λένε την αλήθεια μου,
κι ίσως να διακρίνεται κι εσείς την δική σας αλήθεια μέσα σ`αυτούς.

Αιντε Θύμα...βλέπε Σία.
Αιντε Ψώνιο...ξαναβλέπε Σία που της αρέσει πολύ να ψωνίζει από το μάρκετ του κόσμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Έλληνες ενωθείτε!! Είναι ανάγκη να εμποδίσουμε να επικρατήσουν οι υπηρέτες του παγκόσμιου καπιταλισμού!

http://enomenoiblogers.blogspot.com/
ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: 30 ΜΑΡΤΗ 1952 - Μάρτης 2010... Κλοιός οργισμένων πολιτών στο κέντρο της Αθήνας. Οι εφημερίδες κατέγραψαν άλλη μια φορά τη μάταιη, αλλοίμονο, αντίσταση ενός λαού, που πήρε αλληλοδιαδόχως υποσχέσεις με διαφορετικό λεκτικό αλλά με το ίδιο περιεχόμενο ουσίας, για "καλύτερες μέρες" από γαλάζιους και πράσινους εξώστες, μέχρι να φθάσουμε σήμερα στη μη τυπικά αναγγελλόμενη, μα ουσιαστικά ισχύουσα χρεοκοπία.




Απεργίες, καταλήψεις και διαδηλώσεις

Πεδίο μάχης νωρίτερα το κέντρο - Σοβαρά ένας αστυνομικός. - Στον Ευαγγελισμό Παναγόπουλος και Γλέζος Η επίθεση στον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Την ώρα που ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ άρχιζε να μιλάει στους συγκεντρωμένους κάποιοι άρχισαν να πετάνε εναντίον του μπουκάλια με νερό, γιαούρτια και καφέδες. Δείτε τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο βίντεο... Η επίθεση στο Μανώλη Γλέζο 'Ενα άλλο απίστευτο περιστατικό έγινε στην Βασιλίσσης Σοφίας έξω από την Βουλή. Αστυνομικός ψέκασε στο πρόσωπο τον ιστορικό αγωνιστή Μανώλη Γλέζο. Και ο Μανώλης Γλέζος και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό. Ο κ.Γλέζος νοσηλεύεται προληπτικά στη μονάδα εμφραγμάτων και ο κ. Παναγόπουλος τελικά θα παραμείνει στο νοσοκομείο με κατάγματα στα πλευρά και μώλωπες.

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

«Το άξιον εστί» στο Μπουσουλοπούλειο Θέατρο


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Πρόσκληση


«Το άξιον εστί» στο Μπουσουλοπούλειο  Θέατρο


Η μεγάλη επιτυχία του χορωδιακού τμήματος του Συλλόγου που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι στην παραλία του Κυβερίου και στο Βουλευτικό Ναυπλίου, επαναλαμβάνεται και στο Άργος, στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο, την Κυριακή 7 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ. Πρόκειται βέβαια για το λαϊκό ορατόριο των Οδ. Ελύτη και Μίκη Θεοδωράκη «το άξιον εστί» με τους εξής συντελεστές : Η χορωδία του Συλλόγου, ενορχήστρωση και διεύθυνση από τον Γιάννη Νόνη, στο πιάνο η Μαρία Ζαρκάδα, η Νεανική Λαϊκή Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Άργους (βιολί, κιθάρα, αρμόνιο, μπουζούκια) με διευθυντή τον Νίκο Πετσάκο, πολυμέσα από τον Κώστα Κομνηνό, ηθοποιός ο Γιώργος Τασιάς, αφηγητής ο Αντώνης Σιούτος. Η σκηνοθεσία και οι φωτισμοί είναι του Νικόλα Ταρατόρη. Η διοργάνωση οφείλεται στο μουσικοθεατρικό κέντρο Δήμου Άργους.


