Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Έχουμε ξεφύγει τελείως ή μου φαίνεται;


Ιστοσελίδα με τη βοήθεια του google map σας δίνει τη δυνατότητα να  δηλώσετε που,πως και πότε κάνατε έρωτα αλλά να δείτε που,πότε και πως έκανε ...όλος ο κόσμος!

στην φώτο ένα ζευγάρι που έκανε έρωτα στην εθνική οδό Κορινθου Πατρων
IJustMadeLove.com  είναι  η νέα ιστοσελίδα που μπορείτε να καταγράψετε ανώνυμα ότι κάνατε έρωτα με το σύντροφό σας , τη συγκεκριμένη ώρα, στη συγκεκριμένη στάση,ακόμα κι αν χρησιμοποιήσατε προφυλακτικό! Το site με τη βοήθεια του χάρτη,δείχνει στον επισκέπτη τα σημεία του πλανήτη που μόλις κάποιοι, έκαναν έρωτα και ενημερώνεται από τους ίδιους του χρήστες, που με ένα απλό και διακριτικό τρόπο επιλέγουν το σημείο του...έρωτά τους ενώ δηλώνουν παράλληλα και κάποια άλλα στατιστικά στοιχεία. Μέχρι στιγμής η πρωτότυπη ...ερωτική ιστοσελίδα έχει καταφέρει να ...φιλοξενήσει χιλιάδες ...ερωτικές πράξεις σε όλο τον πλανήτη!
Μοιραστείτε http://enomenoiblogers.blogspot.com

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Μόνο πεθαίνεις ως Έλληνας

http://teachers-limnou.blogspot.com/

Χωρίς σχόλια.....Από μήνυμα που λάβαμε

"Είμαι ο ίδιος. Όταν πετάω στους αιθέρες του Αιγαίου, όταν βυθίζομαι στα καταγάλανα νερά του, όταν τρέμει το χώμα των συνόρων από το άρμα μου, όταν πάνω σε μια μηχανή ή σε ένα περιπολικό τριγυρίζω άγρυπνος τη νύχτα, όταν μπαίνω στη φωτιά, όταν παλεύω με το λιοπύρι και το αγιάζι στα λιμάνια.

Πιλότος, Ναύτης, Στρατιώτης, Αστυνόμος, Πυροσβέστης, Λιμενικός. Δεν ξέρω αν θα γυρίσω στην οικογένειά μου το μεσημέρι. Ποτέ δε ρωτάω αν θα γυρίσω πίσω απ' όπου με στέλνεις. Με παλιά μηχανήματα, με κατεστραμμένα αυτοκίνητα, με ό,τι κι αν μου δώσεις. Με την μέση θρύψαλα από τα G, με τα χέρια γδαρμένα από τους ιμάντες του αλεξίπτωτου, με τη ματιά στη θάλασσα και το δάκρυ στη φωτογραφία της οικογένειας δίπλα απ' την εικόνα του Αη Νικόλα κάπου στ' ανοιχτά της Σομαλίας, με τις πληγές μου ανοιχτές έξω από το Τμήμα της Αγίας Παρασκευής, με τις παλάμες σάπιες απ' την αρμύρα να βγάζω απ' τα νερά τα παιδιά εκείνων που ξεβράζουν οι διακινητές στ' ακρονήσια. Αχ, αυτά τα μάτια όταν σώζονται πως σε κοιτάζουν.


Κατά το Αν του Κίπλινγκ.

