Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

1005 τα μέλη της ομάδας facebook "Δεν θέλω να γίνει υπόγειο γκαράζ η πλατεία Περιβολάκια στη Κόρινθο


 ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΚΑΡΑΖ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Φωτογραφία 1 από 32|Επιστροφή στην Ομάδα|Δείτε όλες τις φωτογραφίες



                                                                                    http://agios-georgios.blogspot.com
Για να δείτε την ομάδα κάντε κλίκ στο link :

"Δεν θέλω να γίνει υπόγειο γκαράζ η πλατεία Περιβολάκια στη Κόρινθο"



Χρειάστηκαν λιγότερες από 8 ημέρες να γίνουν 1005, τα μέλη της ομάδας facebook που λένε όχι στην κατασκευή υπόγειου γκαράζ στην μοναδική πλατεία πρασίνου στη Κόρινθο. Η ομάδα είναι εξαιρετικά ζωντανή με καθημερινή συμμετοχή πολιτών οι οποίοι σχολιάζουν, στέλνουν μηνύματα, ανταλάσσουν απόψεις, κάνουν προτάσεις και μοιράζονται άρθρα και κείμενα σχετικά με το θέμα.
.

ΕΛΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑ

Μόνη ξανά δε θα σ' αφήσω
Να μη μ' αφήσεις μόνο ποτέ
Πέρασε η μπόρα, πέρασε




Κανείς δε θα μπορέσει να σε πειράξει άγγελος φύλακας θα βάζει τάξη άγγελος θα 'μαι εγώ για σένα άνοιξε τα φτερά σου πάνω από μένα

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Evolution”


Ο Πολυχώρος Designer’s Dot Gallery παρουσιάζει την ομαδική έκθεση 10 Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών με τίτλο:

“Evolution”.


Οι καλλιτέχνες, σε αυτή την παρουσίαση της δουλειάς τους, θέλουν να δείξουν την εξέλιξη της πορείας τους από το χθες στο σήμερα, τις αλλαγές της έμπνευσης, τις επιρροές του χώρου και του χρόνου και ότι άλλο έχουν καταγράψει με τα μάτια της ψυχής τους, όταν η Τέχνη παίζει μαζί τους αναπάντεχα παιχνίδια σε κάθε δημιουργική τους στιγμή.

Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μεγάλες διαφορές από το τότε στο τώρα και να αναρωτηθούμε αν δύο έργα ανήκουν στον ίδιο ή σε διαφορετικό καλλιτέχνη.

Συμμετέχουν: Φαίη αναγνωστοπούλου Ελλάδα
Κωνσταντίνος Μπεδία Αλβανία
Αλέξανδρος Βακιρτζής Ελλάδα
Παντελής Δημητρίου Ελλάδα
Gabriel Grama Ρουμανία
Maya Green U.S.A
Jean-Philippe Gueant Γαλλία
Στέλιος Κουτρούλης Ελλάδα
Χρήστος Παπαδημητρίου Ελβετία
Κοραλία Παπαθανασοπούλου Ελλάδα
Pedro Diogo Pires Πορτογαλία



Επιμέλεια : Κοραλία Παπαθανασοπούλου
Συντονισμός : Αμαλίτα Κατσαντώνη
Τηλ. 210 75 22 322, κιν. 6944 377 828

Εγκαίνια: : Δευτέρα, 11.1.2010, ώρα 19.00

Άργος: Οι ληστές άρχισαν να πυροβολούν!



Από τους πυροβολισμούς δεν τραυματίστηκε κανείς - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
1

Τρόμος λίγο μετά τη 13.00 σε παρασκευαστήριο τροφίμων...
Δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι μπήκαν γρήγορα από την είσοδο και έφτασαν στο λογιστήριο. Όταν μπήκαν όμως είδαν πως στα γραφεία εργάζονταν πάνω από 10 υπάλληλοι και φοβήθηκαν ότι κάποιος... θα τους τη φέρει. "Προφανώς φοβήθηκαν ότι κάποιος από εμάς θα καλέσει την αστυνομία και θα τους προλάβουν στην είσοδο" έλεγε υπάλληλος του παρασκευαστηρίου...

Οι δράστες έδειξαν να τα χάνουν. Φοβήθηκαν να συνεχίσουν τη ληστεία και έβγαλαν τα όπλα. Άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα, για να μην σηκωθεί κανένας από τη θέση του. Ταυτόχρονα πήραν το δρόμο της εξόδου. Βγήκαν, ανέβηκαν στην μηχανή που είχαν παρκάρει και κατάφεραν να εξαφανιστούν

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

1,000,000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

"Με τη μεταφορά της έδρας αποδυναμώνεται το δικαίωμά μου να υπερασπίσω τη μνήμη του αθώου 15χρονου νεκρού γιου μου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο οποίος υπήρξε και θύμα μιας πρωτοφανούς εκστρατείας κατασυκοφάντησής του από τους δράστες, το οικογενειακό τους περιβάλλον και τον κ. Κούγια"




1 Παρακωλύεται ουσιαστικά η ομαλή διεξαγωγή της δίκης με το να παρεμποδίζεται η προσέλευση μαρτύρων (μεταξύ των οποίων υπάρχουν και μαθητές), οι οποίοι καλούνται να διανύσουν μεγάλη απόσταση έως το δικαστήριο της Αμφισσας.

2 Αντικαθίστανται ένορκοι οι οποίοι τελούν σε άμεση τοπική σχέση με τα περιστατικά με άλλους που δεν έχουν αυτό το προσόν.

3 Περιορίζεται κατά πολύ η αρχή της δημοσιότητας της δίκης. Κάνω λοιπόν έκκληση στη συντεταγμένη πολιτεία να αποκαταστήσει αυτή την αδικία και να διεξαχθεί η δίκη στην Αθήνα".
Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Πολιτεία για την μνήμη του παιδιού της κ. Τσαλικιάν.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACE BOOK ΕΔΩ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

σύλληψη δράστη για ανθρωποκτονία ηλικιωμένης

Συνελήφθη ένας από τους τρεις δράστες, οι οποίοι ευθύνονται για το θάνατο μιας 80χρονης γυναίκας στο συνοικισμό Αγριλίτσα  Αγρολίδας.
Σύμφωνα με τα πρώτα  στοιχεία της έρευνας, πρόκειται  για ένα 19χρονο και δυο 30ηδες, οι οποίοι εισέβαλλαν στο σπίτι της ηλικιωμένης πριν από λίγες ημέρες με σκοπό τη διάρρηξη.
Εκείνο που  δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη από  τον ιατροδικαστή, είναι εάν η  άτυχη γυναίκα έπαθε ανακοπή  καρδιάς μόλις τους είδε, ή εάν  έχασε τη ζωή της από χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο.
Οι άλλοι δυο  δράστες – συνεργοί αναζητούνται από την αστυνομία της Αργολίδας.