Καλούμε όλους τους φίλους να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Συλλόγου μας, γιατί πιστεύουμε ότι θα νιώσουν μια ξεχωριστή καλλιτεχνική συγκίνηση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

TA AΡΓΟΛΙΚΑ


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 4-3-2010




http://enomenoiblogers.blogspot.com

Έπιασαν τους ληστές του ταξιτζή!








Τρεις Αφγανοί ήταν εκείνοι
 που έβγαλαν μαχαίρι
 και αφού
 τον χτύπησαν του πήραν τις 
εισπράξεις...
Όλα έγιναν τα ξημερώματα του
 περασμένου Σαββάτου.
 Οι δράστες αφού χτύπησαν και λήστεψαν
 τον οδηγό
 του ταξί κατάφεραν
 να διαφύγουν. Το θύμα σκιαγράφησε 
το προφίλ
 των κακοποιών
 στο αστυνομικό τμήμα και από εκείνη 
τη στιγμή ξεκίνησαν
 οι προσαγωγές υπόπτων.
 Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι δράστες είναι
 3 Αφγανοί,
 ηλικίας 19, 20 και 25 ετών.
 Παραδέχθηκαν την πράξη 
που έκαναν 
και επέστρεψαν τα χρήματα που
 είχαν κλέψει..
.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

«ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ»


Το 1ο  Επαγγελματικό Λύκειο Άργους και το 1ο Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο Άργους, διοργανώνουν εκδήλωση – συναυλία με το συγκρότημα «ΤΡΙΦΩΝΟ» στα πλαίσια του Πολιτιστικού προγράμματος που εκπονείται στο σχολείο με τίτλο :
«ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ»
..την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010, ώρα 7 μ.μ. στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο του Άργους. Πριν την συναυλία, θα προβληθεί ταινία των μαθητών του Ηλεκτρονικού τομέα με αφιέρωμα στο έντεχνο Ελληνικό τραγούδι.
Σας περιμένουμε να τραγουδήσουμε μαζί, όλα αυτά τα τραγούδια που σημάδεψαν την ιστορία του τόπου μας.
Είσοδος ελεύθερη
Διοργάνωση : Ηλεκτρονικός τομέας 1ου ΕΠΑΛ Άργους & 1ου ΣΕΚ Άργους, με τη συμπαράσταση του ΟΠΑΝΑΑΡ, της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. και του Συλλόγου Γονέων 1ου ΕΠΑΛ Άργους
Χορηγός επικοινωνίας : ΜΑΧ ΤV 


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Στίψτε πορτοκάλια και όχι ανθρώπους




MIΑ αλλη ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ 

Τελείωσε σήμερα η γιορτή πορτοκαλιού στο Άργος, η οποία μάλλον ελάχιστα κατάφερε από τα διακηρυγμένα: «Στόχος της εκδήλωσης είναι η γνωριμία, η προβολή και η ανάδειξη του σημαντικότερου προϊόντος της Αργολίδας, του Πορτοκαλιού, καθώς και η εμψύχωση των πορτοκαλοπαραγωγών». Ειδικά όσον αφορά την "εμψύχωση", μάλλον εμψυχώθηκαν κάποιοι παράγοντες του Δήμου οι οποίοι θεώρησαν ότι κέρδισαν πόντους στους εσωκομματικούς διαξιφισμούς. Κατά τα άλλα, όταν η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει κάνει την παραμικρή πρόταση στήριξης του προϊόντος τότε καταντά ολίγον γραφικό το τσαντίρ-θέαμα της πλατείας του Αγ. Πέτρου.
Ειδικά στις σημερινές συνθήκες θα είχε νόημα η αναβίωση του συνθήματος του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ (στις διαδηλώσεις που είχαν γίνει ενάντια στη συνάντηση των υπουργών Εργασίας της ΕΕ στο Ναύπλιο) "Στίψτε πορτοκάλια και όχι ανθρώπους"...




Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

http://enomenoiblogers.blogspot.com
Σε παλιές μας αναρτήσεις γράφαμε ότι το τοπίο στο blogging δεν θα ξεκαθαρίσει με νόμους.
Aργά η γρήγορα θα ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι και τα αποβράσματα θα τα ξεβράσει η θάλασσα Ιδού τι γράφει σήμερα ο ζούγκλας με αφορμή τον αδυσώπητο πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ των τρωκτικών Πόλεμος συμφερόντων εκδοτικών οίκων δισεκατομμυριων και βρώμας άραγε τι δουλειά έχουμε με αυτούς? http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=1240&cid=9

ΤV ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ

ΖΟΥΓΚΛΑ Συ είπας! @ Το διαδίκτυο μεταξύ των σοβαρών ανθρώπων που αποτελούν την ήρεμη δύναμη του, διαθέτει τους δικούς του τελάληδες … @ Είπαμε θα ξεβρωμίσει η μπλογκόσφαιρα από αλήτες, ρουφιάνους, δημοσιογράφους και θα γίνει

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

οικολογικη καταστροφη στην αρκαδια


Το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων άμεσα ενδιαφερόμενο για την υγεία των ζώων, πουλιών αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος εξετάζει κάθε είδους καταγγελία που φτάνει σε αυτό από ευαισθητοποιημένους πολίτες.
Με την  ευαισθησία που διαθέτει εξετάζει εδώ  και μερικές ημέρες σωρηδόν καταγγελίες που φτάνουν σε αυτό για μια τεράστια οικολογική ρύπανση που συντελείται στο νομό Αρκαδίας και συγκεκριμένα στο δ/δ Παναγίτσα του δήμου Λεβιδίου.

Γυμνές φωτογραφίες 17χρονης στο Internet από το φίλο της μάνας ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

http://enomenoiblogers.blogspot.com


Στη σύλληψη ενός Έλληνα και μιας Ρωσίδας οδηγήθηκε η αστυνομία μετά την καταγγελία της μικρής κόρης της 17χρονης για προσβλητική συμπεριφορά του συντρόφου της μητέρας της αλλά και για παράνομη κατακράτηση.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, η 17χρονη κατήγγειλε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος πως 0 30χρονος φίλος της 40χρονης μητέρας της την παρενοχλούσε.

Την έβγαζε φωτογραφίες γυμνή και στη συνέχεια αναρτούσε τις εικόνες στο διαδίκτυο.

Γιγαντιαίος σκύλος



Γιγαντιαίος σκύλος

Γιγαντιαίος σκύλος

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Αργολίδα: Χτύπησαν και λήστεψαν οδηγό ταξί

Μέγεθος κειμένου

 κ ταξίΤον γρονθοκόπησαν και του πήραν όσα χρήματα είχε στο ταξί και στο πορτοφόλι του...

Δράστες 3 Πακιστανοί, που επιβιβάστηκαν στο ταξί σε δρόμο του Αργολικού Μιδέας. Αρχικά το έπαιξαν πελάτες και ζήτησαν από τον οδηγό να τους πάει λίγο πιο κάτω. Κάποια στιγμή όμως, που είδαν ότι δεν περνούσαν αυτοκίνητα και πεζή έβγαλαν μαχαίρι.Ακινητοποίησαν τον οδηγό και πολύ γρήγορα του πήραν συνολικά 700€ και το κινητό του τηλέφωνο. Κατέβηκαν από το ταξί και χάθηκαν στα στενά της περιοχής. Όταν ο οδηγός έφτασε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τη ληστεία ήταν ήδη πολύ αργά...


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Επίθεση με γροθιές σε πολίτη λόγω αυτοκόλλητου



Ιδιοκτήτης και θαμώνας καταστήματος στο Γκάζι επιτέθηκαν σε πολίτη την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου το απόγευμα, μόλις αντιλήφθηκαν ότι κόλλησε το γνωστό αυτοκόλλητο «είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω» σε αυτοκίνητο θαμώνα που ήταν παράνομα παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο ακριβώς έξω από το κατάστημα, αποκλείοντας τη διέλευση των πεζών από το πεζοδρόμιο.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ


http://enomenoiblogers.blogspot.com