Μια ολόκληρη ζωή θυμάμαι και πριν από μένα θυμόταν ο πατέρας μου, και πριν από αυτόν ο παππούς μου… ότι η Ελλάδα είναι στο χείλος του γκρεμού, σχεδόν πτωχεύει, ότι δημόσιοι λειτουργοί κλέβουν δημόσιο χρήμα, ότι κανείς δεν τιμωρείται, ότι πάντα οι άλλοι που έφυγαν φταίνε, ότι ο λαός πρέπει να βάλει πλάτη, για να αποφύγουμε την καταστροφή και άλλες τέτοιες μεγαλοστομίες και κηρύγματα, που πλέον εξαντλήθηκαν όλα, μέχρι κεραίας και κανείς πια δεν ακούει...
Σήμερα, βάλθηκαν όλοι να επιβιώσουν με το να εξομοιωθούν πλήρως με τους κλέφτες που ρήμαξαν τη ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας, τα όνειρά μας και την ελπίδα μας να παραμείνουμε άνθρωποι και να ζήσουμε σε μια ευνομούμενη πολιτεία.
Σήμερα κυριαρχεί το δόγμα κλέψε για να φας και άρπαξε για νάχεις!!
Θλίβομαι που αδύναμη απλά παρακολουθώ το σκοτάδι να με τυλίγει, θλίβομαι που ο κόσμος δεν έχει δουλειές, νοιώθω ενοχή που εγώ έτυχε να έχω ακόμη δουλειά, αγωνιώ για το μέλλον του παιδιού μου, αγωνιώ για το αν θα πάρω σύνταξη ποτέ… αγωνιώ για το αν θα ξημερώσει ποτέ σ’ αυτό τον τόπο άσπρη μέρα! Σκέφτομαι:
ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

φάκελος : ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ


Ενημέρωση (γράφει η Δέσποινα Δημότση)

Απόδοση Ελληνικής Ιθαγένειας. Μας απασχολεί από την πρώτη μέρα που ακούστηκε ότι θα προταθεί προς ψήφιση στη βουλή ο νόμος για να δοθούν ιθαγένειες στους αλλοδαπούς διαμένοντες στην χώρα μας. Αυτό που δεν συζητήθηκε και ιδιαίτερα δεν αναλύθηκε καν είναι η πάσα λεπτομέρεια του θέματος, οι έννοιες δηλαδή της ιθαγένειας, της υπηκοότητας, της εθνικότητας, του Έλληνα, του Ελληνιστή και του Ελλαδίτη. Με τόσο πλούσια γλώσσα μπορούμε κάλλιστα να ξεχωρίσουμε τις διάφορες έννοιες και σημασίες κάθε λέξης, και ιδιαίτερα οι διάφοροι πανελίστες, δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι και πολιτικοί θα έπρεπε να τα προσέχουν περισσότερο. Όπως επίσης θα έπρεπε να ξεχωρίζουν την έννοια του νόμιμου μετανάστη που συμβάλλει στην οικονομία της χώρας (εφόσον πληρώνει φόρους) από τα καραβάνια των χιλιάδων λαθρομεταναστών που περνάνε καθημερινά τα σύνορα μας παράνομα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΔΩ


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΡΙΟ-ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΡΙΤΑ


Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΛΟ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΤΗΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΡΙΟ
IF TOMORROW NEVER COMES

ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΡΙΤΑ
http://www.psichogios.gr/book.asp?cid=23028

Η Κατερίνα μένει μόνη με δύο παιδιά, όταν ο άντρας της την εγκαταλείπει για μια άλλη γυναίκα, έπειτα από είκοσι χρόνια γάμου. Ο Γιάννης, πλούσιος και όμορφος στα σαράντα πέντε του χρόνια, δεν έχει γνωρίσει ποτέ την αγάπη. Ο Μιχάλης, φιλοχρήματος και αγχώδης σε όλη του τη ζωή, μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο. Η Μαριλένα, μια εικοσιδυάχρονη κοπέλα, περιμένει τον άντρα των ονείρων της για να ξεφύγει από την καταπιεστική οικογένειά της . Την 1η Απριλίου 2009 αυτοί οι τέσσερις άνθρωποι εγκλωβίζονται στα χαλάσματα του κτιρίου μιας αμερικανικής τράπεζας ύστερα από βομβιστική επίθεση. Μαζί τους κι ένας μυστηριώδης άντρας, ο οποίος, λίγο προτού ξεψυχήσει, τους εξομολογείται ένα τραγικό όσο και απίστευτο μυστικό. Για να τους βοηθήσει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους; Για να τους παρηγορήσει; Ή μήπως για να τους δώσει μια τελευταία ευκαιρία να βρουν την προσωπική τους ευτυχία; Κανείς δε θα μάθει ποτέ… Αυτό το μυστικό όμως, που τους δένει με έναν όρκο σιωπής, τους αναγκάζει να δουν τη ζωή τους με άλλο μάτι και να προσπαθήσουν να βρουν την ευτυχία, ακόμα κι αν γι' αυτούς αλλά και για ολόκληρη τη Γη δεν υπάρχει αύριο
ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
http://mariatzirita.blogspot.com/

