Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ελάτε όλοι μαζί να βάλουμε πλάτη για τις τράπεζες και το πλαστικό τους χρήμα!!

Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο ρεεεεεε !!!!!
l Αφού όποιος κάνει συναλλαγές πάνω απο 1500 ευρώ, μετά το 2011 θα είναι παράνομος! Ολες οι συναλλαγές λέει θα πρέπει να γίνονται με πιστωτικές ή χρεωστικές κινήσεις λογαριασμών.... Σχόλιο δικό μου:

Έγγραφο-ντοκουμέντο για τη διαγραφή του προστίμου των 5,5 δισ. ευρώ της "Ακρόπολις Χρηματιστηριακή"!!!

http://enomenoiblogers.blogspot.com

ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΟΧΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ


Η Νέα Δημοκρατία υποστήριζε ότι δεν υπήρξε διαγραφή του προστίμου των 5,5 δισ. ευρώ της "Ακρόπολις Χρηματιστηριακή". Αυτό είχε υποστηρίξει οΑντώνης Μπέζας σε δυο ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις. Έριχνε μάλιστα την ευθύνη στο Ελεγκτικό συνέδριο το οποίο κατήγγειλε για λάθος στην έκθεσή του! Τελικά υπήρξε διαγραφή χρεών. Και αυτό προκύπτει από το έγγραφο ντοκουμέντο της ΦΑΕΕ Αθηνών που παρουσίασε το Αποκαλυπτικό Δελτίο. Αύριο θα κατατεθεί ερώτηση στη Βουλή από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προς τον αρμόδιο υπουργόΓιώργο Παπακωσταντίνου με βάση το συγκεκριμένο έγγραφο.


(Πατήστε πάνω στο έγγραφο για μεγέθυνση)

Πάμε καλά;

http://enomenoiblogers.blogspot.comhttp://activistis.gr/
large_Strange_FruitΤί γίνεται ρε φιλαράκια της κυβέρνησης; Ελέγχετε την κατάσταση;
Καταθέτετε το  ασφαλιστικό. Υποτίθεται αφορά όλους. Μάλλον πλην Λακεδαιμονίων.....
Εξαιρούνται οι ένστολοι, αστυνομικοί, στρατιωτικοί,  και δεν ξέρουμε ποιοι άλλοι ακόμη. Εξακολουθούν να δικαιούνται και να παίρνουν σύνταξη στα 8 χρόνια οι Βουλευτές, πέραν όποιας άλλης σύνταξης από αλλού. (Τέσσερις συντάξεις φημολογείται ότι εισπράττει ο Μητσοτάκης, αληθεύει;) Θα φορολογηθεί επιτέλους κάποτε η εκκλησία;

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Καλαμάρι-γίγας



Καλαμάρι-γίγας

Μηχανοκίνητα δάχτυλα

Οχι, η φωτογραφία δεν έχει τραβηχτεί σε κάποια παραλία στον Ειρηνικό Ωκεανό. Είναι πράγματι ένα τεράστιο καλαμάρι που ψάρεψε ένας χειμερινός ψαροντουφεκάς, ο κ.Κώστας Πετρούλας στην παραλία του Καραθώνα, στο Ναύπλιο.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Όλοι ανεύθυνοι εκτός από τους πολίτες!!

Aπό το Δημοκράτη Μυτιλήνης Άκουγα στο ραδιόφωνο τον τελευταίο «τσάρο» της οικονομικής πολιτικής στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τον Γιάννη Παπαθανασίου να υποστηρίζει ότι σωστά πορεύθηκε η κυβέρνησή τους και ότι για τη σημερινή κατάσταση φταίει η αρνητική τακτική που ακολουθούσε η τότε αξιωματική αντιπολίτευση. Ότι η Νέα Δημοκρατία είπε προεκλογικά την αλήθεια στο λαό. 
Άρα καμιά ευθύνη για όσα ζούμε σήμερα.
Διάβαζα στο «Βήμα» τη συνέντευξη του μακροβιότερου στον ...τσαρικό θρόνο προκατόχου του, του Γιώργου Αλογοσκούφη, όπου επίσης υπερασπίσθηκε την οικονομική πολιτική του ρίχνοντας τις ευθύνες στους «λαϊκιστές» της παράταξής του που πήραν το πάνω χέρι μετά την οριακή πλειοψηφία που προέκυψε από τις εκλογές του 2007.
Άρα καμιά ευθύνη και αυτός. Καμία ευθύνη και ο ιδιωτεύων πλέον Γιώργος Σουφλιάς που λειτουργούσε ως ...επίτροπος πάνω από τον Γιάννη Παπαθανασίου.