http://enomenoiblogers.blogspot.com

βροχή οι σφαίρες στην πυκνοκατοικημένη περιοχή


Γιουρούσι μέσα στη γειτονιά. Με τα παιδιά να πηγαίνουν φροντιστήριο, τις γυναίκες να ψωνίζουν και τους ηλικιωμένους να πίνουν καφέ. Όλους αυτούς δηλαδή που ξαφνικά άρχισε να βρέχει χειροβομβίδες στα κεφάλια τους. Άτυχος ήταν ο 25χρονος εργάτης. Πατέρας ενός μωρού που δεν θα γνωρίσει ποτέ τον γονιό του. Θα προσκυνάει μόνο ένα μνήμα. Και θα μάθει όταν μεγαλώσει ότι όπως είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας
“η επιχείρηση ήταν επιτυχής, αλλά είχε... ένα θύμα
ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ? Μοιραστείτε http://enomenoiblogers.blogspot.com

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Nαύπλιο | Ντύθηκαν κολλητήρια για να ζητήσουν σχολείο


Εναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν για να δημοσιοποιήσουν το στεγαστικό τους πρόβλημα οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου.
Στη διάρκεια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του δήμου, οι μαθητές είχαν προγραμματίσει μια θεατρική παράσταση-έκπληξη. Θέμα του σκετς που παρουσίασαν ήταν το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, με τίτλο: «Τα κολλητήρια ψάχνουν για σχολείο».
Nαύπλιο | Ντύθηκαν κολλητήρια για να ζητήσουν σχολείο
Την Κυριακή το πρωί, στην κεντρική πλατεία του Ναυπλίου, όπου είχαν προγραμματιστεί όλες οι εκδηλώσεις, εμφανίστηκαν οι μαθητές ντυμένοι σαν τα κολλητήρια του Καραγκιόζη, κρατώντας πλακάτ με συνθήματα και ζητώντας λύση στο πρόβλημα.
Το συγκεκριμένο σχολείο συστεγάζεται με ένα ακόμα, με αποτέλεσμα οι μαθητές να στοιβάζονται στις αίθουσες και στο προαύλιο.


http://enomenoiblogers.blogspot.com

ΝΑΥΠΛΙΟ -

ΩΡΑ 12.00 ΝΑΥΠΛΙΟ - Η φωτογραφία δεν είναι από κάποιο εξωτικό μέρος αλλά από το  πανέμορφο Ναύπλιοhttp://www.newsit.gr/

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Ναύπλιο: Η μεγαλύτερη λαγάνα της πόλης


Αρτοποιοί παρασκεύασαν μια λαγάνα γιγαντιαίων διαστάσεων. Δείτε τις φωτογραφίες...


Μικροί και μεγάλοι μαζεύτηκαν έξω από κεντρικό αρτοποιείο για να δούν τη μεγαλύτερη λαγάνα της πόλης. Μια λαγάνα που όπως βλέπετε στη φωτογραφία σηκώνουν με μεγάλη δυσκολία δύο άτομα...



Πανευτυχείς όλοι όσοι έβαλαν ένα χεράκι για αυτή τη λαγάνα...



http://enomenoiblogers.blogspot.com