Πώς οι φορολογούμενοι πλήρωσαν 1.700.000 ευρώ για ιστοσελίδα των 30.000


Γεωργία Ευσταθίου

  Μετά το «αμαρτωλό» site του Δήμου Αθηναίων, το οποίο κόστισε σχεδόν 1 εκατ. ευρώ, σειρά έχει το site ή, για την ακρίβεια, η «διαδικτυακή πύλη» για τα Δάση και τη Διαχείριση Υδάτινων Πόρων, η οποία υπολειτουργεί και, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του προγράμματος «Κοινωνία Της Πληροφορίας», κόστισε 1.679.600! 
διαβαστε περισσοτερα να φριξετε ΕΔΩ 
ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΟΧΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Μοιραστείτε

AΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ


Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Χάντμπολ-Α1 ανδρών ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ


ΓΑΣ Κιλκίς-Πανελλήνιος          23-28
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ                        26-25
Κύδων Χανίων-Ζαφειράκης Νάουσας 37-26
Διομήδης Αργους-Θερμαϊκός       33-29
Βριλήσσια-ΑΣΕ Δούκα             22-29
Φίλιππος Βερ.-Αερωπός Εδεσσας   31-26

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 14 αγώνες)
 1.
ΠΑΟΚ                22
  .
Φίλιππος Βέροιας    22
 3.
ΑΣΕ Δούκα           19
 4.
Ζαφειράκης Νάουσας  17
 5.
ΑΕΚ                 16
 6.
Αερωπός Έδεσσας     12
  .
Πανελλήνιος         12
 8.
Βριλήσσια           11
  .
Διομήδης 'Αργους     11
10.
ΓΑΣ Κιλκίς           8
  .
Κύδων Χανίων         8
12.
Θερμαϊκός            6

Εθελοντικο διημερο αιμοδοσιας στην μνημη του μικρου Γιωργακη Καραγιωργη

 
ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΚΡΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
Εθελοντικό διημερο αιμοδοσιας στην μνημη του μικρου Γιωργακη Καραγιωργου. Ο μικρος Γιωργακης,δυστηχως εχασε τη μαχη εναντια στον καρκινο. Το"Ας μην μεινουμε στα λογια"αποφασισε την διοργανωση εθελοντικου διημερου αιμοδοσιας,τιμωντας την μνημη του μικρου ηρωα. Παρακαλουμε βοηθηστε μας να τιμησουμε τη μνημη του Γιωργακη. Οσοι μπορειτε να δωσετε αιμα,δηλωστε συμμετοχη και παραλληλα προωθηστε την αιμοδοσια μας. Οσοι παλι δεν μπορειτε να δωσετε,προωθηστε την αιμοδοσια παντου. ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!ΣΕ ΓΚΡΟΥΠ,ΣΑΙΤ,ΜΠΛΟΓΚ,ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ,ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ!!!
Υπαρχουν 2 σοβαροι λογοι για να το κανετε(να δωσετε αιμα η να προωθησετε την αιμοδοσια): 1)Για να τιμησουμε τη μνημη του μικρου Γιωργακη και 2)Για να βοηθησουμε τα παιδακια που εξακολουθουν να δινουν μαχη με τον καρκίνο.
ΕΔΩ ΣΤΟ FACE BOOK 

Amber Alert..

[latsios-brad.jpg]
http://trelokouneli.blogspot.com/
(κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την επιφύλαξη και του ρατσισμού

 Ενα http://enomenoiblogers.blogspot.com/ 
που προσποιείται ότι είναι Εβραίος, προκειμένου να αναζητήσει  καταφύγιο στο Ισραήλ.  καθώς αγωνίζεται να βρει την ταυτότητά του σε αυτό το κοινωνικο - πολιτικό δράμα  Το 1984,  σε μια επιχείρηση από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες χιλιάδες Falashas, Αιθίοπες Εβραίοι εκτοπίστηκαν  από τον εμφύλιο πόλεμο και την πείνα, να αναζητήσουν καταφύγιο και παρηγοριά στο Ισραήλ. 

Ψηφίστε τώρα την ομορφότερη πολιτικό!


http://forum.tanea.gr/viewtopic.php?t=417